7 võtmeisikut isikliku kasvu jaoks

Selles postituses tutvustan teile 7 võtmeisikut isikliku kasvu jaoks samuti tema parimad raamatud.

Eneseabiraamatuid on palju, kuid väga vähesed on need, mis jätavad oma jälje. Nende autorite tundmine videote kaudu aitab meil armuda nende kirjutatutesse, kuna nende raamatud on väikesed killud iseendast. Põhimõtteliselt olen jälginud järgmisi autoreid, kellest mõned on psühholoogid või psühhiaatrid:

1) Alex Rovira Celma

Alex RoviraTa on edukas autor esseederaamatutes, kus ta esitab oma vaatenurga elule, samuti raamatutes, kus ta räägib meile loo, millest need on välja võetud lugematu arv õpetusi kogu eluks.

Suurepärane esineja (Internetis on temast palju videoid) ja suurepärane kirjanik.

Tema meistriteos: Edu mis on kirjutatud koos Fernando Trias de Besiga (teine ​​suurepärane esineja).

Mängib:

Sisemine kompass (Aktiivne ettevõte, 2003).
La Buena Suerte, kaasautor Fernando Trias de Bes (Empresa Activa, 2004).
Seitse jõudu (Aktiivne ettevõte, 2006).
Õnne labürint, kaasautor Francesc Miralles (Aguilar, 2007).
Tervendavad sõnad (Toimetuse platvorm, 2008).
Hea elu (Aguilar, 2008).
Viimane vastus, kaasautor Francesc Miralles. Torrevieja linna romaaniauhind 2009 (Random House Mondadori, 2009)
Hea kriis (Aguilar, 2009).
El Beneficio, kaasautor Georges Escribano (Aguilar, 2010).

Viide: http://www.alexrovira.com/

2) Luis Rojas Marcos.

Luis Rojas MarcosSevillano, kes emigreerus 1968. aastal USA-sse psühhiaatriat õppima. Tänapäeval on üks mainekamaid psühhiaatreid maailmas ja õpetab New Yorgi ülikoolis.

Väga tore ja lihtne mees. Edastab oma ideid selgel ja meelelahutuslikul viisil ning on a suurepärane kõneleja. Kahtlemata teevad tema raamatud teile palju head.

Mõned teosed:

Linn ja selle väljakutsed (1992)
Katkine paar (1994)
Vägivalla seemned (Espasa essee auhind 1995)
Sajandi lõpp (1996)
Meie õnn (2000)
Pärast 11. septembrit
Nostalgia vastumürgid
Linn ja selle väljakutsed (2001)
Katkine paar: perekond, kriis ja ületamine (2003)
Meie ebakindel normaalne elu (2004)
Optimismi jõud (2005)
Enesehinnang (2007)
Kooselu (2008)
Süda ja vaim: füüsilise ja emotsionaalse heaolu võtmed (2009)
Hädade ületamine: vastupanuvõime (2010)

Viide: http://www.luisrojasmarcos.com/

Sel video Õpite veidi paremini tundma Luis Rojas Marcost, kuidas ta ennast väljendab ja kuidas mõtleb:

3) Emilio Garrido Landivar.

emilio garrido landivar
Suurepärane psühholoog Pamplonast. Tal on teadmiste edastamise eripära: loomulik ja kergekäeline, tähelepanekutes väga täpne ja mees, kellega ma jagan ideoloogiat ja eluviisi.

Mul on vedanud, et olen sündinud Põhja-Hispaania imelises linnas Pamplona. Seetõttu tunnen seda meest põhjalikumalt, kes paljude jaoks on võõras.

Ta on ka kirjanik ja soovitan: Näpunäited ja juhised, kuidas end paremini tunda. Nõuanne, mida saame rakendada igapäevastes olukordades, kuna see algab meile kõigile lähedasest reaalsusest. Kirjutage tavalisele avalikkusele, nii et see oleks kõigile arusaadav.

Viide: Emilio Garrido Landívar.

4) Anthony Robbins.

Anthony RobbinsSee on treener tipptasemel. Põhja-Ameerika paradigma ise parandada ja kuulus "Võite, kui soovite". Keskendub andmisel neurolingvistilisele programmeerimisele makrokonverentsid kogu maailmas. Tema ümber keerlev turundus on muljetavaldav ja miljardeid dollareid.

Hiljuti küsiti temalt, millal ta oma järgmise raamatu kirjutab, kuna see on olnud paar aastat põuda. Ta ütles, et tegi seda, mis teda kõige rohkem motiveeris: pidas loenguid.

