22 Buku Bantuan Dhiri lan Pangembangan Dhewe sing Paling Apik

Halo, sing pertama menehi ucapan selamat amarga wis ngetik artikel iki sing bakal ditemokake 17 buku audio gratis kanggo dirungokake kanthi online, 7 ulasan lan 6 artikel dening buku mandhiri.

Sampeyan minangka wong sing berjuang kanggo nambah, ngatasi rasa wedi lan kuatir lan nambah kualitas urip sampeyan. Sampeyan dudu salah sawijining wong sing tetep berlabuh lan ora ngerti dalane sing kudu dituju.

Urip minangka proses sinau lan buku minangka cara sing apik kanggo sinau. dandan diri lan pangembangan emosi lan kontrol. Sugeng Rawuh kula SumberdayaAutoayuda.com, blog sing saliyane kanggo buku sing bakal dak tampilake ing ngisor iki, sampeyan duwe atusan artikel lan video sing dakyakini bakal menehi inspirasi, mbantu sampeyan tuwuh dhewe lan, kadang-kadang mbantu sampeyan ngrampungake urip sampeyan.

Ing dhaptar sing bakal dideleng ing ngisor iki, ana kompilasi buku pitulung dhiri sing paling apik. Sawetara saiki luwih anyar tinimbang liyane, sawetara sing luwih disenengi tinimbang liyane. Yen ngono, aku ngajak sampeyan maca utawa ngrungokake amarga ana buku sing bakal menehi sampeyan sudut pandang anyar babagan urip.

Dhaptar buku pitulung diri sing paling disaranake.

Dhaptar kalebu:

  1. 17 buku audio apa sampeyan bisa ngrungokake online rampung free.
  2. 8 ulasan buku paling saiki lan penting.
  3. Artikel 6 dheweke duwe link umum: pangembangan pribadi.

Ing kasus apa wae, iku minangka judhul penting kanggo sapa waé sing pengin nambah minangka manungsa lan entuk sukses ing kabeh aspek uripé.

Ing dhaptar kasebut yaiku buku pangembangan pribadi sing paling laris tegese dheweke disengkuyung dening masarakat kanggo kualitas sing apik. Akeh sing disaranake dening psikolog sing paling bergengsi amarga dheweke nggedhekake panemune pasien ing aspek tartamtu lan mbantu dheweke nguatake harga dhiri utawa ngatasi depresi. Aku mikir judhul kasebut minangka judhul sing penting kanggo sapa wae sing pengin nambah utawa menehi semangat.

Audiobooks

  • "Wong sing Tandur Wit". Buku alegori sing apik sing nyritakake kepiye cara kerja metodhe manungsa bisa nyebabake sing apik banget.
  • "Bangun impenmu". Buku sing penulis menehi pitakon lan wangsulan sing motivasi. Buku sing cocog banget kanggo sampeyan sing pengin entuk target sing apik.
  • "Penjual paling gedhe ing donya". Salah sawijining buku paling apik babagan pangembangan pribadi sing diwenehake, minangka novel, serangkaian pedoman kanggo sukses ing urip.
  • "Semoga sukses". Iki minangka salah sawijining buku lan penulis favorit. Salah sawijining buku sing paling apik kanggo ngyakinake sampeyan yen nasib ora ana, sampeyan kudu ngupayakake. Crita sing apik banget.
  • "Alkemis". Liyane klasik sing misuwur ing jinis sastra iki. Kita ndherek protagonis ing perjalanan sing transformatif kanggo nggoleki harta karun.
  • «Kompas njero». Liwat serangkaian serat sing ditulis karyawan marang boss, Álex Rovira nuduhake prekara sing migunani sajrone urip.
  • "Biksu Sing Nyade Ferrari". Dheweke ngandhani dongeng yen pengacara sing sukses ngalami serangan jantung sing nggawe dheweke mikir maneh uripe.
  • "101 cara kanggo ngowahi urip sampeyan". Wayne Dyer menehi buku audio iki sing bisa ngowahi urip sampeyan.
  • "Ayo dakkandhani". Bocah enom sing golek wangsulan babagan pitakon sing paling penting sajrone dheweke ngobrol karo "El gordo", psikoanalis sing wiwit menehi serangkaian crita sing bisa nggambarake lan nggawe kesimpulan.
  • "Sugih bapak bapak miskin". Robert Kiyosaki nulis crita iki kanggo nggawe kita ngerti kepiye jagad keuangan lan kepengin entuk kamardikan finansial.
  • "Wilayahmu sing salah". Iki minangka buku sing kudu diduweni kanggo perpustakaan pribadi sampeyan. Wayne Dyer nyemak aspek-aspek sing nyegah supaya kita seneng, kayata luput.
  • "Tulung seneng". Buku sing mulang supaya seneng sanajan ana alangan sing ditemoni.
  • «5 wong sing bakal ketemu ing swarga». Buku sing protagonis mati lan ketemu karo 5 wong sing paling akeh pengaruhe ing swarga, sanajan dheweke uga ora ngerti.
  • 7 hukum spiritual babagan sukses. Mayuta-yuta wong ing saindenging jagad wis maca buku iki kanggo nemokake kunci supaya bisa sukses ing urip.
  • "Path of the Magician" dening Deepak Chopra. Buku spiritual banget kanggo nyoba ngerti babagan urip liwat pirang-pirang piwulang sing diwenehake buku kasebut.
  • "Pangeran Cilik" dening Antoine de Saint-Exupéry. Buku iki apik banget, disaranake kanggo bocah lan wong diwasa.

