Mbledhja e frazave inkurajuese

Me keto Fraza inkurajimi Ne do të bëjmë gjithçka që është e mundur për t'ju bërë të buzëqeshni dhe mbi të gjitha për t'ju stimuluar dhe për t'ju dhënë energjinë që ju nevojitet për të kuptuar se keni shumë për të bërë para jush dhe shumë për të arritur, dhe kjo është, pa marrë parasysh sa dhimbja e pasigurisë mund të jetë që ne kemi brenda nesh, kemi aq shumë mundësi brenda mundësive tona sa është e rëndësishme që ju të vlerësoni të gjitha pikat tuaja të forta dhe të njihni dobësitë tuaja, falë të cilave do të arrini sukses personal

Nevoja për inkurajim në kohë të vështira

Ne të gjithë kalojmë periudha të vështira, kjo është diçka krejtësisht e pashmangshme, por varet nga ne që të ecim përpara sa më shpejt të jetë e mundur dhe në mënyrën më të përshtatshme për ne. Pas një momenti të vështirë, zakonisht ne gjithmonë do të kemi nevojë për krah atyre njerëzve që ofrojnë vlerë shtesë në jetën tonë, dhe nëse nuk janë aty pranë, në çdo rrethanë të gjitha këto fraza inkurajimi do të vijnë gjithmonë në ndihmë. Me të cilat duam që ju të kuptoni sa të rëndësishëm jeni në jetë dhe mundësitë madhështore që keni në majë të gishtave për të arritur suksesin që po kërkoni.

Sigurisht Këto nuk janë fraza magjike, por fraza që kanë një kuptim shumë të rëndësishëm brenda tyre Me të cilën ju me shumë gjasa mund të identifikoni veten dhe kjo do t'ju lejojë të kuptoni më mirë atë që po ndieni dhe madje edhe atë që po ndodh rreth jush, kështu që ju këshillojmë të mbani të gjitha këto fraza të sigurta për t'i shqyrtuar ato kohë pas kohe dhe për të analizuar në detaje secilën e kuptimeve të saj, duke kaluar kohë çdo ditë, veçanërisht veçanërisht në ato faza në të cilat ne e gjejmë veten më të ulët në energji.

Frazat më të mira të inkurajimit

Përmes listës së mëposhtme mund të përdorni të gjitha frazat inkurajuese që ne konsiderojmë se mund t'ju ndihmojnë më mirë në problemin tuaj, përveç kësaj ato gjithashtu do t'ju ndihmojnë të merrni atë shtytje që ju nevojitet për të arritur suksesin që aq shumë keni kërkuar .

