Frazat më të mira për nënën dhe babanë e mirënjohjes ose ditëlindjes

Sot kemi vendosur të botojmë një përmbledhje të fraza për mamanë dhe babanë që Ata do të jenë shumë të dobishëm në ditë të veçanta, të tilla si në ditëlindjen e tij, ditën e nënës, ditën e babait ose thjesht një ditë që ju doni t'i jepni atij një detaj.

Prindërit tanë nuk janë përgjegjës vetëm për të na rritur dhe për të na mësuar se si të mbijetojmë në botë; Ato gjithashtu na sjellin shumë dashuri dhe dashuri, të cilat janë thelbësore për zhvillimin e duhur të një qenie njerëzore.

Përkundër faktit se ndonjëherë harrojmë se sa të rëndësishëm janë, ose më mirë harrojmë t'i falënderojmë për gjithçka që kanë bërë për ne, gjithmonë mund t'i kujtojmë për atë në çdo ditë ose në një datë të veçantë; kështu që ne shpresojmë që disa nga këto fraza për nënën dhe babanë të jenë të dobishme për ju.

Meqenëse ka fraza që mund t’i përdorim vetëm për nënat dhe të tjera vetëm për baballarët, kemi preferuar që kategorizimin e koleksionit ta bëjmë në dy pjesë: fraza për babanë dhe të tjera për mamanë. Në këtë mënyrë ju mund të zgjidhni atë që ju nevojitet më lehtë.

Fraza për mamin

fraza për nënat

Për ty që më ke dhënë gjithçka, pa kërkuar asgjë
Ty që la gjithçka për mua
Për ty që dha gjithçka për mua ...
Faleminderit mami

Një milion faleminderit dhe një jetë të lumtur, për të vetmin person në botë që do të jetë gjithmonë me mua përmes të hollë dhe të hollë, mami im.

Onlyshtë vetëm një person që gjithmonë na shikon me të njëjtët sy.
Për të jemi gjithmonë të lezetshëm dhe të bukur.
Për të jemi më inteligjentët dhe më të talentuarit në botë.
Për të jemi pothuajse perfekt, pa të meta.
A është nëna jonë
Mund të jetoj përgjithmonë!
Faleminderit mami dhe urime për ditën tuaj!

Nënë ti je dashuria ime më e madhe, krenaria ime më e madhe dhe gruaja e jetës sime.
Faleminderit për gjithçka që më ke dhënë dhe faleminderit që ishe mami im!

Faleminderit mami për gjithçka që më ke dhënë.
Faleminderit që më sollët në botë, më ushqyen, u kujdesët për mua dhe u përpoqët të më bëni një person të mirë.
Faleminderit për atë që më mësove dhe dashurinë që më ke ngulitur.
Faleminderit që më bëtë të kuptoj se dashuria e vërtetë është ajo që i jep vetes, pa pritur asgjë në këmbim.

Për ju që gjithmonë i keni krahët hapur dhe zemrën tuaj plot dashuri ndaj meje, ju uroj të gjitha lumturitë në botë.
Faleminderit dhe keni një ditë të mbarë duke ditur që jeni të dashur nga të gjithë.

Mami, gjithçka që kam nuk do të ishte e mundur pa ty.
Gjithçka që kam arritur ju falënderoj
Faleminderit që më ndihmove, më inkurajove dhe më shtyu drejt lumturisë që kam arritur.
Pa ty asgjë nuk do të ishte e mundur.

Faleminderit mami për dashurinë, durimin, mirëkuptimin dhe durimin e plaçkave të mia gjatë gjithë kohës.
Mos harroni kurrë se ju dua kaq shumë TQM ...

Mami, dhurata më e mirë që mund të të bëj dhe e di që është ajo që do të të pëlqejë më shumë, është zemra ime dhe gjithë dashuria ime.

