Fraza të vetëvlerësimit për të ngritur disponimin

Ndonjëherë nuk jemi në humor ose kemi vetëvlerësim të ulët, gjë që shpesh mund të ndikojë në detyrat tona të përditshme ose në jetën e përditshme. Prandaj, ne kemi përpiluar disa frazat e vetëvlerësimit që me siguri do t'ju japë një shtytje për të ecur përpara. Midis tyre, ju do të gjeni njerëz të famshëm nga historia, të famshëm në fusha të ndryshme artistike, ndër të tjera; kështu që ne shpresojmë që ata të ndihmojnë në ngritjen e humorit.

Frazat më të mira të vetëvlerësimit

Lista e fraza për të rritur vetëvlerësimin Ato përfshijnë tekste motivimi dhe përmirësimi, tema që ne i mbulojmë në shumicën dërrmuese të postimeve në blog. Këto fraza shoqërohen gjithashtu me imazhe, të cilat janë krejtësisht falas për tu shpërndarë ku të doni. Nëse jeni duke kërkuar për ndonjë tekst për të publikuar në rrjetet tuaja ose thjesht dëshironi të gëzoni, ne ju sigurojmë që do ta arrini atë me këtë përmbledhje.

 • Si do të ishte jeta juaj ndryshe nëse ndaloni të lejoni që njerëzit e tjerë të helmojnë ditën me fjalët ose mendimet e tyre! Le të jetë dita. Qëndroni të vendosur në të vërtetën e bukurisë suaj dhe udhëtimit gjatë ditës suaj pa nevojën e vlerësimit nga të tjerët. - Steve Maraboli.
 • Unë preferoj të jem i vërtetë ndaj vetvetes, edhe duke e ditur që të tjerët mund të tallen me mua, sesa të jem i rremë, dhe të shkaktoj urrejtjen time. - Frederik Douglass.
 • Vetëvlerësimi i ulët është si drejtimi i jetës me frenën e parkimit. - Maxwell Maltz.
 • Kush shikon jashtë, ëndërron: kush shikon brenda, zgjohet. - Carl Gustav Jung.
 • Unë meritoj gjithçka që më bën të rritem si person dhe të jem e lumtur. - Walter Risso.
 • Nga të gjitha kurthet në jetë, mungesa e vetëvlerësimit është më e keqja dhe më e vështira për t’u kapërcyer, sepse është projektuar nga duart tuaja dhe përqendrohet në idenë: Nuk ia vlen, nuk mund ta bëj. - Maxwell Malt.
 • Vetëvlerësimi i ulët është si drejtimi i jetës me dorën tuaj të thyer. - Maxwell Maltz.
 • Unë kurrë nuk e kam dashur një person tjetër ashtu siç e dua veten. - Mae West.
 • Tregtari i zgjuar nuk lufton me konkurrentët e tij. Punëtori i arsyeshëm nuk i vë ata që punojnë me të. Pra, mos i godisni miqtë tuaj. Mos i goditni armiqtë tuaj. Mos e godit veten. - Alfred Lord Tennyson.
 • Unë nuk i miratoj plotësisht disa nga gjërat që kam bërë, por ka qenë. Une jam une Zoti e di që unë jam unë. - Elizabeth Taylor.
 • Njerëzit që duan më shumë miratim marrin më pak dhe njerëzit që kanë nevojë për më pak miratim marrin më shumë. - Wayne Dyer.
 • Kur jeni i lidhur me një burim të përbashkët me një person tjetër përmes bisedës, meditimit, lojës me fëmijët tuaj, të gjitha këto lloje të gjërave janë kur rritet vetëvlerësimi juaj. - Jack Canfield.
 • Një burrë nuk mund të jetë komod pa miratimin e tij. - Mark Twain.
 • Bukuroshja është një qëndrim. Nëse ndiheni i pashëm ose i bukur, jeni dhe që do t'ua transmetoni të tjerëve, por nëse pranoni pasivisht modelin e bukurisë që ju imponohet nga jashtë, do të përfundoni duke menduar se jeni të tmerrshëm. - Walter Risso.
 • Ka shumë njerëz që mbivlerësojnë atë që nuk janë dhe nënvlerësojnë atë që janë. - Malcolm S. Forbes.
 • Ju keni kritikuar veten për vite me radhë, dhe nuk ka funksionuar. Tani provoni të lavdëroni veten për të parë se çfarë ndodh. - Louise L. Hay.
 • Nuk është ajo që ju quajnë, është ajo që ju përgjigjeni. - Fushat e WC.
 • Ka kaq shumë gjëra më të rëndësishme për t'u shqetësuar sesa mënyra se si unë perceptohem nga të tjerët ... - Dennis Lehane.
 • Unë shqetësohem për veten time. Pavarësisht nëse jam më e vetmuara apo ajo me më shumë miq, gjithmonë do ta respektoj veten. - Gautama Budda.
 • Epo, të gjithë e dimë që vetëvlerësimi vjen nga ajo që mendoni për veten tuaj, jo nga ajo që të tjerët mendojnë. - Gloria Gaynor.
 • Njerëzit janë si syzet. Ata shkëlqen kur dielli lind, por kur vjen errësira ato zbulojnë bukurinë e vërtetë vetëm nëse ka një dritë të brendshme. - Elisabeth Kübler-Ross.
 • Unë mendoj se të gjithë janë të çuditshëm. Ne duhet të festojmë individualitetin tonë dhe të mos kemi turp për të. - Johnny Depp.
 • Nuk e di çelësin e suksesit por çelësi i dështimit është të përpiqesh të kënaqësh të gjithë. - Woody Allen.

