Ne ju paraqesim frazat më të mira të këndshme

Jeta na nënshtron një stresi dhe përgjegjësish të mëdha, përveç problemeve që dalin nga të gjitha anët me të cilat duhet të përballemi dhe të përballemi për të arritur lumturinë. Sidoqoftë, do të na duhet një shëtitje herë pas here për t'u ndjerë të rinovuar dhe për të rimbushur bateritë, dhe për t'ju ndihmuar t'ju prezantojmë frazat më të mira të ftohta me të cilën ne duam t'ju japim atë shtytje që ju nevojitet.

Për të qenë të lumtur duhet të merrni pak kohë për të njohur veten

Një nga problemet kryesore që kemi në shoqërinë e sotme është se ne jetojmë shumë shpejt, kështu që nuk harxhojmë mjaft kohë për të njohur veten dhe gjithçka që na rrethon.

Kjo do të thotë që ne vetëm dhe ekskluzivisht përqendrohemi dita në ditë, duke jetuar për sot pa menduar për të nesërmen, duke u përqëndruar vetëm në zgjidhjen e problemeve që kanë dalë kohët e fundit, me të cilat në fund të fundit nuk kemi një vizion për të ardhmen, por që ne përqendrohuni vetëm në ekzistencën dhe pak tjetër.

Sidoqoftë, tani e tutje ne do t'ju inkurajojmë që të kushtoni pak kohë çdo ditë për të zbuluar veten, duke analizuar secilën prej veçorive që ju bëjnë njerëz, dhe në këtë mënyrë do të shihni se është shumë më e lehtë të shikosh të ardhmen jo vetëm me pozitivitet, por edhe me shume opsione te tjera, dhe eshte se vet-zbulimi eshte vendi ku mund te gjejme nga arsyet tek menyrat per te arritur evoluojnë si qenie njerëzore në shoqëri.

Por sigurisht, meditimi pa ndonjë arsye fikse mund të bëhet humbje kohe, kështu që ne kemi përgatitur një koleksion frazash të ftohta për të cilët jemi plotësisht të bindur se do të jenë të dobishëm për të qenë në gjendje të kemi një pikënisje për të krijuar zhvillimin tonë.

Mbledhja e frazave të ftohta

Me këto fraza interesante, ne do të përpiqemi që të keni një analizë në pritje për t'u kryer çdo ditë, kështu që ju këshillojmë t'i lexoni dhe t'i zgjidhni për të kaluar ca kohë për secilën prej tyre, duke u përpjekur të përfitoni nga të gjitha kuptimet. ata mbajnë dhe analizojnë kuptimin e thënë bazuar në jetën tuaj, pasi që vetëm kështu do ta arrini qëllimin tuaj.