Nendele 3-päevastele konverentsidele pääs maksab umbes 1.000 eurot ja need sarnanevad pigem kuulsa laulja kui konverentsi kontserdiga. Loo spetsiaalne keskkond, kus motivatsioon on keskne element. Tema kõige erilisem ja silmatorkavam number on panna sinna kogunenud inimesed mööda sütt rada minema.

Raamat, mis mind selle inimese külge köitis, oli Hiiglaslikud sammud. Eriline raamat. Tal on erakordne suhtlemisviis ja motivatsioon, mille ta inimestes tekitab, on uskumatu. Tema raamatud on uskumatult head.

Viide: http://www.tonyrobbins.com/

5) Carl Honore.

carl auCarl Honoré on selle paradigma Aeglane liikumine. See liikumine toetab sellest hullusest välja tulla milles me oleme sukeldunud ja mis on paljude arenenud riike põhimõtteliselt kimbutavate pahede põhjus.

Tema kinnismõte raamat: Kiitus aegluse eest.

Ma jätan su teie konverents aastal Ideede linn. Edastab ideid väga hästi:

Viide: http://www.carlhonore.com/

6) Jorge Bucay.

Jorge BucaySuurepärane kirjanik. Tema töö juures on kõige tähelepanuväärsem Las ma räägin sulle. Rida lugusid, mis sisaldavad moraali, mida elus ellu viia. Suurepärane jutustaja, nagu näete tema audioraamatus: Las ma ütlen teile.

Ta on pärit tagasihoidlikust perest ja on töötanud sellena sokimüüja, kloun ja laste meelelahutaja. Hiljem lõpetas ta arsti. Tema raamatud paranevad.

Bibliograafia:

Kirjad Claudiale (1989)
Loeb Demián (1994)
Lood mõelda (1997)
Loeb Demiani (1998)
Enesehinnangust egoismini (1999)
Armastame teineteist avatud silmadega (2000)
Las ma ütlen sulle (2002)
Jutumäng (audioraamat): Let me tell you (2004) heliväljaanne
Kutsar (2004) (koos Marcos Aguinisega)
Šimriti (2005)
Kandidaat (2006)
Loota minule (2006)
Kõik ei lõppenud (2006) (koos Silvia Salinasega)
Jumalanna Fortuna müüt (2006)
20 sammu edasi (2007)
20 sammu mäng (2008)
3 küsimust (2008)
Aheldatud elevant (2008)
Mine ilma sinuta (2009)

Tegevuskavade seeria:>

Enesekindluse tee (2000)
Kohtumise tee (2001)
Pisarate tee (2001)
Õnne tee (2002)
Vaimsuse tee (2010)

Viide: Ajakiri Jorge Bucay

Ma jätan sulle selle video mis on tema intervjuu Quinteroga programmis Ratones coloraos 1. osa:

7) Tim Ferris.

Tim FerrisSee noormees on kõik masin tootlikkuses ja ajakasutuses. Enimmüüdud raamatu autor 4-tunnine töönädal on põhimõtetena Pareto seadus20% oma jõupingutusest võite saavutada 80% tulemustest. Paljud inimesed pühendavad 80% oma jõupingutustest vaid 20% tulemuste saavutamiseks.

On pühendatud õppida nädala jooksul erinevaid erialasid. Need on erialad, mille omandamiseks kuluks aastaid. Ta oli Hiinas kickpoksi meister uue tehnika tõttu, mis kasutas tõukamist peamise relvana. Ta sai hüüdnime Sumomaadleja.

Teeb a üksikasjalik analüüs, et oleks võimalik distsipliini võimalikult lühikese aja jooksul õppida ja omandada.

Praegu on a ingelinvestor. Seda nimetatakse kõrge riskiga investoriteks.

Ma jätan sulle selle loengu, mille ta pidas TED-is et anda teile aimu, millisest inimesest me räägime:

need on minu 7 lemmik inimest, kes mind inspireerivad ja motiveerivad. Olen kindel, et suurendan seda loetelu aastate möödudes, kui Jumal seda lubab.

Kes on inimesed, kes teid inspireerivad, sinus parimat esile toovad või imetlevad?


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

2 kommentaari, jätke oma

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

  1. Andmete eest vastutab: Miguel Ángel Gatón
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.

  1.   Marianna pessolano DIJO

    Lisan Og Mandino ... tema raamatud on mind paelunud ... ja õpetanud mulle suuri asju

  2.   Miguel ingel puy carrion DIJO

    Albert Espinosa ...

    Näide haiguse ja puude ületamisest