Jeg kunne ikke tro reaktionen fra denne fodboldspiller. Det ærer ham.

Lørdag aften oplevede et fremragende øjeblik med fair play i den tyske Bundesliga. Det skete i kampen mellem Nurnberg og Werder Bremen.

Werder Bremen førte 2-0 i anden halvdel, da Aaron Hunt (Werder Bremen-spiller) skyndte sig ind i gæsternes område og snuble. Dommeren Manuel Gräfe påpegede et straffespark, da han forstod, at der var en nedrivning, og dette er hvad der skete. Det var det 74. minut af anden halvleg:

Hvis du kunne lide denne video, så del den med dine venner!
[social4i size = »large» align = »align-left»]

Det havde åbenbart ikke været en straf, da der ikke havde været nogen kontakt fra Nurnberg-forsvareren. Aaron Hunt reagerede straks ved at fortælle dommeren, at det ikke var en straf, og dommeren vendte sin beslutning.

Desværre vil vi aldrig vide, om Aaron Hunt's reaktion ville have været den samme, hvis stillingen havde været 0-0.

Og dette spil blev markeret fra starten af ​​den sunde vilje fra alle fodboldspillere til at hjælpe dommeren. Allerede i de første minutter af spillet japanerne Nürnberg Hiroshi Kiyotake indrømmede, at han var den sidste, der rørte bolden, da dommeren tøvede mellem at signalere et målspark eller et hjørne.

Under alle omstændigheder skal denne spiller takkes for det ekstraordinære øjeblik, han så på fodboldbanen. Nu kunne de andre spillere lægge mærke til og være så ærlige som denne. Fodbold ville vinde.

I en sport for skurke, hvor mange spillere er gået i historien for deres 'svømmebassiner', Aaron Hunt beviste, at der stadig er herrer i fodboldens verden.

At blive hædret som verden går, svarer til at være en mand valgt blandt ti tusind ».

William Shakespeare (1564-1616) Britisk forfatter.