 • Askush nuk i mungon forca; ajo që kaq shumë mungon është vullneti.
 • Ndonjëherë fiton ndonjëherë mëson.
 • Ndonjëherë çelësi është t'i jepni kohë kohë, ai do të kujdeset të vendosë gjithçka në vendin e vet.
 • Ndonjëherë nuk i kuptoni pikat tuaja të forta derisa të përballeni me dobësinë tuaj më të madhe.
 • Në fund të fundit, ajo që ka rëndësi nuk është vitet e jetës, por jeta e viteve.
 • Duke fituar pa pengesa, ju po triumfoni pa lavdi.
 • Synoni për hënën. Nëse dështoni, mund të godisni një yll.
 • Vazhdoni edhe pse të gjithë presin që të lini. Mos lejoni që hekuri në ju të ndryshket.
 • Kur jeta të jep arsye për të qarë, tregoji se ke një mijë e një arsye për të qeshur.
 • Kur nuk jeni në gjendje të ndryshoni një situatë, sfidoheni të ndryshoni vetë.
 • Kur një derë mbyllet, një tjetër hapet.
 • Ne duhet të pranojmë zhgënjimin e fundëm, por kurrë mos ta humbasim shpresën e pafund.
 • Ndaloni së menduari për jetën dhe vendosni ta jetoni atë.
 • Gëzoni kënaqësinë e bërjes së gjërave të vogla mirë.
 • Dashuria dhe dëshira janë krahët e frymës së bëmave të mëdha.
 • Pesë përqind e njerëzve mendojnë; dhjetë përqind e njerëzve mendojnë se mendojnë; dhe tetëdhjetë e pesë përqind të tjerë preferojnë të vdesin sesa të mendojnë.
 • Guximi është të mos kesh forcë për të vazhduar; është të lëvizësh përpara kur nuk ke forcë.
 • Dhimbja është e përkohshme, mund të zgjasë një minutë, një orë, një ditë, ose një vit, por përfundimisht do të mbarojë dhe diçka tjetër do të zërë vendin e saj. Sidoqoftë, nëse heq dorë nga kjo dhimbje do të jetë përgjithmonë.
 • Përpjekja pa talent është një situatë dëshpëruese, por talenti pa përpjekje është një tragjedi.
 • E ardhmja u përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre.
 • E ardhmja ka shumë emra. Për të dobëtin është e paarritshme. Për të frikshmit, të panjohurën. Për trimat është mundësia.
 • Njeriu nuk e di kurrë për çfarë është i aftë derisa të përpiqet.
 • Njeriu ruan ekuilibrin vetëm kur ecën përpara.
 • Injoranti thotë, të mençurit dyshon dhe reflekton.
 • Optimizmi është besimi që çon në arritje. Asgjë nuk mund të bëhet pa shpresë dhe besim.
 • E kaluara nuk ka fuqi mbi të tashmen.
 • Kujtesa është parajsa e vetme nga e cila nuk mund të dëbohemi.
 • Talenti është më i lirë se kripa e gjellës. Ajo që ndan individin e talentuar nga suksesi është një punë e madhe.
 • Talenti fiton lojëra, por puna ekipore dhe inteligjenca fitojnë kampionate.
 • Miku i vërtetë është ai që, pavarësisht se di si jeni, ju do.
 • Në botën reale, njerëzit më të zgjuar janë njerëzit që bëjnë gabime dhe mësojnë. Në shkollë, njerëzit më të zgjuar nuk bëjnë gabime.
 • Në jetë ka diçka më të keqe se dështimi: të mos kesh provuar asgjë.
 • .Shtë kryer përpjekja për të pamundurën.
 • Preciselyshtë pikërisht mundësia e realizimit të një ëndrre që e bën jetën interesante.
 • Shpresojmë për më të mirën, planifikoni për më të keqen dhe përgatituni të habiteni.
 • Okshtë në rregull të festosh suksesin, por është më e rëndësishme t'i kushtosh vëmendje mësimeve të dështimit.
 • Ka dy mënyra për tu mjaftuar. Një prej tyre është që të vazhdojmë të grumbullohemi gjithnjë e më shumë. Tjetra është të duash më pak.
 • Ekziston një forcë motivuese më e fuqishme se avulli, energjia elektrike dhe energjia atomike. Ajo forcë është vullneti.
 • Bëni jetën tuaj një ëndërr, dhe ëndrrën tuaj një realitet.
 • Kam humbur më shumë se 9000 goditje në karrierën time. Kam humbur gati 300 lojëra. 26 herë ata më kanë besuar mua për të bërë goditjen fituese dhe unë e kam humbur atë. Unë kam dështuar vazhdimisht në jetën time dhe kjo është arsyeja pse kam sukses.
 • Edhe nata më e errët do të mbarojë dhe dielli do të lindë.
 • Mundohuni të mos bëheni njeri me sukses, por të bëheni njeri me vlerë.
 • Gjykojeni një njeri nga pyetjet e tij, sesa nga përgjigjet e tij.
 • Qëndrimi është një gjë e vogël që bën një ndryshim të madh.
 • Bukuroshja që ju tërheq rrallë përputhet me bukurinë në të cilën dashuroheni.
 • Energjia dhe këmbëngulja pushtojnë të gjitha gjërat.
 • Zilia është një deklaratë e inferioritetit.
 • Lumturia nuk është çështje intensiteti, por ekuilibri dhe rendi, ritmi dhe harmonie.
 • Forca dhe rritja vijnë vetëm përmes përpjekjeve dhe luftës së vazhdueshme.

