+125 Frasa upaya kanggo motivasi dhewe

Yen sing digoleki minangka frasa upaya, sampeyan bakal seneng ngerti manawa kita wis nyusun kompilasi paling gedhe sing bisa ditemokake kanggo kategori iki. Ing antarane sampeyan bakal nemokake teks, frasa lan refleksi sing dicritakake dening wong sing kondhang utawa misuwur ing jaman saiki utawa taun-taun sadurunge; sing tujuane kanggo motivasi sampeyan ngupayakake saben dina kanggo nggayuh cita-cita.

Frasa gaweyan paling apik

  • Sapa sing ora menehi kabeh, ora menehi apa-apa. - Helenio Herrera.
  • Kadhangkala bisa uga ora ana masalah, nanging gaweyan kudu ana ing saben wengi. -Michael Yordania.
  • Bakat minangka hadiah sing diparingake dening Gusti Allah kanthi rahasia, lan kita ngumumke tanpa ngerti. - Montesquieu.
  • Usaha minangka ibune kabeh prestasi. - anonim.
  • Ngasihi wong liya mesthi butuh biaya lan kudu usaha. Sampeyan kudu mutusake kanthi sengaja. Sampeyan ora sabar ngenteni perasaan sing bakal motivasi sampeyan. —Joyce Meyer.
  • Sapa sing mandheg dadi luwih becik, bakal dadi wong becik. —Oliver Cromwell.
  • Tawon lan tawon ngisep kembang sing padha; nanging ora entuk madu sing padha. - Joseph Joubert.
  • Siji-sijine perkara sing gampang ditindakake yaiku umur tuwa. "Gloria Pitzer."
  • Wong sing bisa nuntun awake dhewe yen gaweyan iku nglarani yaiku wong sing bakal menang. "Roger Bannister."
  • Gabung karo intelijen gaweyan; sampeyan bakal kerja luwih sithik lan nindakake luwih akeh. - anonim.
  • Aku bakal ngapura manawa dheweke ora bener, nanging dheweke ora ngupayakake. - Pep Guardiola.
  • Gagal diwiwiti nalika gaweyan mandheg. - anonim.
  • Rubah nggunakake akeh trik. Landak, mung siji. Nanging iki sing paling apik. - Erasmus saka Rotterdam.
  • Akeh sing ujar manawa gaweyan iku rejekine, nanging ana sawetara sing ujar yen nasib iku usaha. - anonim.
  • Upaya terus-terusan, ora lelah, lan terus-terusan bakal menang. —James Whitcomb Riley.
  • Wong lanang mesthi nolak apa sing ora bisa ditindakake. - Cristina II.
  • Sing penting dudu kebahagiaan sing diraih, nanging sing digoleki; dudu tujuane, nanging usaha kanggo nggayuh. - anonim.
  • Kanca, lemah ora subur, wiji kudu ditandur akeh supaya bisa ngasilake panen sing sedheng. - Novalis.
  • Fanatisme kalebu dobel gaweyan yen sampeyan wis lali pungkasane. - Jorge Santayana.
  • Yen sampeyan duwe cukup oomph, sampeyan ora kudu kuwatir babar blas. —Zig Ziglar.
  • Teknik minangka upaya kanggo ngirit gaweyan. - José Ortega y Gassett.

