TOP 101 mendimet pozitive më të ndara (dhe autorët e tyre)

Këtu do të gjeni 101 të mendimet më të mira pozitive. Ato janë mesazhe, kryesisht i shkurtër, përvetësohet lehtë për t'ju frymëzuar.

Por më parë, Unë ju ftoj të shikoni këtë video që do të rimbushë bateritë tuaja.

Video na tregon një vajzë të stërmbushur me energji pozitive.

Kjo vajzë na mëson se për të qenë të lumtur duhet të jemi mirënjohës për gjërat që kemi. Shpresoj që energjia e tij t'ju infektojë:

[Ju mund të interesoheni për: Top 50 mendimet dhe reflektimet më virale]

Qëllimi i 50 mesazheve pozitive që do të shihni më poshtë është t'ju japin një aureolë shprese përballë një problemi me të cilin po përballeni për momentin. Është shfaqur se mendimi pozitiv është një nga armët më të mira për të përballuar jetën dhe është shumë e dobishme kur keni një sëmundje serioze siç është kanceri.

Unë ju lë me këto 50 fraza pozitive ose mendimet e jetës:

1) «Ju nuk më pëlqeni mua? ... Mirë. Nuk ngrihem çdo mëngjes për të të bërë përshtypje. Anonim.

2) «Një fëmijë që lexon është një i rritur që mendon. Një i rritur që lexon është një fëmijë që imagjinon. Anonim.

pensamientos positivos

3) "Nga djepi në varr është një shkollë, kështu që ato që ju i quani probleme janë mësime". Facundo Cabral.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

4) «Mos shpik, mos mashtro, mos vidh ose pi; por nëse shpik, shpik një botë më të mirë; nëse mashtron, mashtroje atë për vdekje; nëse vidhni, vidhni një zemër dhe nëse pini, pini momentet më të mira të jetës tuaj. » Filmi 'Hitch'.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

(Mesazhi pozitiv që vijon është i preferuari im)

5) «Normal? Çfarë është normale? Sipas mendimit tim, normalja është thjesht e zakonshme, mesatare. Jeta u përket atyre individëve të rrallë dhe të jashtëzakonshëm që guxojnë të jenë ndryshe ". Anonim.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

6) “Zhvendosni vëmendjen tuaj nga bërja e parave në shërbimin e më shumë njerëzve. Shërbimi për më shumë njerëz do të bëjë që paratë të vijnë ”. Robert Kiyosaki.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

7) «Gjëja më pak e shpeshtë në këtë botë është JETA. Shumica e njerëzve ekzistojnë. " Oscar Wilde.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

8) «Unë jam ashtu siç jam dhe ti je ashtu si je, le të ndërtojmë një botë ku unë mund të jem pa pushuar të jem unë, ku mund të jesh pa pushuar të jesh ti, dhe ku as unë e as ti nuk e detyrojmë tjetrin të jetë si unë si ti ". Nënkomandantja Marcos.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

9) "Asnjëherë një natë nuk e ka pushtuar agimin dhe një problem nuk e ka mundur kurrë shpresën." Bern Williams.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

10) «Të gjithë ne, me përpjekje dhe disiplinë, kemi aftësinë të kontrollojmë mendimet dhe veprimet tona. Kjo është pjesë e procesit të zhvillimit të pjekurisë shpirtërore, fizike dhe emocionale ". Gordon B. Hinckley.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

11) "Lumturia mund të gjendet edhe në momentet më të errëta, nëse jemi në gjendje ta përdorim mirë dritën." Albus Dumbledore.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

12) «SHPTOHET ...! Vishini thembrat tuaja ... dhe shkelni trishtimin! » Anonim.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

13) "Përrallat janë shumë të vërteta, por jo sepse ato na tregojnë se dragonjtë ekzistojnë, por sepse ata na thonë se ne mund t'i mposhtim ato." Gilberth Keith Chesterton.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

14) "Nëse nuk ngjiteni në mal, kurrë nuk do të jeni në gjendje të shijoni peizazhin." Pablo Neruda.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

15) "Në fund të fundit, dashuria që merr është e barabartë me dashurinë që jep." The Beatles ('Fundi')

• • • • • • • • - - - — — — — ———

16) "Kur me të vërtetë e doni dikë, jeni të aftë të bëni gjithçka për ta mbrojtur dhe për ta bërë të lumtur, pavarësisht nga situata." Anonim.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

17) "Nëse një ditë ndiheni të trishtuar dhe të dëshpëruar, mendoni se dikur ishit spermatozoidi më i shpejtë nga të gjithë." Groucho Marx.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

18) "Mos jeto në mënyrë që të vërehet prania jote, por në mënyrë që faji yt të ndihet." Bob Marley.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

19) "Të mbash mend se do të vdesësh është mënyra më e mirë që di të shmang rënien në grackën e të menduarit se ke diçka për të humbur". Steve Jobs.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

20) "Jeta nuk pret të kalojë stuhia, po mëson të vallëzosh në shi". Anonim.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

21) "Nëse nuk i kapërcejmë frikën tonë: ne do t'ua kalojmë fëmijëve tanë frikën." Bruce Lee

• • • • • • • • - - - — — — — ———

22) "Mësoni nga ata që ju duan, mësoni ata që ju kritikojnë, lironi ata që ju urrejnë dhe kujdesuni për ata që ju admirojnë."

• • • • • • • • - - - — — — — ———

23) "Kur fëmijët e mi më pyesin, kush ishte dashuria e madhe e jetës tënde? Unë do të doja të kthehesha, të shikoja në sytë e tu dhe t'u thoja, ja ku është ai."

• • • • • • • • - - - — — — — ———

24) "Prisni lidhjet që ju lëndojnë dhe mos i dëmtoni lidhjet që ju bëjnë të fortë".

• • • • • • • • - - - — — — — ———

25) "Lumturia është si një flutur kalimtare, sa më shumë që e ndiqni, aq më shumë largohet prej jush, por nëse e prisni me durim, ajo mund të pushojë mbi ju."

• • • • • • • • - - - — — — — ———

26) "Trishtimi nuk është thirrur, është kapërcyer".

• • • • • • • • - - - — — — — ———

27) "Askush që ka dhënë më të mirën e vetvetes nuk është penduar." (George Halas)

• • • • • • • • - - - — — — — ———

28) "Personi i lumtur kurrë nuk përpiqet të posedojë shumë, ai kënaqet plotësisht me atë që ka, në cilësi jo në sasi". Tenderi Barnabas

• • • • • • • • - - - — — — — ———

29) "Njerëzit e suksesshëm zhvillojnë zakone pozitive çdo ditë që i ndihmojnë ata të rriten dhe të mësojnë". John maxwell

• • • • • • • • - - - — — — — ———

30) “Përjetësia është në duart tona. Jetoni në një mënyrë të tillë që kur të largoheni, shumica prej jush do të qëndroni akoma në ata që patën fatin t'ju gjetën.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

31) Mos i numëro ditët, bëj që ditët të numërohen.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

32) "Ka vetëm lumturi atje ku ka virtyt dhe përpjekje serioze, sepse jeta nuk është lojë." Aristoteli

• • • • • • • • - - - — — — — ———

33) "Në vend që të jetë një njeri i suksesshëm, ai kërkon të jetë një njeri me vlerë: pjesa tjetër do të vijë natyrshëm." Ajnshtajni

• • • • • • • • - - - — — — — ———

34) "Nëse lexoni vetëm libra që lexojnë të gjithë, mund të mendoni vetëm atë që të gjithë mendojnë." Haruki Murakami

• • • • • • • • - - - — — — — ———

35) "Kush nuk është në gjendje të flasë qartë duhet të heshtë derisa të mund ta bëjë këtë." Karl Popper

• • • • • • • • - - - — — — — ———

36) «Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet për tërë jetën.

• • • • • • • • - - - — — — — ———

37) "Injoranca e vërtetë nuk është mungesa e dijes, por fakti i refuzimit të marrjes së saj." Karl Popper

• • • • • • • • - - - — — — — ———

38) "Çdo person ka aftësinë për të ndryshuar veten e tij." Albert ellis

• • • • • • • • - - - — — — — ———

39) "Shpirtrat e mëdhenj gjithmonë kanë hasur në kundërshtim të dhunshëm nga mendjet mediokre". Ajnshtajni

• • • • • • • • - - - — — — — ———

40) "Ekziston një forcë motivuese më e fuqishme se avulli, energjia elektrike dhe energjia atomike: vullneti". Ajnshtajni

• • • • • • • • - - - — — — — ———

41) "Në fatkeqësi, virtyti del në dritë". Aristoteli

• • • • • • • • - - - — — — — ———

42) "Mos hiq kurrë dorë nga dëshira për ta bërë jetën tënde diçka të jashtëzakonshme". Walt Whitman

• • • • • • • • - - - — — — — ———

43) "Suksesi është ajo treshe e vjetër: aftësi, mundësi dhe guxim". Charles Luckman

• • • • • • • • - - - — — — — ———

44) "Kur nuk mund të arrini atë që dëshironi, është më mirë të ndryshoni qëndrimin tuaj." Publio Terence

• • • • • • • • - - - — — — — ———

45) "Jini besnikë ndaj aspiratave tuaja të vërteta, çfarëdo që të ndodhë rreth jush". Epiteti i Frigjisë

• • • • • • • • - - - — — — — ———

46) "Nëse jeni duke kërkuar lumturi dhe doni të shmangni zhgënjimin, mos dëshironi asgjë përveç asaj që varet nga ju." Epiteti i Frigjisë

• • • • • • • • - - - — — — — ———

47) «Le të shpresojmë atë që duam, por le të mbajmë atë që ndodh». Ciceroni

• • • • • • • • - - - — — — — ———

48) "Të jesh pesimist është të zgjasësh problemet e tua dy herë më gjatë." Albert Einstein

• • • • • • • • - - - — — — — ———

49) «Jeta duhet të shijohet çdo sekondë, çdo minutë. Jetoni të tashmen, jo të ardhmen. Gandi

• • • • • • • • - - - — — — — ———

50) "Pjesa më e madhe e kohës suksesi varet nga njohja se sa kohë do të duhet për ta arritur atë." Monteskje

• • • • • • • • - - - — — — — ———

51) Ashtu si hekuri ndryshket nga mungesa e përdorimit, ashtu edhe pasiviteti shkatërron intelektin. Leonardo da Vinci

