Frasa sing bakal mbantu sampeyan mikir akeh

mikir hard

Nalika nerangake ngleksanani pikiran, ora ana sing luwih apik tinimbang milih seri frase erudite lan wicaksana lan saka ing kono, mikir lan mikir apa sing diomongake. Ukara-ukara kasebut akeh sing dadi warisan para tokoh gedhe ing babagan sastra, filsafat utawa ilmu pengetahuan.

Pramila prayoginipun menawi saged ngrenungaken isining ukara lan entuk sawetara istirahat lan keseimbangan ing tingkat emosional. Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal menehi sawetara frasa sing bakal mbantu sampeyan mikir lan nggambarake akeh.

Frasa sing bakal ngidini sampeyan mikir akeh

Kasunyatane masyarakat saiki wis ora mikir utawa mikir. Pikiran mbantu supaya pikiran tetep apik lan entuk keseimbangan tartamtu ing tingkat emosional. Aja kelangan rincian frasa ing ngisor iki sing bakal ngidini sampeyan mikir akeh:

  • "Kita ora kudu golek pahlawan, kita kudu golek ide sing apik." Noam Chomskyc
  • "Yen kabeh wong mikir kanthi cara sing padha, ora ana sing mikir". Benjamin Franklin
  • "Ajari ilatmu ngomong "Aku ora ngerti" lan sampeyan bakal maju". Maimonides
  • "Urip ora duwe kewajiban kanggo menehi apa sing dikarepake". Margaret Mitchell
  • "Perasaan ora bisa diabaikan, sanajan ora adil." Anna Frank
  • "Ana perkara sing mung bisa digayuh kanthi kabisat ing arah sing ngelawan." Franz kafka
  • "Rahasia kanggo maju yaiku miwiti." Mark Twain
  • "Kabeh sing bisa sampeyan bayangake pancen nyata." Pablo Picasso
  • "Apa wae, dadi apik." Abraham Lincoln
  • "Mokal mung pendapat." Paulo Coelho
  • "Sihir iku percaya marang awake dhewe". Johann Wolfgang von Goethe
  • "We are apa kita bola-bali nindakake". Aristoteles
  • "Dina-dina sing angel iku sing nggawe sampeyan kuwat". aly raisman
  • "Sampeyan bisa goyangake jagad kanthi cara sing lembut." Mahatma Gandhi
  • "Wong sing ora mikir iku sing ora tau ngrungokake." Haruki Murakami
  • "Ora ana sing bisa ditindakake kajaba sampeyan nindakake." Maya Angelou
  • "Ing tengah-tengah kesulitan ana kesempatan". Albert Einstein
  • "Ngendi ngendi wae, lungaa kanthi ati". Konfusius
  • "Yen sampeyan pengin mabur, nyerahake kabeh sing ngganggu sampeyan". Budha
  • "Wani nindakake apa sing sampeyan pikir sampeyan ora bisa nindakake". Eleanor Roosevelt
  • “Aku ora tau kalah. Aku menang utawa aku sinau". Nelson Mandela
  • "Nang endi wae nunggu soko sing luar biasa nunggu dikenal." Carl Sagan
  • "Pitakonan dudu sapa sing bakal ninggal aku; sapa sing arep ngalangi aku". randha
  • "Dadi versi sing paling apik kanggo sampeyan". judy garland
  • "Apa sing lara sampeyan mberkahi sampeyan". rumi