  • Kamanungsan, wiwit ora ana apa-apa lan gaweyane dhewe-dhewe, wis ngalami kasusahan paling dhuwur. - Groucho Marx.
  • Kabeh individu kanthi ukuran duwe katrampilan dhewe, mung kapasitas jender sing ora bisa diukur. - Novalis.
  • Laba-laba nyekel mabur lan supaya tawon ngungsi. - Plutarch.
  • Kejelasan lan konsistensi ora cukup: nggoleki bebener kudu andhap asor lan usaha. —Tariq Ramadhan.
  • Klumpukne minangka wiwitan; Tetep bebarengan minangka kemajuan; makarya bebarengan iku sukses. - Henry Ford.
  • Akeh akeh luwih apik tinimbang gaweyan sawetara. - anonim.
  • Upaya menang diwiwiti kanthi persiapan. - Joe Gibbs.
  • Kulawarga kasebut dijenengi dadi candhi, yaiku omah pandonga: pandonga sing sederhana, kebak gaweyan lan lembut. Donga sing dadi urip, dadi kabeh urip dadi donga. - Yohanes Paulus II.
  • Gusti Allah maringi panganan saben manuk, nanging ora dibuwang menyang susune. —JG Holland.
  • Ing kabeh urusan manungsa ana upaya, lan ana asil, lan kekuwatane upaya minangka ukuran asil. "James Allen."
  • Wong lanang saya kuwat amarga ngerti yen tangan sing dibutuhke dibutuhake ing mburi tangane dhewe. - Sidney J. Phillips.
  • Cara sing bisa ditindakake yaiku usaha. —Oliver Wendell Holmes.
  • Upaya tanpa bakat minangka kahanan sing nyusahake, nanging bakat tanpa gaweyan minangka tragedi. "Mike Ditka."
  • Bakat tuwuh ing papan sing sepi, karakter ing proses urip sing rame. - Goethe.
  • Kamenangan iku paling tekun. "Napoleon Bonaparte."
  • Sampeyan ora bisa nambah tanpa gaweyan. Medali emas ora bakal menang tanpa ngetokake kringet.
  • Bakat minangka perkara sing lumrah. Intelijen ora langka, nanging ketekunan. - Doris Lessing.
  • Siji-sijine teknik sing kudu dikuasai yaiku teknik sing sampeyan gawe dhewe. - Jean Cocteau.
  • Donya ora owah kanthi politik nanging kanthi teknik. - Friedrich Dürrenmatt.
  • Urip iku sithik banget kanggo dilalekake. Dadi, aku wis usaha tenanan supaya ora menyang papan sing ora dakkarepake. "Hugh Dillon."
  • Sukses ora bisa diraih kanthi nasib, iku asil saka usaha terus-terusan. - anonim.

  • Kualitas ora tau kacilakan; mesthi asil saka upaya intelijen. - John Ruskin.
  • Ganjaran kita yaiku ing gaweyan lan ora asil. Upaya lengkap minangka kamenangan lengkap. - Mahatma Gandhi.
  • Mung ana rasa seneng yen ana kabecikan lan usaha sing serius, amarga urip dudu dolanan. -Aristotle
  • Sejarah minangka upaya semangat kanggo nggayuh kamardikan. "Hegel."
  • Nopo penting kucing iku ireng utawa putih yen nyekel tikus? - Deng Xiaoping.
  • Upaya saya gedhe, kamulyane saya gedhe. "Pierre Corneille."
  • Kapan sampeyan ngucapake "Aku ora bisa nahan maneh", gaweyan kaping pindho lan sampeyan bakal entuk kabeh. - anonim.
  • Bakat gumantung karo inspirasi, nanging gaweyan gumantung karo saben wong. - Pep Guardiola.
  • Luwih becik aku entuk 1% gaweyan 100 wong tinimbang 100% gaweyanku dhewe. - John D. Rockefeller.
  • Kajaba sampeyan precaya marang awak dhewe, ora ana sing bakal percaya; Iki minangka saran sing nyebabake sukses. - John D. Rockefeller.
  • Umur diwasa minangka umure sing isih enom, nanging luwih akeh usaha. - Jean-Louis Barrault.
  • Kanggo kita, ora ana liyane maksud. Sisane dudu urusan kita. "TS Eliot."
  • Panjaluk akeh saka awakmu dhewe lan aja ngarep-arep sethithik saka wong liya. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngatasi masalah. - Konfusius.
  • Kabeh sing diduweni ing urip iku dudu hadiah. Iki minangka hadiah kanggo upaya nggayuh. - anonim.
  • Manungsa pancen kepengin banget kanthi keras apa sing ora bisa ditindakake. - Noel Claraso.
  • Kaya wong sing ora ngerti wis seda sadurunge dheweke mati, semono uga wong sing duwe bakat urip sanajan wis mati. - Publio Siro.
  • Nggayuh tujuan minangka tugas pahlawan. - Ernie Larsen.
  • Pakaryan sedhengan nguatake semangat; lan iki ringkih nalika kakehan: kaya banyu moderat menehi gizi kanggo tanduran lan kakehan nyedhot. - Plutarch.
  • Upaya iku penting, nanging ngerti kudu ngupayakake apa sing paling penting. - anonim.
  • Luwih gedhe bakat, ing wanita, indocility luwih gedhe. - William Shakespeare.
  • Yen takdir ora nulungi kita, awake dhewe bakal nulungi dheweke supaya bisa ngrampungake. - Cosroes
  • Nindakake kanthi gampang apa sing angel kanggo wong liya, iki minangka tandha bakat; nindakake sing mokal kanggo bakat, iku tandhane jenius. - Henry F. Amiel.