• • • • • • • • - - - — — — — ———

52) Gjërat nuk thuhen, ato bëhen, sepse duke i bërë i thonë vetë. Woody Allen

• • • • • • • • - - - — — — — ———

53) Një nga avantazhet e veprimeve të mira është ngritja e shpirtit dhe disponimi i tij për të bërë veprime më të mira. Ruso

• • • • • • • • - - - — — — — ———

54) Një burrë me një ide të re është i çmendur derisa ideja të ketë sukses. Mark Twain

• • • • • • • • - - - — — — — ———

55) Kur ka para të përfshira, liria është shumë e vështirë. Gonzalo Torrente Ballester

• • • • • • • • - - - — — — — ———

56) Tek njeriu ka më shumë gjëra të denja për admirim sesa përbuzja. Albert Camus

57) Edukimi i mirë konsiston në fshehjen e së mirës që mendojmë për veten dhe të së keqes që mendojmë për të tjerët. Mark Twain

58) Njeriu duket se ka më shumë karakter kur ndjek temperamentin e tij sesa kur ndjek parimet e tij. Friedrich Nietzsche

59) Të jesh i pavarur është çështje e një pakice të vogël, është privilegji i të fortëve. Friedrich Nietzsche

60) Çmenduria, ndonjëherë, nuk është asgjë tjetër përveç arsyes e paraqitur në një formë tjetër. Goethe

61) Ai që ka një arsye për të jetuar mund të përballet me të gjitha "mënyrat". Friedrich Nietzsche

62) Për të pasur sukses në luftën e jetës, individi duhet të ketë ose një inteligjencë të shkëlqyeshme ose një zemër prej guri. Maksim Gorki

63) Personi egoist do të ishte në gjendje t'i vinte zjarrin shtëpisë së fqinjit për të skuqur një vezë.
Francis Bacon

64) E njëjta histori përsëritet gjithmonë: secili individ mendon vetëm për veten e tij.
Sofokliu

65) Të menduarit është më interesante sesa të dish, por më pak interesante sesa të shikosh.
Goethe

66) Të mësosh pa menduar është e padobishme. Të menduarit pa mësuar, i rrezikshëm. Konfuci

67) Gjëja më e keqe që mund t'i ndodhë një personi është të mendojë keq për veten e tyre.
Goethe

68) Nuk ka asgjë të mirë ose të keqe; është mendimi njerëzor që e bën atë të shfaqet në atë mënyrë. William Shakespeare

69) Puna e mendimit është e ngjashme me shpimin e një pusi: uji është me re në fillim, por më vonë bëhet i qartë. #Proverb

70) As armiku juaj më i keq nuk mund t'ju dëmtojë aq shumë sa mendimet tuaja.
Buda

71) Një koleksion mendimesh duhet të jetë një farmaci ku mund të gjesh një ilaç për të gjitha sëmundjet. Volteri

72) E gjithë ajo që jemi është rezultat i asaj që kemi menduar; ajo është e bazuar në mendimet tona. Buda

73) Të gjithë jetojmë nën të njëjtin qiell, por nuk kemi të gjithë horizonte të njëjta. Konrad adenauer

74) "Ç'kuptim ka të jesh gjallë nëse nuk po përpiqesh të bësh diçka të jashtëzakonshme?" Gjelbër jeshile

75) Ne bëjmë vetëm gjërat që duam t'i bëjmë mirë. Koletë

76) Ka nga ata që e konsiderojnë veten të përsosur, por kjo ndodh vetëm sepse ata kërkojnë më pak nga vetja e tyre. Hermann Hesse

77) Nata është koha më e qetë për të punuar. Ndihmon të menduarit. Zile Graham

78) Ndonjëherë ndalemi kaq gjatë për të soditur një derë të mbyllur, saqë shohim shumë vonë një tjetër që po hapet.

79) Ne kërkojmë nga lulet që të kenë parfum. Për burrat, arsimi. #Proverb

80) Njeriu është një gjeni kur po ëndërron. Akira Kurosawa

81) Në një botë të çmendur, vetëm njerëzit e çmendur janë të arsyeshëm. Akira Kurosawa

82) Ju kurrë nuk duhet të pyesni veten më shumë probleme sesa mund të zgjidhni. Jorge Semprún

83) Një person duhet të gjykohet më shumë nga pyetjet e tij sesa nga përgjigjet e tij. Volteri

84) Ju kurrë nuk mund të kaloni oqeanin nëse nuk keni guximin të humbni nga vija e bregut.

85) Ju nuk mund të varet nga sytë tuaj kur imagjinata juaj është jashtë fokusit. Charles Darwin

86) Kuptimi i gjërave nuk është në vetë gjërat, por në qëndrimin tonë ndaj tyre. Nga Saint-Exupéry

87) Në këtë botë që ne banojmë, gjithçka i nënshtrohet ndryshimeve të vazhdueshme dhe të pashmangshme. Jean-Baptiste Lamarck

88) Mos hyni aty ku nuk mund të dilni lirisht. Mateo Alemán

89) Fati është ai që përzihet letrat, por ne jemi ata që luajmë.
William Shakespeare

90) Nuk ka gjeni pa një gram çmenduri. #Aristoteli

91) Si të gjithë ëndërrimtarët, unë ngatërrova zhgënjimin me të vërtetën. #JeanPaulSartre

92) Sa më pak e besueshme të duket një shpifje, aq më gjatë mbetet në mendjet e budallenjve.
Casimir delavigne

93) Ka dy mënyra për të jetuar jetën tënde: njëra sikur asgjë nuk është një mrekulli, tjetra është sikur gjithçka të jetë një mrekulli. Albert Einstein

94) Ju duhet të mësoheni të jetoni me armiqtë tuaj, pasi të gjithë nuk mund t'i bëjmë miqtë tanë. #Tocqueville

95) Ajo që është e nevojshme është t'i nënshtrohesh rrethanave, jo t'u nënshtrohesh atyre.
Horacio

96) Shoqëritë duhet të gjykohen për aftësinë e tyre për t'i bërë njerëzit të lumtur. Alexis Tocqueville

97) Më shumë sesa idetë, burrat ndahen nga interesat. Alexis Tocqueville

98) Ai që, duke qenë i zemëruar, vendos një dënim, nuk korrigjohet, por hakmerret.
Michel de Montaigne

99) Njeriu ka një zemër, edhe nëse nuk ndjek diktatin e saj. Ernest Hemingway

100) Kur duhet të bëjmë një zgjedhje dhe nuk e bëjmë, kjo tashmë është një zgjedhje.
William James

101) Shpirtrat e mëdhenj gjithmonë kanë hasur në kundërshtim të dhunshëm nga mendjet mediokre. Albert Einstein

Nëse ka ndonjë mendim që ju ndihmon në jetën tuaj të përditshme dhe nuk është në këtë listë, mund ta lini në komentet më poshtë 😉


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

223 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Esnelia Stella Gaviria dijo

  Jam i lumtur edhe nëse njerëzit duan të më lëndojnë

  1.    miriam. dijo

   GAPZUAR, më duhej, FALEMINDERUAR, vazhdoni të mbështesni njerëzit, na duhet shumë.

 2.   Jorge dijo

  Kjo përmbledhje e frazave pozitive është shumë e mirë. Veçanërisht më pëlqente ajo e Nënkomandantit Marcos (ju duhet të mësoni të jetoni së bashku pa i detyruar të tjerët të jenë si ne, kjo është bukuria e botës, e cila i jep shije çështjes, diversitetit, ju thjesht duhet të mësoni të jetoni me të), Steve Jobs (leximi i tij më bëri të mendoj se sa e çuditshme është të shqetësohem për gjëra efemera nëse kjo do të ndodhte kur ai vdiq, dhe ekziston një jetë tjetër që pret ku ato që do të llogariteshin janë gjëra thelbësore, jo të rastësishme) dhe 23 ... Uau! sidomos ajo frazë më bëri të kujtoj gjëra të vjetra që i kisha harruar ... Përshëndetje!

 3.   Elizabeth Valles Carrizales dijo

  Kur fëmijët tuaj të rriten, ata nuk do të kujtojnë lodrat e shtrenjta që i keni blerë, për shkak të punës aq shumë,
  përndryshe ata do të kujtojnë momentet e bukura që kanë kaluar me ju, përkrah tyre.

 4.   si te kemi fat te mbare dijo

  Gjërat më të mira nuk bëhen, ato thjesht ndodhin.

 5.   Adilia Paniagua dijo

  ose gjykoni një libër nga kopertina, hidhni një vështrim më parë.

 6.   Joseph Araya dijo

  reflektimi mbi komentet ju bën të ndiheni të lumtur.

 7.   silvia dijo

  Më pëlqen që më bëjnë të ndihem shumë mirë, faleminderit.

 8.   Adriana Ibuado dijo

  Janë të bukura ato reflektime të bëjnë të mendosh se gabon me gjithçka që jeton çdo ditë….!

 9.   omar dijo

  Faleminderit ………..

 10.   Benito cruz dijo

  Më pëlqente gjëja Bren Williams kurrë nuk ka një problem të pushtuar shpresë

 11.   JONATAN dijo

  Jeta nuk është diçka që na është dhënë të bëhet, nëse jo mundësia për të bërë diçka të bërë mirë.

 12.   Juan Morcho dijo

  Mendimet pozitive pasurojnë shpirtin, prandaj flaka e dashurisë për ju nuk do të shuhet kurrë.

 13.   Luis Ciraiz dijo

  Ai që nuk lexon, nuk e di, ai që nuk di, nuk vlerëson veten e tij dhe ai që nuk vlerëson veten nuk vlerësohet.

 14.   Jennifer (JJOM) dijo

  "Isshtë më mirë të jesh unik dhe me vlera morale ... sesa një kopje e lirë e shoqërisë"

 15.   ROBERTO ROMERI dijo

  ASNJEHERE HARRONI PREZENCON TUAJ, M, SHUM PRDESTINIMIN TUAJ.

 16.   Susana dijo

  Më pëlqen të lexoj dhe të mësoj mënyra të reja për të parë jetën! Faleminderit për fjalët e sakta në një mendim

 17.   Leonte Rivera dijo

  Këto fraza pozitive janë shumë të sakta, veçanërisht 18, dhe 19 do t'i ndihmonin njerëzit të shkëputeshin nga materiali dhe të përqendroheshin më shumë në ato shpirtërore, do të na bënin të rriteshim shumë, si qenie njerëzore, faleminderit.

 18.   Arturo dijo

  Unë nuk jam dakord me 26, unë mendoj se duke qarë ju shfryj dhe kjo është e natyrshme dhe atje ai ju propozon që të mos qani se trishtimi thjesht kapërcehet kush e di se si pa shfryrë, duke ju bërë të fortë dhe pastaj të bini në një depresion të madh për të mos shprehur atë që ndjen!