 • Besoni në veten tuaj. Ju dini më shumë sesa mendoni se dini. - Benjamin Spock.
 • Në çdo moment ne jemi absolutisht perfekt për ato që kërkohen në udhëtimin tonë. - Steve Maraboli.
 • Kam gjetur në hulumtimet e mia se arsyeja më e madhe që njerëzit nuk janë të mëshiruar për veten është se ata kanë frikë të bëhen vetë-indulgjent. Ata besojnë se autokritika është ajo që i mban ata në linjë. Shumë njerëz mendojnë në këtë mënyrë sepse kultura jonë thotë se të qenit i fortë me veten është mënyra e duhur për të qenë. - Kristen Neff.
 • Nuk ka asgjë fisnike në të qenit superior ndaj burrave të tjerë. Fisnikëria e vërtetë është të jesh superior ndaj vetes tënde të mëparshme. - Proverb hindu.
 • Mësoni të pranoni dhe vlerësoni dallimet tuaja, pasi ato do t'ju bëjnë të dalloheni nga turma. -Ellen Degeneres.
 • Ju nuk keni kontroll mbi shijet e të tjerëve, prandaj përqendrohuni që të jeni besnikë ndaj vetes. - Tim Gunn.
 • Rrethanat tuaja aktuale nuk përcaktojnë se ku shkoni; ata thjesht përcaktojnë se ku e filloni. - Foleja Qubein.
 • Po filloj të mas vlerën time, por jo me kile, por me buzëqeshje. - Laurie Halse.
 • Ju mund të keni gjithçka që dëshironi nëse jeni të gatshëm të hiqni dorë nga besimi se nuk mund ta keni. - Dr. Robert Anthony.
 • Nëse jeni nga ata njerëz që mendojnë se nuk mund të arrijnë kurrë diçka, atëherë nuk do ta arrini kurrë; edhe nëse keni aftësi. - Indira Gandhi.
 • I vetmi konflikt i vërtetë që do të keni ndonjëherë në jetën tuaj nuk do të jetë me të tjerët, por do të jetë me veten tuaj. - Shannon L. Alder
 • Shpesh herë, marrëdhëniet romantike dështojnë sepse po përpiqeni të bëni që dikush të dashurohet me ju në një mënyrë që nuk keni qenë kurrë në gjendje ta bëni me veten tuaj. - Shannon L. Alder.
 • Dikur isha i vetëdijshëm për gjatësinë time, por pastaj mendova, çfarë ndryshimi bën, unë jam Harry Potter. - Daniel Radcliffe.
 • Kini besim në atë që ekziston atje. - André Gide.
 • Ju jeni gjithmonë me veten, kështu që duhet të shijoni edhe shoqërinë. - Diane Von Furstenberg.
 • Shpërblimi i konformitetit është që të gjithë të pëlqejnë përveç vetvetes. - Rita Mae Brown.
 • Nuk është përgjegjësia ime të jem e bukur. Unë nuk jam gjallë për atë qëllim. Ekzistenca ime nuk ka të bëjë me atë se ti më gjen të dëshirueshme. - Warsan Shire.
 • Kur pajtoni veten me atë që jeni, vetëm atëherë do të jeni të kënaqur me atë që keni. - Doris Mortman.
 • Mos lejoni që blloqet mendore t'ju kontrollojnë. Lirohem. Përballeni me frikën tuaj dhe shndërroni blloqet tuaja mendore në blloqe ndërtimi. - Roopleen.
 • Mos lejoni që ato që nuk mund të bëni t'ju ndalojnë të bëni atë që mund të bëni. - John Wooden.
 • Kujdesi për veten nuk është një veprim egoist, është thjesht menaxhimi i duhur i dhuratës së vetme që kam, dhuratën për të cilën jam në botë për t'ia ofruar të tjerëve. - Parker Palmer.
 • Sepse nëse besoni në veten tuaj, nuk përpiqeni të bindni të tjerët. Sepse nëse jeni të kënaqur me veten tuaj, nuk keni nevojë për miratimin e të tjerëve. Sepse nëse e pranoni veten, e gjithë bota gjithashtu e pranon atë. - Lao-Tzu.
 • Nëse doni të kapërceni pasiguritë tuaja, duhet të sfidoni veten dhe të ekspozoheni. Ju duhet të rrezikoni dhe të krahasoni idetë e pabazuara ose të gabuara që keni për veten tuaj. Nëse shmangien e bëni zakon, nuk do të dini kurrë se si ta vlerësoni veten. - Walter Risso.
 • Personi më me ndikim me të cilin do të flisni gjatë gjithë ditës jeni ju. Prandaj ki kujdes se çfarë i thua vetes. - Zig Ziglar.

