55 frasa sing jero

phrases sing bakal nggawe sampeyan mikir

Wonten tetembungan ingkang saged ngrasuk ing telenging manah, malah wonten ing manah masyarakat. Iki minangka frasa sing kudu dipikirake, kanggo dipikirake lan sing paling penting, kanggo mikir babagan urip sing kita lakoni. Wonten tetembungan ingkang saged ndadosaken tiyang ngraosaken semangat, motivasi... ingkang utami, amargi gadhah teges ingkang jero. Sanajan sampeyan cukup mbukak pikiran, Malah bisa ngganti cara sampeyan mikir.

Yen sampeyan pengin menehi semangat utawa inspirasi, maca ukara bisa migunani banget ... lan liyane, yen lagi pilihan apik kaya sing kita nggawa sampeyan ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngringkes ing sawetara tembung pikirane sing wis sawetara taun kanggo njlimet. Kabeh phrases iki tekan jero ngirim raos menyang donya lan kanggo wong ing umum.

Frasa sing bakal tekan jero atimu

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake akeh phrases sing bakal inspirasi sampeyan lan sing bakal ndemek nyawa sampeyan sethitik ... sampeyan bisa nulis mudhun gedhe-gedhe sing menehi inspirasi utawa sing paling resonate karo sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa maca maneh kapan perlu. Aja ilang rincian.

  • Kadhangkala sampeyan menang lan kadang sampeyan sinau.
  • Mung wong sing risikone pancen bebas.
  • Konco badai tansah teka tenang.
  • Yen aku ngerti yen sesuk jagad bakal kiamat, aku isih bakal nandur wit nganti saiki.
  • Aja mandheg nuduhake wong sing sampeyan tresna sepira pentinge kanggo sampeyan.
  • Rasa syukur kanggo kesulitan ing urip sampeyan, amarga wis nggawe sampeyan kuwat.
  • Nalika kita motivasi dening impen gedhe, kanthi katresnan sing murni, mula kita pancen urip.

Quotes kanggo mikir bab

  • Urip saben wayahe kebak rasa seneng, kaya-kaya iki bakal dadi sing terakhir sing sampeyan duwe.
  • Ojo mung mikir lan ngelakoni, ojo mung di pikir.
  • Miwiti kanggo ndeleng dhewe minangka nyawa karo awak tinimbang awak karo nyawa.
  • Ana tansah wong sing ngurus sampeyan tanpa sampeyan sadhar.
  • Aja menang jagad iki lan bakal kelangan jiwamu; kawicaksanan iku luwih becik katimbang perak utawa emas.
  • Wong bakal lali apa sing sampeyan ucapake, apa sing sampeyan lakoni, nanging ora bakal lali babagan perasaan sampeyan.
  • Aja nyerah, sing apik isih bakal teka.
  • Mikir kebahagiaan aku, aku kelingan sampeyan.
  • Ing ati amba, ana papan kanggo kabeh perkara, lan ing ati sing kosong ora ana ruang kanggo apa-apa.
  • Saben lawang ditutup, lawang anyar mbukak.
  • Ngerti carane ngucapake pamit mbantu tuwuh.
  • Kita ora gagal utawa nggawe kesalahan: kita sinau.
  • Kabeh bisa katon ora mungkin nganti kita entuk.
  • Yen sampeyan pracaya ing dhewe, sampeyan bisa.
  • Prajurit sejati ora mung dibangun adhedhasar kamenangan.
  • Yen sampeyan pengin mabur, sampeyan kudu nyerahake apa sing nggawe sampeyan lemah.
  • Atine duwe alesan sing ora dingerteni.
  • Mung kanthi ati sampeyan bisa ndeleng kanthi apik. Sing penting ora katon ing mripat.
  • Aja ngenteni rejeki, dadi protagonis dalane dhewe lan ngganti nasibe dhewe.
  • Kanggo sawetara wong ora bakal ana pamit; Dheweke bakal tansah ana ing ati kita.
  • Ora ana sing bisa nambani jiwa kajaba indra, kaya ora ana sing bisa nambani rasa kajaba nyawane.
  • Aja nangis amarga ora duwe sepatu; sampeyan bisa ketemu wong sing ora duwe kaki.
  • Ing ati amba, ana papan kanggo kabeh perkara, lan ing ati sing kosong ora ana ruang kanggo apa-apa.
  • Katresnan lan kepinginan minangka sayap roh kanggo tumindak gedhe.

