Tim editorial

Sumber Daya Bantuan Dhiri minangka proyek web wiwit taun 2010 kanthi tujuan promosi informasi sing bakal mbantu para pangguna Internet ing prekara kasebut psikologi, perbaikan diri lan, kaya jenenge, menehi sumber daya pitulung dhiri.

Yen sampeyan pengin makarya karo kita, isi ing ngisor iki lan kita bakal enggal sesambungan.

Yen sampeyan pengin ndeleng dhaptar topik lan artikel sing wis digawe ing wektu iki, sampeyan bisa ngunjungi bagean bagean kene.

Penyunting

  • maria jose roldan

    Ibu, guru pendidikan khusus, psikolog pendidikan lan semangat nulis lan komunikasi. Penggemar swadaya amarga mbantu wong liya minangka panggilan. Aku tansah sinau terus-terusan ... nggawe hobi lan hobi dadi tugasku. Sampeyan bisa ngunjungi situs web pribadiku supaya tetep anyar karo kabeh.

  • Susana godoy

    Wiwit aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru. Mula, aku duwe gelar Filsafat Inggris, kanggo ngetrapake kabeh sing wis dakkerteni. Soko sing bisa dikombinasikake kanthi sampurna karo psikologi lan terus sinau luwih akeh babagan macem-macem topik budaya lan piwulang, sing dadi semangatku.

  • Encarni Arcoya

    Wiwit aku isih cilik, aku cukup welas asih lan aku kepengin ngamati wong-wong kanggo nyoba nulungi gaya urip, swasana ... Dadi, duwe sawetara sumber sing bisa mbantu wong liya supaya luwih seneng mesthi ana sing penting. Lan yen uga mbantu kita, luwih-luwih.