 • Ju kurrë nuk do të jeni në gjendje të kaloni oqeanin derisa të keni guximin të ndaloni së parë vijën e bregut. Kristofor Kolombi
 • Çmimi që vendosni vendos vlerën tuaj. Nënvlerësimi i vetvetes do t’ju ​​kushtojë shtrenjtë. - Apoorve Dubey.
 • Gjithmonë kujto se jo vetëm që ke të drejtë të jesh individ, por edhe ke detyrimin të jesh një. - Eleanor Roosevelt.
 • Suksesi më i madh është vetë-pranimi. - Ben Sweet.
 • Kurrë mos u bë viktimë. Mos pranoni përkufizimin e jetës suaj nga ato që ju thonë të tjerët. Përcaktoni veten. - Harvey Fienstein.
 • Ka ditë kur unë lëshoj fjalë lajkatuese mbi mua si kur gjethet bien nga një pemë dhe mbaj mend që mjafton të kujdesem për veten time. - Brian Andreas.
 • Të dëshirosh të jesh dikush tjetër po harxhon humbjen e personit që je. - Marilyn Monroe.
 • Ata më duan dhe më urrejnë, por betohem se nuk do të më bëjnë të shkëputem nga vetja. - Lil Wayne.
 • Kur jeni ndryshe, shpesh nuk shihni miliona njerëz që pranojnë veten e tyre për atë që janë. Vetëm personi që nuk e bën tregon. - Jodi Picoult.
 • Unë duhet të respektoj mendimet e të tjerëve edhe nëse nuk jam dakord me ta. - Nathaniel Branden.
 • M'u desh një kohë e gjatë për të mësuar të mos e gjykoja veten përmes syve të tjetrit. - Sally Field.
 • Sado argëtuese është që askush nuk ju kërkon asgjë, pas pak filloni të ndiheni sikur ndoshta nuk keni ndonjë gjë që ia vlen të jepni. - Lev Grossman.
 • Shoku im më i mirë është ai që nxjerr më të mirën në vetvete. - Henry Ford.
 • Duajeni veten fillimisht dhe gjithçka tjetër do të pasojë. Ju me të vërtetë duhet ta doni veten, të bëni diçka në këtë botë. - Lucille Ball.
 • Për të krijuar vetëvlerësim të vërtetë, ne duhet të përqendrohemi në sukseset tona dhe të harrojmë për dështimet dhe ngjarjet negative në jetën tonë. - Denis Waitley.
 • Mos e gjykoni veten për të kaluarën tuaj, ju nuk jetoni më atje. - Ifeanyi Enoch Onuoha.
 • Fituesit më të mëdhenj në botë kanë qenë ata që kanë qenë gjithmonë të përqendruar në qëllimet e tyre dhe kanë qenë të qëndrueshëm në përpjekjet e tyre. - Roopleen.
 • Vetëvlerësimi është reputacioni që marrim për veten tonë. - Nathaniel Branden.
 • Mos thuaj që nuk mundem as me shaka, sepse pa ndjenja nuk ka sens humori, do ta marrë seriozisht dhe do të të kujtojë sa herë që provon. - Facundo Cabral.
 • Të gjithë e dimë që vetëvlerësimi vjen nga ajo që mendoni për veten tuaj, jo nga ajo që të tjerët mendojnë për ju. - Gloria Gaynor.
 • Gjithçka që ju ndodh është pasqyrimi i asaj që besoni për veten tuaj. Ne nuk mund ta tejkalojmë nivelin e vetëvlerësimit dhe as nuk mund të tërheqim tek vetja asgjë më shumë sesa ato që mendojmë se vlejmë. - Iyanla Vanzant.
 • Dhurata më e mirë që mund t’i bëni vetes është pak vëmendja juaj. - Anthony J. D 'Angelo.
 • Dialogu pasqyron ndjenjat tuaja të brendshme. - Asa Don Brown.