 • Lart, dembel! Mos e humb jetën tënde! Ju do të flini mjaftueshëm në varr.
 • Duke dashur të ndërtosh mirë, bëhesh një arkitekt i mirë.
 • Ju nuk arrini në majë duke tejkaluar të tjerët por duke tejkaluar veten.
 • Disa i shohin gjërat siç janë dhe pyesin pse? Unë i shoh gjërat siç nuk kanë qenë kurrë dhe pyes veten pse jo?
 • Përballë padrejtësive dhe fatkeqësive të jetës ... qetësohuni!
 • Guxoni të filloni. Çdo udhëtim i gjatë fillon me një hap të parë.
 • Çdo dështim i mëson një njeriu diçka që i duhej të mësonte.
 • Secila pjesë e udhëtimit pasuron pelegrinin dhe e afron atë pak më pranë realizimit të ëndrrave të tij.
 • Duke filluar udhëtimin me këtë fjalë dhe duke vazhduar me besim në Zot, do të arrini atje ku duhet të shkoni.
 • Kushdo që nuk po bën gabime nuk po përpiqet sa duhet.
 • Kur dikush dëshiron diçka, ata duhet ta dinë se po rrezikojnë dhe kjo është arsyeja pse jeta ia vlen.
 • Kur dështoni, shikojeni atë si një shenjë që plani juaj nuk ishte i mirë. Ri-planifikoni dhe filloni përsëri udhëtimin drejt arritjes së qëllimeve tuaja.
 • Kur të vijë disfata, pranojeni atë si një shenjë që planet tuaja nuk janë solide, rindërtoni ato plane dhe nisuni përsëri drejt qëllimit tuaj të lakmuar. Nëse dorëzoheni para se të arrihet qëllimi juaj, ju jeni një "humbës".
 • Kur vërtet dëshironi diçka, i gjithë Universi komploton për t'ju ndihmuar ta merrni.
 • Kur një derë mbyllet, edhe nëse nuk mund ta shihni, hapet një tjetër.
 • Ndaloni së menduari për jetën dhe vendosni ta jetoni atë.
 • Shumë njerëz kalojnë më shumë kohë duke u përqendruar në dobësitë e tyre sesa duke zhvilluar pikat e tyre të forta. Duke u përqendruar në ato që nuk kanë, ata harrojnë talentet që kanë.
 • Dhimbja është e përkohshme, mund të zgjasë një minutë, një orë, një ditë, ose një vit, por përfundimisht do të mbarojë dhe diçka tjetër do të zërë vendin e saj. Sidoqoftë, nëse heq dorë nga kjo dhimbje do të jetë përgjithmonë.
 • Dështimi është vetëm shansi për të filluar nga më të zgjuarit.
 • Dështimi nuk do të jetë kurrë përfundimtar, nëse vendosmëria për të arritur sukses është aq e fortë sa që as nuk mbaron e as nuk zvogëlohet.
 • Njeriu nuk e di kurrë për çfarë është i aftë derisa të përpiqet.
 • E keqja nuk është të kesh gabime, por të mos përpiqesh t'i korrigjosh ato.
 • Frika nga vuajtja është më e keqe se vetë vuajtja.
 • Koha më e errët është pak para agimit.
 • Ai që fiton nuk dorëzohet kurrë, dhe ai që heq dorë kurrë nuk fiton.
 • Njeriu i mençur nuk ulet të vajtojë, por me kënaqësi vendos detyrën e tij për të riparuar dëmet e bëra.
 • Vuajtja e shqetësimit shpesh tejkalon rreziqet që duhen shmangur. Prandaj, ndonjëherë është më mirë të braktisësh veten te fati.

