16 gambar sing menehi inspirasi kanggo aku ing tanggal 13 Juli iki

Aku ngajak sampeyan nikmati 16 gambar iki sing menehi inspirasi nalika tanggal 13 Juli iki. Muga-muga dheweke uga menehi inspirasi. «Saka cradle nganti kuburan ana sekolah; dadi masalah sing sampeyan sebut minangka pelajaran. " Facundo Cabral

1) Ngerasake


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan


2) Nyoba ora ngguyu.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

3) Sing paling apik digandhengake karo rokok.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

4) Sandhal Einstein.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

5) Aja ngadili kebiasaan wong liya.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

6) Kepiye musim panas sampeyan?


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

7) Pitulung.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

8) Ora mung langkah siji maneh.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

9) Norwegia.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

10) Uncalan watu nalika surup.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

11) Ninggalake susuh.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

12) Salah sawijining dolanan bocah sing paling disenengi.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

13) Bonsai saka pinus putih umure udakara 375 taun.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

14) Dheweke tambah tuwa nanging mobil tetep apik.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

15) Katresnan sejati.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan

16) Aja ngomong nalika nyopir.


Salin lan tempel kode ing ngisor iki kanggo njupuk gambar ing blog sampeyan


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.