pitakonan kikuk kanggo takon kanca

pitakonan kikuk kanggo takon kanca

Mesthine, sajrone urip sampeyan wis tau ditakoni sawetara pitakonan yen sampeyan ora kepenak utawa ora seneng mangsuli. Ana pitakonan tartamtu sing bisa nyelehake wong ing antarane mburi lan tembok, mula dheweke dianggep ora kepenak. Jinis pitakonan iki mbantu kanggo nemokake aspèk intim tartamtu saka wong ing pitakonan sing digunakake ora bakal dikenal. Masalah karo pitakonan sing ora nyenengake yaiku kaping pirang-pirang wong ngindhari jawaban kanggo nglindhungi privasi.

Ing artikel ing ngisor iki, kita ngusulake sawetara pitakonan sing dianggep ora nyenengake, sing bisa ditakoni kanca-kanca kanggo ngerti sethitik liyane babagan aspèk pribadi tartamtu saka urip pribadi.

25 pitakonan babagan pribadine

Matur nuwun kanggo seri pitakonan iki. sampeyan bakal bisa ngerti rincian tartamtu saka pribadine kanca:

  • Apa sampeyan mikir sing paling apik saka sampeyan?
  • Apa sampeyan mikir cacat paling gedhe?
  • Apa sampeyan tau palsu karo wong?
  • Apa sampeyan tau tumindak ala karo wong liya?
  • Apa sampeyan ngguyu utawa ngece wong?
  • Apa sampeyan biasane ngapusi?
  • Apa sampeyan wis nyolong saka wong sing sampeyan kenal?
  • Apa sampeyan nganggep awake dhewe egois?
  • Apa insecurities sampeyan?
  • Apa sing bakal sampeyan ganti babagan fisik sampeyan?
  • Apa sampeyan ngganti pribadine nalika sampeyan lagi piyambak utawa karo wong?
  • Apa sampeyan nganggep awake dhewe ringkih kanthi cara apa wae?
  • Apa sampeyan rumangsa wis rampung?
  • Apa sampeyan mikir sampeyan wis gagal ing urip sampeyan?
  • Apa sampeyan wis ngrampungake ngimpi?
  • Apa sampeyan duwe sisa sing kudu ditindakake?
  • Apa sampeyan sengit?
  • Apa sampeyan biasane mbales dendam?
  • Apa sampeyan wis sengit marang wong liya?
  • Apa sampeyan maniac?
  • Apa sampeyan wis nggawe wong nangis?
  • Apa sampeyan nganggep sampeyan wong ala?
  • Apa sampeyan tau tumindak amarga kapentingan?
  • Apa sampeyan duwe kompleks?
  • Sampeyan rumangsa sepi?

takon kanca

20 pitakonan babagan hubungan pribadi

Ana sawetara pitakonan sing bisa dadi hubungan pribadi, ing babagan katresnan utawa ing bidang seksual:

  • Apa praktik intim paling wani sing wis sampeyan lakoni?
  • Apa sampeyan tau ragu-ragu jinis sampeyan?
  • Apa sing paling nyenengake sampeyan?
  • Apa sampeyan gelem duwe hubungan sing mbukak?
  • Apa sing seneng dicritakake nalika lagi pacaran?
  • Apa sampeyan luwih seneng sesambetan intim sepi utawa alam bébas?
  • Apa sampeyan bakal duwe wong telu utawa duwe?
  • Apa sampeyan duwe jimat?
  • Pira wong sing wis sesambungan karo sampeyan?
  • Apa ana sing njijiki sampeyan nalika pacaran?
  • Apa sampeyan getun turu karo wong?
  • Apa sampeyan duwe STD?
  • Pira umurmu nalika ilang prawan?
  • Ing endi sampeyan pengin duwe hubungan?
  • Kapan terakhir sampeyan masturbasi?
  • Apa sampeyan wis tau kejiret nganggo jinis?
  • Prakara ukuran?
  • Kepiye carane njlèntrèhaké awak ing amben?
  • Apa sampeyan duwe impen erotis?
  • Apa sampeyan seneng nyoba barang anyar ing amben?

