50 frase paling apik kanggo duwe sikap positif

Nduwe sikap positif

Ora saben wong duwe sikap positif marang urip. Kanggo duwe sikap iki, wong kudu pengin ngadhepi macem-macem masalah sing muncul saben dina, saliyane kanggo ngenali pikiran negatif kanggo ngganti lan nampa sing positif. Sampeyan ora perlu mikir ing kabeh wektu sing kabeh iku sampurna lan rosy.

Luwih becik nampa kahanan sing beda-beda saben dina lan ngrampungake kanthi cara sing paling apik. Yen sampeyan pengin nambah saben dina lan duwe sikap positif, aja kelangan katrangan saka frasa ing ngisor iki lan bisa nikmati urip kanthi wutuh.

Frasa sing bakal mbantu sampeyan duwe sikap positif ing urip

Frasa iki bakal mbantu sampeyan duwe sikap positif ing urip lan kanggo seneng:

  • Sikap sing positif bisa uga ora ngrampungake kabeh masalah sampeyan, nanging bakal ngganggu wong sing kudu ditindakake. - Herm Albright.
  • Sikap nular. Apa worth njupuk sampeyan? - Dennis lan Wendy Manning.
  • Aku ora mikir kabeh kacilakan, nanging kabeh kaendahan sing isih ana. - Anne Frank.
  • Aku optimis. Ora pantes dadi apa-apa. - Winston Churchill.
  • Wong sing seneng ora duwe kahanan tartamtu, nanging sawetara sikap. - Hugh Downs.
  • Sikap positif nyebabake reaksi rantai pikiran, acara lan asil. Iki minangka katalis lan ngasilake asil sing luar biasa. - Wade Boggs.
  • Penemuan gedhe saka generasiku yaiku manungsa bisa ngowahi uripe kanthi ngowahi sikape. - William James.
  • Nang endi wae, ora preduli cuaca, tansah nggawa cahya dhewe. - Anthony J. D'Angelo.
  • Saben dina bisa uga ora apik, nanging ana sing apik ing saben dina. - Pengarang sing ora dingerteni.
  • Pancen angel banget yen aku kudu nindakake lan gampang banget yen aku pengin nindakake. - Annie Gottlier.
  • Yen sampeyan ora seneng soko, ngganti; yen sampeyan ora bisa ngganti, ngganti cara sampeyan mikir babagan. - Mary Engelbreit.
  • Sampeyan mung bisa ngganti dhewe, nanging kadhangkala sing ngganti kabeh. - Gary W. Goldstein.
  • Yen sampeyan ora seneng lelungan, mesthine sampeyan ora bakal seneng ing panggonan sing dituju. - Pengarang sing ora dingerteni.
  • Sikap minangka perkara cilik sing ndadekake bedane gedhe. - Winston Churchill.

tetep pikiran positif

  • Urip iku kacilakan, nanging kita ora kudu lali nyanyi ing prau penyelamat. - Voltaire.
  • Aku ora percaya nggawe keputusan sing bener. Aku nggawe keputusan lan nggawe bener. - Muhammad Ali Jinnah.
  • Kasengsem ing owah-owahan musim minangka negara sing luwih seneng tinimbang tansah tresna karo musim semi. - George Santayana.
  • Yen sampeyan ora entuk kabeh sing dikarepake, pikirake babagan sing ora dikarepake lan ora entuk. - Oscar Wilde.
  • Yen sampeyan ora mikir saben dina iku dina sing apik, coba ilang. - Cavett Robert.
  • Tekan lintang, sanajan sampeyan kudu nyekel kaktus.- Susan Longacre.
  • Mikir gedhe, nanging nikmati kesenengan cilik. – H. Jackson Brown.
  • Siji-sijine cacat ing urip yaiku sikap sing ala. -Scott Hamilton.
  • Sapa sing ngerti sifate manungsa mung sethithik kanggo nggoleki kabegjan kanthi ngganti kabeh kajaba watake bakal mbuwang uripe ing upaya sing ora ana gunane. - Samuel Johnson.
  • Unggul dudu katrampilan, nanging sikap. - Ralph Marston.
  • Kapercayan kita babagan apa kita lan apa sing bisa kita lakoni nemtokake kanthi tepat apa kita bisa dadi. - Anthony Robbins.
  • Cara sing paling umum wong nyerahake kekuwatane yaiku percaya yen dheweke ora duwe. - Alice Walker.
  • Pilihan sampeyan kanggo tumindak bisa uga diwatesi, nanging dudu pilihan sampeyan kanggo mikir. - Ora dingerteni.

