17 momen sing apik dikepung karo kekerasan. 11 iku hebat

Ana akeh konflik ing saindenging jagad lan program warta sing tanggung jawab ditampilake. Dadi 17 foto iki luwih larang regane sadurunge: Dheweke nggawe kita ngerti manawa ing tengah-tengah kekerasan, mula bisa muncul semangat rekonsiliasi.

1) Wong wiwit main piano ing ngarep polisi kerusuhan Ukraina.
wayahe larang regane

2) Murid iki menehi loro ambungan menyang polisi kerusuhan Kolombia iki. Iku kedadeyan ing demonstrasi nglawan reformasi pendidikan.
wayahe larang regane

3) Para demonstran menehi kembang mawar kanggo wong militer ing Thailand.
wayahe larang regane

4) Para demonstran nyimpen polisi nalika demonstrasi ing Sao Paulo.
wayahe larang regane

5) Siswa Kolombia sing melu demonstrasi nglawan reformasi pendidikan ngrangkul polisi kerusuhan.
wayahe larang regane

6) Bocah cilik, putra saka anggota Ku Klux Klan, nyedhaki polisi ireng lan kepengin tameng (Georgia, 1992).
wayahe larang regane

7) Para demonstran nawakake kembang kanggo pulisi militer nalika protes nglawan Perang Vietnam (1967).
wayahe larang regane

8) Bocah lanang nawakake balon sing wujude ati marang polisi kerusuhan ing Bukares. Foto polisi karo hadiah bocah lanang iku apik tenan.
wayahe larang regane

wayahe larang regane

9) Para demonstran nangis ing ngarepe polisi anti huru hara ing ngarepe empati (Sofia, Bulgaria).
wayahe larang regane

10) Loro warga nawakake teh kanggo polisi (London).
wayahe larang regane

11) Wanita Mesir menehi ciuman emosional kanggo polisi. Dheweke kayane nampa kanthi emosi.
wayahe larang regane

12) Polisi protester lan anti huru hara bebarengan nalika santai (Athena, Yunani).
wayahe larang regane

13) Wayahe tresna antarane kekerasan (Vancouver, Kanada).
wayahe larang regane

14) Telung polisi kerusuhan Turki nyemprotake banyu menyang mripat wanita kanggo nyuda efek saka gas pemedih mata.
wayahe larang regane

15) Wong wadon ngrangkul polisi kerusuhan nalika demonstrasi.
wayahe larang regane

16) Para demonstran Brasil nawakake kue kanggo prajurit sing ulang taune. Dheweke dadi emosional lan nangis.
wayahe larang regane

wayahe larang regane

17) Para demonstran Mesir salaman karo tentara militer sawise dheweke ora gelem nembak.
wayahe larang regane

Yen sampeyan seneng foto iki, bareng karo kanca-kanca!


Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodolfo Alvarado Carrillo ngandika

    Ana donya sing luwih apik.