  • Kanthi usaha lan pangarep-arep, kabeh bisa digayuh. - anonim.
  • Sukses minangka jumlah gaweyan cilik, bola-bali saben dina. —Robert Collier.
  • Sing ora diwiwiti dina iki ora nate rampung sesuk. -Johann Wolfgang von Goethe.
  • Kanggo kabeh upaya sing disiplin, sampeyan bakal entuk pirang-pirang pahala. "Jim Rohn."
  • Ora ana bakat gedhe tanpa kekarepan sing gedhe. - Honoré de Balzac.
  • Sinau kanthi gaweyan lan positivisme mesthi ngasilake ganjaran sing apik. -Nonimoni
  • Pahlawan bisa uga padha karo sing menang kaya sing tundhuk, nanging ora ana sing nolak perang. "Thomas Carlyle."
  • Panahan sing apik ora diukum panah, nanging tujuane. - Thomas Fuller.
  • Manungsa ora nate ngerti apa sing bisa ditindakake nganti nyoba. - Charles Dickens.
  • Tindakake kanthi bener lan dhuwit bakal meh tanpa gaweyan. - anonim.
  • Pancen isih asring banget nyerah. —Norman Vincent Peale.
  • Apa sing dibutuhake kanggo nggayuh kekarepan sing paling padhang, lan sampeyan bakal bisa nggayuh kekarepan kasebut. - Ludwig van Beethoven.
  • Apa wae gaweyan entheng kanthi pakulinan. - Tito Livio.
  • Bisa uga ana sing ngenteni, nanging mung sing ditinggalake wong sing kesusu. -Abraham Lincoln.
  • Bedane biasa lan luar biasa yaiku ekstra sithik. "Jimmy Johnson."
  • Usaha tanpa sesanti rutinitas lan visi tanpa usaha yaiku fantasi. - anonim.
  • Pikirane apik, nanging uga entheng kaya gelembung sabun, yen ora ana upaya kanggo ngetrapake. - Gaspar Melchor de Jovellanos.
  • Angin lan ombak mesthi ana ing sisih sisih pandhu arah sing paling bisa. —Edward Gibbon.
  • Ora ana sing ngerti apa sing bisa ditindakake nganti nyoba. - Publio Siro.
  • Kita minangka apa sing bola-bali ditindakake. Mula, keunggulan dudu tumindak, nanging pakulinan. - Aristoteles.
  • Wong sing ora nate tiba ora ngerti babagan gaweyan sing kudu ditindakake. - Multatuli.
  • Peradaban ora tahan amarga pria mung seneng karo asile: anestesi, mobil, radio. Nanging ora ana sing menehi peradaban yaiku woh alami wit endemik. Kabeh minangka asil saka usaha. Peradaban mung bisa tahan yen akeh sing menehi kolaborasi ing gaweyan kasebut. Yen kabeh wong seneng ngrasakake woh kasebut, peradaban bakal runtuh. - José Ortega y Gasset.

  • Kita lali yen kabeh kabecikan sing kudu dibayar kudu dibayar kanthi gaweyan saben dina. Kita nundha lan nundha, nganti kemungkinan sing mesem mati. "William James."
  • Murid sing ora takon apa-apa sing ora bisa ditindakake, ora nate nindakake kabeh sing bisa. - John Stuart Mill.
  • Sengit lan tresna marang angkerku pancen pantes, gaweyanku dakpukulake. - anonim.
  • Tindakake gaweyan total, sanajan kemungkinan sampeyan ora cocog. "Arnold Palmer."
  • Prestasi sing luar biasa mesthi diawali karo persiapan sing luar biasa ... - Robert H. Schuller.
  • Konsep sing gegandhengan: ngupayakake nggayuh kabegjan usahane sing penting kanggo nggayuh tujuan
  • Upaya sing digawe kanggo kebahagiaan wong liya luwih penting tinimbang awake dhewe. —Lydia M. Bocah.
  • Urip bisa mboseni kajaba sampeyan ngupayakake. —John C. Maxwell.
  • Siji cacat sing ngalangi pria ora tumindak yaiku ora ngerti apa sing bisa ditindakake. —Jacques-Bénigne Bossuet.
  • Ing endi wae ana wit sing ditandur, tandur dhewe. Yen ana kesalahan kanggo ndandani, sampeyan ngowahi. Yen ana upaya sing bisa dihindari, coba dhewe. Dadi wong sing ngilangi watu kasebut. - Gabriela Mistral.
  • Ora ana sing ngerti manawa sampeyan wis menehi kabeh. Sampeyan kudu menehi luwih akeh. —Antonio Porchia.
  • Ora ana wong sing klelep kringete dhewe. "Ann Landers."
  • Seting kringet ngirit getih sak liter. - George S. Patton.
  • Kringet minangka koloni prestasi. "Heywood Hale Broun."
  • Yen digunakake bakat, imajinasi kurang. - Georges Braque.
  • Rahasia kebahagiaanku dudu ngupayakake kesenengan, nanging golek gaweyan. - André Gide
  • Aku wis ngerti manawa urip umume minangka upaya tim; iku game tim. —Joe Namath.
  • Bakat, umume, minangka masalah terus-terusan. - Francisco Umbral.
  • Manungsa digawe kesalahan. Sampeyan mlebu semangat sampeyan kanthi alami, nanging kanggo nemokake kayekten mbutuhake usaha sing tenanan. - Frederick Agung.
  • Usaha sing terus-terusan lan tekad bakal ngilangi kabeh resistensi lan ngilangi kabeh alangan. —Claude M. Bristol.
  • Ora ana tusukan sing ora bisa diatasi kanthi gaweyan sethithik. - anonim.