Ulasan

Artikel

Recuerda que sing paling penting yaiku perasaan sampeyan lan saka kana, wiwiti mlaku. Buku-buku kasebut bakal mbantu sampeyan njupuk keputusan sing penting, nanging kudu dipandu karo sudut pandang sampeyan, dudu karo sing sampeyan tulis. Akeh saran sing ditemokake ing buku kasebut bisa uga ora cocog karo sampeyan. Nduwe kriteria dhewe lan adaptasi karo kahanan pribadi sampeyan.

Sepisan maneh, aku ngaturake selamat. Sampeyan minangka wong sing ngupaya nambah lan ora tetep dadi jangkar ing urip.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

63 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   lygia ngandika

    Aku seneng kaca iki

  2.   Gambar placeholder Yaneth Vivas Gonzalez ngandika

    chevere audiobooks.

  3.   Lupita ruiz ngandika

    kasempatan sing apik banget kanggo entuk

  4.   Shelly Hari Salinas Soto ngandika

    Buku audio sing apik banget =)

  5.   Shelly Hari Salinas Soto ngandika

    Buku audio sing apik banget =)

  6.   Charles Camillo ngandika

    Aku nyaranake kaca sing apik banget

  7.   Isabel sanchez vergara ngandika

    Aku duwe masalah karo buku-buku pribadi kasebut, aku seneng maca, lan rumangsa apik banget nalika kudu ngetrapake nalika ndeleng prelu, MASALAH, aku ora nate mungkasi maca wong sing lengkap. TENTU MASIH MASIH ARTIKEL SING MASIH !!! ING WEKTU IKU KETEP ING PAMBUKA BUKU PAKAN EMOSI. Aku wis meh rong wulan, apa kowe bisa mbantu aku sinau supaya bisa mateni lan bisa maju maca. PLEASE !!!

    1.    Efisiensi Madrid ngandika

      Sadurunge "macet" sampeyan bakal nemokake tembung sing tegese sampeyan ora ngerti. Biasane kedadeyan yen ora ngerti tegese tembung. Mupangate migunani yen SABADYA kamus wis ana. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane mbantu sampeyan.

    2.    Gabriela elizabeth fernandez ngandika

      katon isabel Aku mikir saka pengalamanku dhewe sing ana gandhengane karo predisposisi sing kudu diwaca lan nalika sampeyan lagi liwati. Aku menehi rahasia karo buku yen nalika maca nalika pisanan ngilangi kaca. Sawetara maca ing ndhuwur. lan liyane sing sejatine aku ora ngerteni. Lan nalika dakwaca kaping pindho, aku ngerti yen apa sing wis kedadeyan sadurunge. Ora nalika aku maca lan ngerteni. Dadi sing nomer loro iki wektu aku bisa, ndeleng, ngerti lan ngetrapake apa sing sadurunge ora dakdeleng. Aku yakin manawa maca buku tartamtu saiki kudu dadi lan kanggo sawetara bab sing luwih akeh nutul kita tinimbang liyane.

