100 frazat më të mira për Instagram

Veryshtë shumë e zakonshme që njerëzit ta bëjnë këtë përdorni fraza të famshme ose një tekst të krijuar nga ata vetë kur ngarkojnë një fotografi në një nga rrjetet ekzistuese sociale. Për këtë arsye, ne kemi vendosur të krijojmë një artikull me numrin më të lartë të frazave për Instagram; të ndara në kategori të ndryshme për të lehtësuar kërkimin e tyre sipas interesave tuaja.

Ekziston një larmi e madhe e frazave që mund t'i gjejmë në internet. Të grupuar në tema të ndryshme që na lejojnë të zgjedhim sipas gjendjes shpirtërore ose situatës, se cila është më e përshtatshme. Ndër këto tema, më të njohurat janë frazat e tejkalimi, motivimi, miqësia, dashuria dhe mungesa e dashurisë, pajtimi, mençuria dhe reflektimi.

Zgjidhni frazën më të mirë për Instagram sipas temës

Sipas temave që përmendëm më lart, më poshtë do të paraqesim një listë të gjerë me fraza të ndryshme në Instagram që do t'ju lejojë të keni një gamë të mirë idesh për atë publikim që dëshironi të bëni. Përveç kësaj, ne gjithashtu do të shtojmë disa fraza pa një kategori të veçantë; të cilat përfshijnë urime, ditëlindje dhe muzikë. Me asgjë më shumë për të thënë, ne paraqesim listën:

Frazat e motivimit

Shumë herë na shqetësojnë aspekte të ndryshme, qofshin ato probleme në shtëpi, punë, personale, ndër të tjera. Në këto momente, leximi i një fraze motivuese mund t’ju ​​ndihmojë shumë. Por gjithashtu, ato janë një mundësi e shkëlqyeshme për të ngarkuar në Instagram dhe kështu të ndihmojnë ata njerëz që nuk po kalojnë periudhën e tyre më të mirë.

 • Nuk ka rëndësi nëse kritikoheni, shpifeni, kurorëzoheni apo kryqëzoheni; sepse bekimi më i madh në ekzistencë është të jesh vetvetja. - Osho
 • Dhimbja është e përkohshme, mund të zgjasë një minutë, një orë, një ditë, ose një vit, por përfundimisht do të mbarojë dhe diçka tjetër do të zërë vendin e saj. Sidoqoftë, nëse heq dorë nga kjo dhimbje do të jetë përgjithmonë. - Lance Armstrong
 • Vazhdoni edhe pse të gjithë presin që të lini. Mos lejoni që hekuri në ju të ndryshket. - Tereza e Kalkutës
 • Hardshtë e vështirë të biesh, por është më keq të mos jesh përpjekur kurrë të ngjitesh. - Theodore Roosevelt
 • Një hero mund të jetë i njëjti që triumfon si ai që dorëzohet, por kurrë ai që braktis luftimet. - Thomas Carlyle
 • Nuk është çështja të harrosh se shëtitja më e gjatë gjithmonë fillon me një hap. - Proverb hindu

 • Mos kërkoni një ngarkesë të lehtë, kërkoni një shpinë të fortë. - Theodore Roosevelt
 • Suksesi është të mësosh të shkosh nga dështimi në dështim pa u dëshpëruar. - Winston Churchill
 • Unë mund ta pranoj vendimin. Të gjithë dështojnë në diçka. Ajo që nuk mund të pranoj është të mos përpiqem. - Michael Jordan
 • Goditjet e fatkeqësive janë shumë të hidhura, por ato nuk janë kurrë sterile. - Joseph Ernest Renan
 • Përpjekja e vazhdueshme, jo forca ose inteligjenca, është çelësi për të çliruar potencialin tonë. - Winston Churchill
 • Vetëm ata që guxojnë të pësojnë dështime të mëdha janë të aftë për sukses të madh. - Will Smith
 • Çmenduria po bën të njëjtën gjë pa pushim duke shpresuar të marrë rezultate të ndryshme. - Albert Einstein
 • Ajo që bëni sot mund të përmirësojë të gjitha të nesërmet tuaja. - Ralph Marston
 • Sipërmarrësi gjithmonë kërkon ndryshim, i përgjigjet dhe e përdor atë si një mundësi. - Peter Drucker
 • Vetëbesimi është sekreti i parë i suksesit. - Ralph Waldo Emerson.
 • Forca nuk vjen nga aftësia trupore, por nga vullneti i shpirtit. - Gandi