Edhe nëse bëj një mal me dhurata, nuk do të mjaftojë të të falënderoj për gjithçka që ke bërë për mua.
Edhe nëse shkoj në fund të botës dhe të sjell dhuratën më të shtrenjtë, e di që nuk do të jem në gjendje të paguaj për gjithçka që ke bërë për mua, gjithçka që ke vuajtur dhe mundimet që ke kaluar për të më bërë nje burre.
Faleminderit mami.

Mami, ti më ke mbajtur në barkun tënd dhe më pas në krahët e tu dhe mbi supe.
Çfarë tjetër mund të bëj përveçse të të jap gjithë dashurinë time!
Faleminderit mami dhe urime!

Unë mbaj gjithë dashurinë që kam, për t’ju ​​dhuruar pak nga pak çdo ditë që mbetet nga jeta ime. Te dua mami
Urime

Zoti ju bëftë në lavdi e dashur nënë.
Këtu na mungon të gjithëve, ju kujtojmë dhe ju mungon.

Faleminderit mami që ishe me mua në kohërat e mira, të këqija dhe më të këqijat.
Për të qenë gjithnjë gati kur të kisha nevojë për ty.
Për hapjen e krahëve kur nuk kisha ku të shkoja
Për ngritjen e humorit kur nuk arrita
Për besimin tek unë kur as vetë nuk i besoja
Për besimin tuaj pa kufij dhe dashurinë tuaj të pafund.
Faleminderit dhe një mijë faleminderit mami.

Kush e trajton një grua si një princeshë tregon se ajo është rritur nga një mbretëreshë.
Në Ditën e Mbretëreshave: Urime mami!

 

fraza për mamin

 

Kur nuk kisha kujt t’i drejtohesha, e dija se mund të kisha besim te ti.
Kur të gjitha rrugët ishin të mbyllura, dera juaj ishte e vetmja gjithmonë e hapur.
Dhe kur gjithçka u vështirësua atje ti ishe pranë meje duke më thënë se gjithçka do të ishte mirë.
Faleminderit mami për gjithçka që bëtë dhe për gjithçka që do të ishit në gjendje të bënit nëse ju kërkoja.
Pa ty nuk do të isha ky që jam sot.
Të gjitha ia kam borxh.

Faleminderit mami që je numri 1 në botë dhe që më dhurove fatin dhe lumturinë që je mami im.

Do të doja të kthehesha në kohë, jo për të ndrequr diçka gabim, por për të përqafuar dikë që nuk është më atje.
Do të doja të kthehesha në kohë, të mos bëhesha fëmijë përsëri, por të puthja nënën time që më mungojnë gjithnjë e më shumë.
Urime mami kudo që të jesh dhe Zoti të ka në lavdi.

Faleminderit mami, që më dhurove jetë, që më lejoi ta njoh këtë botë, që më dha forcën të jem më e mirë çdo ditë.
Faleminderit që më dhurove dashurinë tënde të pakushtëzuar, për ato përqafime që më ngushëllojnë dhe më bëjnë të ndjej se je më e mira që Zoti më vuri në jetën time.

Faleminderit mami, që u ngrit kur u rrëzova, që më mbështete kur nuk mund të vazhdoja, që ishe shembulli im dhe që më ke dhënë gjithçka që ke.

Faleminderit mami për durimin e dëshirave, dhimbjeve dhe viteve të privimit.
Për të thënë "Po jetës" dhe për të më sjellë në këtë botë, edhe pse ju kushtoi t'i thoni lamtumirë botës që keni ëndërruar për veten tuaj.
Faleminderit mami dhe urime për këtë ditë.