    3.    Daniel Vergara Pelaez ngandika

      Aku bisa menehi rekomendasi buku pitulung dhiri babagan iki ... hahaha Lawakan!

    4.    Isabel sanchez vergara ngandika

      Gabriela Elizabeth Fernandez Matur nuwun kanthi sanget Gabriela, aku bakal nganalisa awakku dhewe, aku mikir sampeyan pancen bener, matur nuwun maneh amarga wis nuduhake pengalaman karo aku, sampeyan pancen loman !!!

    5.    Enrique Yanez-Ramirez ngandika

      Halo, jenengku Enrique, sing paling apik kanggo ngerti buku pitulung diri, sampeyan kudu eling yen ana dewa lan yen iman kita kaya ukuran wiji sawi, sampeyan bakal ngerti sethithik. luwih lengkap babagan iki lan sampeyan bakal weruh yen urip iku apik banget kaya sing dikarepake.

    6.    Charles Benitez Ovelar ngandika

      Isabel, aku sampeyan kudu golek cara kanggo nuwuhake kekarepan kanggo nindakake, bisa dadi akibat saka kekurangan katenangan lan katentreman sing bisa ditindakake kanthi ngupayakake pengayaan karo pangandikaning Gusti, mula banjur takon marang Gusti Padhangake sampeyan kanthi sih-rahmat lan Roh Suci. Kayane batere mobil sampeyan wis mati lan sampeyan kudu ngisi daya alon-alon kanggo urip maneh ...

    7.    William Gutierrez ngandika

      Ya, Isabel, aku bakal menehi rekomendasi buku sing apik kanggo sampeyan: Autoboicot, babagan carane nggawe tembok lan alangan supaya sampeyan ora maju. Sampeyan mbatesi dhewe supaya ora bisa ngalahake awake dhewe lan sabenere kedadeyan sampeyan: Miwiti ndeleng tembok sing sampeyan bangun lan kepiye cara supaya bisa mudhun. Mung siji tips: Kanggo ngapikake awak dhewe, sampeyan kudu luwih asor, mberkahi Isabel lan kabeh upaya sampeyan. sampeyan bakal nindakake.

    8.    Braulio Jose Garcia Pena ngandika

      Salah sawijining buku sing paling disenengi yaiku ksatria kanthi waja sing teyeng lan candida erendida sing dak rekomendasikan

    9.    Dolores Ceña Murga ngandika

      Aku nyaranake sampeyan miwiti sethithik lan istirahat nalika maca kanggo nggawe kebiasaan, teknik nggawe ringkesan uga apik

  8.   Juan jose lopez garcia ngandika

    Dheweke akeh menehi katrangan marang aku, buku audio sing apik banget, matur nuwun kanggo sing nggawe kaca iki, luwih akeh wong sing butuh luwih akeh tinimbang sing dipikirake, ing Spanyol wong-wong wis nuduhake awake dhewe lan kanthi anggun wis ana luwih saka 2700 wong sing wis nglalu ing ngrungokake. menyang audiobook kasebut ora bakal kedadeyan.

  9.   Juan jose lopez garcia ngandika

    Nyuwun tulung, kamanungsan mbutuhake wong-wong mau amarga bakal dijaluk, dadi prelu banget, matur nuwun.

  10.   Daniel ngandika

    Buku mandhiri lan pesen sing diwenehake ora mung ora mbiyantu, nanging uga bisa ngrugekake sing maca.
    Ora mung amarga dheweke duwe semangat "egois", "narcissist" lan "mezquino", sing ora nyebabake hubungan karo wong liya, nanging uga bisa nyebabake krisis identitas kanggo sing maca.

    1.    cori ngandika

      Daniel, aku mikir sampeyan kudu maca kabeh maneh kanthi tliti lan ora mung ndeleng huruf-huruf kasebut mlumpat ing ngarepmu.

    2.    Daniela ngandika

      Aku percaya ing pendapatku sing andhap asor iki, bisa mbantu wong-wong sing pengin nulungi awake dhewe lan, yen sampeyan ngomong dhewe lan aku ora nulungi sampeyan, lan sebaliknya sampeyan nggawe sampeyan bingung, luwih ngerti apa sing sampeyan urip, rungokake utawa maca.
      Yen ora kaya ngono, sing bisa kedadeyan yaiku aku ganti dadi wong sing cedhak karo sampeyan lan sampeyan ora bisa ngontrol utawa nguwasa maneh lan sampeyan ora seneng karo asile ... Lan dakkandhani manawa ora sehat. .. muga-muga saiki sampeyan duwe mental liyane babagan buku kasebut. Namaste - ??

