125 fraza dashurie për ta bërë këdo të dashurohet

Dashuria është ndjenja më fisnike midis njerëzve. Dashuria është sinonim i admirimit, respektit dhe besnikërisë. Dashuria është vetëm një, nuk mund të matet, por mund të ndihet nga qeniet e gjalla dhe të bëhet baza për marrëdhënie të shëndetshme dhe të qëndrueshme. Ne i duam baballarët dhe nënat tona, anëtarët e familjes, miqtë, partnerët, kafshët shtëpiake dhe madje edhe natyrën.

Kjo ndjenjë shoqërohet me devotshmëri, harmoni, bashkëpunim, mësim dhe paqe, përveç kësaj, bota është plot dashuri. Sidoqoftë, ndonjëherë është pak e vështirë për ne të shprehim emocionet tona; Ashtu si herët e tjera, ne thjesht kemi nevojë për një citat ose frazë për të vendosur në rrjetet tona sociale (të tilla si mbishkrimi i fotove ose shteteve tona), t'ia kushtojmë atë një personi të veçantë, të na frymëzojmë ose thjesht të reflektojmë pak. Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim këtë përpilimi të frazave të dashurisë, tërhequr nga të ndryshme filozofë, autorë të librave, këngëve dhe filmave, të cilat mund t'i ndani me ata njerëz të veçantë që ju frymëzojnë me një ndjenjë kaq madhështore.

125 frazat më të mira të dashurisë

 • "Nuk ju duhen krahë që të jeni më të bukur, mjafton kuptimi i mirë i dashurisë së pamasë, nuk ju duhen krahë për të marrë fluturimin" - Silvio Rodríguez.
 • “Nuk është në natyrën time të fsheh asgjë. Nuk mund t’i mbyll buzët kur të kem hapur zemrën ”- Charles Dickens.
 • "Hecaton thotë: Unë do të zbuloj një mënyrë për të provokuar dashuri pa filtër magjik, pa barëra, pa magji magjike: nëse dëshiron të të duan, dashuro" - Seneca.
 • "Ne e dimë se si ta përdorim strategjinë e dashurisë vetëm kur nuk jemi të dashuruar" - Cesare Pavese.
 • "Të jesh i dashuruar do të thotë të ekzagjerosh ndryshimin midis një gruaje dhe një tjetre" - Jean Baptiste Alphonse Karr.
 • "Unë kam përjetuar gjithçka dhe mund t'ju siguroj se nuk ka asgjë më të mirë sesa të jesh në krahët e personit që do" - John Lennon.
 • “Ne kurrë nuk e duam askënd: ne duam vetëm idenë që kemi për dikë. Ajo që duam është koncepti ynë, domethënë vetvetja ”- Fernando Pessoa.
 • "Në flamurin e lirisë qëndisa dashurinë më të madhe të jetës sime" - Federico García Lorca.
 • "As mungesa, as koha nuk janë asgjë kur të duash" - Alfred de Musset
 • “Dashuria derisa të dhemb. Nëse dhemb, është një shenjë e mirë ”- Nënë Tereza e Kalkutës
 • “Dita që një grua nuk mund ta dojë me dobësinë e saj, por me forcën e saj, të mos shpëtojë nga vetja, por ta gjejë veten, jo të përulur, por të pohojë veten, atë ditë dashuria do të jetë për të, si për burrin, një burim i jetës dhe jo një njeri i rrezikshëm ”- Simone de Beauvoir.
 • “Fillimi i dashurisë është të lejojmë që njerëzit që duam të jenë absolutisht vetvetja, dhe jo t'i bëjmë presion që të përshtaten me imazhin tonë. Në këtë rast, ne do të donim vetëm pasqyrimin e vetes sonë të riprodhuar në to ”- Thomas Merton.
 • "Gjithçka që dimë për dashurinë është se dashuria është gjithçka që ekziston" - Emily Dickinson.
