+135 fraza frymëzuese për të arritur ëndrrat tuaja

Gjetja e një burimi frymëzimi është ndonjëherë e vështirë kur po kalojmë një kohë të vështirë në jetën tonë. Sidoqoftë, është plotësisht e mundur dhe këtu në Burimet e Vetë Ndihmës ne duam t'ju ndihmojmë të frymëzoheni për të arritur ëndrrat tuaja; për atë arsye ne kemi përpiluar më shumë se 100 frazat frymëzuese që mund t'ju japë atë shtytje që ju nevojitet për të përmbushur qëllimet tuaja.

Frazat më të mira frymëzuese

Nëse doni të përdorni frazat për t'ju dhënë frymëzim çdo ditë, postojini ato në rrjetet tuaja sociale ose çfarëdo që dëshironi, këtu ju mund të zgjidhni të preferuarat tuaja nga një larmi e gjerë. Përveç kësaj, ne gjithashtu kemi krijuar imazhe me qëllimin që ju të mund t'i merrni dhe t'i përdorni ato lirisht; kështu që ne shpresojmë të shijoni frazat që do t'ju tregojmë më poshtë.

 • Çfarë është paraja? Një burrë është një sukses nëse ngrihet në mëngjes dhe shkon në shtrat natën dhe bën atë që dëshiron të bëjë në mes ”. - Bob Dylan
 • "Unë nuk mund ta ndryshoj drejtimin e erës, por rregulloj velat e mia për të arritur destinacionin tim." - James Dean.
 • "Ajo që ju bëni sot mund të përmirësojë të gjitha të nesërmet tuaja." - Ralph Marston.
 • “Kur isha pesë vjeç, nëna ime më tha se lumturia është çelësi i jetës. Kur shkova në shkollë, ata më pyetën se çfarë doja të bëja kur të rritesha. E shkrova atë 'të lumtur'. Ata më thanë se nuk e kisha kuptuar detyrën dhe u thashë se ata nuk e kuptonin jetën ”- John Lennon.
 • "Nuk është ajo që ju bëni për fëmijët tuaj, por ajo që ju i keni mësuar të bëjnë për veten e tyre që do t'i bëjë ata qenie njerëzore të suksesshme." Ann landers
 • "Përkufizimi i qëllimit është pika fillestare e të gjitha arritjeve." - W. Clement Stone.
 • "Cilat gjëra të shkëlqyera do të provonit nëse do ta dinit që nuk do të dështonit?" - Robert H. Schuller.
 • "Ka disa gjëra që tërheqin vëmendjen, por vetëm ato që e ndjekin atë kapin zemrën". - Proverb i lashtë indian.
 • "Mos harroni se të mos marrësh atë që dëshiron ndonjëherë është një goditje e mrekullueshme e fatit." - Dalai Lama
 • "Fuqia e imagjinatës na bën të pafund". - John Muir.
 • "Diferenca midis asaj normale dhe asaj të jashtëzakonshme është ajo pak shtesë". - Jimmy Johnson.
 • "Mënyra e vetme për të bërë punë të shkëlqyera është të duash atë që bën" - Steve Jobs.
 • "Ne nuk mund t'i ndihmojmë të gjithë, por mund të ndihmojmë dikë". - Ronald Reagan.
 • "Thendërrimtarët janë shpëtimtarët e botës". - James Allen.
 • "Kur një derë lumturie mbyllet, të tjerët hapen, por nganjëherë kalojmë aq shumë kohë duke parë derën e mbyllur, saqë nuk i vërejmë ato që janë hapur" - Helen Keller.
 • "Pavarësisht se çfarë ju thonë njerëzit, fjalët dhe idetë mund të ndryshojnë botën." - Robin Williams.
 • “Ekspozuar veten para frikës tuaj më të thellë, pas kësaj, frika nuk ka fuqi, dhe frika e lirisë zvogëlohet dhe zhduket. Dhe ju jeni të lirë ". - Jim Morrison
 • “Gjithmonë bëj më të mirën. Atë që do të mbillni tani, do ta korrni më vonë ”. - Og Mandino.
 • "Ju bëheni ato në të cilat besoni". Oprah Winfrey
 • “Suksesi ka të bëjë me atë që dëshiron. Lumturia, duke shijuar atë që merr ”. Ralph Waldo Emerson.
 • "Shpesh ndryshimi i vetvetes është më i nevojshëm sesa ndryshimi i skenës". - Arthur Christopher Benson.
 • "Sa më shumë që punoj, aq më me fat jam". - Gary Player.
 • "Ne bëhemi çfarë mendojmë". - Earl Nightingale.
 • "Hakmarrja më e mirë është një goditje masive". -Frank Sinatra.
 • “Më ka bërë përshtypje urgjenca për të bërë. Njohja nuk është e mjaftueshme, ne duhet të aplikojmë. Të jesh i gatshëm nuk mjafton, ne duhet të bëjmë ". Leonardo da Vinci