 • Frymëzimi ekziston, por duhet t'ju gjejë duke punuar.
 • Inteligjenca është aftësia për tu përshtatur me ndryshimet.
 • Jeta më e mirë nuk është më e gjata, por më e pasur në vepra të mira.
 • Paqja vjen nga brenda, mos e kërkoni jashtë.
 • I vetmi ndryshim midis një dite të mirë dhe një dite të keqe është qëndrimi juaj.
 • Fitorja ka njëqind baballarë dhe humbja është një jetim.
 • Jeta nuk ka të bëjë me të paturit e kartave të mira, por me luajtjen e atyre që i ke mirë.
 • Jeta është si të ngasësh biçikletë. Për të mbajtur ekuilibrin tuaj, duhet të vazhdoni.
 • Jeta është një shfaqje që nuk lejon provat… Kështu që këndoni, qeshni, kërceni, qani dhe jetoni intensivisht çdo moment të jetës suaj… Para se të bie perdja dhe shfaqja të përfundojë pa duartrokitje.
 • Qëndrimet negative nuk rezultojnë kurrë në një jetë pozitive.
 • Gjërat më të mira në jetë janë të papritura, sepse nuk kishte pritje.
 • Ajo që duhet të ndryshojë tek një person është vetë-ndërgjegjësimi.
 • Pengesat janë gjërat e frikshme që sheh kur heq sytë nga qëllimi yt.
 • Humbësit lënë kur dështojnë. Fituesit dështojnë derisa të fitojnë.
 • Të mençurit janë ata që kërkojnë mençuri; budallenjtë mendojnë se ata tashmë e kanë gjetur atë.
 • Udhëtimet për të rinjtë janë pjesë e arsimit; te të moshuarit është pjesë e përvojës.
 • Më mirë të vdesësh duke luftuar për liri sesa të jesh i burgosur çdo ditë të jetës tënde.
 • Për sa kohë që kam një dëshirë, unë kam një arsye për të jetuar. Kënaqësia është vdekje.
 • Njohja nuk është e mjaftueshme, ne duhet të aplikojmë. Vullneti nuk është i mjaftueshëm, duhet bërë edhe një.
 • Ne nuk e pushtojmë malin, por veten tonë.
 • Unë nuk i numëroj të gjitha krundet që bëj. Unë llogaris vetëm kur fillojnë të lëndojnë. Sepse ato janë me të vërtetë të vlefshme. Ato që më bëjnë kampion që jam.
 • Nuk është pasuria ose shkëlqimi, por qetësia dhe profesioni që ju japin lumturi.
 • Mos u ngjit në male që bota të mund të të shohë, por që ti të mund ta shohësh botën.
 • Nuk jam dakord me ato që keni për të thënë, por unë do të mbroj të drejtën tuaj për ta thënë deri në vdekje.
 • Nuk po iki nga një sfidë sepse kam frikë. Përkundrazi, unë vrapoj drejt sfidës, sepse mënyra e vetme për t'i shpëtuar frikës është ta kalosh me këmbë.
 • Nuk ka rëndësi sa ngadalë shkon për sa kohë që nuk ndalet.
 • Nuk ka rëndësi nëse ata ju kritikojnë, ju shpifin, kurorëzohen ose kryqëzohen; sepse bekimi më i madh në ekzistencë është të jesh vetvetja.
 • Nuk mendoj për gjithë fatkeqësinë, por për të gjithë bukurinë që mbetet akoma.
 • Ju nuk mund të keni një jetë pozitive dhe një mendje negative.
 • Ne nuk jemi krijesa të rrethanave; ne jemi krijues të rrethanave.
 • Mos u hidhëroni me vetë dështimin tuaj ose mos ia ngarkoni një tjetri, pranoni veten tuaj tani ose do të vazhdoni të justifikoni veten si një fëmijë, mos harroni se çdo moment është një kohë e mirë për të filluar dhe se askush nuk është aq i tmerrshëm të heqësh dorë.
 • Ne jemi bërë fryt i mendimeve tona.
 • Lavdia jonë më e madhe nuk është të mos dështojmë kurrë, por të ngrihemi sa herë që dështojmë.
 • Të tjerët kanë parë se çfarë është dhe kanë pyetur pse. Unë kam parë se çfarë mund të jetë dhe kam pyetur pse jo.
 • Që ndryshimet të kenë vlerë të vërtetë, ato duhet të jenë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme.
 • Ne mund të hedhim gurë, të ankohemi për ta, t'i shkelim ose të ndërtojmë me ta.
 • Pavarësisht se sa larg shkon shpirti, ajo kurrë nuk do të shkojë më larg se zemra.
 • Ai që beson se mundet, dhe ai që beson se nuk mundet. Ky është një ligj i papërshkrueshëm.
 • Unë mund ta pranoj dështimin, të gjithë dështojnë në diçka. Por nuk mund të pranoj të mos e provoj.
 • Kryeni secilin nga veprimet tuaja sikur të ishte i fundit në jetën tuaj.
 • Gjithmonë kujto se jo vetëm që ke të drejtë të jesh individ, por ke edhe detyrimin të jesh një.
 • Respektoni veten dhe të tjerët do t'ju respektojnë.
 • Ji i përulur të pranosh gabimet e tua, i zgjuar për të mësuar prej tyre dhe i pjekur për t'i korrigjuar ato.
 • Nëse dëshironi rezultate të ndryshme, mos bëni të njëjtën gjë.
 • Nëse do të bënim të gjitha gjërat për të cilat jemi të aftë, do të befasonim fjalë për fjalë.
 • Nëse talleni, nuk është faji i prindërve ose i mësuesve tuaj, prandaj mos rënkoni për gabimet tuaja dhe mësoni prej tyre.
 • Nëse nuk ju pëlqen ajo që bëni, mos e bëni.
 • Nëse do të arrinit të merrni guximin për të filluar, do të kishit guximin të keni sukses.
 • Nëse doni të ndryshoni botën, ndryshoni veten.
 • Nëse jeni mësuar të vendosni kufij në atë që bëni, fizikisht ose në ndonjë nivel tjetër, kjo do të projektohet në pjesën tjetër të jetës tuaj. Do të përhapet në punën tuaj, në moralin tuaj, në qenien tuaj në përgjithësi. Nuk ka kufij. Ka faza, por ju nuk duhet të mbërtheni në to, ju duhet t'i tejkaloni ato ... Njeriu duhet vazhdimisht të tejkalojë nivelet e tyre.
 • Vetëm ata që ngrihen dhe kërkojnë rrethana triumfojnë në botë dhe u besojnë atyre nëse i gjejnë për ne.
 • Vetëm një gjë e bën një ëndërr të pamundur: frika e dështimit.
 • Kemi dy veshë dhe një gojë për të dëgjuar dy herë më shumë sesa flasim.
 • Të gjithë e shohin atë që ju duket se jeni, pak njerëz e përjetojnë atë që jeni në të vërtetë.
 • Të gjithë jemi amatorë. Jeta është aq e shkurtër sa nuk ka kohë për më shumë.
 • Mundohuni të kuptoni para se të kuptoheni.
 • Një hero nuk është më i guximshëm se një njeri normal, por është trim për pesë minuta më shumë.
 • Një njeri me karakter mund të mposhtet, por asnjëherë të mos shkatërrohet.
 • Kudo që të shkoni, shkoni me gjithë zemrën tuaj.
 • Jeto sikur të vdesësh nesër. Mësoni sikur të jetoni përgjithmonë.