Tejkalimi i frazave për Instagram

Njerëzit të cilët janë të vetëdijshëm për rrethinën e tyre kanë për qëllim të përmirësojnë veten e tyre çdo ditë në zona të ndryshme; e cila është pjesë e rritjes si qenie njerëzore. Ne nuk mund të përmirësojmë vetveten materialisht, por edhe shpirtërisht. Këto fraza në Instagram janë një nga më të përdorurat, ideale për të treguar se jemi të gatshëm kapërcej çdo pengesë në jetë.

 • Ju duhet të bëni gjërat që mendoni se nuk mund t'i bëni. - Eleanor Roosevelt
 • Mos gjykoni çdo ditë nga të korrat që korrni, por nga farat që mbillni. - Robert Louis Stevenson
 • Gjëja më e bukur në botë është, sigurisht, vetë bota. - Wallace Stevens
 • Jeta është e shkurtër, rinia është e fundme dhe mundësitë janë të pafundme. - Justin Rosenstein
 • Mrekullitë lindin nga vështirësitë. - Jean de la Bruyere
 • Entuziazmi lëviz botën. - Arthur Balfour
 • Ne mund të ndryshojmë jetën tonë dhe përfundimisht të ndryshojmë botën. - Kristi Bowman

 • Ju duhet ta bëni atë të ndodhë. - Denis Diderot
 • Jeta nuk është një problem për t’u zgjidhur, por një realitet për t’u përjetuar. - Soren Kierkegaard
 • -Cdo gjë që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe besojë, mund të arrihet. - Kodra e Napoleonit
 • Kënaqësia dhe veprimi i bëjnë orët të duken të shkurtra. - William Shakespeare.
 • Dështimi është sukses nëse mësojmë prej tij. - Malcolm Forbes.
 • Suksesi duket se është kryesisht çështje këmbëngulje pasi të tjerët të kenë braktisur shkollën. - William Feather
 • Asnjëherë nuk është vonë të jesh personi që mund të kishe qenë. -  George Eliot
 • Gabimi më i madh që një person mund të bëjë është të kesh frikë se mos gabon. - Elbert Hubbard
 • Vetëm një gjë e bën një ëndërr të pamundur: frika e dështimit. - Paulo Coelho
 • Ditët më të humbura të jetës tuaj janë ato që nuk i keni buzëqeshur. - Cummings

Fraza të miqësisë dhe dashurisë

Kur duam të tregojmë vlerësimin tonë për një mik apo partner dhe ndjenjat tona, frazat në Instagram të kësaj teme janë opsioni më i mirë. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se në shumë raste të dyja janë të pajtueshme, pasi në miqësi ekziston dashuria; ndërsa në marrëdhëniet në çift ka edhe miqësi dhe shoqëri.

 • Vetëm atëherë e kuptova që të vdesësh nuk është kurrë më me miq. - Gabriel Garcia Marquez
 • Miku është një person me të cilin mund të mendoni me zë të lartë. - Emerson
 • Babai është një thesar, vëllai është një ngushëllim: shoku janë të dy. - Benjamin Franklin
 • Miqësia jonë nuk varet nga gjëra të tilla si hapësira dhe koha. - Richard Bach
 • Mos e konsideroni një mik që gjithmonë ju lavdëron dhe nuk ka guxim t'ju tregojë defektet tuaja. - Shën Gjon Bosko
 • Nëse ka diçka që kam mësuar, është që mëshira është më inteligjente se urrejtja, se mëshira madje preferohet nga vetë drejtësia, që nëse dikush shkon nëpër botë me një vështrim miqësor, bën miq të mirë. - Philip Gibbs
 • Miku i vërtetë është ai që është pranë jush kur ata preferojnë të jenë diku tjetër. - Len Wein
 • Merrni kohë për të zgjedhur një mik, por bëni edhe më ngadalë për ta ndryshuar atë. - Benjamin Franklin
 • Miqësia dyfishon gëzimet dhe ndan ankthin në gjysmë. - Sir Francis Bacon
 • Miqtë që keni dhe miqësinë e të cilëve tashmë e keni vënë në provë; fiksojini në shpirtin tuaj me grepa çeliku. - William Shakespeare
 • Miqësia është më e vështirë dhe më e rrallë se dashuria. Prandaj, ne duhet të kursejmë si. - Alberto Moravia