 • "Ju mungojnë 100% të goditjeve që ju mungojnë". Wayne gretzky
 • "Disiplina është ura midis qëllimeve dhe arritjeve." - Jim Rohn.
 • "Synoni për hënën. Nëse dështoni, mund të godisni një yll ". - W. Clement Stone.
 • “Kufizimet jetojnë vetëm në mendjet tona. Por nëse përdorim imagjinatën tonë, mundësitë bëhen të pakufishme ”. - Jamie Paolinetti.
 • "Një nga sekretet e suksesit janë idetë, së bashku me frymëzimin." - Citate nga Jim Rohn.
 • "Gjithçka që keni dashur ndonjëherë është në anën tjetër të frikës." - George Addair.
 • “Nëse përqendroheni në ato që keni në jetë, gjithmonë do të keni më shumë. Nëse shihni vetëm ato që nuk keni, asgjë nuk do të jetë e mjaftueshme ”. - Oprah Winfrey.
 • "Jeta nuk ka të bëjë me gjetjen e vetvetes, jeta ka të bëjë me krijimin e vetvetes". - George Bernard Shaw.
 • "Ndryshoni të menduarit tuaj dhe ju do të ndryshoni botën." - Norman Vincent Peale.
 • "Ne duhet të heqim dorë nga jeta që kemi planifikuar, në mënyrë që të pranojmë ato që na presin." —Joseph Campbell
 • "Nëse doni të lartësoni veten, ngrini të tjerët". - Booker T. Washington.
 • "Masa e asaj që jemi është ajo që bëjmë me atë që kemi." - Vincent Lombardi
 • "Inshtë në momentet më të errëta kur përqendrohemi për të parë dritën" - Aristotel Onassis, milioner.
 • "Cfare nuk te vret te ben te forte." - Friedrich Nietzsche.
 • "Për të qenë i suksesshëm, dëshira juaj për sukses duhet të tejkalojë frikën tuaj nga dështimi." "Bill Cosby".
 • "Ne duhet të zgjedhim midis asaj që është e saktë dhe asaj që është e thjeshtë." - JK Rowling.
 • "Mos kërkoni të jeni të suksesshëm, por të keni vlerë për të tjerët" - Albert Einstein.
 • "Ndërtoni ëndrrat tuaja, ose dikush tjetër do të punësojë për të ndërtuar tuajat." Farrah gri
 • "Ju i gjeni kufijtë duke e shtyrë veten." - Herbert Simon.
 • "Nuk ka bllokime të trafikut përgjatë miljes shtesë." Roger staubach
 • "Mos prit. Momenti nuk do të jetë kurrë i duhuri ”. - Kodra e Napoleonit.
 • "Nuk ka asnjë rrugë të shkurtër kudo që ia vlen të shkosh". - Beverly Sills.
 • "Hapësira është një koncept frymëzues që ju lejon të ëndërroni të mëdha". - Peter Diamandis.
 • "Shpresa është një ëndërr zgjimi". -Aristoteli.
 • "Suksesi shkon për ata që guxojnë dhe veprojnë, rrallë shkon për të ndrojturit". - Jawaharalal Nehru.