Këtë të Dielë mijëra fëmijë e shohin Ditën e Nënës nga qielli, sepse nuk u është dhënë mundësia të lindin.
Faleminderit mami sepse ajo kurrë nuk ishte një opsion për ty.
Faleminderit një milion mami

Mami, ti je ajo dritë e veçantë që shkëlqen gjithmonë, kur të tjerët më kanë braktisur në errësirë.
Ju jeni ajo dera gjithmonë e hapur për mua në çdo kohë.
Faleminderit për dashurinë tuaj të pafund.

fjalë për një nënë

Asnjëherë nuk do të gjejmë butësi dhe dashuri të barabartë me atë të një nëne në jetë.
Nëna ime lutet për mua, edhe kur unë lutem vetëm për veten time.
Nëna ime më kujton kur as vetë nuk e bëj.
Nëna ime do të më jepte të gjithë botën nëse do të ishte në duart e saj.
Nuk ka dashuri që mund të krahasohet.
Mos e lini për nesër përqafimin që mund t’i dhuroni nënës suaj sot, një puthje apo një frazë falënderimi, e cila për të do të jetë dhurata më e mirë në botë.
Gezuar Diten e Nenes!

Vetëm dashuria e një nëne e mbështet fëmijën e saj, kur të gjithë të tjerët ndalen.
Beson vetëm dashuria e një nëne, kur askush tjetër nuk beson.
Vetëm dashuria për një nënë fal, kur askush tjetër nuk do ta kuptonte.
Vetëm dashuria për një nënë i reziston çdo kohe sprove.
Nuk ka dashuri tjetër tokësore më të madhe se ajo e një nëne.

Faleminderit mami që je engjëlli im... dhe urime të gjithë "Nënave Engjëjve" për ditën tënde.

Për atë dashuri të pakushtëzuar që vetëm një nënë mund të japë Urime Mami!

Mbretëreshës së kësaj shtëpie, gruas dhe nënës. Urime

Nje mije faleminderit gjyshes time qe me dhuroi dashurine me te madhe dhe me te bukur te jetes time ... NENA IME.

Nënave, të cilat shkëlqejnë edhe më shumë se yjet, janë më të buta se Hëna dhe na ushqejnë më shumë se Dielli. Urime për ditën tuaj!

Fraza për Ditën e Nënës

Fraza për ditën e nënës  

 • Ti je më i miri nga unë. Te dua mami !.
 • Qofsh i mbushur me lumturi në këtë ditë siç mbushët fëmijërinë time.
 • Fjala më e bukur në buzët e një burri është fjala nënë dhe thirrja më e ëmbël është nëna ime.
 • Zemra e një nëne është vendi më i bukur për një fëmijë dhe i vetmi që nuk mund ta humbasë kurrë.
 • Jeta nuk vjen me një manual udhëzimesh, por vjen me një nënë të lezetshme si ti.
 • Dashuria e një nëne është lënda djegëse që e bën qenien njerëzore të arrijë të pamundurën.
 • Sa herë që më duhet një dorë, ti më jep tre! Faleminderit mami !.
 • Dashuria e një nëne për një fëmijë nuk mund të krahasohet me asgjë tjetër në botë. Ai nuk njeh ligj ose mëshirë, ai guxon të bëjë asgjë dhe shtyp gjithçka që i kundërvihet. Christie Agatha
 • Asnjëherë në botë nuk do ta gjeni butësinë më të mirë, më të thellë, më vetëmohuese dhe të vërtetë se sa nëna juaj. Balzaku
 • Jeta fillon duke u zgjuar dhe dashuruar fytyrën e nënës sime. George Elliot.
 • Nëna është dikush që pavarësisht nga të gjitha dështimet e tua, vazhdon të të dojë dhe të kujdeset për ty sikur të ishe personi më i mirë në botë.
 • Ndaloni së kërkuari dikë që ju do përgjithmonë dhe nuk ju braktis. Ju tashmë e keni atë !. A është nëna juaj !.
 • Nënat mbajnë duart e fëmijëve vetëm për një kohë, por zemrat e tyre - përgjithmonë.
 • Zemra e një nëne është kapitali i vetëm i ndjenjës që nuk prishet kurrë, dhe mbi të cilën mund të llogaritet gjithmonë dhe në çdo kohë me siguri.
 • Çdo ditë jam pak më shumë si nëna… nuk mund të isha më krenare!
 • E kuptova që sa herë që shikoj nënën time, po shikoj dashurinë më të pastër që do të njoh ndonjëherë.
 • Ka shumë mrekulli në univers. Por kryevepra e krijimit është zemra e një nëne. Urime, mami!
 • Kur doni të ndjeni dashuri, mendoni për nënën tuaj dhe zemra juaj do të mbushet me të.
 • Për të cilin ai ma kushtoi tërë jetën e tij, pa kushte, pa kërkuar asgjë në këmbim. Faleminderit mami !.
 • Me dashuri po ju them, me dashuri po jua jap, gëzuar ditën e nënës dhe qofshi gjithmonë pranë meje.