mikir

  • "Aku ora nate ngimpi sukses. Aku nyambut gawe. Estee Lauder
  • "Wong sing ora bisa ngganti pikirane ora bisa ngowahi apa-apa." George Bernard Shaw
  • "Luwih becik telung jam luwih awal tinimbang telat semenit." William Shakespeare
  • "Masalahe sampeyan mikir sampeyan duwe wektu." Buddha
  • "Sukses pindhah saka siji kegagalan menyang liyane tanpa kelangan semangat." Winston Churchill
  • "Kabeh iku angel sadurunge gampang". goethe
  • "Ing pungkasan dina, kita bisa njupuk luwih akeh tinimbang sing kita pikirake". Frida Kahlo
  • "Tumindake kaya apa sing sampeyan lakoni nggawe bedane." William james
  • "Sthithik sing dibutuhake kanggo urip seneng." Marcus Aurelius
  • "Sampeyan ora bisa mlaku ing kali sing padha kaping pindho." Heraklitus
  • "Leisure minangka ibu saka filsafat." Thomas Hobbes
  • "Pendidikan minangka senjata paling kuat kanggo ngganti donya." Nelson Mandela
  • "Urip nyusut utawa nggedhekake kanthi proporsi sing regane." Anais Nin
  • "Lunga kanthi yakin menyang arah impen sampeyan." Henry David Thoreau
  • "Kabeh sing sampeyan pengin ana ing sisih liya saka rasa wedi." George addair
  •  "Tiba ping pitu lan tangi wolung.. paribasan jepang
  • "Sanajan kaping pirang-pirang sampeyan nggawe kesalahan, gagal, ninggalake sampeyan utawa urip nguciwani sampeyan ... Kewajiban sampeyan kanggo ngatasi kabeh."
  • "Kabeh nduweni kaendahan, nanging ora kabeh wong bisa ndeleng". Konfusius
  • "Yen sampeyan pengin tangi, njaluk wong liya munggah". Booker T. Washington
  • "Ora ana telat kanggo dadi apa sing bisa sampeyan lakoni". George Eliot
  • "Aku luwih seneng mati amarga karep tinimbang bosen.". Vincent van Gogh
  • "Tindakake apa sing sampeyan bisa ing ngendi sampeyan ana, karo apa sing sampeyan duwe". teddy roosevelt
  • "Cara mung kanggo nindakake karya gedhe yaiku tresna marang apa sing sampeyan lakoni." Steve Jobs
  • "Cinta iku kekancan karo musik." Jackson Pollock
  • "Dadi apa sampeyan." Friedrich Nietzsche

nggambarake

  • "Perasaan ora bisa dikalahake dening pikiran sing rasional". Stephen King
  • "Sinau apa sing kudu ditindakake kanthi serius lan ngguyu liyane.". Herman Hese
  • "Sejatine mung musik". Jack Kerouac
  • "Ora ana kepingan salju sing tiba ing papan sing salah". zen paribasan
  • "Misteri akeh banget ing ngendi kita nggoleki jawaban sing paling akeh". ray bradbury
  • "Kagum minangka respon sing paling tepat kanggo kasunyatan". terence mckenna
  • "Amarga aku ora kuwatir babagan lair, aku ora kuwatir yen mati." Federico Garcia Lorca
  • "Genius minangka pemulihan saka kanak-kanak." Arthur Rimbaud
  • "Aku wis sinau yen karo wong sing dak senengi wis cukup". walt witman
  • "Cepet-cepet ing kabeh bisnis nggawa kegagalan." Hérodotus
  • "Ana mung siji aset: kawruh. Mung siji sing ala, ora ngerti". Socrates
  • "Aku tresna sing bisa mesem ing alangan." Leonardo da Vinci
  • "Ati, kaya weteng, pengin diet sing macem-macem". Gustave Flaubert
  • "Kowe mung urip pisan misal mbok lakoni kanthi bener kuwi wis cukup." Mae West
  • "Ngadili wong saka pitakonane tinimbang jawabane". voltaire
  • "Urip kita boroske kanthi rincian. Simplify, simplify." Henry David Thoreau
  • "Cara kanggo tresna apa wae yaiku ngerti yen bisa ilang."  Gilbert K. Chesterton
  • "Seni katresnan iku umume seni ketekunan." Albert Ellis
  • "Kaendahan samubarang ana ing pikiran sing nganggep." david hume
  • "Barang-barang sing kita tresnani ngandhani sapa kita." Thomas Aquinas
  • "Muga-muga sampeyan urip saben dina ing uripmu". jonathan swift
  • "Sinau kanggo nikmati sepi." Lagacé Maxime
  • "Kowe mung urip pisan misal mbok lakoni kanthi bener kuwi wis cukup". Mae Kulon
  • "Ngadili wong saka pitakonane tinimbang jawabane." Voltaire
  • "Urip kita boroske kanthi rincian. Simplify, simplify." Henry David Thoreau

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.