  • Kabegjan minangka pilihan sing mbutuhake gaweyan. "Aeschylus."
  • Sampeyan ora nyekel trout ing celonone garing. —Miguel de Cervantes.
  • Perang tunggal sing disenengi, dudu kemenangan. "Blaise Pascal."
  • Yen nindakake sing paling apik, kita ora bakal ngerti mukjizat apa sing bakal ditindakake ing urip kita utawa ing urip wong liya. -Helen Keller.
  • Artis ora ana apa-apa tanpa hadiah kasebut, nanging hadiah kasebut ora ana tanpa kerja. "Emile Zola."
  • Pendhidhikan asale saka njero; sampeyan entuk kanthi perjuangan, usaha lan pamikiran. "Bukit Napoleon."
  • Aku ngerti yen gaweyan kasebut pancen gedhe, nanging apa sing dipikolehi kanthi gratis lan apa artine yen usaha tanpa usaha? - Konstantin Stanislavski.
  • Yen wong durung menehi kabeh, wong ora bakal menehi apa-apa. —Georges Guynemer.
  • Ora ana sing bisa metu saka endi wae. -William Shakespeare.
  • Saben wong dadi rejekine dhewe-dhewe. —Apio Claudio.
  • Karangan bunga Laurel kasapu dening ambegan angin; marang makutha eri, prahara ora bisa nindakake apa-apa. - Friedrich Hebbel.
  • Usaha ora nate sarapan. —Fernando de Rojas.
  • Pantes gaweyane wong liya. - anonim.
  • Sijine ati, pikiran, akal lan jiwa sampeyan ing tumindak sing paling cilik. Iku rahasia sukses. —Swami Sivananda.
  • Kabeh upaya kudu telas sadurunge sambat. - Santo Teresa Anak Yesus.
  • Prestasi organisasi minangka asil saka upaya gabungan saben individu. - Vince Lombardi.
  • Menang ora kabeh, nanging gaweyan kanggo menang yaiku. —Zig Ziglar.
  • Yen sampeyan yakin karo sampeyan dhewe, ora bakal ana sing ora bisa sampeyan lakoni. - Wayne W. Dyer. Luwih becik aku entuk 1% gaweyan 100 wong tinimbang 100% gaweyanku dhewe. - John D. Rockefeller.
  • Pahlawan bisa uga padha karo sing menang kaya sing tundhuk, nanging ora ana sing nolak perang. "Thomas Carlyle."
  • Prestasi sing luar biasa mesthi diawali karo persiapan sing luar biasa ... - Robert H. Schuller.
  • Sapa sing ora menehi kabeh, ora menehi apa-apa. - Helenio Herrera.
  • Pantes gaweyane wong liya. - anonim.