 19.   Alfonso Leyva dijo

  Të gjithë ata që flasin pas meje nuk janë në gjendje të shohin që unë jam para tyre. (nga: Alfonso Leyva).

 20.   Imazhi i mbajtësit të vendit Juanca Milito Aguilar dijo

  "Nëse një fatkeqësi ju godet, krijimtaria juaj lind".
  Imazhi i mbajtësit të vendit Juanca Milito Aguilar

 21.   Cristina dijo

  Çfarë përmbledhje e bukur mendimesh ... Unë do t'i quaja magjike ... ato të ndryshojnë perspektivën tënde, çelësi siç do të thoshin lolos ", në varësi të momentit që po kalojmë por ato janë inkurajuese.
  Më pëlqen 11-ta, mendoj se mund të përballemi me ndonjë problem… marrja e rënies është thjesht një pushim, duke qenë i sigurt se duhet të vazhdojmë

 22.   Susana dijo

  Vive

 23.   Emma dijo

  Gjërat më të mira në jetë nuk zgjidhen,
  Ato thjesht ndodhin ??????

 24.   John dijo

  Një Sot e jetuar mirë e bën çdo të djeshme një ëndërr lumturie dhe secilën Nesër një vizion shprese.

 25.   John dijo

  «Le të krijimtaria dhe iniciativa që gjithmonë ju kanë karakterizuar krijojnë pasoja shumë pozitive në jetën tuaj dhe në atë të njerëzve përreth jush.

  Lumturia juaj karakteristike dhe humori i mirë të vazhdojnë të jenë ushqimi i jetës tuaj të përditshme.

  Fryma e së mirës dhe së vërtetës qoftë gjithmonë opsioni i parë që mund të zgjidhni ".

  Aleksandër Ariza

 26.   John dijo

  Lumturia konsiston në qëndrimin ndaj jetës.
  Ndryshoni zemrën tuaj dhe ndryshoni jetën tuaj.

 27.   ELIDA dijo

  Zoti është i lindur nuk është bërë

 28.   Roberto dijo

  Çdo gjë që mendoni dhe çfarë bëni është rezultat i asaj që keni mësuar gjatë jetës tuaj. Nëse dëshironi të keni një rezultat tjetër, ndryshoni mënyrën tuaj të të menduarit dhe të jetuarit.

  1.    Dolores Ceñal Murga dijo

   Faleminderit për komentin tuaj Roberto
   pershendetje nga ekipi

 29.   Djalë MATVILL dijo

  KUR LEXIMI I MENDIMEVE MUNDA OPTIMIZMI DHE SIGURIA U PLOTDSUA ME BESIM TANI E DI SE ATA POZITIVITETI TREGON DIT TON MREKULLUESHME

 30.   Luz Mary Gomez Quintero dijo

  Jam pak në depresion, prandaj më pëlqen të lexoj fraza si këto, sepse më ndihmon të ndryshoj mendimet negative për ato pozitive.

  LUZ

 31.   baca dijo

  mos mëso askënd të jetë si ti, mëso të jesh si ai person që e admiron kaq shumë

 32.   Ann dijo

  Vendim i mirë, punë e mirë dhe shembull i mirë.

  Për sa kohë që keni shpresë, drita e zemrës suaj do të mbetet e ndezur.

 33.   Rafael dijo

  Ndryshimi është i lehtë, gjëja e vështirë është të kuptosh që është kaq e lehtë

 34.   Rolando dijo

  Duajeni veten, doni veten, pranoni veten, tregoni veten dhe do të jeni të lumtur me veten tuaj dhe do të doni ata përreth jush,

 35.   Carlos dijo

  "Çfarë mendon se do të bëhesh" nga Napoleon Hill, një frazë shumë e mirë për të menduar gjithmonë pozitivisht!

 36.   Carmen dijo

  Mundeni nëse mendoni se mundeni. Og Mandino

 37.   Peter Jeta dijo

  Fraza të shkëlqyera !!

  Temat e vetë-ndihmës më magjepsin dhe gjithashtu shkruaj për të njëjtën gjë.

 38.   Jezus Lopez dijo

  Asgjë në jetë nuk është e sigurt, kështu që gjithçka është e mundur. !!

 39.   Ocotal Nueva segovia Nikaragua dijo

  Më mirë të presësh një minutë në jetë ... sesa të humbasësh jetën në një minutë.

 40.   Willian dijo

  Positiveshtë pozitive, kur mendimet e mira shoqërojnë veprime pozitive. Siç thotë thënia, dashuria nuk është dashuri nëse predikohet vetëm, por kur dashurohet dhe praktikohet.

 41.   ELY dijo

  JU SHPENZONI QAR P PR T P KALUAR YN TUAJ ju shqetësoni për të ardhmen dhe nuk e gëzoni të tashmen tuaj.

 42.   Oswaldo Rivera Gomez dijo

  Pyetja ime është se ku mund të regjistroj një mendim që kam shkruar, dhe ka një mbështetje të shkruar në mënyrë që të mos piratohet nga dikush tjetër. Faleminderit për ndihmën tuaj.

 43.   Giovanny mejia dijo

  Nëse Zoti është me ju, kush është kundër jush?

 44.   jose luis dijo

  ASNJILLHER NUK DO T BE JEN AL VETM ATA Q O Pushtojnë një vend në një tjetër zemër ...

 45.   Elvis cedeno dijo

  Një plak gënjen lehtë, pasi është një fëmijë me lëkurë të rrudhur ...

 46.   Jancarlo Paulino dijo

  Pershendetje si jeni. artikull i shkëlqyeshëm për të mbajtur gjithmonë qëndrime pozitive dhe mendime pozitive është detyra jonë si qenie njerëzore artikuj të shkëlqyeshëm dhe të jashtëzakonshëm urime për ata që e filluan atë.

 47.   Judith dijo

  lumturia vjen çdo ditë me pika të vogla

 48.   Shpatore dijo

  Nëse do të mund të renditnim gjurmët e këmbëve që kemi lënë në rrugë dhe të verifikonim sa prej tyre janë shkelur mirë, të cilat janë fshirë shpejt, ose thjesht të kuptojmë që kurrë nuk lëmë gjurmë, ndoshta do të kuptonim më shumë rrugën e jetës që ende duhet të vazhdoni të udhëtoni ... shumë herë ne besojmë se kemi gjëra, kemi jetuar gjithçka, por thellë brenda ka gjithmonë një boshllëk të vogël që akoma nuk e plotësojmë. Shpirti ... shpirti është shumë kompleks, jeta është plot ndërlikime dhe ne gjithmonë ecim në shteg edhe pse kurrë nuk e dimë që ajo ekziston në fund të fundit, vetëm vdekja? Apo vdekja thjesht na befason dhe na tregon se koha jonë ka mbaruar? Një pjesë e atyre gjurmëve të rrugës konsiston në lumturinë e të pasurit gjithmonë diçka për të bërë, dikë që të do thellësisht dhe sinqerisht, diçka që të befason në jetë dhe të vdesësh më në fund duke dashur të jetosh përsëri jetën tënde ...

 49.   pedro dijo

  Kur ndryshoni mënyrën se si i shihni gjërat, gjërat ndryshojnë.

 50.   Jorge dijo

  Ne insistojmë të besojmë se mund t'i ndryshojmë njerëzit. Ky është gabimi ynë më i madh. Njerëzit ndryshojnë vetëm kur të duan.

  Dëgjoni vetëm përvojat tuaja ... Ata janë të vetmit që thonë të vërtetën.

 51.   Haru dijo

  Tani që këmbët e mia janë në tokë, unë mund të fluturoj më lart sesa kur isha në re.

 52.   Aldebaran dijo

  "Pavarësisht nëse mendoni se mundeni ose mendoni se nuk mundeni, keni të drejtë". John Ford.

  "Fati është një qëndrim". Anonim.

 53.   Alvaro Alvarez dijo

  "Nëse nuk i kapërcejmë frikën tonë: ne do t'ua kalojmë fëmijëve tanë frikën." Bruce Lee Shumë interesant, më pëlqen Ne duhet të jemi një reflektim i fitimtarëve.

 54.   Sebastian dijo

  Jeto çdo moment !!… Rinia nuk është fizike, por shpirtërore.

 55.   Sebastian dijo

  E Ardhmja juaj është në mendimet dhe aftësitë tuaja. Sepse e tashmja ishte shkaku i së kaluarës.

 56.   Sebastian escobar dijo

  Bindja është motivimi drejt qëllimeve tuaja.

 57.   Fernando dijo

  Për t'i dhënë atij që është mole de holla!

 58.   Rebeca dijo

  Nga ajo që mendoni dhe jeni, ju tërheq.

 59.   bryan dijo

  Jeta thith, por ne si qenie njerëzore duhet ta kompostojmë atë mut në mënyrë që të rritemi. nga bryan slik

 60.   Louis E Charles dijo

  «Të gjitha gjërat që bëni, edhe nëse nuk ju pëlqejnë, bëjini me Passion. Kënaqësia e arritjeve është më e madhe se përpjekja e investuar ». LE Charles.

 61.   Diego Armando Ortiz Zapata dijo

  Sot në Kili ka shumë që duhet të bien derisa të mësojnë të flasin. (35)

 62.   Elmer Cruz dijo

  pasqyrimet e mira të këndshme më ndihmuan të vazhdoj dhe të reflektoj pak më shumë dhe mbi të gjitha pjekuria ime po rritet pak nga pak ndërsa lexoj falënderime x vendos ato bukur të bukura noxez

 63.   Angie dijo

  "Mos u dorëzo
  pa luftuar më parë »

 64.   Daniel dijo

  Fati nuk ekziston, ekziston vetëm tani

 65.   Daniel dijo

  rregulli i artë kurrë mos u bë pjesë e grumbullit

 66.   Daniel Cortes dijo

  Jeta është një film që duhet ta ndjekim pa e blerë biletën dhe në të cilin aktori kryesor është vetvetja, kjo varet nga performanca jonë nëse filmi është qesharak apo i mërzitshëm.

