Tumindak kabecikan saka polisi karo penyandang cacat mbukak jaringan sosial

Nathan Sims ora ngerti yen ana sing njupuk foto dheweke nalika lungguh ing halte bis ing jejere wong tuwa kanthi rambut abu-abu sing abuh.

Wong kasebut ngenteni bis ing kursi rodha ing srengenge California sing elek.

Polisi mau lungguh ing sandhinge lan ngentekake 40 menit ngobrol karo wong lanang mau sadurunge bis dheweke teka. Dheweke ora mung njaga perusahaan pria kasebut, nanging uga nulungi dheweke bisa munggah bis.

Sawijining saksi ndeleng adegan iki, motret nganggo kamera, lan nulis surat pangalembana marang supervisor Departemen Sheriff County San Bernardino.

Deleng foto sing apik tenan ing ngisor iki.

Siji wong ora percaya mripate nalika dheweke ndeleng polisi sing lungguh ing halte bis ing jejere wong tuwa kanthi rambut abu-abu sing ora apik.

Wong iki uga njupuk foto iki wanita mandheg nawakake banyu kanggo polisi lan wong tuwa kasebut. Srengenge panas banget nalika semana, jarene saksi.

Polisi mau nulungi wong mau menyang bis.

Pungkasane, wong sing motret ngirim serat matur nuwun menyang departemen sing kerja polisi kasebut. Departemen iki ngirim surat kasebut ing tembok Facebook lan dadi virus banget. Ing 20 jam dheweke wis duwe 12.134 "Aku seneng karo sampeyan."

Polisi kasebut wis ana ing angkatan suwene 3 setengah taun. Wong-wong ing saindenging negara ngirim pesen matur nuwun lan muji marang ati sing apik. Aku ora ngerti manawa kamera njupuk kabeh pemandangan.

«Aku ora ngerti yen dheweke njupuk foto, nanging aku seneng yen bisa mbantu kolega lan kabeh wong bisa entuk bathi »ujare polisi kasebut.

Yen sampeyan seneng crita iki, coba wenehake karo kabeh wong sing cedhak karo sampeyan.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.