Iki nyata ... salah sawijining prekara sing paling apik sing durung nate dideleng.

Artis Inggris Sue Austin wis ana ing kursi rodha wiwit taun 1996 amarga penyakit otak. Ing 2012, dheweke diundang dadi bagean saka Olimpiade Budaya ing Inggris Raya, sawijining perayaan seni sadurunge Olimpiade lan Paralimpik 2012 ing London.

Sue lan tim penyelam ahli nggawe kursi roda mandhiri pertama donya sing bakal digunakake ing pirang-pirang pagelaran nyilem ing jero banyu sing diarani Nggawe Spectacle! ('Nggawe acara!').

[Gulung mudhun kanggo ndeleng VIDEO]

Nggawe Spectacle! nawakake acara inovatif sing kalebu nyilem karo kursi rodha. Kabeh demonstrasi bungahe lan kamardikan.
Sue austin

Kinerja iki dadi obyek sing digatekake ing saindenging jagad. Sue nindakake serangkaian aksi koreografi.
Sue austin

Kursi kasebut dilengkapi pelampung, sirip lan rong jet propulsi.
Sue austin

Acara kasebut apik banget. Deleng sawetara foto Sue ing ngisor iki:
Sue austin

Sue austin

Sue austin

Sue austin

Sue austin

Mangkene sing dikandhakake Sue Austin babagan proyek seni kasebut:

Aku seneng amarga akeh wong sing inspirasi karo proyek iki. Kita wis nggawe sing anyar lan nyenengake.

Kerja sing apik Sue.

Dolan maring situs web Kene. Mangkene video bagean kinerjae, pancen santai banget:

Aku ninggalake sampeyan kuliah TED:

Yen sampeyan seneng karo artikel iki, bareng karo kanca-kanca!


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.