10 foto asu sing ditulungi apik banget

Sajrone taun kepungkur, fotografer kasebut Theron Humphrey Dheweke wis lelungan ing Amerika Serikat njupuk kamera karo crita babagan wong-wong sing nampa asu sing asale ditinggalake.

Tujuan utamane yaiku ganti pemahaman wong sing mikir yen asu sing ditinggalake ing dalan kasebut mbebayani utawa ora sehat. Liwat foto-fotone, Humphrey nggambarake kewan sing disimpen lan sing duwe anyar ing kahanan sing nyenengake lan seneng.

Sawetara kewan kasebut asale saka lingkungan sing gawe lara banget dene sing liyane ditinggalake dening bekas pamilik amarga ora bisa ngurus maneh.

Theron Humphrey uga ngrekam audio babagan apa sing bakal diandharake dening para pemilik anyar lan wis jelas kewan iki wis dadi bagean penting kanggo kulawarga anyar sampeyan.

Sanajan ana akeh panelitian sing nuduhake segawon sing ditinggalake padha karo masarakat kaya sing dituku lan dikembangke, "Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen kira-kira telu saka papat wong sing entuk asu anyar ora milih nggunakake ing papan sing diklumpukake segawon sing ditinggalake". Sumber: whywerescue.com (liwat: mymodernmet)

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

asu angkat

Yen sampeyan seneng foto iki, bareng karo kanca-kanca!
[ukuran social4i = »gedhe» kempal = »kempal-kiwa»]

Udakara 300.000 asu lan kucing ditinggal saben taun ing Spanyol. Umume lelungan kasebut ditindakake sajrone preinan, mula masarakat pangayoman kewan rame. Mula saka iku Yen sampeyan pengin duwe segawon utawa kucing, aja tuku, nganggo!


Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Worldofdogs.com ngandika

    Blog kasebut apik banget, sejatine aku uga seneng karo kabeh artikel lan segawon. Foto kaping telu saka artikel iki memikat aku

    regards