 • "Njeriu duhet të jetë gjithmonë i dashuruar; kjo është arsyeja pse ne kurrë nuk duhet të martohemi ”- Oscar Wilde.
 • "Britma më e vjetër në historinë e njeriut është britma e dashurisë" - Gabriel García Márquez.
 • "Dashuria nuk ka shërim, por është ilaçi i vetëm për të gjitha sëmundjet" - Leonard Cohen.
 • "Ndonjëherë dashuria zgjat, por ndonjëherë dhemb në vend" - Adele.
 • “Duaje dhe bëj çfarë të duash. Nëse hesht, do të heshtësh me dashuri; nëse ulërin, do të bërtasësh me dashuri; nëse korrigjon, do të korrigjosh me dashuri; nëse fal, do të falësh me dashuri. Nëse keni dashuri të rrënjosur në ju, asgjë tjetër përveç dashurisë do të jenë frytet tuaja ”- Agustín de Hipona.
 • “Ajo që shumë njerëz e quajnë të dashur është zgjedhja e një gruaje dhe martesa me të. Ata e zgjedhin atë, betohem, i kam parë. Sikur të mund të zgjidhnit në dashuri, sikur të mos ishte një rrufe që ju thyen kockat dhe ju lë të mbërthyer në mes të oborrit të shtëpisë ”- Julio Cortázar.
 • «Ata që vuajnë sepse ju doni, duan edhe më shumë. Të vdesësh nga dashuria do të thotë të jetosh ”- Victor Hugo, Les Miserables.

 • "Eja të fle me mua. Ne nuk do të bëjmë dashuri, ai do të na bëjë ”- Julio Cortázar.
 • "Sekreti i lumturisë në dashuri konsiston më pak në të qenit i verbër sesa në mbylljen e syve kur është e nevojshme" - Simone de Beauvoir.
 • “Nuk ka dashuri në paqe. Gjithmonë shoqërohet me agoni, ekstazë, gëzime të forta dhe trishtim të thellë ”- Paulo Coelho.
 • "Urrejtja dhe dashuria janë pasione reciproke" - Gabriel García Márquez.
 • "Njeriu është i ekspozuar të qajë pak, nëse e ka lejuar veten të zbutet ..." - Antoine de Saint Exúpery.
 • "Dhe kjo ishte dashuria: respekt për asnjë arsye specifike" - Toni Morrison.
 • Mos ki frikë nga fati, mos ki frikë nga distanca. Zemra ime është në shpirtin tënd, sepse unë jam gjithmonë shumë afër dashurisë tënde ”- Celeste Carballo.
 • "Ju nuk duhet të vdisni për tjetrin, por të jetoni për të shijuar së bashku" - Jorge Bucay.
 • “Normalisht që të gjithë fillojmë me një preferencë të vogël, dhe kjo mund të jetë vetëm sepse, pa ndonjë arsye; por ka shumë pak që kanë zemër të mjaftueshme për të rënë në dashuri pa u stimuluar ”- Jane Austen.
 • "Dashuria është një bimë pranverore që parfumos gjithçka me shpresën e saj, madje edhe rrënojat nëpër të cilat ngjitet" - Gerard Flobert.
 • "Miqësia mund të bëhet dashuri. Dashuri në miqësi… Kurrë ”- Albert Camus.
 • “Por nëse më zbutni, atëherë do të kemi nevojë për njëri-tjetrin. Ju do të jeni unik për mua në botë, unë do të jem unik për ju në botë ... »- Antoine de Saint Exúpery.
 • "Kur dashuria është e lumtur ajo e çon shpirtin drejt ëmbëlsisë dhe mirësisë" - Viktor Hugo.
 • “Ne do ta njohim gjendjen e dashurisë vetëm kur të mbarojë xhelozia, zilia, zotërimi dhe mbizotërimi. Për sa kohë që ka posesivitet, nuk ka dashuri ”- Jiddu Krishnamurti.