 • Miku është ai që di gjithçka për ty dhe ende të do. - Elbert Hubbard
 • Pasqyra më e mirë është një mik i vjetër. - George Herbert
 • Çfarë është një mik? Isshtë një shpirt që jeton në dy trupa. - Aristoteli
 • Miqtë e mi janë e gjithë trashëgimia ime. - Emily Dickinson
 • Në fund të fundit, ne nuk do të kujtojmë aq shumë fjalët e armiqve tanë, por heshtjet e miqve tanë. - Martin Luther King, Jr.
 • Ka shumë partnerë, ka shumë pak miq të vërtetë. - Steve Santana
 • Gjë qesharake! Simptoma e parë e dashurisë tek një i ri është ndrojtja; te një grua e re, është guxim. - Viktor Hygo
 • "... një njeri duhet së pari të përfshihet në veprime të vogla dashurie, dhe vetëm kur këto ia kanë rritur aftësinë dhe forcën, ai mund të ndërmarrë detyra më të mëdha". - Robert E. Way
 • Dashuria e parë dashurohet më shumë, të tjerët dashurohen më mirë. - Antoine de Saint-Exupéry
 • Gjithçka që bëhet për dashurinë bëhet përtej së mirës dhe së keqes. - Friedrich Nietzsche
 • Dashuria zbulohet përmes praktikës së të dashuruarit dhe jo përmes fjalëve. - Paulo Coelho
 • Duhet ta dini se nuk ka asnjë vend në tokë ku dashuria nuk i ka shndërruar të dashurit në poetë. - Volteri
 • Ka dashuri aq të bukura saqë ata justifikojnë të gjitha gjërat e çmendura që bëjnë. - Plutarku
 • Dashuria është antidoti kryesor i mllefit dhe urrejtjes. - Walter Risso

Fraza të thyerjes së zemrës ose zhgënjimit në Instagram

Ne nuk mund ta mohojmë atë, në një moment kemi vuajtur të gjithë a zhgënjimi ose faza e thyerjes së zemrës në jetën tonë. Ndonjëherë ne duam ta ndajmë atë me ndjekësit tanë në formën e frazave në botimet tona, kështu që ne gjithashtu kemi shtuar këtë pjesë në mënyrë që ata të mund të zgjedhin midis opsioneve të ndryshme.

 • Tani, nëse pak nga pak ju pushoni së dashuruari mua, unë do të pushoj së dashuruari ju pak nga pak. Nëse papritmas më harroni, mos më kërkoni, unë do t'ju harroj tashmë - Pablo Neruda
 • Ata thonë se koha shëron gjithçka, por në marrëdhënie, disa plagë thellohen me kalimin e kohës - Karan Johar.
 • Dashuria është zhgënjimi i vetëm i programuar, fatkeqësia e vetme e parashikueshme që dëshirojmë të përsërisim - Fréderic Beigbeder.
 • “Tani mendoj se në çfarë mase dashuria është e verbër dhe çfarë fuqie magjike të transformimit ka. Bukuria e botës! " - Ernesto Sábato.
 • Të mos jesh i dashur është një fatkeqësi e thjeshtë; fatkeqësia e vërtetë është të mos duash - Albert Camus.
 • Dashuria është kaq e shkurtër dhe harresa është kaq e gjatë ... - Pablo Neruda.
 • Dashuria nuk lëviz malet, përkundrazi nëse je i pakujdesshëm, ajo të shtyp - Walter Risso.
 • A keni rënë ndonjëherë në dashuri? Nuk është e tmerrshme? Ju bën kaq të pambrojtur. Hapni gjoksin dhe hapni zemrën tuaj dhe kjo do të thotë që dikush mund të hyjë në ju dhe t'ju zhbëjë - Neil Gaiman.

