Iki minangka taktik sing digunakake polisi kanggo nyegah wong mlumpat saka jembatan

ngindhari lampus

Rong dina kepungkur, ing artikelku Jembatan Urip, ngomong babagan akeh wong sing nglalu kanthi mlumpat ing jembatan ing Korea Selatan. Nanging, kedadeyan kasebut diulang ing pirang-pirang kutha ing saindenging jagad.

Artikel ing The New York ngomong babagan wong-wong iki sing mutusake mateni awake dhewe kanthi cara kosong. Artikel kasebut judhulé Jumper ('jumper'). Artikel kasebut cukup dawa nanging ana sawetara bagean sing narik kawigaten lan aku pengin nuduhake karo sampeyan kabeh:

1) Briggs, sawijining patroli saka Gerbang Emas (jembatan paling akeh lampus), pacelathon sing padha mesthi diwiwiti karo lampus. Pitakon "Kepiye perasaan sampeyan dina iki?" Sawise "Apa rencana sampeyan sesuk?" Yen wong kasebut ora duwe rencana, Briggs ujar: Ayo, ayo ngrencanakake. Yen sawise nggawe rencana sampeyan ora kepenak, sampeyan mengko bisa bali mrene. »

2) Siji baris saka artikel sing narik kawigaten: "Aku langsung ngerti manawa kabeh sing dakkira ora bisa diatasi kabeh bisa dandan, kajaba mung mlumpat." Iki minangka kesaksian babagan lampus sing bisa ditindakake.

3) Aku arep mlaku menyang jembatan. Yen ana wong sing mesem ing dalan, aku ora bakal mlumpat. " Ana akeh perkara sing hebat ing artikel iki. Ojo lali, yen sampeyan tau mlaku ing jembatan lan nemoni wong liya, mesem dheweke ?

Umume wong sing nyoba lampus duwe penyesalan nalika tiba ing vakum utawa sawise njupuk obat overdosis. Data iki dijupuk saka wong-wong sing slamet ing upaya lampus.

Kesaksian wong sing slamet ing upaya lampus kasebut

Aku njupuk overdosis trazodone. Jumlah sing nyebabake. Aku metu ngrokok sing dak kira yaiku rokok terakhirku. Ing sawetara menit kasebut, aku ngerti yen kabeh sing dak anggep negatif ing uripku ora apik banget. Aku ndeleng kabeh kanthi cara sing luwih optimis. Aku kanthi cepet nyelehake driji kanggo dibuwang. Aku nyoba nglawan impen.

Awakku lara kabeh. Kupingku muni banget. Aku nggawe kesimpulan yen cepet-cepet mengko aku bakal turu lan aku ora ngerti apa bakal tangi maneh. Aku cepet menyang ER. Dina-dina mengko ana psikiater ndeleng aku. Iki ing taun 2009. Ing wulan Mei aku lulus lan sesuk aku wawancara.

Ngerti manawa sampeyan bakal mati kanthi total ngganti prekara sampeyan kanthi langsung urip. "

Aku kelingan maca artikel babagan wong sing slamet ing upaya lampus saka Jembatan Golden Gate. Pikiran pisanan sawise mlumpat yaiku getun langsung.

Yen sampeyan pengin luwih ngrampungake topik iki, aku ngajak sampeyan maca artikel sing luwih lengkap iki: Pencegahan bunuh diri


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.