 • "Nuk është dashuria ajo që na bashkon: unë dhe ti tashmë ishim të bashkuar para se të lindnim" - Alejandro Jodorowski.
 • "Dashuria është e padukshme dhe hyn e del atje ku dëshiron pa kërkuar askush nga ajo të japë llogari për veprat e saj" - Miguel de Cervantes.
 • “Çdo person ka diçka të mirë brenda tij. Lajmi është se ju nuk e dini se sa i madh mund të jetë. Kur mund të duash, sa mund të arrish! " - Anna Frank.
 • "Nëse asgjë nuk na shpëton nga vdekja, përveç nëse dashuria na shpëton nga jeta" - Pablo Neruda.
 • “Imagjinata e një gruaje është tepër e shpejtë. Në një moment ai hidhet nga admirimi në dashuri dhe nga dashuria në martesë ”- Jane Austen.
 • "Dashuria, e verbër siç është, i ndalon të dashuruarit të shohin marrëzitë qesharake që ata kryejnë" - William Shakespeare.

 • "Të biesh në dashuri është dy minutat e gjysmë më e lavdishme e jetës" - Richard Lewis.
 • "Dashuria është streha e madhe e njeriut kundër vetmisë, vetmia e pamasë që natyra, speciet, ligjet e përjetshme i kanë imponuar" - Henry Bataille
 • "Fati më i keq që një njeri mund të ketë është të jetojë dhe të vdesë vetëm, pa dashur ose dashur." - Paulo Coelho.
 • "Dashuria është një krim që nuk mund të bëhet pa një bashkëpunëtor" - Charles Baudelaire.
 • “Ne nuk mund të shiheshim. Sidoqoftë, ne e kemi dashur njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës ”- F. Scott Fitzgerald.
 • "Do të ishte një privilegj për ju të ma thyente zemrën" - John Green, Fabulous Fame.
 • "Ne ecëm pa kërkuar njëri-tjetrin, por duke e ditur se po ecnim për të gjetur njëri-tjetrin" - Julio Cortázar.
 • "Më shumë se puthja e saj, më shumë se fjetja së bashku, më shumë se gjithçka tjetër, ajo më mbajti dorën dhe kjo ishte dashuri" - Mario Benedetti, Armëpushimi.
 • "Nëse më shihni për ndonjë nga mendimet tuaja, më përqafoni sepse më mungoni" - Julio Cortázar.
 • "Të gjithë duhet të kenë një dashuri të vërtetë dhe duhet të zgjasin të paktën një jetë të tërë" - John Green, Fabulous Fame.
 • "Problemi me martesën është se ajo mbaron çdo natë pasi të bësh dashuri, dhe ju duhet ta rindërtoni atë çdo mëngjes para mëngjesit" - Gabriel García Márquez.
 • "Dashurisë i mungojnë udhëheqësit, dhe udhëheqësve u mungon dashuria" - Shakira.
 • "Fjalët nuk mund të thonë se çfarë mund të bëjë dashuria" - Jon Bon Jovi.
 • “Thuaju atyre që i doni se i doni vërtet dhe në çdo rast dhe mbani mend gjithmonë se jeta nuk matet me sasinë e ajrit që keni thithur, por me momentet kur zemra ju ka rrahur: nga e qeshura aq shumë, nga befasia, nga ekstaza, të lumturisë mbi të gjitha të dëshirës pa masë ”- Pablo Picasso.
 • “Unë jam i dashuruar me ty dhe nuk dua ta privoj veten nga kënaqësia e thjeshtë për të thënë të vërtetën. Unë jam i dashuruar me ty dhe e di që dashuria është vetëm një thirrje në zbrazëti, se harresa është e pashmangshme, që të gjithë jemi të dënuar dhe se do të vijë dita kur të gjitha përpjekjet tona do të kthehen në pluhur ”- John Green, Under the Ylli i njëjtë.
