No podia creure la reacció d'aquest jugador de futbol. L'honora.

Dissabte nit es va presenciar un excel·lent moment de fair play ( «joc net») a la Bundesliga alemanya. Va passar en el partit entre el Nurnberg i el Werder Bremen.

El Werder Bremen guanyava 2-0 en la segona meitat, quan Aaron Hunt (jugador de el Werder Bremen) es va internar veloçment a l'àrea dels visitants i va ensopegar. El col·legiat Manuel Gräfe va assenyalar penal a l'entendre que hi va haver enderroc i això és el que va succeir. Corria el minut 74 de la segona meitat:

Si t'ha agradat aquest vídeo, ¡comparteix-ho amb els teus amics!
[Social4i size = »large» align = »align-left»]

Òbviament no havia estat penal ja que no hi havia hagut cap tipus de contacte per part de l'defensor de l'Nurnberg. Aaron Hunt va reaccionar de forma immediata dient-li a l'àrbitre que no havia estat penal i l'àrbitre va revocar la seva decisió.

Per desgràcia, mai sabrem si la reacció de Aaron Hunt hagués sidola mateixa si el marcador hagués estat 0-0.

I és que aquest partit va estar marcat des de l'inici per la sana voluntat de tots els futbolistes d'ajudar a el col·legiat. Ja en els primers minuts de partit el japonès Hiroshi Kiyotake, de l'Nuremberg, va admetre que va ser l'últim a tocar la pilota quan el col·legiat dubtava entre assenyalar servei de porteria o córner.

En qualsevol cas és d'agrair a aquest jugador l'extraordinari moment que es va veure al camp de futbol. Ja podien els altres jugadors prendre nota i ser tan honrats com aquest. El futbol sortiria guanyant.

En un esport per murris, en què molts jugadors han passat a la història per les seves 'piscinazos', Aaron Hunt va demostrar que encara queden cavallers en el món de el futbol.

Ser honrat tal com està el món, equival a ser un home escollit entre deu mil ».

William Shakespeare (1564-1616) Escriptor britànic.