Yen sampeyan nate main karo Lego (lan sapa sing durung?), Sampeyan bakal seneng iki

Nalika main karo tokoh LEGO, sampeyan bisa uga kepengin weruh kepiye cara ndeleng jagad iki saka perspektif. Fotografer Inggris Andrew Whyte takon karo pertanyaan sing padha lan njupuk seri foto sing nyenengake sing diarani 'Legografi'.

Legografi yaiku babagan petualangan tokoh Lego sing dhewekan sing dadi fotografer. Dheweke mlaku nganggo kamera ing saindenging Inggris sing nangkep kabeh jinis kahanan saka sudut pandang sing khas.

Priksa sawetara foto sing paling nyenengake iki:

Saben fotografer butuh foto dhewe saka bis dobel ing London.
boneka lego

Dheweke tangi luwih awal kanggo njupuk foto iki.
boneka lego

Udan sithik ora bakal ngalangi sampeyan njupuk foto alam. Sampeyan kudu nglindhungi kamera kanthi apik.
boneka lego

Sssshhhh… ojo rame-rame.boneka lego

Ayyyy!

Dheweke nyewo aku nggawe laporan perkawinan 🙂 boneka lego

Oh oh! Kita duwe masalah…boneka lego

Njupuk gambar surup. boneka lego

Aku seneng Coke.boneka lego

Tumpahan minyak iki kudu didokumentasikake.boneka lego

Jupuk wayahe.boneka lego

Sawetara jamur ageng.boneka lego

Kadhangkala obyek sing paling gampang nggawe foto sing paling apik.boneka lego

Whyte, fotografer profesional saka Hampshire, Inggris, Dheweke wiwit njupuk foto kasebut taun kepungkur lan ngirim wulan iki bareng karo perdana "The LEGO Movie."

Sing paling gawe kagetku yaiku kabeh foto kasebut dijupuk nganggo iPhone. Njupuk jinis potret nganggo ponsel cerdas nampilake sawetara tantangan, kayata njupuk foto sing apik kanthi sithik.

Sampeyan bisa ngujo bakat ing kaca penggemar iki.

Yen sampeyan seneng karo artikel iki, bareng karo kanca-kanca!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.