 • "Gjeniu është fuqia për të parë dhjetë gjëra ku njerëzit normalë shohin një." - Ezra Pound.
 • "I vetmi vend ku suksesi vjen para punës është në fjalor." - Vince Lombardi.
 • "Ju duhet të bëni atë që mendoni se nuk mund ta bëni." - Eleanor Roosevelt.
 • "Kur të humbni, mos e humbni mësimin." - Dalai Lama.
 • "Shumë prej nesh nuk i jetojnë ëndrrat tona, sepse jetojmë frikën tonë." Les Brown
 • "Kudo që të shkoni, shkoni me gjithë zemrën tuaj". - Konfuci.
 • “Jeta është si të ngasësh biçikletë. Për të pasur ekuilibër duhet të vazhdosh të lëvizësh ". - Albert Einstein
 • "Le të rafinosh dhe përmirësosh jetën tënde të të mbajë aq të zënë sa të kesh pak kohë për të kritikuar të tjerët". H. Jackson Brown, Jr.
 • “Arsimi kushton shumë. Por edhe injoranca ”. Sir Claus Moser
 • “Njëzet vjet nga tani ju do të zhgënjeheni më shumë nga gjërat që nuk keni bërë sesa nga ato që keni bërë, kështu që lëshoni, lundroni larg nga porti i sigurt, kapni erërat e tregtisë në velat tuaja. Eksploroni, ëndërroni, zbuloni ". - Mark Twain.
 • “Kam humbur më shumë se 9000 goditje në karrierën time. Kam humbur gati 300 lojëra. 26 herë ata më kanë besuar mua për të marrë goditjen fituese të lojës dhe unë e kam humbur atë. Unë kam dështuar pa pushim në jetën time dhe kjo është arsyeja pse kam pasur sukses ”. - Michael Jordan
 • "Mënyra më e zakonshme që njerëzit të heqin dorë nga fuqia e tyre është të mendojnë se nuk e kanë atë" - Alice Walker.
 • "Asnjë akt mirësie, sado i vogël, nuk është tretur kurrë." - Ezopi.
 • "Karakteri është më i rëndësishmi nga të gjitha virtytet, sepse pa guxim, nuk mund të praktikosh ndonjë virtyt tjetër në mënyrë të vazhdueshme." - Maya Angelou.
 • "Mënyra e vetme për të gjetur kufijtë e së mundmes është të shkosh përtej tyre në të pamundurën." - Arthur C. Clarke.
 • "Shumë prej nesh nuk po jetojnë ëndrrat tona, sepse po jetojmë frikën tonë." - Les Brown.
 • "Ju ndryshoni jetën tuaj duke ndryshuar zemrën tuaj". - Maks Lucado.
 • "I vetmi person që jeni i destinuar të jeni është personi që vendosni të jeni". - Ralph Waldo Emerson.
 • “Për të menaxhuar veten duhet të përdorni kokën; për të trajtuar të tjerët, përdor zemrën tënde ". - Eleanor Roosevelt.
 • "Nuk ka rëndësi sa ngadalë shkon, për sa kohë që nuk ndalet". - Konfuci
 • "Rrethohuni me njerëz pozitivë dhe do të jeni një person pozitiv". - Kellie Pickler.
 • "Zakonisht ajo që kemi më shumë frikë është ajo që duhet të bëjmë më shumë". - Tim Ferriss.
 • "Bëni një gjë që ju tremb çdo ditë". - Eleanor Roosevelt.
 • "Nëse bëni atë që keni bërë gjithmonë, do të merrni atë që keni arritur gjithmonë." - Tony Robbins.
 • "Njohja e së mirës që është tashmë në jetën tuaj është themeli i gjithë bollëkut". "Eckhart Tolle".

