Jeg kunne ikke tro reaksjonen til denne fotballspilleren. Det hedrer ham.

Lørdag kveld så et utmerket øyeblikk av fair play i den tyske Bundesliga. Det skjedde i kampen mellom Nurnberg og Werder Bremen.

Werder Bremen ledet 2-0 i andre omgang, da Aaron Hunt (Werder Bremen-spiller) suste inn i gjestenes område og snublet. Dommeren Manuel Gräfe signaliserte en straff da han forsto at det var en riving, og det var dette som skjedde. Det var det 74. minutt av andre omgang:

Hvis du likte denne videoen, kan du dele den med vennene dine!
[social4i size = »large» align = »align-left»]

Åpenbart hadde det ikke vært noen straff siden det ikke hadde vært kontakt fra Nurnberg-forsvareren. Aaron Hunt reagerte umiddelbart ved å fortelle dommeren at det ikke hadde vært noen straff, og dommeren snudde avgjørelsen.

Dessverre vil vi aldri vite om Aaron Hunt's reaksjon hadde vært den samme hvis stillingen hadde vært 0-0.

Og dette spillet ble markert fra begynnelsen av den sunne viljen til alle fotballspillere til å hjelpe dommeren. Allerede i de første minuttene av spillet japanerne Nürnbergs Hiroshi Kiyotake innrømmet at han var den siste som berørte ballen da dommeren nølte mellom å signalisere et målspark eller et hjørnespark.

I alle fall skal denne spilleren takkes for det ekstraordinære øyeblikket han så på fotballbanen. De andre spillerne kunne legge merke til og være like ærlige som denne. Fotball ville vinne.

I en sport for rogues, hvor mange spillere har gått inn i historien for sine 'svømmebassenger', Aaron Hunt beviste at det fortsatt er herrer i fotballverdenen.

For å være ærlig som verden går, tilsvarer det å være en mann valgt blant ti tusen ».

William Shakespeare (1564-1616) britisk forfatter.