 • Sikur ta kuptonit se sa të rëndësishëm jeni për jetën e atyre që takoni, sa të rëndësishëm mund të ishit për njerëzit që nuk keni ëndërruar t'i takoni akoma. Somethingshtë diçka nga ju që e lini në çdo person që takoni. - Fred Rogers.
 • Sillu sikur ajo që bën bën ndryshimin. Po. - William James.
 • Ju mund të jeni i vetmi që nuk beson në ju, por mjafton. Vetëm një yll mund të shpojë një univers të errësirës. Mos u dorëzo kurrë. - Richelle E. Goodrich.
 • Vish një buzëqeshje dhe ke miq; Ai është i vrenjtur dhe ka rrudha. - George Eliot.
 • Nëse do të bënim të gjitha gjërat për të cilat jemi të aftë, do të mahnitnim veten. - Thomas Edison.
 • Nëse ajo që po bëni nuk ju afron më shumë me qëllimet tuaja, kjo do të thotë që veprimet tuaja po ju largojnë prej tyre. - Brian Trejsi.
 • Kur besoni vërtet në vetvete, nuk ka asgjë që është jashtë mundësive tuaja. - Wayne Dyer.
 • Në realitet, janë vendimet tona ato që përcaktojnë se çfarë mund të bëhemi, shumë më tepër sesa aftësitë tona. - JK Rowling.
 • Jetoni me integritet, respektoni të tjerët dhe ndiqni zemrën tuaj. - Nathaniel Branden.
 • Njerëzit shpesh thonë se ky person nuk e ka gjetur veten. Por vetja nuk është gjetur. Somethingshtë diçka që dikush krijon. - Thomas Szasz.
 • Nuk ka kurse universitare, kolegji apo instituti për të krijuar vetëvlerësim. - TD Jakes.
 • Përulësia është të jesh i vetëdijshëm për pamjaftueshmërinë tënde, por në asnjë mënyrë nuk nënkupton të jesh injorant ndaj vlerës personale. - Walter Risso.
 • Nëse nuk jeni i zoti ta doni veten, do të jetë e vështirë për ju të doni dikë, pasi do t'ju shqetësojë koha dhe energjia që i jepni një personi tjetër, të cilat as nuk keni qenë në gjendje t'i jepni vetes. - Barbara De Angelis.
 • Shumica e frikave për t'u refuzuar qëndrojnë në dëshirën për t'u aprovuar nga njerëz të tjerë. Mos e bazoni vetëvlerësimin tuaj në mendimet e tyre. - Harvey Mackay.
 • Vetmia më e keqe është të mos jesh rehat me veten. - Mark Twain.
 • Nuk ka asgjë fisnike në të qenit superior ndaj një burri tjetër. Fisnikëria e vërtetë është të jesh superior ndaj vetes tënde të mëparshme. - Proverb hindu.
 • Lavdia jonë më e madhe nuk është të rrëzohemi kurrë, por të ngrihemi sa herë që biem. - Konfuci.
 • Gjërat që ne i urrejmë për veten tonë nuk janë më reale sesa gjërat që na pëlqejnë për veten tonë. - Ellen Goodman.
 • Arritjet produktive janë pasojë dhe shprehje e shëndetit dhe vetëvlerësimit. - Nathaniel Branden.
 • Ju vetë, si dhe kushdo tjetër në të gjithë universin, e meritoni dashurinë dhe dashurinë tuaj. - Gautama Buda.
 • Ajo që ju përcakton nuk është sa herë ju rrëzoheni, por numri i herëve që fluturoni. - Sarah Dessen.
 • Njeriu që nuk e vlerëson veten nuk mund të vlerësojë asgjë dhe askënd. - Ayn Rand.
 • Ajo që është para nesh dhe prapa nesh janë vetëm gjëra të vogla në krahasim me atë që është brenda nesh. - Ralph Waldo Emerson.