 67.   Dani dijo

  Jetoni një jetë që do ta mbani mend. (Aviici)

 68.   SHIRLEY ROCIO GONZALEZ MARKET dijo

  "Jo, le të shohim atë që na mungon, nëse jo atë që kemi, sepse përmes asaj që kemi do ta gjejmë"

 69.   Ernesto tenorio dijo

  Faleminderit për ato mendime pozitive që janë shumë të dobishme për mua tani që po kaloj një krizë depresioni ato më motivojnë të vazhdoj e të mos heq dorë. Faleminderit përsëri

  1.    Daniel dijo

   Ernesto; Unë kisha një jetë të lumtur, shëndet, dashuri dhe para, shkela një lëvore bananeje dhe kalova nëpër një vrimë të zezë. Shëndeti im fizik dhe emocional dështoi. Kam dhembje trupi pasi isha vrapues, triathlete, më operuan pas apendicitit. Pas një gju dhe jam i çalë, mendja ime është e verdhë dhe duket se nuk mund ta gjej zgjidhjen e vështirësive të mia. Unë u dëshpërova shumë dhe ishte e vështirë të dilja nga vrima. Me mbështetjen e gruas time dhe të dashurit tim Unë jam duke u përpjekur të shkoj përpara. Unë propozoj që të mbështesim veten në këtë krizë emocionale dhe të kapërcejmë vështirësitë tona. Unë jam i vëmendshëm ndaj përgjigjes suaj Danielson

 70.   pedro dijo

  Unë veproj me efikasitet dhe qetësi në çdo rrethanë, gjithmonë duke dhënë më të mirën time.

 71.   BRINO dijo

  leximi i këtyre mendimeve është duke jetuar momentin tuaj më të mirë në këtë jetë!

 72.   Daniel Cortes dijo

  Asnjëherë nuk ka kuptim në jetë të thuash; unë duhet të kisha bërë një gjë të tillë, e bëj, e bëj këtë dhe nuk mund ta ndihmojmë, tani duhet të shohim përpara dhe të gjejmë zgjidhjen, e kaluara është lënë pas dhe na jep një mësim që mbase nuk duhet të përsërisim, Për të janë gabimet që bëjmë, për të mësuar. Të gjitha qeniet njerëzore kanë bërë gabime dhe është njerëzore t'i njohësh ato, të shërojnë shpirtin tonë dhe të ecim përpara. Gjërat e mira do të vijnë për ata që i pranojnë ato me përulësi .

 73.   pedro dijo

  Unë marr të gjitha vendimet, mendimet, ndjenjat dhe emocionet e mia, duke ditur që unë jam ai që i gjeneroj ato dhe jo ato që ndodhin rreth meje ose ato që të tjerët mund të bëjnë ose të ndalojnë të bëjnë,

 74.   jonathan dijo

  mësoni nga ditët dhe bëjini ditët të mësojnë nga ju

 75.   pedro dijo

  buzëqeshni atij që qan, injoroni kritikun, bëjeni të lumtur atë që ju intereson

 76.   http://google.es dijo

  Falë këtij aplikacioni, gjithmonë do të keni fraza dhe imazhe për t'ju gëzuar
  dhe ju motivoj kur keni nevojë për të.

 77.   jonathansuazo dijo

  Në botë ka shumë teste cila nga ato teste është që ju të mësoni të jeni në gjendje të përballeni me probleme dhe t'u jepni një zgjidhje ndryshimeve tuaja që ju ndodhin gjatë jetës \ ,, / gjithmonë mos i thoni jo Zotit PSE nëse jeni me Zotin që kundër teje

 78.   fran dijo

  Faleminderit shumë për ndarjen e këtyre frazave interesante dhe plot dritë. Ato ju bëjnë të reflektoni dhe kuptoni se jeni duke gabuar dhe në cilën mënyrë të ktheheni.
  Gjëja më e rëndësishme në jetë është të shijosh rrugën dhe të vlerësosh njerëzit që të duan.
  Mos harroni, ju jeni i vetmi që mund të ndryshoni mendimet tuaja dhe ato mendime do të shfaqen në jetën tuaj. «Ndërsa brenda është jashtë; si jashtë është brenda »
  Të jesh i lumtur.

 79.   indiram dijo

  Jeta është më e mira që kemi është arsyeja që ne jemi në gjendje të ngrihemi çdo mëngjes me buzëqeshjen tonë më të mirë është ajo që na jep forcë për të ecur pa frikë duke ditur se në çdo zgjim diçka e mrekullueshme na pret pa marrë parasysh pengesat gjatë rrugës sepse ne do të jetë i aftë t'i përqafojë ata dhe t'u japë atyre më të mirën e vetes dhe kjo do të thotë të jesh në gjendje të qeshësh edhe kur duket se shpirti ynë mund të na thyejë, kjo jetë dhe ndjenja e lirisë janë të mrekullueshme

 80.   indiram dijo

  Çdo ditë zgjohemi me bindjen e qartë se ajo që kemi më së miri është fakti i ekzistencës sonë dhe kjo na ndihmon të bëjmë gjëra më të mira për të ndarë çdo sekondë duke na dhënë hirin e një buzëqeshje në mënyrë që ata që na shohin të kuptojnë gjithashtu se secili një prej nesh jemi të shkëlqyeshëm çdo qenie e vogël në këtë univers është e veçantë dhe kjo na bën të shkëlqyeshëm dhe ndajmë më të mirën çdo ditë që mësojmë veten ta përmirësojmë këtë fakt për të ndjerë zemrën tonë më thellë dhe për të zbuluar sa bukuri duhet të shohim dhe të ndiejmë se si e madhe kjo ekziston

 81.   Karlos Martel dijo

  Bëra sikur isha mirë, bëra sikur asgjë nuk ishte në rregull me mua, dhe këtu jam më vetëm se kurrë dhe po copëtohem brenda, pa e vërejtur askush.
  Pretendoj, pretendoj, pretendoj, gjithmonë dhe as personi që supozohet se më njeh më mirë nuk e vëren atë. Dhe pastaj janë "Ju thatë se nuk ju interesonte.", Plehra të pastra.
  Ndonjëherë mendoj për depresionin si një mënyrë për të trajtuar botën. Si, disa dehen, disa ngrihen, disa depresionohen. Sepse atje ka aq shumë gjëra që ndodhin atje, saqë duhet të bësh diçka për t'u marrë me të.

  1.    Carlos Martel dijo

   Ju nuk mund të pretendoni sikur pretendoni sikur po vdisni ngadalë ndjenjat dhe në fund me këtë ne e bëjmë atë duke u përpjekur të jetojmë atë që të tjerët flasin më mirë le të rrjedhin fjalët dhe të ndiejnë se kushdo që na do do të jetë atje për të na mbështetur edhe nëse duket sikur një gënjeshtër një buzëqeshje për çdo ditë një përkëdhelje për jetën që na jep më të mirën

 82.   ËILLIAM CONCHA dijo

  Kur mendoni se gjithçka ka mbaruar është koha për të filluar përsëri

 83.   pepe dijo

  Pa dyshim, këto fraza më kanë dhënë një buzëqeshje dhe janë shumë të dobishme dhe të domosdoshme kur kemi vetëvlerësim të ulët

 84.   Adriana dijo

  Me fal falni! ,Unë të dua ! dhe faleminderit! ; Janë fjalë magjike, është e vështirë për mua të kuptoj pse shumica e njerëzve e kanë të vështirë t’i thonë !!! Këto janë emocionet e vërteta që lëvizin !!! shërojmë zemrën, shpirtin, shpirtin dhe ushqejmë qenien tonë

 85.   Martin dijo

  Jeta nuk është. Ta kontrolloni për. Në Tendojeni nëse ndalet. Jetoje ate

 86.   Martin dijo

  Nje buzeqeshje. Më e mira. Antidot. Kundër krizës dhe shqetësimit që. Zoti ju bekoftë

 87.   Martin dijo

  Mendimet. Pozitiv Ata janë të fuqishëm dhe. Negativët janë të dobët mendojnë se është koha më e mirë këtu dhe tani

 88.   Glenda dijo

  Jetoni ditën tuaj sikur të ishit zhdukur nesër !! Çdo gjë ka një zgjidhje dhe nëse ndodh diçka e keqe është vetëm të mësosh, mos e harro!

 89.   Martin dijo

  Jeta është e ëmbël. Të hidhur duhet të jemi. I fortë për. Të mirët. Dhe e keqja

 90.   Martin dijo

  . Gjatë gjithë jetës. Jo kjo Cast. Në mënyrë që. Kuptoni atë. Nëse për të jetuar

 91.   ricardo dijo

  Ne jemi vetëm-Mendje dhe Shpirt-Kërkojmë Zotin nuk ka asgjë tjetër

 92.   Martin dijo

  Zoti Është shumë e. I madh Oursshtë e jona. Forcë. Oursshtë e jona. Mburoja është kush. Ngritja tonë. Koka Pyet

 93.   Pura Vida dhe Ju dijo

  -Pura Vida y Vos -Paz y Amor -Paqja dhe Dashuria-

 94.   Santiago Jaramillo Grenada dijo

  Gjërat më të mira në jetë janë falas dhe nuk mund t’i shihni. Njerëzit më të mirë vazhdimisht ndryshojnë dhe vetë-përmirësohen

 95.   Martin dijo

  Kur. Tashmë Ju nuk mund të më shumë. Whenshtë kur. Ti mundesh. Gjithçka

 96.   Carlos Martel dijo

  Njeriu i bezdisur nuk gjen shërim për të keqen e tij, pa marrë parasysh sa ikën; Kudo që është, gjithçka duket të jetë gjithçka, nuk ka asgjë të re, ai e mori qenien me vete.
  Qenia njerëzore është e destinuar të jetojë "dans les convulsions de l'inquiétude, ou dans la léthargie de l'ennui" (midis konvulsioneve të shqetësimit ose letargjisë së mërzisë).

 97.   Carlos Martel dijo

  Vdekja është pagesa dhe ligji i të jetuarit. Ne duhet të pajisemi për vdekjen sesa për jetën. Sepse të jetosh do të thotë të vdesësh ditë për ditë dhe ne jemi gabim kur e shohim vdekjen si diçka të ardhme: një pjesë e madhe e saj tashmë ka kaluar, çdo moment i jetës së kaluar tani pushtohet nga vdekja: fëmija dhe i riu që ka vdekur në ne ka vdekur. kemi shkuar. Asgjë nuk është aq e dobishme për butësinë sa të mendosh vazhdimisht për një ekzistencë të shkurtër dhe të pasigurt: në çdo veprim njeriu duhet të marrë parasysh vdekjen. Vdekja i sjell njeriut lirinë, sigurinë, përjetësinë. Por me vdekjen të gjitha gjërat përfundojnë, duke përfshirë edhe vetë vdekjen), dhe asnjë e keqe nuk është e madhe atëherë nëse ajo është e fundit nga të gjitha.