 • "Ai e kaloi tërë udhëtimin i menduar, duke soditur natën përmes dritares ... Ai kishte rënë në dashuri" - Anna Gavalda.
 • "Dashuria e vërtetë lind nga kohëra të vështira" - John Green, Fabulous Fabulous.
 • "Dashuria është mbajtja e premtimeve pa marrë parasysh se çfarë ndodh" - John Green, Fabulous Fabulous.
 • "Dashuria e shpirtit nga beli lart dhe dashuria e trupit nga beli poshtë" - Gabriel García Márquez.
 • "Unë të dua me një dashuri kaq të madhe saqë thjesht nuk mund të vazhdoja të rritesha brenda meje, por ajo duhej të hidhej brenda dhe të zbulohej në të gjithë madhësinë e saj" - Anne Frank.
 • "Në një puthje do të dish gjithçka që kam heshtur" - Pablo Neruda.

Njerëzit e ndiejnë dashurinë në shumë mënyra dhe është e vështirë ta tregosh atë në raste të ndryshme. Sasia e frazave të dashurisë që kemi përpiluar në këtë postim do të ndihmojë çdokënd që të jetë në gjendje të shprehë ndjenjat e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të thjeshtë. Nga ana tjetër, ato do të shërbejnë gjithashtu si një burim frymëzimi për të krijuar poezi, për të shkruar letra ose këngë. Mos u ndal, vazhdo të lexosh larminë e madhe të frazave që ne kemi sjellë për ju; pasi që shkon vetëm në mes.

 • "Dashuria pa admirim është vetëm miqësi" - George Sand.
 • "Një zemër e dashur është më e mirë dhe më e fortë se mençuria" - Charles Dickens.
 • "Nuk ka asnjë maskim që mund ta fshehë gjatë dashurinë atje ku është, ose ta shtirë atje ku nuk ka" - François De La Rochefoucauld.
 • “Gëzimi suprem i jetës është bindja se ne jemi të dashur, të dashur për veten tonë; përkundrazi i dashur, pavarësisht nesh "- Viktor Hugo.
 • "Atje ku ka martesë pa dashuri, do të ketë dashuri pa martesë" - Benjamin Franklin.
 • "Dashuria e vërtetë gjithmonë supozon heqjen dorë nga rehatia personale" - Leo Tolstoy.
 • "Në dashuri, secili është përgjegjës për ndjenjat e tij dhe ne nuk mund t'i fajësojmë të tjerët për atë që ndiejmë" - Paulo Coelho.
 • "Dashuria është intensitet dhe për këtë arsye është një relaksim i kohës: zgjat minutat dhe i zgjat ato si shekuj" - Octavio Paz.
 • “Dashuria mund të provokohet duke hedhur një grusht pluhur love me mua, sikur pa dashje, në kafe ose në supë ose në një pije. Mund të provokohet, por nuk mund të parandalohet. Uji i shenjtë nuk e parandalon atë, nuk parandalohet nga pluhuri i strehuesit; As karafili i hudhrës nuk është i mirë për asgjë. Dashuria është e shurdhër për Fjalën hyjnore dhe për magjinë e shtrigave. Nuk ka asnjë dekret qeveritar që mund ta kapërcejë atë, as ilaç i aftë për ta shmangur atë, edhe pse shtëpiakët shpallin, në treg, shpikje të pagabueshme me garanci dhe gjithçka ”- Eduardo Galeano.
 • "Ju thoni që dashuria është e butë? Tooshtë shumë e vështirë, e ashpër dhe e dhunshme, dhe gjurmon si murriz ”- William Shakespeare, Romeo dhe Juliet.
 • "Gjesti ishte i njëkohshëm, ata shikuan njëri-tjetrin, duke zbuluar njëri-tjetrin, pa mashtrim, siç nuk kishin bërë kurrë më parë, dhe ajo pa dashurinë në sytë e tij, një ndjenjë aq e sinqertë sa zgjoi dëshirën e shtypur dhe të sublimuar për vite me radhë" - Isabel Allende, The Ripper Game.