 • "Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë". - Pablo Picasso.
 • "Kurre kurre kurre mos u dorezo." - Winston Churchill.
 • "Edhe nëse bie në fytyrën tënde, po ecën përpara." - Viktor Kiam.
 • "Personi që thotë se nuk mund të bëhet nuk duhet të ndërpresë personin që po e bën atë." - Proverb kinez.
 • “Ju nuk mund të bini nëse nuk ngjiteni. Por nuk ka gëzim të jetosh tërë jetën në tokë ". -Anonim.
 • "Gjatë viteve kam mësuar se sapo mendja të vendosë mendjen, frika pakësohet" - Rosa Parks.
 • "Nuk është kurrë vonë për të qenë ajo që mund të ketë qenë." - George Eliot.
 • "Mezi pret frymëzim, duhet të shkosh ta gjesh". - citon Jack London.
 • "Jeta është ajo që ju ndodh ndërsa jeni të zënë duke bërë plane të tjera." - Xhon Lenon.
 • "Jeta është 10% çfarë më ndodh dhe 90% se si reagoj ndaj saj." - John Maxwell.
 • "Pyetja e zakonshme e bërë në biznes është," pse? " Kjo është një pyetje e mirë, por një pyetje po aq e vlefshme është: pse jo? " - Jeffrey Bezos.
 • "Nëse era nuk do të bëjë, merr rremat". - Proverb latin.
 • "Ai që do shumë, paguan shumë dhe mund të arrijë shumë, dhe ajo që di me dashuri bëhet mirë". Vincent van Gogh
 • "Bëni atë që mundeni, me atë që keni, atje ku jeni." - Theodore Roosevelt.
 • "Nëse doni që fëmijët tuaj të bëjnë mirë, kaloni dy herë kohën me ta dhe gjysmën e parave." - Abigail Van Buren.
 • "Rruga drejt suksesit është gjithmonë në ndërtim e sipër." - Lili Tomlin.
 • "Nëse nuk ka luftë, nuk ka përparim." - Frederik Douglass.
 • "Nuk duhet të jesh i shkëlqyeshëm për të filluar, por duhet të fillosh të jesh i mrekullueshëm". - Zig Ziglar.
 • "Kur keni një ëndërr duhet ta kapni atë dhe mos e lini kurrë të shkojë". - Carol Burnett.
 • "Sapo të zgjidhni shpresën, gjithçka është e mundur." - Christopher Reeve.
 • “Si e filloni ditën tuaj është se si e jetoni ditën tuaj. Si e jetoni ditën tuaj është se si e jetoni jetën tuaj ". - Louise Hay.
 • "Mënyra më e mirë për të parashikuar të ardhmen tuaj është ta krijoni atë." - Patti Labelle.
 • "Shndërroni plagët tuaja në mençuri". - Oprah Winfrey.
 • "Jini të durueshëm dhe të ashpër, një ditë ajo dhimbje do të jetë e dobishme për ju." - Ovidi.
 • "Ne lehtë mund ta falim një fëmijë që ka frikë nga errësira, tragjedia e vërtetë e jetës është kur burrat kanë frikë nga drita". - Platoni.