 98.   Raquel dijo

  Një luftëtar i dritës nuk humbet kohë në provokime, ai ka një fat për të përmbushur.

 99.   Martin dijo

  Zoti i lexoi betejat tuaja më të këqija për sa më mirë. Luftëtarët

 100.   Daniel dijo

  Zoti është udhëzuesi ynë, por vendimet tona janë në duart tona.

 101.   Alice dijo

  E doja, i tejkaloja pritjet e mia

 102.   ENRIQUE dijo

  ASNJ ISHER IS NUK LSHT L VON kur doni të arrini.

 103.   Mary dijo

  Mos pretendoni se gjërat janë ashtu si dëshironi, urojini ashtu siç janë.

 104.   marsel dijo

  jeta; është kaq e vështirë për ta dhënë, dhe kaq e lehtë për ta hequr atë

 105.   Martin dijo

  Walker. Nuk është. Rrugë Po. Ec kur ec

 106.   ËILLIAM CONCHA dijo

  VETM D LGJOJ - M TRDO ÇFAR IS GSHTOOD E MIR - - E HEDH T THE KEQIN DHE ME ECHOS E DEMONSTRATE

 107.   Jordi dijo

  . Gjatë gjithë jetës. Marshtë e mrekullueshme. Po. Nuk e di. Ai ka frikë prej tij

 108.   RAUL dijo

  NESE SHIKONI ÇFAR Y NUK KENI NUK KENI ASGJ ... NFSE SHIKONI ÇFAR Y KENI T Y GJITHA ..

 109.   JACKSON dijo

  Asnjëherë mos ankoheni për jetën, pas jush ka shumë njerëz që duan të jenë si ju shumë të shëndetshëm, nëse ju dyshoni të shkoni në spitale

 110.   XHAKSON AGUILAR dijo

  Çdokush e di se si të flasë dhe të kritikojë, por pak e dinë, lexojnë, shkruaj, dhe shumë më pak e di se si të kuptojnë / JACKSON AGUILAR

 111.   XHAKSON AGUILAR dijo

  Sfera e jetës

  Sfera e jetës kthehet dhe kthehet, dhe ju duhet të dini rreth kthimit, përndryshe ju do të jeni si sfera.
  XHAKSON AGUILAR

 112.   Mary dijo

  Kur më pak e pret, jeta na sfidon. Le t’i tregojmë se kemi forcën dhe guximin për ta kapërcyer atë!

 113.   Mary dijo

  Nëse bie, ngrihu në këmbë. Kur të ngrihesh SHKO N. Kur vazhdoni, JU ARRENI. Kur të arrini atje ku duhet të shkoni, prisni ... Më e mira është akoma për të ardhur ... GATI ??

 114.   Jordi dijo

  Në këtë jetë. Ti je i vetmi. Person që. Mund të të bëjë. Gëzuar, përgjegjësia është e juaja

 115.   Jordi dijo

  Forca. Energjia. E Zotit. Që gjithçka përmbyt dhe depërton nuk është e vetmja. I gjithë universi është i afërt. Dhe mendja që porosit gjithçka omnia posun në eo kush më ngushëllon. Unë mund të bëj gjithçka. Në atë që më ngushëllon dhe jeton brenda. Ju udhëzoni. Çaj Ndriçojeni dhe mbrojeni. Rri i qete. . Energjia. E pafund Të universit. Eshte ne. Ti Me ty Favor

 116.   Mary dijo

  Unë i dua njerëzit që më urrejnë, ata e kalojnë ditën duke menduar për mua.

 117.   Mari! dijo

  Uau. Gjithmonë kërkoja mendime për t'i ndarë me miqtë e mi. Dhe unë e doja këtë faqe. Faleminderit

 118.   Mary dijo

  Jam pozitiv Duket se nuk është shumë e dobishme të jesh diçka tjetër.

 119.   Mary dijo

  Lumturia nuk konsiston në bërjen e asaj që dëshiron, por në dëshirën e asaj që bën.

 120.   Por dijo

  "Mos harroni kurrë nga vij, për të qenë i qartë se ku po shkoj." AleBere

 121.   Mary dijo

  Bëni një jetë të hidhur që të gjithë munden. Të turpërosh jetën me qëllim është një art që duhet mësuar. Disa pengesa nuk janë të mjaftueshme.

 122.   Julio dijo

  Shumë falemnderit.
  Kjo është vetëm ajo që duhej të dëgjoja sot.
  Vetëm videoja e parë karikon bateritë tuaja

 123.   Mary dijo

  Nëse nuk është në duart tuaja për të ndryshuar një situatë që ju shkakton dhimbje, gjithmonë mund të zgjidhni qëndrimin me të cilin përballeni me atë vuajtje.

 124.   Jordi dijo

  Pasuria e fuqisë së arit. Po vdes duhet të braktisësh. Në parajsë vetëm ju. ju merrni atë që ju jepni atyre. pjesa tjetër

 125.   Ura Jhonny Gamarra dijo

  "Qeniet njerëzore nuk mund të shohin zemrën ose të lexojnë mendimet e të tjerëve" Jhonny Gamarra Puente

 126.   Mary dijo

  Të nënçmosh jetën është frikacake! Sa e madhe është qenia njerëzore që me përpjekje të mëdha i reziston fatkeqësive të mëdha.

 127.   Marinela rocher dijo

  Unë i dua të gjitha frazat pozitive ... Unë jam të gjithë pozitiv ...
  Ndjehem me shpirt të lartë plot energji të mirë ...

  Jeta është e bukur kur ndryshon perspektivën tënde për gjërat ...

  Një person ankohet gjatë gjithë kohës për gjithçka të keqe që i ndodh dhe mendon pse ai dhe deri kur, edhe kur jeta e tij do të ndryshojë ...
  Jeta juaj do të ndryshojë kur të ndryshoni të menduarit tuaj, mënyrën tuaj të të parit të gjërave dhe veçanërisht që ju falënderoni x atë që keni dhe kështu të filloni të tërheqni të mirën në jetën tuaj.

  Më pëlqen shumë të ndihmoj njerëzit me gjithë këtë, të cilët nuk dinë të jetojnë ose të përballen me jetën me një buzëqeshje ...

  Unë do të doja të isha në gjendje t'ju ndihmoja ju dhe familjen tuaj DANIELSON Kam shumë informacion për të ndarë dhe sigurisht pa e kuptuar do të dilni nga ai pus ... më kërkoni x Fb
  Burri Nela Rocher

  1.    Daniel dijo

   Marinela: Faleminderit shumë që dëshironit të më ndihmoni, nuk jam pjesë e ndonjë rrjeti social, emaili im është: danielsonscott64 @ gmail.com, është gjithmonë e këndshme të takosh dikë që dëshiron të të ndihmojë, sinqerisht.

 128.   Jordi dijo

  Mund të jetë vetëm. Lumtur Përgjithmonë. Le ta Dijë. Bëhu i lumtur. Me gjithçka

 129.   Jordi dijo

  Nuk ka Pranvera Pa Lule. Jo verë. Pa Ngjyrat. As vjeshta pa racizëm dhe as dimri pa. Borë dhe të ftohtë

 130.   Daniel dijo

  Marinela: Faleminderit që jeni interesuar për rastin tim të veçantë, në këtë kërkim shkencor dhe shpirtëror ende nuk kam gjetur një përgjigje, kam kërkuar dëshpërimisht ndihmë, kam një grup interaktiv njerëzish midis të cilëve ka: ortoped, fiziatër, fizioterapist, psikoanalist, mjek bioenergjik, mjek i përgjithshëm dhe internist. Unë nuk jam pjesë e ndonjë rrjeti social por mund të marr ndihmën tuaj përmes emailit tim: danielsonscott64 @ gmail.com, numri im i telefonit është 3104807374. Edhe një herë FALEMINDERIT Daniel Cortes

 131.   Jordi dijo

  E ardhmja ne. Tortura. Dhe e kaluara na zinxhir. Ja. Sepse na shpëton. E tashmja

 132.   Mary dijo

  Gjërat e vogla, shumicën e kohës, janë më të rëndësishmet. Detaje që shënojnë jetën tonë dhe që kujtesa e tyre na shoqëron në rrugën që duhet të ndjekim. Rendi dhe planifikimi që ne i vendosëm vetes në ekzistencën tonë janë të padobishëm nëse gjatë rrugës gjejmë Miqësi dhe Dashuri. Ata do të jenë, prej atëherë e tutje, ata që vendosin në cilin drejtim duhet të lëvizim.

 133.   indiram dijo

  Unë shikoj yjet dhe në to është drita që ndriçon natën ndjesinë e të qenit në gjendje të zgjohet kur nata dëshiron të bëhet e errët dhe ne vetëm duam të shijojmë dritën e bukur të natës të ndriçuar midis yjeve dhe fytyrës së lumtur e hënës duke na kujtuar për veten tonë bukurinë e kësaj hapësire që jeta na jep çdo ditë një dhuratë një pamje të re të dritës në çdo ditë të re të zgjimit tonë

 134.   cinder pazuzu dijo

  Jeta është kaq e bukur
  Kjo më mban të mos udhëtoj nëpër yje
  No !!!
  Jeta ta shpif
  Ky është përkufizimi im
  Ata kaluan nga ëndrrat dhe dëshirat në një zhgënjim

 135.   cinder pazuzu dijo

  Unë jam një yll që po pushon së ndriçuari
  Ai e do shumë FAMILJEN tuaj dhe ju do të SHIKONI

 136.   Mary dijo

  Jeta nuk është mut. Këpucët janë njerëzit që ne i lëmë të shkatërrojnë jetën tuaj. Mos i lejoni ta bëjnë !! Jeta është e bukur nëse keni vullnet për të, ndaloni të pendoheni dhe bëni diçka të dobishme për veten tuaj, bëni atë që ju pëlqen më shumë dhe mos i lini të kenë një mendim ose të vendosin për ju.

