libra

Cilët janë librat tuaj të preferuar?

Më ra ndërmend të krijoja këtë postim në mënyrë që të mund të lini në komentet që janë librat tuaj të preferuar. Shpresoj që shumë prej jush të inkurajohen të përgjigjen.

lexoj

Libra që ju kanë ndryshuar jetën

Një libër që ju vjen në kohën e duhur mund të ndryshojë jetën tuaj, është si një person. Le të flasim për këtë, për librat që kanë ndryshuar jetën tënde.

Buzëqeshni ose vdisni

Buzëqeshni ose vdisni

Video që përmbledh pozicionin e shkrimtarit të librit "Buzëqesh ose vdes" mbi të menduarit pozitiv.

10 libra për lumturinë

Ndjekja e lumturisë është graili i shenjtë modern, është ai për të cilin aspiron çdo njeri dhe për shumë ...

"Thesari" nga Joan Davis

Një libër me titull “El Tesoro” më ka rënë në dorë dhe do të jetë leximi im i radhës këto ditë….

Rishikimi i librit "4 çelësat"

"Katër çelësat: Hapni derën për lirinë tuaj të brendshme" është një libër i shkruar nga Denise Marek dhe Sharon…

Rishikimi im i "As a Man Thinks"

Dje, ndërsa bëja shëtitjen time të zakonshme, unë po dëgjoja librin audio siç mendon një burrë. Mezi prisja ta mbaroja. Jo

Lexoni 180 libra në vit

Dëshironi të lexoni 180 libra në vit? Në këtë artikull unë ju tregoj zakonin që kam përfshirë për të arritur ...