Shpresojmë që me këtë koleksion të mirë të frazave të ftohta të keni aq sa të jeni në gjendje të meditoni për muaj me radhë për integritetin tuaj dhe vlerat tuaja, si dhe për mundësitë që keni në të ardhmen dhe, në përgjithësi, për mënyrën që dëshironi të drejtoni jetën tënde.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Daya dijo

  Çfarë tjetër mund të them në vend që të falenderoj magjistarin e madh që Zoti përdori për të ribashkuar martesën time. Çdo ditë të jetës sime, i lutem Zotit të bekojë një magjistar të madh sepse ai e ka bërë jetën time të plotë duke ia kthyer burrin tim dhe për këtë arsye, i bëra një betim vetes që do të dëshmoj në internet për të lënë botën. është një ndihmës martese në Tokë. Burri im dhe unë kemi pasur një luftë tre ditore që çoi në divorc. Në këtë ditë besnike, unë hasa një dëshmi se si magjistari i madh ndihmoi një zonjë të fitonte përsëri të dashurin e saj. Prandaj, e kontaktova dhe i shpjegova dhe ai më tha që ditët e mia të dhimbjes kanë mbaruar që burri im do të kthehet tek unë pas dy ditësh. A mund ta besoni, burri im erdhi në shtëpi duke kërkuar që ai të kishte nevojë për mua përsëri. A po përballeni me një lloj vështirësie në marrëdhënien tuaj? Ke nevoje per ndihme? Kontaktoni tani
  Këtu është adresa e tij e postës elektronike: {wizard.de.amor1@gmail.com}

bool (e vërtetë)