 • Dështimi i vetëm i vërtetë është dështimi për të provuar.
 • Guximi, sjellja e mirë dhe këmbëngulja pushtojnë të gjitha gjërat dhe pengesat që duan t'i shkatërrojnë ata dhe t'u qëndrojnë në rrugën e tyre.
 • Në qendër të vështirësive qëndron mundësia.
 • Muchshtë shumë më mirë të përballesh me sfida të mëdha dhe të aspirosh triumfe të lavdishme, madje duke rrezikuar humbje, sesa të bashkohesh në radhët e mediokërve, të cilët kurrë nuk gëzohen ose vuajnë shumë, sepse jetojnë në një errësirë ​​gri, pa fitore dhe humbje.
 • Gjithmonë zgjidhni rrugën më të mirë, pa marrë parasysh sa e vështirë mund të jetë. Forca e zakonit së shpejti do ta bëjë atë të lehtë dhe të kënaqshme.
 • Jam i bindur se gjysma e asaj që ndan sipërmarrësit e suksesshëm dhe të pasuksesshëm është këmbëngulja e pastër. Soshtë kaq e vështirë, ti e vë kaq shumë jetën tënde në këtë, ka momente kaq të vështira kur shumica e tyre heqin dorë, nuk u vë faj atyre, është shumë e vështirë dhe të konsumon një pjesë të madhe të jetës tënde.
 • Ekzistojnë disfata, por askush nuk shpëton prej tyre. Kjo është arsyeja pse është më mirë të humbasim disa ndeshje në luftën për ëndrrat tona sesa të mposhtemi pa ditur as për çfarë po luftoni.
 • Ka raste kur shtrëngimet paraqiten në jetën tonë dhe ne nuk mund t'i shmangim ato. Por ata janë atje për një arsye. Vetëm kur t'i kapërcejmë ata do të kuptojmë pse ishin atje.
 • Ju duhet të luftoni dhe të vazhdoni të luftoni edhe nëse vetëm disfata është e parashikueshme.
 • Ju duhet të praktikoni artin e durimit, sepse në natyrë asgjë nuk bëhet me nxitim.
 • Ekziston një farë shkalle kënaqësie kur ke guximin të pranosh gabimet e tua. Jo vetëm që pastron ajrin e fajit dhe të mbrojtjes, por shpesh ndihmon për të zgjidhur problemin e krijuar nga gabimi.
 • Kam zbuluar se gjithmonë mësoj më shumë nga gabimet e mia sesa nga sukseset e mia. Nëse nuk po bëni gabime, kjo është për shkak se nuk po rrezikoni sa duhet.
 • Edhe një rrugë e vështirë, e vështirë mund të na çojë drejt qëllimit nëse nuk e braktisim atë deri në fund.
 • Vështirësitë zakonisht vijnë gjithmonë me një manual udhëzimesh.
 • Kriza e sotme do të jetë shaka e nesërme.
 • Humbja e përkohshme duhet të nënkuptojë vetëm një gjë, dijeninë se ka diçka që nuk shkon me planin tuaj.
 • Distanca nuk ka rëndësi; vetëm hapi i parë është i vështirë.
 • Përvoja nuk është ajo që ju ndodh, por ajo që ju bëni me atë që ju ndodh.
 • Mënyra për të filluar është të ndalosh së foluri dhe të fillosh ta bësh atë.
 • Shumica e njerëzve dështojnë sepse u mungon këmbëngulja për të krijuar plane të reja që zëvendësojnë ato që nuk funksionojnë.
 • Duhet krijuar rasti, të mos presim të vijë.