 137.   indiram dijo

  Kush është në gjendje të thotë se jeta është mut kurrë nuk ka jetuar kurrë nuk ka qenë në gjendje të ndiejë një fjalë të dashurisë ose të shohë një perëndim dielli nuk ka qenë në gjendje të ndjejë brenda çdo qenie njerëzore ndihet e frustruar në një moment Por jo për shkak të këtyre çështjeve që mundemi themi se jeta është mut sepse kjo është ajo që atëherë do të përcaktonte veten është gjëja më e madhe që kemi këtë fakt jeta jonë dhe ajo është kaq e veçantë çdo ditë është një dhuratë e shkëlqyer vetëm për këtë person unë mund t'i them që të shikojë në një pasqyrë që buzëqesh haptas vetëm atë gëzim dhe brendësinë e tij që ai është në gjendje të ndiejë dhe ai do të shohë që së shpejti lumturia do të hyjë brenda tij të ndiejë çdo gjë të vogël pasi jeta më e madhe është më e bukura në këtë univers ne jemi në gjendje ta ndiejmë atë në mënyrë që të gjithë të jenë në gjendje të japin më të mirën e vetes Shpresoj nga zemra kushdo që të jeni që të gjeni kuptimin tuaj dhe të kuptoni madhështinë dhe gabimin tuaj Shpresoj të gjeni më të mirën dhe të ndriçoheni me e vërteta

 138.   indiram dijo

  Le të kujtojmë çdo ditë lumturinë që kemi duke qenë në gjendje të ndajmë një përshëndetje të thjeshtë, një buzëqeshje të thjeshtë dhe të kujtojmë se jemi gjallë dhe ndiejmë të mirën dhe gjërat që nuk duken aq të mira, por që na bëjnë të kuptojmë se kush jemi në të vërtetë , të mos e humbasim lumturinë e të qenit një vetë dhe të ndajmë më të mirën që kemi me ata që besojnë se nuk e kanë njëri-tjetrin dhe kështu mund të takohen me të vërtetë. një fytyrë e trishtuar në mënyrë që të ndjejë ëmbëlsinë e ditës nuk shihet gjithmonë ndonjëherë është e përfshirë dhe mbështjellja e saj është e vështirë të hapet, por kur hapet, çfarë ëmbëlsie nuk shkon aq shpejt, mbetet për më shumë ditë dhe ia vlen duke kujtuar çdo ditë ëmbëlsinë e jetës që ata janë të lumtur brenda, pjesa tjetër është vetëm sipërfaqësore

 139.   Daniel dijo

  Veryshtë shumë e lehtë të flasësh dhe të japësh një mendim kur dikush është mirë, por është shumë e vështirë të shohësh jetën pozitivisht kur jemi keq për çfarëdo arsye. Duhet të identifikojmë qartë se cili është përbërësi kryesor i mjerimit tonë dhe nga ai realitet të përpiqemi të dy lloje depresioni në jetë, probleme imagjinare: është kur pa ndonjë arsye të dukshme jemi keq dhe shohim jetë të zezë dhe nuk e kuptojmë pse, këta njerëz kanë nivele të ulëta të serotoninës, ata dridhen ulët, këta njerëz priren të depresionohen natyrshëm. Shkaku është specifik; i atribuohet një situate të veçantë si humbja e një të dashur, vdekja e qenit tuaj, një humbje ekonomike, etj, etj. Nëse dikush thotë se jeta thith, le të provojmë për të kuptuar arsyen e tyre dhe për të mos shtypur rrëfimin e tij aq ashpër.

 140.   Mary dijo

  E vetmja gjë këtu është të jesh pozitiv, të jesh në gjendje të lexosh diçka që të inkurajon pak. Unë nuk dua të hap këtë faqe dhe të shoh dikë që thotë se jeta është mut, sepse luftohet shumë çdo ditë që të ngrihesh nga shtrati dhe të përballesh me gjithçka pa ndonjë dëshirë për të të kujtuar se je duke jetuar një mut të jetës. Nuk e dua atë, prandaj u futa këtu, sepse komentet ishin superpositive, ato ju bëjnë të reflektoni për atë që ne bëjmë gabim. Këto quhen Burime të Vetë-Ndihmës, jo Burime të Vetë-Shkatërrimit. E kuptoj që duhet të jeni mirëkuptues me njerëzit, por nëse të gjithë do u tregonim problemet tona ... Titulli i faqes do të ishte i gabuar atëherë.

 141.   Mary dijo

  Sot vë një buzëqeshje, ajo kombinohet me gjithçka ...

 142.   cinder pazuzu dijo

  Dua vetem te jem e lumtur. në këtë botë që digjet

 143.   Mary dijo

  Si të gjithë !!. Mundohuni të ndryshoni mënyrën tuaj për të parë jetën dhe të kërkoni ndihmë nga njerëzit përreth jush, nga njerëzit pozitivë. Kjo do t'ju ndihmojë, por mbi të gjitha, të merrni forcë nga kudo për të ndryshuar vizionin tuaj të jetës, nëse nuk e bëni atë, nëse nuk përpiqeni ta ndryshoni atë, e keni të vështirë të gjeni lumturinë tuaj. Qëndrimi juaj për të zgjidhur një problem është shumë i rëndësishëm, duhet të keni një predispozicion për ta bërë atë dhe pastaj të shkoni drejt zgjidhjes. Nëse jeni të hutuar, nëse nuk dini në cilën rrugë të shkoni, kërkoni ndihmë, siç thashë më parë, nga personi që mendoni se do t'ju bëjë mirë .. Shpresoj që gjërat të shkojnë mirë për ju !!

 144.   cinder pazuzu dijo

  🙂

 145.   indiram dijo

  Unë vetëm mund t'ju them se lumturia është në ju dhe ju jeni më të mirët në këtë botë, ndjeheni kush jeni në të vërtetë dhe do të shihni se një ditë ajo që keni thënë do t'ju dëmtojë më shumë të irrituar do të kuptoni pse e keni thënë dhe ju do të ndjej lirimin e lidhjeve që ndonjëherë e bëjnë Ndjeje këtë. Nga mënyra se si ke buzëqeshur sot je shikuar në pasqyrë dhe ke parë sa të veçantë je nga këtu të dërgoj pak magji të universit që të mund të gjesh tuajat, mbani mend sa i madh jeni. Pajtohem që ne duhet të respektojmë njëri-tjetrin dhe mendimet që do të ishin të kësaj bote nëse për shkak se ju jeni lënduar dhe hutuar harrojmë ekzistencën tuaj në atë që do të na kthente në atë që jemi në asnjë mënyrë, prandaj besoj se të gjithë duhet të të jenë në gjendje të ndihmojnë njëri-tjetrin Sepse me siguri nëse do të ishit ai person që thoni diçka pa logjikë, nuk do të donit që ata t'ju braktisnin, gjithçka fillon me të qenit në gjendje të kuptoni se të gjitha qeniet kanë nevojë për njëra-tjetrën dhe ne gjithmonë do të kemi diçka për të ndarë të tjerët edhe nëse nuk duket kështu, prandaj gjëja më e mirë është të fillojmë duke u përpjekur të na ndihmojnë të mos na shkatërrojnë më

 146.   indiram dijo

  Midis maleve dhe majave unë eci ngadalë që të jem në gjendje të marr frymë nga kjo aromë pastërtie ndjesia që i jep këtij fakti të ndjenjës së kaq shumë qetësisë dhe duke parë majat më bën thjesht të qesh për të vazhduar këtu. Seashtë deti blu që më bën të ndihem midis tij hapësira dhe im Unë jam thjeshtësia e natyrës që e bën çdo ditë gëzimi im është më i madh se sa është ky univers dhe sa herë e humbasim arsyen e sensit që jemi në gjendje të përqafojmë atë që kemi tjetër thjesht sepse ato janë në ekzistencën tonë ne jemi në gjendje të transmetojmë Kush jemi ne? Lumturia që ata ju tregojnë një përqafim që vjen nga zemra, pa asnjë arsye, thjesht për të vazhduar të jetoni në këtë parajsë të dritës, keni një ditë të shkëlqyeshme, nuk ju kam harruar, shpresoj ta bëni mos harroni të ju buzëqesh çdo ditë për të parë brenda jush dhe për të ndjerë se kush jeni në të vërtetë, nuk ka rëndësi nëse nuk shkruaj, ndjehem çdo ditë me buzëqeshjen tuaj më të mirë, ta dhuroj dhe ta jap më parë, Shpresoj të gjesh atë që dëshiron, urimet e tua, thjesht nuk e sheh akoma. Po do të zbuloni se yjet e natës ndriçojnë ëndrrën tuaj dhe agimi i ditës mund t'ju japë buzëqeshjen tuaj më të mirë çdo ditë të ekzistencës tuaj

 147.   Marinela rocher dijo

  Secila fazë e jetës ka një qëllim; Ne kurrë nuk do ta shihnim dimrin pa një verë. Dita pa natën e saj. Dje ndërton sot. Sot do të ndërtohet nesër.
  Çdo moment është i nevojshëm për të krijuar një tërësi ... Gjithçka është e rëndësishme !!!
  drz

 148.   Marinela rocher dijo

  "Jeta është një ylber !! ... Jo gjithçka është rozë, por jo e zezë"

  Çdo ngjyrë është një gjendje mendore, një moment, një situatë që po kalojmë ... kështu që le të shmangim rënien në ngjyra të errëta, dhe nëse biem menjëherë nga atje, dhe të buzëqeshim sikur asgjë nuk po ndodhte ... dhe kështu jeta gjithashtu do të na buzëqeshë, me mundësi të reja.
  Ne duhet të shijojmë secilën fazë të jetës sonë, çdo moment dhe të buzëqeshim pavarësisht nga çdo situatë ... sepse nuk e dimë se çfarë do të vijë nesër.