kerja ing positip batin

  • Owah-owahan dhiri asring luwih perlu tinimbang owah-owahan sesawangan. - Arthur Christopher Benson.
  • Kanca, ora apa sing dijupuk saka sampeyan sing penting. Iku apa sing sampeyan tindakake karo apa sing sampeyan simpen. - Hubert Humphrey.
  • Sikap mental sing kuwat bakal nggawe mukjijat luwih akeh tinimbang obat ajaib. - Patricia Neal.
  • Aku wis sinau nggunakake tembung mokal kanthi ati-ati. - Wernher von Braun.
  • Perkara sing paling apik ing urip ora dikarepke amarga ora ana pangarepan. - Eli Khamarov.
  • Tulis ing atimu yen saben dina iku paling apik ing taun. - Ralph Waldo Emerson.
  • Ganti pikiran lan sampeyan ngganti donya sampeyan. - Norman Vincent Peale.
  • Sakbenere ora ana sing mokal ing jagad iki, yen sampeyan nganggep lan njaga sikap positif. - Lou Holtz.
  • Manungsa kang ora nduweni urip batin iku dadi abdi ing sakubenge. - Henri Frederic Amiel.
  • Sinau eseman ing saben kahanan lan deleng minangka kesempatan kanggo nyoba kekuwatan lan kabisan. - Joe Brown.
  • Rasa seneng iku sikap. Kita nggawe awake dhewe sengsara utawa seneng lan kuwat. Jumlah karya padha. - Francesca Reigler.

Seneng sikap positif ing urip

  • Yen kita nyoba kanggo ndeleng soko positif ing kabeh sing kita tindakake, urip ora mesthi gampang, nanging bakal luwih aji. - Pengarang sing ora dingerteni.
  • Yen sampeyan terus ujar manawa bakal ala, sampeyan duwe kasempatan apik kanggo dadi nabi. - Issac Bashevis Singer.
  • Ora ana sing menarik yen sampeyan ora kasengsem. - Helen MacInness.
  • Aku ora bakal ngidini wong lumaku liwat pikiranku karo sikil reged. - Mahatma Gandhi.
  • Bedane dina sing apik lan dina sing ala yaiku sikapmu. – Dennis S. Brown.
  • Urip ora kelakon kanggo sampeyan. Urip mangsuli sampeyan. - Pengarang sing ora dingerteni.
  • Aku ora tau ketemu wong sing bodho banget nganti ora bisa sinau saka dheweke. - Galileo Galilei.
  • Donya kebak kaktus, nanging kita ora kudu njagong. - Will Foley.
  • Ora ana pakaryan kasar, mung sikap mental. - William J. Bennett.
  • Ing urip ana akeh acara khusus sing sampeyan pilih kanggo ngrayakake. - Robert Brault.
  • Saben-saben sampeyan tiba, njupuk soko munggah.- Oswald Avery.
  • Srengenge cemlorot, warms kita lan cemlorot ing kita, lan kita ora penasaran kanggo ngerti apa iki supaya; nanging, kita wonder bab alesan kanggo ala, pain lan keluwen. - Ralph Waldo Emerson.
  • Ora ana sing gampang, nanging dadi angel yen sampeyan nindakake kanthi wegah. - Publius Terentius Afer.
  • Optimisme minangka sipat manungsa sing paling penting, amarga ngidini kita ngembangake ide, nambah kahanan lan ngarep-arep kanggo sesuk sing luwih apik. – Seth Godin.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.