 • "Nuk mund ta besoj. Eshte dashuri. Dashuria me shkronja të mëdha, dashuria e çmendur, ajo lumturi absolute, ajo që zhvendos të gjithë të tjerët, pa marrë parasysh sa të bukur janë. Dashuri pafund. Dashuri e pakufizuar. Dashuria planetare. Dashuri dashuri dashuri. Tri herë dashuri. Ju do të donit ta përsërisni atë fjalë një mijë herë, e shkruani në letër dhe shkarravitni emrin e tij, pavarësisht nga fakti se, në fund të fundit, vështirë se dini diçka për të "- Federico Moccia, Carolina bie në dashuri.
 • "Dashuria e të rinjve nuk banon në zemër por në sy" - William Shakespeare, Romeo dhe Juliet.
 • “Deklarata më e madhe e dashurisë është ajo që nuk bëhet; njeriu që ndihet shumë, flet pak ”- Platoni.
 • "Dashuria është përjetësisht e pakënaqur" - Ortega y Gasset.
 • “Njeriu mund të dashurojë pa qenë i lumtur; dikush mund të jetë i lumtur pa dashur; por të duash dhe të jesh i lumtur është diçka e mrekullueshme ”- Honoré de Balzac.
 • "Nuk ka asgjë më interesante sesa biseda e dy të dashuruarve që heshtin" - Achille Tournier.
 • "Puthja e parë nuk jepet me gojë, por me pamjen" - Tristan Bernard.
 • "Dashuri e cmendur? Isshtë një pleonazëm. Dashuria tashmë është e çmendur ”- Heinrich Heine.
 • "Dashuria e përsosur është një miqësi me momente erotike" - Antonio Gala.
 • "Kjo shoqëri na jep lehtësira për të bërë dashuri, por jo për t'u dashuruar ..." - Antonio Gala.

 • "Dashuria ka një hyrje të lehtë dhe një dalje të vështirë" - Lope de Vega.
 • "Unë të dua. Edhe nëse nuk jam atje, edhe nëse nuk mund të më dëgjoni, unë ju dua ”- Stephenie Meyer.
 • “Dashuria është një pjesë e vetë shpirtit, është e së njëjtës natyrë me të, është një shkëndijë hyjnore; si ajo, ai është i pakorruptueshëm, i pandashëm, i padisponueshëm. Isshtë një grimcë zjarri që është në ne, e pavdekshme deri në pafund, tek e cila asgjë nuk mund të kufizojë, as jastëk ”- Viktor Hugo.
 • "Nocionet konvencionale për një të dashur nuk mund të jenë gjithmonë të vërteta" - Charles Dickens.
 • "Dashuria më e fortë është ajo që mund të tregojë brishtësinë e saj" - Paulo Coelho.
 • “Dashuria është një kontratë falas që fillon me shpejtësi dhe mund të përfundojë në të njëjtën mënyrë. Një mijë rreziqe e kërcënojnë atë dhe nëse çifti e mbron atë, ajo mund të shpëtojë vetveten, të rritet si një pemë dhe të japë hije dhe fruta, por kjo ndodh vetëm nëse marrin pjesë të dy ”- Isabel Allende.
 • "Ai gërmoi aq thellë në ndjenjat e saj saqë duke kërkuar interes gjeti dashuri, sepse duke u përpjekur ta bënte atë ta donte ai përfundoi duke e dashur atë" - Gabriel García Márquez.
 • "Dashuria nuk mbaron vetëm duke i thënë lamtumirë, duhet të kemi parasysh se të qenurit në mungesë nuk e anulon kujtesën, as blen harresë dhe as nuk na fshin nga harta" - Ricardo Arjona.
