6 Ushtrime Mindfulness ose Mindfulness

Këto ushtrime kanë për qëllim të arrijnë vetëdijen, domethënë vetëdijen. Ata janë të shkëlqyeshëm për t'u çlodhur, për të përmirësuar produktivitetin tonë dhe për të hyrë ...