Maria Jose Roldan

Unë jam María José Roldán Prieto, një nënë e përkushtuar, mësuese e edukimit special dhe psikologe e pasionuar edukative. Magjepsja ime me shkrimin dhe komunikimin më shtyn të eksploroj vazhdimisht forma të reja të të shprehurit. E konsideroj veten një entuziast të vetëndihmës, i bindur se të ndihmosh të tjerët është thirrja ime e vërtetë. Unë jam gjithmonë i zhytur në një proces të vazhdueshëm të të mësuarit, duke kërkuar të përmirësohem dhe të rritem si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Shndërrimi i pasionit dhe hobi im në punë ka qenë një nga kënaqësitë e mia më të mëdha. Unë besoj fuqimisht në rëndësinë e gjetjes së ekuilibrit midis asaj që duam të bëjmë dhe jetesën tonë të përditshme. Prandaj, ju ftoj të vizitoni faqen time personale, ku unë ndaj më shumë për përvojat e mia, projektet dhe gjithçka që më frymëzon. Së bashku, ne mund të vazhdojmë të rritemi dhe të mësojmë. Ju mund të vizitoni faqen time personale për të qëndruar të përditësuar me gjithçka.