  • Bedane biasa lan luar biasa yaiku ekstra sithik. "Jimmy Johnson."
  • Kita lali yen kabeh kabecikan sing kudu dibayar kudu dibayar kanthi gaweyan saben dina. Kita nundha lan nundha, nganti kemungkinan sing mesem mati. "William James."
  • Aku ngerti yen gaweyan kasebut pancen gedhe, nanging apa sing dipikolehi kanthi gratis lan apa artine yen usaha tanpa usaha? - Konstantin Stanislavski.
  • Yen sampeyan yakin karo sampeyan dhewe, ora bakal ana sing ora bisa sampeyan lakoni. - Wayne W. Dyer.
  • Pancen isih asring banget nyerah. —Norman Vincent Peale.
  • Kapan sampeyan ngucapake "Aku ora bisa nahan maneh", gaweyan kaping pindho lan sampeyan bakal entuk kabeh. - anonim.
  • Mung ana rasa seneng yen ana kabecikan lan usaha sing serius, amarga urip dudu dolanan. -Aristotle
  • Kita minangka apa sing bola-bali ditindakake. Mula, keunggulan dudu tumindak, nanging pakulinan. - Aristoteles.
  • Kabeh individu kanthi ukuran duwe katrampilan dhewe, mung kapasitas jender sing ora bisa diukur. - Novalis.
  • Yen takdir ora nulungi kita, awake dhewe bakal nulungi dheweke supaya bisa ngrampungake. - Cosroes
  • Murid sing ora takon apa-apa sing ora bisa ditindakake, ora nate nindakake kabeh sing bisa. - John Stuart Mill.
  • Yen sampeyan duwe cukup oomph, sampeyan ora kudu kuwatir babar blas. —Zig Ziglar.
  • Upaya menang diwiwiti kanthi persiapan. - Joe Gibbs.
  • Ngasihi wong liya mesthi butuh biaya lan kudu usaha. Sampeyan kudu mutusake kanthi sengaja. Sampeyan ora sabar ngenteni perasaan sing bakal motivasi sampeyan. —Joyce Meyer.
  • Kanca, lemah ora subur, wiji kudu ditandur akeh supaya bisa ngasilake panen sing sedheng. - Novalis.
  • Upaya sing digawe kanggo kebahagiaan wong liya luwih penting tinimbang awake dhewe. —Lydia M. Bocah.
  • Seting kringet ngirit getih sak liter. - George S. Patton.
  • Gabung karo intelijen gaweyan; sampeyan bakal kerja luwih sithik lan nindakake luwih akeh. - anonim.
  • Manungsa pancen kepengin banget kanthi keras apa sing ora bisa ditindakake. - Noel Claraso.
  • Wong sing ora nate tiba ora ngerti babagan gaweyan sing kudu ditindakake. - Multatuli.
  • Kabeh upaya kudu telas sadurunge sambat. - Santo Teresa Anak Yesus.
  • Perang tunggal sing disenengi, dudu kemenangan. "Blaise Pascal."
  • Siji-sijine perkara sing gampang ditindakake yaiku umur tuwa. "Gloria Pitzer."

Muga-muga frasa gaweyan kasebut miturut kekarepan sampeyan uga gambar sing digawe supaya sampeyan bisa nuduhake nalika sampeyan pengin. Yen sampeyan pengin ndeleng luwih akeh frase babagan kategori liyane, bukak bagean situs sing khusus digawe. Kita uga ngajak sampeyan melu komentar lan ninggalake pendapat sampeyan.


2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Y Ramirez ngandika

    Halo !! Aku pengin menehi komentar yen ana kahanan sing luar biasa ing pungkasan taun kepungkur, atiku gelisah lan wedi, aku wiwit golek dhokter lan dheweke ngumumake yen aku butuh biopsi ing dodo, ana sing medeni banget. cara kasar. Aku wiwit mikir manawa awakku kebak tumors, utamane sirahku, aku ora pengin ndemek, lan sawise sawetara wektu, (kaya seminggu kepungkur), rasa sakit, tekanan ing saubenge, sing luwih wedi. lan Aku dadi sedhih, amarga aku isih duwe anak cilik. Aku durung nate menyang dhokter, amarga padha ora bakal nahan kasusahan. Aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni maneh, uripku wis ora padha?

  2.   David CERVANTES FARIAS ngandika

    Halo, sugeng siang Y. Ramirez, Gusti Allah tresna sampeyan lan sampeyan pengin sampeyan marani dheweke, saran sing bisa dakwenehake yaiku supaya sampeyan ngutamakake Gusti Allah ing kabeh perkara sing sampeyan lakoni, dheweke minangka dokter sing paling apik ing saindenging jagad, pribadi He God nindakake akeh mukjijat ing kulawarga, kanthi cara supaya aku bisa menehi kesaksian babagan carane Gusti Allah wis nindakake samubarang sing apik banget sajrone uripku lan kulawarga, sing kudu sampeyan lakoni yaiku percaya lan percaya yen dheweke sing menehi urip, lan manawa dheweke unik lan percaya marang dheweke.