 • Unë kurrë nuk kam menduar se në lumturi do të kishte kaq shumë trishtim - Mario Benedetti.
 • Burrat ofendojnë atë që duan para atij që kanë frikë - Nicholas Machiavelli.
 • Disa filma e bëjnë jetën të duket shumë më e lehtë se sa është. Kjo është arsyeja pse zhgënjimet vijnë më vonë - Federico Moccia.
 • "... Unë, për shembull, e karakterizoj veten time duke kujtuar në mënyrë preferenciale ngjarje të këqija dhe, kështu, pothuajse mund të them se" të gjitha kohët e kaluara ishin më keq ", nëse nuk do të ishte për faktin se e tashmja më duket aq e tmerrshme sa e kaluara ”- Ernesto Sábato
 • Njerëzit e moshuar kurrë nuk janë në gjendje të kuptojnë gjërat për veten e tyre, dhe është shumë e mërzitshme për fëmijët që t'u duhet t'u japin shpjegime përsëri dhe përsëri - Antoine de Saint Exúpery.
 • Kur të mësoni të pranoni më shumë sesa të prisni, do të keni më pak zhgënjime - Robert Fisher.
 • Nëse kërkoni përsosmërinë, nuk do të jeni kurrë të lumtur - Leo Tolstoy.
 • Ne kemi lindur vetëm, jetojmë vetëm, vdesim vetëm. Vetëm përmes dashurisë dhe miqësisë mund të krijojmë iluzionin momental se nuk jemi vetëm. - Orson Welles.
 • Kur dashuria të trokasë në derë, ajo do të vërsulet si një shakullinë: nuk mund të lësh të keqen dhe të marrësh vetëm të mirën. Nëse mendoni se dashuria është e barabartë me lumturinë, ju jeni në rrugën e gabuar - Walter Risso.

Fraza pajtimi

Pajtimi është gjithashtu pjesë e jetës sonë dhe duke qenë një nga frazat më të kërkuara, ne nuk mund të ndalet së përfshirë ato. Këtu është një listë e frazave për Instagram ku mund të zgjidhni një larmi frazash.

 • Falja nuk kërkon që ju të keni besim tek ai që falni. Por nëse ai person më në fund rrëfen dhe pendohet, ju do të zbuloni një mrekulli në zemrën tuaj që do t'ju lejojë të filloni të ndërtoni një urë pajtimi mes jush. - William Paul Young
 • Strategjia ime është që në çdo ditë të caktuar nuk e di se si ose me çfarë preteksti më në fund keni nevojë për mua. - Mario Benedetti
 • Falja është një domosdoshmëri absolute për vazhdimin e ekzistencës njerëzore. - Desmond Tutu

 • Asnjëherë nuk është vonë për pendim dhe dëmshpërblim. - Charles Dickens
 • Në mungesë të faljes, le të vijë harresa. - Alfred de Musset
 • Falja kërkon kohë, falja e lehtë është e dyshimtë. - Walter Risso
 • Njerëzit duhet të mësojnë të urrejnë, dhe nëse mund të mësojnë të urrejnë, ata gjithashtu mund të mësohen të duan, dashuria vjen më natyrshëm në zemrën e njeriut sesa e kundërta e saj. - Nelson Mandela

Fraza mençurie dhe reflektimi për Instagram

Frazat me mendime ose reflektime të mençura janë ndër më të kërkuarat në internet; përfshirë njerëzit që duan të postojnë fraza më të thelluara në Instagramin e tyre. Ato janë ideale për vendosjen me fotografi reflektuese; megjithëse mund të botoni edhe imazhe me frazat e përfshira në to.