 • Këmbëngulja pushton të gjithë kritikët dhe shkatërron pengesat. Të gjithë besojnë te një njeri me vendosmëri. Njerëzit e dinë që kur filloni diçka, beteja është gjysmë e fituar sepse rregulli juaj personal është që të mbaroni gjithçka që filloni.
 • Arsyeja i frikësohet humbjes, por intuita gëzon jetën dhe sfidat e saj.
 • Fitorja i përket më këmbëngulëses.
 • Jeta është lëndë e parë e pastër. Ne artizanët mund ta skalitim ekzistencën tonë në diçka të mrekullueshme ose të kundërtën. Inshtë në duart tona.
 • Jeta nuk është e lehtë për askënd prej nesh. Por… çfarë rëndësie ka! Ju duhet të këmbëngulni dhe, mbi të gjitha, të keni besim tek vetja. Duhet të ndiheni të talentuar për të bërë diçka dhe atë gjë që duhet ta arrini, pavarësisht kostos.
 • Jeta gjithmonë pret që situatat kritike të tregojnë anën e saj të ndritshme.
 • Kompanitë më të mira në këtë botë kanë pasur më shumë dështime sesa ato normale. Njerëzit më të suksesshëm në këtë botë kanë pasur më shumë dështime sesa njerëzit normalë. Për mua, i vetmi dështim është të mos përpiqesh dhe të guxosh. Rreziku i vërtetë është në një jetë pa rrezik.
 • Trishtimet nuk qëndrojnë përgjithmonë kur ecim në drejtim të asaj që duam gjithmonë.
 • Gjëja e rëndësishme nuk është ajo që ju ndodh por çfarë bëni në lidhje me të.
 • Ne do të arrinim shumë më tepër nëse nuk do të mendonim se ishte e pamundur.
 • Pengesat janë të nevojshme për suksesin.
 • Çmimet janë në fund të konkursit dhe jo në fillim. Kupa e fituesit fitohet pas shumë lodhjes, djersitjes dhe vuajtjeve.
 • Mickey Mouse më doli nga mendja në një libër sketesh, në një tren nga Manhatani për në Hollywood, në një kohë kur kompania dhe imja e vëllait tim Roy ishin në një minimum të të gjitha kohërave dhe fatkeqësia dukej afër cepit.
 • Heronjtë e mi janë ata që bënë gabime, por u rregulluan dhe u rikuperuan.
 • Shumë nga ëndrrat tona duken të pamundura në fillim, atëherë mund të duken të pamundura, dhe pastaj kur bëjmë një angazhim të vendosur, ato bëhen të pashmangshme.
 • Asgjë nuk është aq e vështirë nëse provoni.
 • Askush nuk është i sigurt nga humbja. Por është më mirë të humbasim disa ndeshje në luftën për ëndrrat tona, sesa të mposhtemi pa ditur as për çfarë po luftoni.
 • Mos hiqni dorë nga një ëndërr për sa kohë do të duhet, koha do të kalojë e njëjta gjë!
 • Nuk guxojmë sepse gjërat janë të vështira, por është se nuk guxojmë që ato të jenë të vështira.
 • Mos prisni për momentin e duhur. Fillo tani. Beje tani. Nëse prisni momentin e duhur, nuk do të ndaleni kurrë së prituri.
 • Mos kini frikë nga dështimi, nuk do t'ju bëjë më të dobët, por më të fortë.
 • Ju nuk mund të zgjidhni se si të humbni, por mund të zgjidhni se si të rikuperoheni për të fituar herën tjetër.
 • Mos kini frikë të dështoni. Nuk do të thotë të dështosh, por të tregosh shumë poshtë gabimit. Me aspirata të mëdha, është e lavdishme edhe të dështosh.