  11.   Sara ngandika

    Hola

    Salam gedhe, kaca iki apik banget, utamane babagan sing mesthi mbantu aku maju, mbebayani nindakake perkara sing ora nate diramalake, yaiku maca kanthi tepat, lan ngrungokake buku-buku sing apik banget, utamane supaya bisa ndeleng sing apik urip, kanggo mulang marang para putri manawa ora ana liyane sing luwih apik tinimbang urip sing kita lakoni, kita mung kudu sinau urip, mula sugeng rawuh kanggo kabeh panulis sing menehi kesempatan kanggo ngrungokake pesen sing terkenal. Matur nuwun

  12.   Georgina ngandika

    Halo Daniel,

    Aku matur suwun kanthi tulus babagan karya gedhe sing wis sampeyan lakoni, pancen luar biasa lan dokumentasi sing apik banget. Aku ora bakal bisa ngucapake matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sing ateges kanggo akeh wong, dadi tantangan kanggo perbaikan pribadi kanggo sampeyan lan amarga kahanan pribadi sampeyan. Matur suwun sanget.

    Rangkulan gedhe, salam, jaga-jaga lan akhir minggu sing apik banget karo wong sing dikasihi !!

    Georgina

    1.    Daniel ngandika

      Matur nuwun Georgina kanggo komentar iki. Salah siji sing paling apik sing wis dakwaca.

      Matur suwun.

      1.    Kaelokan35 ngandika

        Matur nuwun Akhire aku nemokake sing migunani banget ing internet. Salam, Milagritos35

        1.    teresita ngandika

          iki sing tak goleki !!! Aku bakal maca kabeh, matur nuwun Daniel !!!

  13.   Charles Benitez Ovelar ngandika

    Buku-buku kasebut apik banget, nanging mung bisa mbantu wektu tartamtu ing urip kita, digunakake kanggo manajemen pribadi, dadi solusi "kaya patch" amarga yen ana wong sing pengin ngrampungake masalah kanthi permanen lan lengkap, yaiku obat sing paling apik lan dokter sing paling apik ing alam semesta yaiku Yesus ...

  14.   Kristen fernando mendoza ngandika

    Apik tenan

  15.   jangkar ngandika

    Banget kabeh presentasi, aku ngempet kekuwatan, saka rong judhul sing paling apik yen sampeyan bisa ngunggah kanthi nyenengake, judhule yaiku:
    satriya ing waja teyeng, wis rampung, setan ing botol, kabeh duwe kekayaan gedhe tenan, matur nuwun.

  16.   hitalo rossel ayala ngandika

    Halo Daniel jenengku Hitalo Roossell Ayala lan aku saka Santa Cruz de la Sierra Bolivia Aku ngucapake selamat kanggo karya gedhe sing sampeyan lakoni, aku seneng banget ngerti manawa ana wong kaya sampeyan sing kepengin banget karo kekayaan semangat. ngupayakake kebebasan finansial lan maca kabeh buku dening robert kiyosaky uga buku dandan liyane lan saiki ndeleng karya sampeyan, aku ngerti tanpa ngerti sampeyan manawa sampeyan minangka wong sing apik, terus maju

    1.    Daniel ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo tembung Hitalo, dheweke menehi semangat supaya terus blog.

      Salam sejahtera.

  17.   Valeria ngandika

    Matur suwun, Daniel, arep ngomong apa maneh? Aku ngetik kaca kanggo ngrungokake auditan saben dina! Apik banget, iku kontribusi sing apik banget, luwih becik ana wong kaya penulis iki lan kaya sampeyan sing nyebar!
    Muga-muga sikap lan kemampuan kanggo nuduhake iki mesthi ngancani sampeyan, kaya sing diarani Alex Rovira ing bukune: apa sing sampeyan wenehake bakal dadi kekayaan sampeyan, lan sampeyan wis menehi akeh babagan blog iki.

    Rangkulan.