11 pitakonan babagan kepungkur

Ora luwih, bisa ngerti sethithik babagan masa lalu kanca-kanca thanks kanggo pitakonan iki:

  • Apa ana sing wedi banget lan ora ana sing ngerti?
  • Apa sampeyan getun soko ing urip sampeyan?
  • Apa momen paling canggung sing sampeyan alami?
  • Apa sampeyan bakal ngowahi sesuatu ing jaman biyen?
  • Apa sampeyan tau kalah utawa gagal?
  • Apa sampeyan tau ngrasakake konyol?
  • Apa sampeyan wis nglakoni kejahatan?
  • Apa kowe kangen wong?
  • Apa sampeyan wis ngiyanati wong?
  • Apa sampeyan mikir sampeyan wis nindakake kesalahan ing urip sampeyan?
  • Sapa wong sing paling penting ing urip sampeyan?

pitakonan kikuk kanggo kanca

12 pitakonan babagan katresnan

Kanthi pitakonan iki sampeyan bakal bisa ngerti liyane sethitik saka aspek tresna kanca:

  • Apa sampeyan duwe katresnan sing ora dibales?
  • Apa kowe tau ngapusi?
  • Apa sampeyan bakal nggawe tato jeneng pasangan sampeyan?
  • Apa sampeyan wis tresna karo wong sing saiki sampeyan isin?
  • Apa sampeyan gosip telpon pasangan?
  • Apa sampeyan bakal ngapura infidelity?
  • Piye menurutmu mantanmu?
  • Apa sampeyan percaya ing katresnan sejati?
  • Apa bagean awak sing bakal sampeyan ganti?
  • Apa sampeyan wis nate tresna?
  • Apa sampeyan ora bisa ngapura pasangan sampeyan?
  • Nalika lan karo sapa kang pisanan kiss?

10 pitakonan babagan kekancan

Ana sawetara pitakonan sing bisa sampeyan takon marang kanca-kanca babagan persahabatan:

  • Apa sampeyan isin karo wong sing sampeyan kenal?
  • Sapa sing sampeyan ora seneng?
  • Apa sampeyan nganggep sampeyan seneng karo wong liya nalika ngapusi?
  • Apa sing sampeyan ora tahan karo wong liya?
  • Apa sampeyan iri karo wong liya?
  • Sapa wae kanca-kanca sampeyan bakal tetep karo yen sampeyan mung bisa milih siji?
  • Sapa kancamu sing arep dicium?
  • Apa sing sampeyan pikirake babagan kanca-kanca nalika sampeyan ndeleng dheweke pisanan?
  • Sapa sing paling disenengi kanca-kanca?
  • Apa sing kudu ditindakake wong kanggo nggawe sampeyan duka karo dheweke seumur hidup?

apa takon kanca

18 pitakonan sing nyenengake lan macem-macem

Nalika iku wektu kanggo break Ès, aja kantun seri pitakonan sing nyenengake babagan macem-macem topik sing bisa ditakoni kanca-kanca:

  • Apa sampeyan tau kentut meneng karo wong sing cedhak?
  • Wis pirang dina ora adus?
  • Apa sampeyan duwe pengalaman isin ing amben?
  • Apa sampeyan wis tau kejiret? Apa sampeyan seneng karo proyek sampeyan?
  • Apa sampeyan rumangsa seneng karo awake dhewe?
  • Apa sampeyan bakal nampa pengungsi ing omah sampeyan?
  • Apa sampeyan mikir babagan wong sing rohani?
  • Apa sampeyan percaya yen ana urip sawise mati?
  • Sampeyan milih partai politik apa?
  • Yen sampeyan duwe kemungkinan duwe superpower, sampeyan bakal milih sing endi?
  • Yen sampeyan dadi pembunuh berantai, kepiye sampeyan mateni?
  • Yen uripmu dadi film, apa judule?
  • Apa sampeyan ngorok utawa drool nalika turu?
  • Apa sampeyan tau mangan lendhut dhewe?
  • Apa sing paling sampeyan nesu babagan wong?
  • Apa sing pungkasan sing digoleki ing ponsel sampeyan?
  • Apa sampeyan tau kentut ing papan umum?
  • Yen sampeyan dadi rasa, sampeyan bakal dadi apa?

Ing cendhak, iki minangka dhaptar pitakonan sing ora nyenengake sing bisa sampeyan lakoni marang kanca-kanca supaya bisa luwih kenal. Elinga yen sawetara pitakonan iki bisa banget intim lan kanca-kanca ora pengin mangsuli. Ing kasus apa wae, saben wong iku donya lan bakal ana sing nanggapi tanpa masalah lan liyane sing ngrasakake andhap asor lan isin lan ora mangsuli. Jinis-jinis pitakonan iki bisa takon ing cara intim utawa minangka bagéan saka game kanggo duwe wektu apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.