Fraza për babin

fraza për babanë

 

Faleminderit baba që më ke dhënë kaq shumë dhe më vjen keq që mund të të jap kaq pak.

Për dashurinë e madhe të jetës sime, ai që nuk do të më lësh kurrë ose të më mashtrojë me një person tjetër. Për atë që do të jetë gjithmonë besnik ndaj meje dhe do të jetë në krahun tim në çdo kohë. Për atë që do të jetë gjithmonë besnik ndaj meje dhe do të pajtohet me mua në çdo kohë.
Për Atin tim… Urime!

Më mungon baba, dua një përqafim nga ti, lloji që më heq edhe humorin e keq dhe më mbush me forcë për jetën.

Atë, ti meriton shumë më tepër sesa ke, nëse mund të të jap një mbretëri të tërë pasi që ti je mbreti im. Urime Dita e Atit!

Me ty Zoti më dha një besim të veçantë dhe ma zgjeroi zemrën për të përqafuar një thesar që je ti, Ati im i dashur.

Babi, faleminderit dhe jo për kënaqësinë time, por që gjithmonë përpiqesh të më japësh më të mirën nga ti.

Urime baba! Dhe faleminderit që gjithnjë ishe pranë meje ...

Babi do të doja të ishe këtu me mua ose unë atje me ty ose të ishim bashkë kudo këtë ditë.

Baba, unë jam gjithçka që jam, sepse ti më bëre në këtë mënyrë. Faleminderit.

Baba, faleminderit që ishe babai im dhe gjithashtu miku im më i mirë përmes të hollave.

Për babanë tim të dashur që gjithmonë dëshironte më të mirën për mua, sot i dërgoj me zemër këto rreshta me falënderimet e mia për ju.

frazat për babin

 

BABAI është vetëm pesë shkronja, por në një baba të vërtetë ato nënkuptojnë pesë gjëra: MB SSHTETJE, KUJDES, DEDIKIM, DASHURI KUSHTETUESE dhe KUPTIM Faleminderit baba që më ke dhënë kaq shumë.

Disa kohë më parë zbulova se megjithëse ata nuk na duan ashtu siç duam ne, nuk do të thotë që ata nuk na duan me gjithçka që kanë, sepse ka njerëz që na duan, por ata nuk mund ta tregojnë atë. Faleminderit At që më don kaq shumë dhe nuk mund ta kuptoj.

Sa dhemb të mendosh për ty dhe të mos të kesh pranë në këtë ditë. Urime Dita e Atit!

Faleminderit baba, për dy dekada e bëtë pemën tonë të dashurisë të rritet dhe tani ne vetëm mund të qeshim dhe të shijojmë frutat.

Urime babi, edhe nëse je larg, të dua me afeksionin më të madh që mund të ekzistojë.

Babai është akoma shumë i rëndësishëm për mua, megjithëse tani je edhe gjysh.

Faleminderit baba, dashuria nuk shihet në fraza të bukura, por në veprime siç bëtë me mua.

Dhuratat më të mira nuk vijnë të mbështjellura, ne i mbajmë ato të fshehura në zemrat tona. Urime Dita e Atit.

Familja ime dhe ata që janë bashkuar me të janë të gjitha thesaret e mia dhe Ati juaj është më i madhi midis tyre.