    1.    Daniel ngandika

      Matur nuwun Valeria, seneng maca komentar kaya sampeyan 😀

  18.   Charles Pinto ngandika

    PALING PITULUNGAN Dhewe, Nggawe Kosok baline, Luwih ANXIETI, NERVOUSNESS, uga apik banget. ANJANG WIS LAYANAN ING BUKU KANGGO NGatasi yaiku PENULIS, Penerbit, lan Pustaka Kanggo MediaWiki sing Diturunake.

  19.   Antonio ngandika

    Matur suwun sanget tumrap pakaryan sampeyan, Daniel. Yen ana wong sing bisa nulungi, aku menehi saran kanggo sapa wae buku sing wis dakwaca sadurunge lan sing judule "Beyond Stress" dening Tomás García Castro. Iki minangka karangan novel, gampang diwaca lan menarik banget kanggo manajemen stres lan ndandani awake dhewe. Kajaba iku, sampeyan bakal nggambarake kanthi cara sing kaget.

    1.    SP ngandika

      Aku uga wis maca Beyond Stress, lan aku setuju karo kualitase. Iki minangka buku sing apik, beda lan, paling penting, migunani banget ing babagan perbaikan. Aku nyaranake kanggo kabeh wong.

  20.   david ngandika

    Hello,

    Kasunyatane yaiku koleksi sing apik.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo info.

  21.   Fabio Leonardo Porras Alarcón ngandika

    Matur nuwun, aku pengin krungu luwih akeh saka Og Mandino manawa Pangeran Yehuwah bakal menehi sampeyan hadiah kanggo wedhi
    Tulung supaya tenang ing jagad sing akeh masalah lan matur suwun kanthi anyar, Daniel

  22.   Zarathustra ngandika

    Hello!
    Aku arep nuduhake karo sampeyan ing ngisor iki:
    intelijen spiritual Dan milan ... Sawise maca akeh buku kasebut, aku ngerti yen sampeyan bakal seneng iki ... Ati-ati aja bingung karo intelijen emosional (aku kurang seneng iki) amarga padha-padha mung judhul.
    Salam hormat lan matur nuwun kanggo nuduhake.

  23.   Leonardo ngandika

    rungokake apa sing bakal dadi buku sing sampeyan nganggep paling gampang diwaca

    1.    Dolores Ceña Murga ngandika

      Halo Leonardo, kanthi pribadi, "The Alchemist" dadi salah sawijining buku sing paling disaranake kanggo aku.
      Salam

  24.   Rose Contreras ngandika

    Katalog kasebut apik banget. Sugeng lan matur nuwun kanggo sing nggawe. Aku pengin menehi komentar manawa aku mbantu aku «Prometheus banget dirantai!, Sing sanajan novel, literatur rekreasi, menehi alat kanggo ngadhepi masalah ... Matur nuwun maneh ...

  25.   Raul S Castillo ngandika

    Halo, aku mung maca komentar nalika aku ndeleng manawa kaca iki pancen apik banget, nanging aku kepengin ngerti kepiye supaya bisa entuk buku audio kasebut.

  26.   albert apik ngandika

    Halo kanca, apa sampeyan bisa mbantu aku golek judhul lan panulis buku iki? Aku mung duwe data kasebut Panulis sinau telung jurusan ing MIT, (Massachusetts Institute of Technology) Aku mikir psikologi lan loro teknik lan nulis buku sing luar biasa, babagan cara kaya cara nggawe wong entuk 50 ewu dolar utawa liya-liyane , matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  27.   Jorge ngandika

    Ana sing ngerti buku «Nguatake wong sing ana ing njero ati« .. ?? .. panganggit jenenge Jean Cadillac

  28.   Buku mandhiri ngandika

    Aku nyaranake Prajanjian Medlchisedec - Alain Houel, Kekuwatane alam bawah sadar - Joseph Murphy lan 7 Hukum Suksma Sukses - Deepak Chopra

  29.   Andreina seprum ngandika

    Kabeh wong sing apik banget, ing sawetara wektu, kita butuh pitulung, saiki aku nyaranake "Aku nggawe dara" dening Linda Palomar, pamflet lucu babagan kekuwatan batin lan kepiye cara ngatasi maneh tanpa akeh alangan. (Ing Amazon)

  30.   AFT ngandika

    Secara pribadi, aku nyaranake maca buku sing diarani "Beyond Stress", dening Tomás García Castro. Iki minangka novel sing, kajaba nglipur karo plot polisi, nawakake tips sing ora kaetung kanggo nyegah lan ngatur stres, sanajan nggunakake kanthi positif. Pancen menarik banget, lan GRATIS. Bisa didownload ing net tanpa ana masalah.