 • Dituria, pas virtytit, është sigurisht ajo që e ngre një njeri më lart se një tjetër - Joseph Addison
 • Leximi e bën një njeri të plotë; biseda ju bën të shkathët, shkrimi ju bën të saktë - Francis Bacon
 • Të jesh në gjendje të thuash lamtumirë do të thotë të rritesh - Gustavo Cerati.
 • Supersticionet, hipokrizitë, devocionet e shfaqura, paragjykimet, këto larva, pa marrë parasysh se sa larva, duan të jetojnë me këmbëngulje, ata kanë thonjtë dhe dhëmbët në hijen e tyre, dhe është e nevojshme t'i shkatërrojnë ato në kohë, dorë më dorë dhe të bëjnë luftë me ta pa pushim, sepse një nga fatalitetet e njerëzimit është të jetosh i dënuar për luftë të përjetshme me fantazmat. Hija është e vështirë për tu kapur nga qafa dhe për ta rrëzuar - Les Miserables - Victor Hugo.
 • Urtësia përfundimtare është të kesh ëndrra mjaft të mëdha për të mbajtur gjurmët e ndjekjes së tyre - William Faulkner
 • Kur t'ju jepet më shumë nga sa keni nevojë, duhet të veproni me mençuri me të dhe të jepni me mençuri - JK Rowling.
 • Më keq se të shohësh realitetin e zi është të mos e shohësh - Antonio Machado.
 • Triumfet janë të padobishme nëse paqja nuk i kurorëzon - Antonio Nariño.

 • Inshtë në tru dhe vetëm në tru që ndodhin ngjarjet e mëdha të botës - Oscar Wilde.
 • Gjithmonë thoni të vërtetën, kështu që nuk duhet të mbani mend atë që thatë - Mark Twain.
 • Pesë minuta janë të mjaftueshme për të ëndërruar një jetë, kështu është koha relative - Mario Benedetti.
 • Dhimbja, padrejtësia dhe gabimi janë tre lloje të së keqes me një ndryshim kurioz: padrejtësia dhe gabimi mund të injorohen nga ai që jeton brenda tyre, ndërsa dhimbja, nga ana tjetër, nuk mund të injorohet, është një e keqe e demaskuar, e qartë: çdo personi e di që diçka nuk është në rregull kur vuajnë. Dhe është që Zoti na flet me anë të ndërgjegjes dhe na bërtet përmes dhimbjeve tona - CS Lewis.
 • Mënyra e vetme për të rigjeneruar botën është që të gjithë të përmbushin detyrën e tyre - Charles Kingsley
 • Ne nuk kemi nevojë për kontinente të reja, por njerëz të rinj - Jules Verne.
 • Ata që ëndërrojnë gjatë ditës janë të vetëdijshëm për shumë gjëra që u shpëtojnë atyre që ëndërrojnë vetëm natën - Edgar Allan Poe
 • Njerëzit e moshuar pëlqejnë numrat. Kur u thuhet për një mik të ri, ata kurrë nuk pyesin për thelbin e tij. Asnjëherë nuk u shkon ndërmend të pyesin: 'Cili është toni i zërit tuaj? Cilat lojëra preferoni? A ju pëlqen të mbledhni fluturat? ' Por në vend të kësaj ata pyesin: 'Sa vjeç është ai? Sa vellezer Sa peshon? Sa fiton babai juaj? ' Vetëm me këto detaje ata mendojnë se e njohin atë - Antoine de Saint Exúpery.
 • Kush lufton me përbindësha, kujdesuni që të kthehet në një përbindësh. Kur shikon gjatë në një humnerë, humnera gjithashtu shikon në ty. - Friedrich Nietzsche.

Ato janë më të mirat fraza për Instagram të secilës temë që kemi mundur të gjejmë. Shpresojmë se ju ka pëlqyer aq shumë sa ne. Ne gjithashtu ju ftojmë të lini një koment me frazat tuaja të preferuara ose të rishikoni shënime të tjera të ngjashme në këtë faqe që me siguri do të tërheqin vëmendjen tuaj.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

5 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   anonim dijo

  Shokët të jenë të kujdesshëm. Ditën e djeshme hyra në një aplikacion falas për fotototim, problemi është se kur bëra provën, bëra një foto të sfondit të shtëpisë sime dhe pa e kuptuar ishte vendosur një foto pornografike që duket shumë e vërtetë sikur gruaja Isha në shtëpi nuk më interesonte, por gruaja ime më mori celularin dhe çfarë befasie po divorcohemi.

  1.    anonim dijo

   Edhe mua më ndodhi e njëjta gjë, mik dy ditë më parë, vetëm se jam beqare dhe nuk kisha probleme

   1.    Lau dijo

    Çfarë aplikacioni ishte?

 2.   Lucia Polonio dijo

  Unë nuk jam më i mirë se askush dhe askush nuk është më i mirë se unë

 3.   Lucia Polonio dijo

  I kam dashur këto komente

bool (e vërtetë)