 • "Mos harroni, askush nuk mund t'ju bëjë të ndiheni inferiorë pa pëlqimin tuaj." - Eleanor Roosevelt.
 • "Dy rrugë u ndryshuan në një pyll dhe unë shkova në atë më pak të udhëtuar, dhe kjo ka bërë të gjithë ndryshimin." Robert Frost
 • "Ajo që ju arrini me arritjen e qëllimeve tuaja nuk është aq e rëndësishme sa ajo që bëheni me arritjen e qëllimeve tuaja." - Henry David Thoreau.
 • Besimi është përgatitje. Çdo gjë tjetër është jashtë kontrollit tuaj ". - Richard Kline.
 • "Sa e mrekullueshme është që askush nuk ka nevojë të presë asnjë sekondë për të filluar përmirësimin e botës". - Ana Frank.
 • "Një burrë me të vërtetë i pasur është ai, fëmijët e të cilit bien në krahët e tij kur duart e tij janë bosh". - Anonim.
 • "Besoni dhe jeni në gjysmë të rrugës atje" - Theodore Roosevelt.
 • "E vetmja gjë që duhet të kemi frikë është vetë frika". - Franklin D. Roosevelt.
 • "Kënaquni me gjërat e vogla, sepse një ditë mund të shikoni prapa dhe të kuptoni se ato ishin gjërat e mëdha". - Robert Brault.
 • "Kur të kesh mundësi, duhet". - Charlotte Whitton.
 • "Njeriu kurrë nuk bëri një material aq të fortë sa shpirti njerëzor". - Bernard Williams.
 • "Zakonisht frymëzimi hyjnor vjen kur horizonti është më i zi". - Indira Gandhi.
 • "Kufiri i vetëm për ndikimin tuaj është imagjinata dhe përkushtimi juaj." - Tony Robbins.
 • “Pyetja nuk është kush do të më lejojë të bëj diçka; ai është ai që do të guxojë të më ndalojë ”- Ajn Rand.
 • "Përsosmëria nuk mund të arrihet, por ndërsa ndjekim këtë përsosmëri, ne mund të arrijmë përsosmërinë" - Vince Lombardi.
 • "Gjëja më e vështirë është të marrësh vendimin për të vepruar, pjesa tjetër është këmbëngulje e pastër." - Amelia Earhart.
 • "Njerëzit janë të vetmuar sepse ata ndërtojnë mure në vend të urave". - Joseph Fort Newton.
 • "Mos gjykoni çdo ditë nga ato që korrni, por nga farat që mbillni". - Robert Louis Stevenson.
 • "Çdo hit më afron me vrapimin tjetër në shtëpi." - Vogëlushja Ruth.
 • "Pa devijim nga norma, përparimi nuk është i mundur." - Frank Zappa
 • "Mënyra për të filluar është të ndalosh së foluri dhe të fillosh të bësh". - Walt Disney
 • "Një mendje e preokupuar me dyshim nuk mund të përqendrohet në rrugën drejt fitores." - Arthur Golden.
 • "Sfidat janë ato që e bëjnë jetën interesante dhe kapërcimi i tyre është ajo që e bën jetën kuptimplote". Joshua J. Detare
 • "Trishtimi është djepi i frymëzimit për çdo shkrimtar". - Christie Agatha.
 • “Filloni atje ku jeni. Përdorni atë që keni. Bëni çfarë të mundeni ”. - Arthur Ashe.
 • "Besoni se mundeni dhe do të jeni njeriu i mesëm". - Theodore Roosevelt.
 • "Goditni armikun tuaj atje ku ai është më i forti dhe demoralizojeni atë". - Vince Lombardi.
 • "E pamundur është një fjalë që gjendet vetëm në fjalorin e një budallai." "Napoleon Bonaparte".
 • “Së pari, keni një ideale praktike të qarta dhe të përcaktuara, një qëllim, një objektiv. Së dyti, keni mjetet e nevojshme për të arritur qëllimet, mençurinë, paratë, materialet dhe metodat tuaja. Së treti, rregulloni të gjitha mjetet për këtë qëllim ". -Aristoteli
 • "Ju duhet ta stërvitni trurin tuaj të jetë pozitiv ashtu si stërvitni trupin tuaj." - Shawn Achor.
 • "Një ditë nuk është një ditë e javës." - Danise Brennan-Nelson.
 • "Nëse kam parë më shumë se të tjerët, kjo është duke qëndruar mbi supet e gjigantëve." - Isak Njuton.
 • "Nëse dëgjoni një zë që thotë" Ju nuk dini si të pikturoni ", atëherë ju lutemi pikturojeni dhe ai zë do të heshtet." - Vincent van Gogh.
 • "Mos harroni se njerëzit më të lumtur nuk janë më të shumtët dhe më të shumtët, por janë ata që japin më shumë". - H. Jackson Brown, Jr
 • "Unë nuk jam një produkt i rrethanave të mia, unë jam një produkt i vendimeve të mia" - Stephen Covey.

Deri më tani erdhën frazat frymëzuese, nëse doni të ndani ndonjë tjetër ose të komentoni se cilat ishin të preferuarat tuaja, mos harroni të përdorni kutinë e komenteve. Ju gjithashtu mund të na ndihmoni të arrijmë më shumë njerëz duke shpërndarë artikullin në rrjetet tuaja sociale; me siguri më shumë se një nga miqtë tuaj do të jetë shumë i dobishëm me një hyrje si kjo.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Neftali dijo

  Shtë një bukuri e reflektimit!