  Jam i lumtur!!
  «NUK KAM GJITHÇKA DUA,
  POR KAM GJITHÇKA M NE DUHET »

 149.   Marinela rocher dijo

  Pajtohem me Danielin, ne nuk e dimë në çfarë situate është ky person, mbase ai e përdori këtë medium si një rrugëdalje kur vërtet po kërkonte ngushëllim ose ndonjë mendim se ku mund të gjente diçka që do ta largonte nga ajo gjendje e ulët mendore që po ndodh ... dhe ndoshta situata e saj është shumë e re dhe e fortë për të që ajo nuk gjeti asgjë për ta ndihmuar dhe kjo është arsyeja pse një shprehje e tillë, dhe në këto raste ajo që duhet të bëhet është të japim më të mirën që kemi duke u munduar ta bëj këtë person të ndryshojë këndvështrimin e tij për jetën ose thjesht të ngacmohet pak dhe të mos gjykojë dhe të qortojë asgjë, sepse mendoj se të gjithë kalojmë situata shumë të vështira që në kohën kur e ndjemë se nuk mundëm dhe pasi i kapërcyem madje qeshim dhe themi kjo nuk është asgjë që unë mund të trajtojë më shumë ...
  Ajo që unë mund t'i them atij personi të vogël është se nëse ai e propozon atë dhe ka vullnet, ai mund të dalë nga kjo, që ai të kërkojë brenda vetes forcën për ta bërë atë, sepse unë e di se ai e ka atë, për diçka që unë hyj në këtë faqe. Dhe gjithmonë mendoni se nuk jeni i vetmi me probleme, të gjithë kemi disa më të mëdhenj dhe disa më të vegjël, por nëse Zoti ju vendos në këtë situatë është sepse mundeni me këtë… Zoti nuk na dërgon diçka me të cilën nuk mundemi . Thjesht kini besim dhe shumë vullnet ... Asgjë nuk është përgjithmonë ... Gjithçka ndodh !!
  Zoti është me ty

 150.   cinder pazuzu dijo

  Faleminderit për fjalët tuaja magjike.
  .. Kam bërë gabime që mbase as vdekja nuk do t'i zgjidhë
  .. Nuk ka kohë për tu penduar
  Unë duhet të qëndroj pozitiv
  Dhe më vjen keq nëse i ndryshoj vizat
  Mendimet pozitive janë reale.
  Si dhe negativet dhe unë e jetova tërë jetën time në negativitet
  Tani që është tepër vonë për të kërkuar falje
  Unë vetëm duhet të jem pozitiv për të eleminuar negativitetin tim
  … ..
  ..

 151.   Marinela rocher dijo

  Gabime? Ne të gjithë e kryejmë atë ... dhe gjithçka ka një zgjidhje, vetëm sepse jeni të pikëlluar x situata juaj është që nuk mund ta gjeni, por ekziston. E vetmja gjë që nuk ka zgjidhje është vetë vdekja.
  Sigurisht që ka kohë! Thjesht më lër të të jap se çfarë dhe duhet të jetë aty ku je dhe tani ... kërkimi i faljes është shumë i rëndësishëm. Gjithmonë duhet të falësh dhe të kërkosh falje, sepse ajo që nuk falet bëhet diçka që peshon përjetësisht. Beje! Nëse vërtet pendoheni, kërkoni falje dhe do të shihni se do të ndiheni shumë më mirë.

  Ndoshta herë pas here vuani shumë, por janë ato momente që ju afrojnë me atë pjesë brenda jush që e di pse jeni këtu.

  Ka të ngjarë të ndiheni të zbrazët.
  Ju nuk doni ta plotësoni atë boshllëk vetëm për hir të ndjenjës.
  Timeshtë koha që do t'ju japë përgjigjen. Lëreni atë që ju rrethon tani të rrjedhë dhe të marrë me dashuri atë që ju lëndon. Sepse ajo boshllëk është gjithçka veç e pavlefshme ...

 152.   indiram dijo

  Për ju cikder shpresoj që sot të shkëlqeni pak më shumë se këto ditë dhe e dini gjëja më e rëndësishme dhe e madhe është se keni kuptuar që keni jetuar në negativ sepse e dini arsyen tuaj për të qenë në gjendje të luftoni kundër tij me më të mirën tuaj gjendja e urimeve çdo ditë që shkëlqen Pak më ngadalë por me madhështinë e kush jeni, kërkoni falje sa herë që kjo ju bën mirë, bëni gjithçka që kontribuon për tu ndjerë më mirë dhe këtë vetëm ju mund ta dini se kurrë nuk është vonë për asgjë shkëlqimin e dritës gjithmone do t'ju ndriçoj ne menyre qe te dini se cfare duhet te zgjoheni cdo dite me buzeqeshjen tuaj me te mire dhe te ndjeni se kjo jete na jep me te miren edhe pse shume here nuk ju duket sikur jeni e madhe dhe e forte nuk i lejoni te ju shkaterrojne dite pak me e bukur brenda cdo dite nje gezim i ri se ju merrni gjithcka ju propozoni shume energji pozitive per ju urimi im qe para fundit te vitit ti ndjeni gjerat ashtu si doni pak nga pak por mund t'i ndieni ato

 153.   Mary dijo

  Sa bukur gjithçka që thoni !!!, mendoj se këto fjalë do ta ndihmojnë shumë Cynder-in. Gjëja e rëndësishme është që ju ta njihni gabimin dhe tani mund ta rregulloni atë në mënyrën më të mirë të aftësisë tuaj. Mendoj se mund të më ndihmojë edhe mua, megjithëse zakonisht jam pozitiv ka ditë që janë shumë mizore dhe të vështira për tu bartur, por siç thoni ju, duhet ta filloni ditën me një buzëqeshje dhe t'ia transmetoni gjithë atë energji pozitive njerëzve përreth jush . Kjo do ta bëjë gjithçka shumë më të durueshme. Faleminderit të gjithë njerëzve që janë atje dhe kontribuojnë me grurin tuaj të rërës.

 154.   indiram dijo

  Më vjen mirë që e kupton që të gjithë kemi nevojë për njëri-tjetrin në realitetin e ekzistencës, më dhembi të lexoja atë që the ditë më parë për shkak të qenies që kalonte një kohë të keqe dhe kjo është arsyeja pse jam i kënaqur që e kupton atë në rrugën e jetës Ndërsa këtu nuk mund ta gjykojmë, thjesht duke u përpjekur ta ndihmojmë njëri-tjetrin të ndihemi mirë me veten, unë zakonisht nuk shkruaj këtu por mendoj se zakonisht bëjmë atë që dikton zemra jonë dhe kjo është arsyeja pse unë kam vazhduar këto ditë të shohësh realitetin e gëzimit të asaj Qenieje nuk është e mrekullueshme të dish se kemi njëri-tjetrin se ka më shumë sesa të jemi në gjendje të ndajmë me ata që na duhen, mbase në një mëngjes na duhet apo jo por gjëja e rëndësishme për mua është të bësh gjëra sipas diktimit të zemrës dhe jo për arsye të tjera Maria, përmirëso ditën tënde, mendo për atë që mbush më shumë jetën tënde dhe do të shohësh që buzëqeshja shkëlqen vetë. Kalo një ditë të shkëlqyeshme.

 155.   Mary dijo

  Faleminderit!!. E di, isha pak mizor dhe kërkoj falje. Thjesht kisha nevojë të dëgjoja diçka të këndshme dhe kur pashë që jeta thith u zemërova, sepse nuk mendoj ashtu, pavarësisht gjithçkaje. Një përqafim dhe një ditë të mbarë !!

 156.   Marinela rocher dijo

  Qetësi dhe qetësi për zemrat tuaja.
  Ligjet e universit janë të shkëlqyera, ju vetëm duhet t'i studioni për t'i kuptuar, për t'i kuptuar dhe kështu t'u bindeni, në mënyrë që të merrni atë që duam aq shumë.
  Ligji 1 është ai i UNITETIT hyjnor, ai shpjegon se si të gjithë jemi të lidhur në një farë mënyre. Gjithçka që bëjmë, themi ose mendojmë se është e lidhur, dhe e të gjithë të tjerëve në këtë univers të gjerë në të cilin jetojmë. Të gjithë jemi një. Ne të gjithë jemi pjesë e një tërësie. Të gjithë jemi të lidhur dhe kjo është e vërtetë, pasi mënyra se si i trajtojmë të tjerët është mënyra se si na trajtojnë ata. Bota do t'ju përgjigjet në të njëjtën mënyrë si ju përgjigjeni botës. Duhet të mendoni para së gjithash, se si duhet të reagoni ndaj secilës situatë. Gjithçka që mendoni, ndjeni, flisni, ka të bëjë me një efekt mbi gjithçka tjetër. Ajo që po thotë ky ligj është që ne dhe Zoti, si dhe pjesa tjetër e njerëzimit dhe natyrës jemi pjesë e një tërësie, dhe se në një mënyrë të caktuar ndonjëherë nuk e kuptojmë atë, ajo që ndodh rreth nesh ndikon tek ne dhe kur vjen puna një personi edhe pse nuk e njohim, ndiejmë praninë e tij, disponimin e tij të keq ose të mirë që ai solli ose dridhjet e tij të mira ose të ulëta, etj.
  Ndërsa njohuria dhe kuptimi ynë i këtij ligji rritet, rritet edhe lidhja dhe njohja jonë e Zotit.
  Kështu që ju duhet të filloni të bëheni të vetëdijshëm për secilën situatë për të menduar se si duhet të reagojmë, në mënyrë që të mos lëndojmë dikë ose të mos bëjmë diçka që nuk duam ta bëjmë / themi.

  Dite e shkelqyer !! Shijoni ditën tuaj dhe mos mendoni për nesër ... mirë dhe akoma nuk ka ardhur ... Bekime dhe dridhje të mira për ata që ndjekin këtë lidhje

 157.   oktavio hernandez dijo

  40 mesazhet pozitive janë të shkëlqyera dhe besoj me modesti se mund të shtohet…. Që ne duhet të kërkojmë dhe të mbajmë miqësi të mirë sepse shpesh ato formojnë një familje të dytë të zgjedhur nga vetë ne.

 158.   i riu felipe rdriguez lucero dijo

  "Nëse një ditë ndiheni të trishtuar dhe të dëshpëruar, mendoni se ishit njëherë spermatozoidi më i shpejtë nga të gjithë." Groucho Marx. 🙂

 159.   indiram dijo

  Cynder pazuzu shpresoj që rrethanat tuaja po ndryshojnë dhe gjërat në jetën tuaj po shkojnë ngadalë por shumë pozitive që ju mund të përmirësoheni, unë thjesht doja të dëgjoja nga ju dhe ta kujtoja ditën me një buzëqeshje për të hapur zemrën tuaj për të tjerët me shpresë

 160.   indiram dijo

  Zgjimi i jetës u bë për ty fëmija im i ëmbël që mbërrita në agim për të më bërë të ndiej mënyrën më të qetë lumturia e madhështisë së ndarjes së të qeshurave dhe ndjenjës që në çdo të mijtën e sekondës jeta na jep gëzim që ky fakt të vazhdojë në rrugën e saj

 161.   indiram dijo

  Ju keni ardhur për të jetuar në mëngjesin e hershëm të 15 shkurtit për të mbushur ekzistencën me ALFEGRIA dhe për të bërë çdo ditë të buzëqeshjes ekzistuese me dritën e jetës për hirin e ndjenjës çdo ditë zgjimin e bashkuar QAT M ME PRFUNDON P TOR T R KUJTUAR GYZIMIN E EKZISTUES ÇDO DIT I ​​I HAP sytë e mi me një sulm të qartë se zgjimi juaj është gjithashtu i bërë nga drita dhe se madhështia tashmë ekziston nga ekzistenca e saj

 162.   Jordi dijo

  Jeta është një kuti me çokollata. Nape e di se cila. Jeta do të të prekë, të befason. Befasi. Çaj Jepni Gjatë gjithë jetës. Po jetës

 163.   John dijo

  Nëse të gjithë do të bënin mirë, e mira nuk do të ekzistonte

 164.   Manuel Herrera Flores dijo

  Jam e lumtur kur jap maksimumin.