 • "Kini frikë dashurinë e grave më shumë sesa urrejtjen e burrave" - ​​Sokrati.
 • “Nëse ata do të më jepnin për të zgjedhur edhe një herë, unë do të zgjidhja ty pa menduar, është se nuk ka asgjë për të menduar, se nuk ka asnjë arsye, asnjë arsye, të dyshoj për një sekondë sepse ti ke qenë gjëja më e mirë që preku këtë zemër dhe atë midis Qiellit dhe ti do të qëndroj me ty ”- Franco de Vita.
 • "Dashuria e vërtetë nuk dihet për atë që kërkon, por për atë që ofron" - Jacinto Benavente
 • "Dashuria është arrogancë e kapjes pas së pamundurës, ajo po kërkon diku tjetër atë që nuk mund ta gjesh te vetja" - Ricardo Arjona.
 • "Kur të vjen dashuria, ndiqe atë: Edhe pse rrugët e saj janë të mundimshme dhe të dhimbshme" - Khalil Gibran
 • "Vetëm me dikë që të do mund të tregosh veten të dobët pa provokuar një reagim të forcës" - Theodor W. Adorno
 • "Dashuria fëminore ndjek parimin:" Unë dua sepse ata më duan mua ". Dashuria e pjekur bindet në fillim: "Ata më duan, sepse unë dua". Dashuria e papjekur thotë: "Të dua sepse kam nevojë për ty". Dashuria e pjekur thotë: "Unë kam nevojë për ty sepse të dua" "- Erich Fromm.
 • "Më lejoni t'ju them, duke rrezikuar të duket qesharak, se revolucionari i vërtetë udhëhiqet nga ndjenja të mëdha dashurie" - Ernesto "Che" Guevara.
 • “Kur burrat i duan gratë, ato u japin vetëm pak nga jeta e tyre; por gratë, kur duan, japin gjithçka ”- Oscar Wilde.
 • "Ekziston një mënyrë e sigurt për të arritur gjithë zemrën: dashuria" - Concepción Arenal.
 • "Dashuria nuk pretendon kurrë; gjithmonë jep. Dashuria toleron, nuk irritohet kurrë, nuk hakmerret kurrë ”- Indira Gandhi.
 • “Gjithmonë ka diçka të çmendur në dashuri. Por ka gjithmonë një arsye të caktuar në çmenduri ”- Friedrich Nietzsche.

 • “Dashuria është miqësi. Nëse ajo nuk mund të jetë shoqja ime më e mirë, unë nuk mund të dashurohem me të. Pa miqësi nuk ka dashuri "- Kuch Kuch Hota Hai (Diçka ndodh në zemrën time).
 • "Kur të kuptoni se dëshironi të kaloni pjesën tjetër të jetës tuaj me dikë, dëshironi që pjesa tjetër e jetës tuaj të fillojë sa më shpejt të jetë e mundur" - Kur Harry gjeti Sally.
 • “Nuk do të jetë e lehtë, do të jetë shumë e vështirë. Dhe do të duhet të punojmë shumë çdo ditë, por unë dua ta bëj sepse të dua. Unë dua gjithçka nga ti, përgjithmonë, ti dhe mua, çdo ditë ”- Ditari i një pasioni.
 • “Gjëja më e mirë që mund të bësh është të gjesh një person që të do ashtu siç je. Me një humor të mirë, me një humor të keq, të shëmtuar, të bukur, tërheqës. Ky është lloji i personit që ia vlen ”- Juno.
 • “Dashuria është si jeta: jo çdo kalim është i lehtë, jo gjithçka sjell lumturi. Por nëse nuk heqim dorë nga të jetuarit, atëherë pse të heqim dorë nga dashuria? " - Mohabbatein.
 • "Mund të mos jem shumë i zgjuar, por e di se çfarë është dashuria" - Forrest Gump.