    1.    KANGGO THERESA ngandika

      Hai, aku Theresa Williams Sawise hubungan karo Anderson pirang-pirang taun, dheweke pisah karo aku, aku mbudidaya mbalekake, nanging muspra, aku kepengin banget bali amarga tresnaku kanggo dheweke, aku ngemis karo Kabeh, aku janji nanging dheweke nolak. Aku nerangake masalahku karo kancaku lan dheweke menehi saran supaya aku luwih seneng ngubungi mantra mantra sing bisa nulungi aku mantra kanggo mbalek maneh, nanging aku wong sing ora nate percaya mantra, aku ora duwe pilihan kajaba nyoba Nulis kastor lan ujar manawa ora ana masalah yen kabeh bakal apik sajrone telung dina, yen pacarku bakal bali menyang aku sajrone telung dina, mantra lan kaget nalika dina kaping pindho, udakara jam 4 sore. Exku nyeluk aku, aku kaget banget, aku mangsuli telpon lan kabeh sing diucapake yaiku nuwun sewu banget marang kabeh kedadeyan sing dikepengini aku kepengin bali maneh, mula dheweke tresna banget karo aku. Dheweke seneng banget lan dheweke sing bisa urip bebarengan, seneng maneh. Wiwit kuwi, aku wis janji yen sapa wae sing ngerti yen duwe masalah sesambetan, aku bakal nulungi wong sing kaya ngono kanthi nyebut dheweke menyang siji-sijine tukang sihir sing bener lan kuat sing mbantu aku ngatasi masalahku dhewe. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) sampeyan bisa ngirim email yen sampeyan butuh pitulung ing hubungan utawa kasus liyane.

      1) Nulis Cinta
      2) Mantra Katresnan sing Ilang
      3) Mantra pegatan
      4) Mantra Perkawinan
      5) mantra naleni.
      6) Mantra Disintegrasi
      7) Nyingkirake kekasih kepungkur
      8.) Sampeyan pengin munggah pangkat ing mantra kantor / Lotre
      9) dheweke kepengin nglegakake kekasihe
      Hubungi wong gedhe iki yen sampeyan duwe masalah kanggo solusi sing awet
      Via (drogunduspellcaster@gmail.com)

  31.   Paulus B. ngandika

    Missing minangka buku "Coaching for Sukses" anggitane Talane Miedaner, buku pitulung dhiri sing paling apik sing dakwaca nganti saiki.

  32.   MARIA FERNANDA ngandika

    KANGGO BUKU paling apik yaiku: HUBUNGAN FIZIKAL lan SERENITAS MENTAL Dening CLEMENTE FRANCO JUSTO.

  33.   MARIA FERNANDA ngandika

    KANGGO KANGGO BUKU PALING APIK yaiku HUBUNGAN FISIKAL FRANCO JUSTO lan GEREN MENTAL.

  34.   JB ngandika

    Apa pendapat sampeyan babagan buku Filsafat kanggo Urip?

  35.   Amor ngandika

    Matur nuwun kanggo judhul iki, sawetara sing wis dakwaca, minangka penjual paling gedhe ing saindenging jagad. Aku nyaranake buku, sing uga bisa diwaca kanthi gratis, Journey to Divinity - Living Death. Panulis nuduhake lan bisa ditemokake kanthi menehi judhul ing mesin telusuran google.

  36.   Maria Evangelina Burgalat Abarca ngandika

    Aku seneng yen buku-buku sing penting banget kanggo emosional wis ana ing jaman paceklik sastra, aku wis meh maca kabeh ... mula aku nggoleki wong liya, supaya mengko bisa ditemokake ing kene ... Kangge Matur suwun amarga sampeyan duwe kesempatan duwe buku sing apik ...