 • Ne kurrë nuk duhet të lejojmë që e djeshmja jonë të marrë përsipër të sotmen.
 • Asnjëherë mos e matni lartësinë e një mali derisa të keni arritur në majë. Atëherë do të shihni se nuk ishte aq e gjatë sa mendonit.
 • Mos u bë kurrë rob i së kaluarës tënde, por arkitekt i së ardhmes tënde.
 • Çfarëdo që të ndodhë, edhe në ditën më të stuhishme, orët dhe koha kalojnë.
 • Mendoni, besoni, ëndërroni dhe guxoni.
 • Pse të pyesni parajsën për atë që është në duart tona.
 • Ju mund të habiteni kur e dëgjoni këtë, por dështimi nuk ekziston. Dështimi është thjesht mendimi i dikujt se si duhen bërë gjëra të caktuara.
 • Unë mund të pranoj dështimin, por nuk mund të pranoj të mos përpiqem.
 • Kush ka durim do të marrë atë që dëshiron.
 • Mos harroni se të gjithë ata që kanë sukses kanë filluar një keq dhe kalojnë shumë telashe para se të "arrijnë atje". Ndryshimi në jetën e njerëzve të suksesshëm zakonisht lind në momentin e ndonjë krize, përmes së cilës "vetja tjetër" e tyre u prezantohet atyre.
 • Nëse kërkoni, do të gjeni.
 • Nëse besoni plotësisht te vetja juaj, nuk do të ketë asgjë që është përtej mundësive tuaja.
 • Nëse ajo që dëshiron të bësh është e drejtë dhe beson në të, vazhdo dhe bëje! Realizoni ëndrrat tuaja dhe injoroni ato që mund të thonë "të tjerët" nëse hasni vështirësi në çdo kohë, pasi që "të tjerët" mund të mos e dinë se çdo dështim mbart me vete farën e një suksesi ekuivalent.
 • Nëse nuk gaboni herë pas here, nuk përpiqeni.
 • Nëse nuk jetoni në mënyrë të rrezikshme, nuk jetoni. Jeta lulëzon vetëm në rrezik. Jeta nuk lulëzon kurrë në siguri. Kur gjithçka po shkon në mënyrë të përsosur, ki kujdes, ti po vdes dhe asgjë nuk ndodh.
 • Nëse mund ta ëndërroni, mund ta bëni.
 • Nëse synoni yjet, mund të mos i arrini, por të paktën do të arrini në hënë.
 • Nëse mjeti juaj i vetëm është një çekiç, ju keni tendencë ta trajtoni çdo problem si një gozhdë.
 • Vetëm një gjë e bën një ëndërr të pamundur: frika e dështimit.
 • Vetëm një gjë e bën një ëndërr të pamundur: frika e dështimit.
 • Unë duhet të rrezikoj. Nuk kam pse të kem frikë nga humbja.
 • Të gjitha mundimet që vijnë përfundimisht largohen. Kështu është me lavditë dhe tragjeditë e botës.
 • Të gjitha betejat në jetë shërbejnë për të na mësuar diçka, madje edhe ato që i humbasim.
 • Gjithçka që Mendja Njerëzore mund të konceptojë dhe besojë se mund të arrihet.
 • Çdo njeri ka të drejtë të dyshojë në detyrën e tij dhe ta braktisë atë herë pas here; e vetmja gjë që ai nuk mund të bëjë është ta harrojë atë.
 • Gjithçka duket e pamundur derisa të bëhet.
 • Gjithçka ndodh. Askush nuk ka diçka përgjithmonë. Kështu duhet të jetojmë.
 • E gjithë fuqia njerëzore përbëhet nga durimi dhe koha.
 • Çdo ditë Zoti na jep një moment kur është e mundur të ndryshojmë gjithçka që na bën të palumtur. Momenti magjik është momenti kur një po ose një jo mund të ndryshojë gjithë ekzistencën tonë.
 • Çdo ditë Zoti na jep, së bashku me diellin, një moment në të cilin është e mundur të ndryshojmë gjithçka që na bën të palumtur.
 • Të gjitha sukseset e mëdha rezultojnë nga puna dhe të dish të durosh.
 • Pas secilës nga frikën tuaj do të gjeni fatin tuaj.
 • Mundësia juaj e madhe mund të gjendet aty ku jeni tani.
 • Ju mund të bëni atë që dëshironi. Ju jeni të fortë dhe të aftë. Ju nuk jeni të brishtë apo të brishtë. Duke shtyrë për një moment të ardhshëm atë që dëshiron të bësh tani, ti i dorëzohesh arratisjes, vetëbesimit dhe ç'është më e keq, vetë-mashtrimit.
 • Një nga shkaqet më të zakonshme të dështimit është zakoni i heqjes dorë kur dikush kapet nga zhgënjimi i përkohshëm.
 • Një person zakonisht bëhet ai që mendon se është. Nëse vazhdoj t’i them vetes se nuk mund të bëj diçka, mund të përfundoj të mos jem në gjendje ta bëj. Përkundrazi, nëse kam besimin se mund ta bëj, me siguri do të fitoj aftësinë për ta bërë atë, edhe nëse nuk do ta kisha në fillim.
 • Ju i shihni gjërat dhe thoni: "Pse?" Por unë ëndërroj gjëra që nuk kanë qenë kurrë dhe them, "Pse jo?"
 • Kam një milion 'jo' dhe vazhdoj, sepse për të pasur sukses të duhet vetëm një po.

Dhe kjo është e gjitha për momentin, kështu që ju tashmë e dini që ne gjithmonë ju këshillojmë të mbani të gjitha këto fraza pasi që në çdo kohë ato mund të jenë shumë të dobishme për të ndryshuar jetën tuaj dhe për të ecur përpara pas momenteve të vështira që herët a vonë i mundojnë të gjitha ne


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.