 • “Dashuria, dashuria është e vetmja gjë që mund ta bëjë jetën me të vërtetë të bukur. Pjesa tjetër është sipërfaqësore ”- Joel Dicker.
 • “Ka kaq shumë urrejtje në botë, por ka ende dashuri në zemra. Edhe nëse njerëzit që doni vdesin, dhe miqtë tuaj zhduken, dashuria e tyre mbetet gjithnjë e gjallë "- Mohabbatein.
 • "Dashuria jonë është si era. Nuk mund ta shoh, por mund ta ndiej ”- Një shëtitje për të mbajtur mend.
 • "Dashuria nuk ka pse të thotë kurrë më fal" - Histori dashurie.
 • “Dashuria nuk është asgjë më shumë se romani i zemrës. Kënaqësia është historia e saj ”- Beaumarchais.
 • “Unë premtoj se do të të dua me pasion në të gjitha mënyrat, tani dhe përgjithmonë. Unë premtoj se nuk do ta harroj kurrë se kjo është një dashuri për jetën dhe gjithmonë e di thellë në shpirtin tim se pa marrë parasysh se çfarë mund të na ndajë, ne gjithmonë do ta gjejmë njëri-tjetrin përsëri "- Çdo ditë e jetës sime.
 • "Ekziston një ndryshim i madh midis dëshirës për diçka dhe marrjes së diçkaje ... Dashuria nuk ka të bëjë vetëm me marrjen, dashuria ka të bëjë edhe me dhënien" - Hum Dil De Chuke Sanam (Zemër, unë tashmë i dhashë zemrën).
 • “Dashuria është aq e rastësishme; nuk kërkon ata që do të shkonin më mirë për t'i bashkuar ata. Ka gjëra që kërkojnë të luftohen ”- Elisabet Benavent.
 • "Kur bëhet fjalë për dashuri, edhe heronjtë më të mëdhenj duken të pafuqishëm" - Tigri dhe Dragoi.
 • "Marrëdhëniet nuk bëhen vetëm nga gjaku, ato bëhen edhe me dashuri" - Emri im është Khan.
 • "Dashuria është e shtrembër, por vetëm disa njerëz dinë të gjejnë paqe në atë dashuri të pahijshme" - Ae Dil Hai Mushkil.
 • "Degjo zemren tende. Jeta është e pakuptimtë pa të. Të bësh udhëtimin pa u dashuruar marrëzisht nuk do të thotë të kesh jetuar aspak. Ju duhet të provoni. Sepse nëse nuk keni provuar, atëherë nuk keni jetuar »- A e njihni Joe Black?
 • “Rrënja e të gjitha pasioneve është dashuria. Trishtimi, gëzimi, lumturia dhe dëshpërimi lindin prej tij ”- Lope de Vega.
 • "Jetojmë një herë, vdesim një herë, martohemi një herë ... dhe dashuria gjithashtu ndodh vetëm një herë" - Kuch Kuch Hota Hai (Diçka ndodh në zemrën time).
 • “Ata thonë se kur takon dashurinë e jetës tënde, koha ndalet… Dhe është e vërtetë. Ajo që ata nuk thonë është se kur fillon përsëri, ajo lëviz edhe më shpejt, për të kompensuar kohën e humbur ”- The Big Fish.
 • "Dashuria është një ndjesi që buron nga zemra dhe përmes gjakut arrin çdo qelizë të trupit" - Alexander Lowen.
 • “Përdorimi më i mirë i jetës është të duash. Shprehja më e mirë e dashurisë është koha. Koha më e mirë për të dashur është tani ”- Rick Warren.

Frazat e dashurisë janë një nga më të kërkuarat në internet nga njerëzit që duan të përcjellin ndjenjat e tyre te partnerët e tyre ose tek njerëzit e tjerë që tërheqin vëmendjen e tyre. Shpresojmë që kjo listë e gjerë të ketë qenë në gjendje të kënaqë tuajat


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.