frasa sing jero

  • Yen langit mendhung, ngarep-arep yen ing mburi mendhung srengenge sumunar.
  • Ing putus asa elinga pangarep-arep bisa madhangi sampeyan.
  • Impossible minangka tembung sing mung ditemokake ing kamus wong bodho.
  • Katresnan iku ora soko sampeyan nemokake; iku soko sing nemokake sampeyan.
  • Ing katresnan sejati, ora ana sing tanggung jawab; sakloron manut.
  • Katresnan iku siji-sijine kekuwatan sing bisa ngowahi mungsuh dadi kanca.
  • Aku seneng ndeleng kepiye bocah-bocah tuwuh lan kepiye karakterku dadi luwih wicaksana sajrone pirang-pirang taun. Adoh saka rasa sedhih amarga wis kelangan akeh perkara liwat wektu, aku bungah yen aku wis entuk akeh liyane.
  • Aja nangis amarga wis rampung, mesem amarga kedadeyan kasebut.
  • Iku luwih worth iku ing pasuryan saka rereged ing jantung.
  • Go kanggo saiki. Masa depan ora dijamin kanggo sapa wae.
  • Wong sing cepet utawa cepet nemokake manawa dheweke dadi tukang kebon nyawane, direktur uripe.
  • Tresna aku tanpa pitakon, aku bakal tresna sampeyan tanpa wangsulan.
  • Kadhangkala bungahmu dadi sumbere esemanmu, nanging kadhangkala esemanmu bisa dadi sumbere bungahmu.
  • Aku biyen mikir yen perkara sing paling ala yaiku mung mandheg, nanging ora. Bab sing paling ala ing urip yaiku pungkasane wong sing nggawe sampeyan kesepian.
  • Ana wong sing bakal ndemek atimu sedhela lan ninggalake tandha kanggo kabeh urip sampeyan.
  • Katresnan iku nalika sampeyan ndeleng mripate wong liya lan ndeleng atine.
  • Kadhangkala bungahmu dadi sumbere esemanmu, nanging kadhangkala esemanmu bisa dadi sumbere bungahmu.
  • Katresnan iku nalika sampeyan ndeleng mripate wong liya lan ndeleng atine.
  • Yen sampeyan ora bisa mabur, mlayu. Yen sampeyan ora bisa mlayu, bukak. Yen ora bisa mlaku, nyusup. Nanging apa wae sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu terus maju.
  • Jarak ora ateges apa-apa nalika wong liya tegese banget.
  • Aku ora ngukur kasuksesane manungsa kanthi dhuwur, nanging sepira cepet dheweke tangi nalika tekan ngisor.

phrases kanggo nggambarake

  • Katresnan tansah isin sadurunge kaendahan, nalika kaendahan tansah konco katresnan.
  • Pancen gila yen tresna, kajaba sampeyan tresna banget karo sampeyan.
  • Tari kaya ora ana sing ndeleng sampeyan, tresna kaya ora ana sing nandhang lara, nyanyi kaya ora ana sing krungu, urip kaya swarga ing bumi.
  • Yen sampeyan pengin ngganti urip sampeyan, sing pisanan kudu ditindakake yaiku ngganti awake dhewe.
  • Cara sing paling umum wong nyerahake kekuwatane yaiku kanthi mikir yen dheweke ora duwe.
  • Ayo hubungane karo wong liya kanthi eseman, amarga eseman iku wiwitane katresnan.

Saka endi sing paling disenengi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.