 • Mos varet nga dikush tjetër që të jetë i lumtur dhe të vlerësojë veten. Vetëm ju mund të jeni përgjegjës për këtë. Nëse nuk mund ta doni dhe respektoni veten, askush nuk mund ta bëjë atë të ndodhë. - Stacey Charter.
 • Sa më mirë të ndiheni për veten, aq më pak ndieni nevojën për ta treguar atë. - Robert Hand.
 • Mendimet ju drejtojnë drejt qëllimeve tuaja, qëllimeve tuaja ndaj veprimeve tuaja, veprimeve tuaja ndaj zakoneve tuaja, shprehive tuaja ndaj karakterit tuaj dhe karakterit tuaj përcakton fatin tuaj. Mendo pozitivisht. - Tyron Edwards.
 • Derisa të vlerësoni veten nuk do ta vlerësoni kohën tuaj. Derisa të vlerësoni kohën tuaj, nuk do të bëni asgjë me të. - M. Scott Peck.
 • Të duash veten, të përbuzësh ose të injorosh të tjerët, është supozim dhe përjashtim; të duash të tjerët, të përbuzësh veten, është mungesë e dashurisë për veten. - Walter Risso.
 • Ekzistojnë një dëshmi e madhe që vetëvlerësimi ynë është më i madh, ne do të jemi në gjendje të trajtojmë më mirë të tjerët. - Nathaniel Branden.
 • Nuk janë vitet tuaja të jetës ato që llogariten, por jeta në vitet tuaja. - Abraham Linkoln
 • Njerëzit më të pabesueshëm që kemi takuar janë ata që kanë njohur humbjen, vuajtjen, luftën, humbjen dhe kanë gjetur rrugën e tyre nga thellësitë. Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe kuptim të jetës që i mbush me dhembshuri, butësi dhe shqetësim të thellë dashurie. Njerëzit e mahnitshëm nuk ndodhin vetëm. - Elizabeth Kubler-Ross.
 • Askush nuk mund t'ju bëjë të ndiheni inferiorë pa pëlqimin tuaj. - Eleanor Roosevelt.
 • Askush nuk mund të ketë një mendim të mirë për dikë që mendon keq për veten e tij. - Anthony Trollope.
 • Janë dy gjëra që ndërtojnë vetëvlerësimin. Njëra është cilësia e marrëdhënieve me të tjerët, ku ndiheni të dashur dhe po bëni një ndryshim në jetën e të tjerëve. Tjetra është arritja e qëllimeve tuaja. - Jack Canfield.
 • Mos pyesni veten se çfarë i duhet botës, pyesni veten se çfarë e bën atë të gjallërohet. Dhe pastaj shko dhe bëje atë. Sepse ajo që i duhet botës për të qenë e gjallë. Pastaj vazhdo dhe bëje atë. Sepse bota ka nevojë për njerëz që duan të jenë gjallë. - Howard Washington Thurman.
 • Të duash veten do të thotë të njohësh dhe lavdërosh verbalisht veten. Isshtë të miratosh plotësisht veprimet e tua. Jini të sigurt për aftësitë tuaja. Të duash trupin tënd dhe të admirosh bukurinë tënde. - Sondra Ray.
 • Nëse të dua do të thotë të lë mënjanë dashurinë time për veten, lidhja ime me ty është toksike: nuk më intereson. - Walter Risso.
 • Duhet të presësh gjëra nga vetja para se t’i bësh ato.-Michael Jordan.
 • Feja e të gjithë njerëzve duhet të jetë të besojnë në vetvete. - Jiddu Krishnamurti.
 • Mendimi i të tjerëve për veten tuaj nuk duhet të bëhet realiteti juaj. - Les Brown.
 • Edhe modelet që shohim në revista dëshirojnë të duken si imazhet e tyre. - Cheri K. Erdman.
 • Zoti na dha aftësinë për të ëndërruar, sepse Ai na krijoi me aftësinë për t'i bërë të gjitha ëndrrat tona të vërteta. - Hektor Tassinar.
 • Gjithçka që ju nevojitet për të kapërcyer pengesat e jetës, do ta gjeni brenda jush. Mësoni të kërkoni në zemrën tuaj. - Brian Trejsi.
 • Asnjëherë nuk është vonë të jesh ajo që mund të ishe. - George Eliot.
 • Ju jeni shumë i fuqishëm për sa kohë që e dini se sa i fuqishëm jeni. - Yogi Bhajan.

Këto janë vlerësimet më të mira të vetëvlerësimit që mund të marrim. Shpresojmë që edhe ata, edhe imazhet e krijuara me disa nga më të rëndësishmet, të kenë pëlqyer. Nëse dëshironi të lexoni postime të tjera që mund t'ju ndihmojnë të motivoni ose përmirësoni veten, ju rekomandojmë të hidhni një vështrim në frazat në blog.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   anonim dijo

  Uau, gjithçka në jetën time ishte rregulluar me trurin tuaj të vetëvlerësimit

bool (e vërtetë)