Seni ngganggu perhatian manungsa [Kuliah]

apollo robbins dheweke minangka campuran aktor, pembicara lan konsultan. Apa sing nggawe sampeyan istimewa? Kemampuane nyolong dompet lan nonton nalika mitra komunikasi malah ora ngerti.

Dheweke ing TED ngomong babagan seni nyinaoni prilaku masarakat lan ngganggu perhatiane. Ing konferensi iki dianakake demonstrasi langsung babagan carane sampeyan bisa ngganggu perhatian wong lan kanthi katrampilan (aspek sing wis dilatih) supaya bisa ngirangi apa sing sampeyan karepake. Aku ninggalake video kasebut nalika acara diwiwiti:

[ukuran social4i = »gedhe» kempal = »kempal-kiwa»]

Apollo nirokake teknik sing digunakake copet kanggo nyolong: salaman kanggo nduduhake teknik rujukan lan kontrol jarak cedhak lan perhatian.

Acara kasebut minangka campuran keterampilan pickpocket sing dinamis lan tangan sing apik.

Dikenal minangka "Maling Kesatria" Dheweke nyedhaki para mitra bicara kanthi cara sing ora ngganggu, tanpa gawe isin lan asring nuduhake pamirsa apa sing ditindakake marang korban kasebut tanpa dheweke sadhar.

Wis entuk reputasi minangka "Pencopet paling apik ing donya". Dheweke wis tampil sadurunge luwih saka 250.000 wong ing pameran pribadi lan kutha kaya Las Vegas. Kancane David Copperfield ngundang dheweke "Maling favoritku".

Yen sampeyan ketemu Apollo Robbins langsung, dompet sampeyan kenceng. Nanging, aja padha sumelang, dheweke ora "profesional" melu njaga obyek wong liya.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.