Robyn duffy

"Kanceri na ka bashkuar"

Dy vajza po luftojnë me një formë të rrallë të kancerit dhe janë bërë miq të shkëlqyera pasi u takuan përmes Facebook.

dëshmia e një personi me kancer

Dëshmia e një personi me kancer

Kjo është dëshmia shpresëdhënëse e José Fernández. Ai është shpresëdhënës sepse na tregon për hobet e tij dhe mënyrën se si jeton me këtë sëmundje për 10 vjet.

punë familjare

Histori e një njeriu të zënë

Njëherë e një kohë, një baba i një familje vendosi të kushtojë orët e lira të mbetura nga puna e tij për të studiuar ...

Një mesazh shprese

Përmes kësaj historie dua të dërgoj një mesazh shprese për të gjithë ata që vuajnë për shkak të ...