  37.   Pablo Garcia ngandika

    Rekomendasi sandi:
    Tas ransel kanggo alam semesta. Elsa punset
    Prajurit Bambu (Bruce Lee). Francisco Ocana
    Kekuwatan niyat. Wayne dyer
    Sangang Wahyu, James Redfield
    Satria sing nganggo waja sing teyeng. Robert Fisher
    Waras uripmu. Hérie Louise
    Solusi Spiritual. Deepak Chopra
    Prajurit sing tentrem. Mark Millar
    Ngimpi sampeyan nggawa sampeyan / papan sing diarani Destiny. Javier Iriondo
    Buddha, Pangeran Cahya. Dalan Ramiro
    33 aturan kanggo ngganti urip sampeyan. Yesus Cajina
    Seni Perang. Sun Tzu
    TaoTeChing. lao tze

  38.   Rodrigo ngandika

    Sugeng siang, saiki aku ngalami proses sing rada angel, masalah karo pasanganku, sing ringkes, kurang kedewasaan, amarga aku karo dheweke, aku prakteke mandheg dadi wong sing sadurunge, motivasi, mandhiri, percaya dhiri lan kabeh sing wis ilang, aku kudu nambani, malaikat cilik aku kepengin nambah awak dhewe, aku ora bakal kelangan amarga ora duwe komitmen lan kadewasan, aku menyang sampeyan para pamiarsa supaya liwat pengalaman sampeyan bisa menehi rekomendasi buku.
    Matur suwun sadurunge !!!

    1.    Esteban ngandika

      Nresnani dheweke tanpa syarat apa sing diarani buku The Law of Love dening seduluré Guillén.

  39.   Jungle Morey Rios ngandika

    Ing jaman globalisasi iki, informasi kanthi eksplisit tanpa tabu utawa prasangka sing salah, akeh wong sing mandheg maca kanggo ngaturake wektu sing penting kanggo teknologi modern kanthi presentasi sing apik lan aplikasi sing kita pribadi nggunakake kanthi bebas. Nanging, aspek tumindak moderat, dhukungan moral tumrap urip, piwulang pengalaman urip sing kita tawakake tanpa rega, lan buku-buku kasebut menehi tema, sing tujuane ningkatake kualitas urip, mangertos wektu kasebut saben dina kurang kanggo kabeh wong, mula kudu cepet-cepet nindakake tugas tuwuh pribadi kanggo urip bebarengan sing luwih apik, nggawe wektu karo para tangga nalika nggawe ide sing apik kanggo harmoni lan tentrem; Kanthi nindakake sabar lan toleransi, mula ora bakal ilang. Kita kudu maca luwih lengkap, kanggo menehi warisan marang wong-wong sing ngetutake masarakat sing luwih apik, sing pantes dadi warisan jagad amarga kaunggulan transit lan paradigma sing ndadekake solidaritas, keadilan lan perdamaian umum.

  40.   Jungle Morey Rios ngandika

    Ing jaman globalisasi iki, informasi kanthi eksplisit tanpa tabu utawa prasangka sing salah, akeh wong sing mandheg maca kanggo ngaturake wektu sing penting kanggo teknologi modern kanthi presentasi sing apik lan aplikasi sing kita pribadi nggunakake kanthi bebas. Nanging, aspek tumindak moderat, dhukungan moral tumrap urip, piwulang pengalaman urip sing kita tawakake tanpa rega, lan buku-buku kasebut menehi tema, sing tujuane ningkatake kualitas urip, ngerti wektu kasebut saben dina kurang kanggo kabeh wong, mula kudu cepet-cepet nindakake tugas tuwuh pribadi kanggo urip bebarengan sing luwih apik, nggawe wektu karo para tangga nalika nggawe ide sing apik kanggo harmoni lan tentrem; Kanthi nindakake sabar lan toleransi, mula ora bakal ilang. Kita kudu maca luwih lengkap, kanggo menehi warisan marang wong-wong sing ngetutake masarakat sing luwih apik, sing pantes diwenehi warisan jagad amarga kaunggulan transit lan paradigma sosial sing nggawe solidaritas, keadilan lan perdamaian umum.

  41.   Diana ngandika

    Halo, ing wektu sing apik aku nemokake blog iki. Matur nuwun kanggo wektu sampeyan, aku dadi pekerja sosial lan mbantu aku ngenali sawetara topik lan digunakake minangka sumber daya yen sampeyan ngidini. Aku kepengin weruh apa aku bisa nggawe referensi kanggo buku-buku sing sampeyan sebutake. Terusake, iki pisanan aku maca sampeyan lan ora ana produk sing apik banget.