Warta Ala ing Bandara lan Tuladhane Solidaritas Emosi

Aku bakal ngandhani anekdot nyata sing kedadeyan ing bandara lan sing nuduhake derajat empati sing ana ing wong yen ana kesalahan.

Dina iki aku lan boss mlebu bandara sing siyap nemoni klien sing penting banget. Sanalika ndharat aku nguripake telpon lan pesen swara lan teks wiwit teka saka sawetara sedulur sing cedhak.

Solidaritas emosional wong.Telpon menyang omah. Ibumu ngalami stroke serius lan dheweke lagi perawatan intensif ”wacanen pesen teks pisanan sing ana ing telpon.

Bosku ngandhani yen aku kudu enggal lunga. Nalika aku mlebu barisan ing konter tiket, aku wiwit ngomong karo sedulurku bab kahanan ibune, nangis aku nerangake karo dheweke yen aku arep nyoba golek pesawat sing metu ing 30 menit.

Wong rolas sing ana ing ngarepku krungu omonganku lan dekne kabeh ngeculke aku liwat. Sabanjure, sawijining perwakilan perusahaan maskapai metu ing mburi meja lan menehi paket jaringan. Sadurunge aku duwe wektu kanggo reaksi menehi rangkulan gedhe.

Aku mangkat pesawat. Ibuku lagi kahanan sing stabil.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.