Faleminderit Atë që shndërruat një realitet të ftohtë në një përvojë të ëmbël, që keni qenë gjithmonë dritarja e shpresës në jetën time.

Zoti më bekoi duke më dhënë Atin më të mirë në botë, ti. Unë gjithmonë do ta falënderoj Zotin që të kam, babi im.

Prindërit janë miliona në të gjithë botën, por babai që dashuron si ju ... asnjë. Urime Dita e Atit!

Faleminderit At, jo që më shpëtove vështirësitë e jetës, por përkundrazi që më mësove t'i kapërcej ato.

Baba, dua që ditët, muajt, vitet të kalojnë dhe ti të vazhdosh pranë meje përgjithmonë, në mënyrë që të mos më mungojnë kurrë këshillat, afeksioni, mbështetja dhe dashuria jote e përjetshme. Urime Dita e Atit!

Fraza për ditën e babait

Fraza për babanë në ditën e babait  

 • Kam një hero të pamposhtur ... e quaj baba!
 • Babi, e di që gjithmonë mund të mbështetem te ti, me dashurinë dhe mençurinë tënde. Sot do të doja t'ju falënderoja për gjithçka që keni bërë dhe bëni akoma për mua. Te dua, gezuar dita e babait!
 • Një baba është heroi i parë i një djali dhe dashuria e parë e një vajze.
 • Trashëgimia më e mirë e një babai për fëmijët e tij është pak nga koha e tij çdo ditë. Gëzuar Ditën e Atit !.
 • Babi, kam kujtime nga fëmijëria ime kur të pashë si një gjigant. Sot jam rritur dhe akoma të shoh më të madh.
 • Jeta e fëmijëve kalon e lumtur në hijen e një babai të mirë, si shoku dhe i besuari që reflekton butësi, mirësi dhe dashuri. Gëzuar ditën !.
 • Ndonjëherë njeriu më i varfër u lë fëmijëve trashëgiminë më të pasur: dashurinë.
 • Lum njeriu që dëgjon disa zëra të butë që e quanin baba. (Lydia Child)
 • Në parajsë direkt, pas Zotit, vjen një baba. (Mozart).
 • Të jesh baba po mbjell dhe lëshon rrënjë. Po e mëson jetën dorë për dore, me guxim dhe vendosmëri. Gëzuar ditën !.
 • Prindi është dikush që të mbështet kur qan. Kush të qorton kur shkel rregullat, kush shkëlqen me krenari kur je i suksesshëm dhe ka besim tek ti, edhe kur jo.
 • Një vëlla është një ngushëllim, një shok është një thesar, por babai është që të dy. (Franklin).
 • Një prind ka mençurinë e një mësuesi dhe sinqeritetin e një miku. Gëzuar Ditën e Atit !.
 • Babai im i dashur është akoma një album fotografik i mrekullueshëm i ruajtur në kujtesën e zemrës sime.
 • Kur gaboj, ti më ndihmon. Kur dyshoj se më këshilloni dhe sa herë që ju telefonoj jeni pranë meje. Faleminderit babi.
 • Babi, ti je një oqean i mençurisë dhe përvojës për të na udhëhequr nëpër shkëmbinj dhe ferra.
 • Babai nuk është vetëm ai që ju kap në krahë dhe ju ndihmon në kohë vështirësie. Ai është gjithashtu ai që ju tregon në drejtimin e duhur dhe ju çon në rrugën e duhur. Gëzuar Ditën e Atit !.

Deri më tani erdhën frazat për nënën dhe babanë, ne shpresojmë se i keni shijuar ato dhe janë të dobishme për çfarëdo qëllimi që kërkoni. Nga ana tjetër, nëse i keni lexuar vetëm për kuriozitet, ju rekomandojmë që të bëni pak detaje për prindërit tuaj nëse keni kohë pa i kujtuar sa të mrekullueshëm janë dhe sa mirënjohës jeni që i keni në jetën tuaj.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.