 165.   Kërshëndella dijo

  çdo ditë e vetme është një fillim i ri, ju keni fuqinë për të vendosur nëse do të jetë një ditë e krisur apo një ditë e mrekullueshme

  autoblindë noel

 166.   buf dijo

  Unë do të pushoj së shqetësuari për nesër, pasi çdo ditë sjell lodhjen e vet.

  Owl HISPANIK

 167.   buf dijo

  Urtësia nuk është vetëm njohuri shkencore; Por, duke ditur se si të zgjidhim problemet e përditshme, pjekuria nuk është e kufizuar në një mënyrë për të qenë; Pjekuria është kuptimi dhe trajtimi i të tjerëve dhe vetvetes.

  Owl hispanik

 168.   Moisiu Kont dijo

  Shpresoj se ky mendim është imi. "Angazhimi ndaj artit, dijes, sportit dhe dashurisë ndaj Zotit janë virtyte dhe karakteristikat e një personi që mund të qetësojë dëshirat për vetmi ..." Moisés Conde

 169.   CARLOS ARCE ZAMORA dijo

  NUK KENI FALE PER FYTYREN QE E KENI NESE E VENI ON ..

 170.   epifanio yupanqui dijo

  Liria juaj më e madhe është të jesh në gjendje të zgjedhësh atë që dëshiron të jesh

 171.   Anonimo dijo

  Mësoni të shijoni jetën edhe nëse qielli është me re, «Unë mund» «nuk ka të pamundur» «sot është dita më e mirë për të jetuar dhe për të qenë i lumtur»

 172.   Ernesto dijo

  Mesazhet pozitive si ato që po botoni janë ato që duhen për të parë nëse kjo botë ndryshon pak.

 173.   jessica pr dijo

  Mesazhet pozitive janë thelbësore në jetën e përditshme që na forcojnë dhe na ndihmojnë të përballemi me situata të vështira dhe të na lejojnë të jemi njerëz më të mirë ...
  Unë ju rekomandoj që të përsërisni çdo ditë një frazë e cila do t'ju ndihmojë të rriteni dhe të eleminoni frikën.

 174.   danicamckllar dijo

  "NUK KA RNDSI ÇFAR WH LEXONI, POR ÇFAR WH KUPTONI."

 175.   Gerardo Maddonni dijo

  Nuk është e nevojshme të shqetësoheni nga problemet. Çdo problem ka një zgjidhje dhe kur e gjeni zgjidhjen e problemit tuaj nuk është më problem… ..

 176.   ALBERTO GUSTAVO dijo

  Të bësh miq nuk është e vështirë, gjëja e vështirë është t'i mbash. .Shtë më mirë të kesh vetëm një, por ta mbash atë për gjithë jetën.

 177.   Margui dijo

  »Ndrysho fokusin. nga bërja e parave në shërbimin e më shumë njerëzve… .. shërbimi i më shumë njerëzve do të bëjë që paratë të vijnë… .. (6) një mënyrë e mirë për t'u përqëndruar në biznesin tim.

 178.   Mari dijo

  Të jesh i lumtur, mos prit asgjë nga askush

 179.   hellen dijo

  Nëse mendoni, mos harroni se jeni pjesë e mendimit të madh universal

 180.   Paola dijo

  Jini të lumtur duke studiuar, përmbushni secilën nga ëndrrat tuaja pa marrë parasysh sa e vështirë ose e pamundur mund të duket kur e arrini atë, ju do të jeni mbresëlënës të lumtur me çdo kusht dhe askush nuk do t'ju heq fisnikërinë tuaj në asnjë kohë

 181.   Lourdes dijo

  Dhuratat më të mira në jetë, shpesh kanë paketim shumë të përulur dhe të çrregullt

  1.    THERESA WILLIAMS dijo

   Përshëndetje, unë jam Theresa Williams. Pasi isha në lidhje me Anderson për vite me radhë, ai u nda me mua, unë bëra më të mirën time për ta rikthyer atë, por gjithçka ishte e kotë, unë doja që ai të kthehej aq shumë për shkak të dashurisë që unë kam për të, unë iu luta me gjithçka, bëra premtime por ai nuk pranoi. I shpjegova problemin tim shoqes time dhe ajo më sugjeroi që unë më mirë të kontaktoja një magjistar që mund të më ndihmonte të bëja një magji për ta sjellë përsëri, por unë jam djali që kurrë nuk besova në magji, nuk kisha zgjidhje tjetër veçse të provoja magjistari dhe më tha se nuk kishte asnjë problem që gjithçka do të ishte mirë brenda tre ditësh, që ish-i im do të kthehej tek unë brenda tre ditësh, do të hidhte magji dhe çuditërisht në ditën e dytë, ishte rreth orës 4:XNUMX. Ish-i im më thirri, unë isha aq i befasuar, iu përgjigja thirrjes dhe gjithçka që ai tha ishte se i vinte shumë keq për gjithçka që ndodhi sa që ai donte që unë të kthehesha tek ai, sa ai më do aq shumë. Ai ishte aq i lumtur dhe ishte ai që kështu filluam të jetonim së bashku, përsëri të lumtur. Që nga ajo kohë, unë kam bërë një premtim se kushdo që njoh që ka një problem marrëdhënieje, unë do t'i ndihmoja një personi të tillë duke e referuar atë tek i vetmi magjistar i vërtetë dhe i fuqishëm që më ndihmoi me problemin tim. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) ju mund ta dërgoni me email nëse keni nevojë për ndihmën tuaj në marrëdhënien tuaj ose ndonjë rast tjetër.

   1) Magjitë e Dashurisë
   2) Magjitë e Dashurisë së Humbur
   3) Magjitë e divorcit
   4) Magjitë e Martesës
   5) magji lidhëse.
   6) Magjitë e shpërbërjes
   7) Nxirr një dashnor të kaluar
   8.) Ju dëshironi të promovoheni në zyrën tuaj / magjinë e lotarisë
   9) ai dëshiron të kënaqë të dashurin e tij
   Kontaktoni me këtë njeri të shkëlqyeshëm nëse keni ndonjë çështje për një zgjidhje të qëndrueshme
   Nëpërmjet (drogunduspellcaster@gmail.com)

 182.   Hardiel dijo

  Kur të ndjeni se gjithçka ka humbur, mos harroni se keni sy, hundë, vesh, gojë dhe tru.
  Hardiel Lara

 183.   xhekson Aguilar dijo

  Luftoni për atë që dëshironi dhe kujdesuni për atë që tashmë keni
  Gjithçka është punë e Zotit
  Jackson aguilar

 184.   xhekson Aguilar dijo

  Luftoni për atë që dëshironi dhe kujdesuni për atë që tashmë keni

 185.   Reinel dijo

  Zemra nuk lind: ajo rilind. aq më mirë bën jeta juaj ... Mbreti i poezisë

 186.   Patricia Market dijo

  Më duhej vërtet motivimi..faleminderit ... Disa gjeni që i shkruan këto mendime ..!

 187.   Bukuroshe Julia dijo

  Puthni shumë imazhin tuaj në një pasqyrë sa herë që ndiheni pa bateri, buzëqeshni të gjithëve që ju kalojnë çdo ditë kjo do të rrisë aftësinë tuaj të rezistencës

 188.   Joana dijo

  Kur nata të duket më e errët, mëngjesi do të vijë së shpejti

 189.   Marisa dijo

  Frika është vetëm një mendim, nuk ka fuqi.

 190.   Ridolët dijo

  Gabimet tuaja janë si milje në kartën tuaj të kreditit, aq më shumë grumbulloni aq më shumë mund të shkoni

 191.   Leymar Rujano dijo

  Energjitë më të mira dhe improvizimi i ideve në jetën time të rritur, unë kam jetuar në mesin e fëmijëve, ato krijojnë një aktivitet të vazhdueshëm dhe aftësi mendore.

 192.   Rosa Ruiz dijo

  mos me thuaj cfare te bej me trego si ta bej

 193.   Joseillo dijo

  Kënaqësia e të dashurit pa guxuar ta rrëfej ka hidhërimet, por edhe ëmbëlsirat e saj.

 194.   Jorge Gomez dijo

  Inteligjent është ai që kërkon të bëjë dhe arrin të jetë i lumtur në çdo moment
  Jorge Gomez

  1.    anonim dijo

   Gg është nga JT nuk është as një knkkj mirë Bk Ikki uj bb mirë bb bvvj JJ JJ JJ b JJ JJ bb bvvj b bvvj bbbjj JB b bb bb no k KML

 195.   Imazhi i mbajtësit të vëmendjes nga Guillermo Moreno Gutierrez dijo

  Ne kurrë nuk do të kemi gjithçka që na duhet për të bërë atë që duam, por duhet të bëjmë më të mirën që mundemi me atë që kemi në këtë moment.

  William Moreno

 196.   JOHANNA SALAZAR dijo

  Suksesi është çështje e këmbënguljes kur të tjerët tashmë kanë hequr dorë.
  Pendë William

 197.   Yo dijo

  Bërja e druve të zjarrit me dritë jeshile është ajo që vlen, e thata djeg gjithsesi.

 198.   Doris Romero dijo

  Suksesi është shuma e përpjekjeve të vogla që përsëriten çdo ditë!

 199.   Angel Mares dijo

  Kë nuk e doni si mik, mos e njihni si armik ...

 200.   Angel Mares dijo

  Nëse ujitet dashuria me dashuri
  Jepni një lule për një mijë burime;
  Vendoseni dashurinë atje ku tashmë ka dashuri
  Dhe do të keni dashuri për një jetë të tërë ...

 201.   Angel Mares dijo

  I varfër që i trajton kafshët si një nivel ekzistence, mençurie dhe ndriçimi më të ulët se ai i qenies njerëzore; kur është tamam e kundërta ...

  1.    Ivan dijo

   Nga më e mira që kam lexuar, niveli i thjeshtësisë dhe thjeshtësisë që kanë kafshët, shumë pak njerëz të lumtur do ta gjejnë atë, në fund të fundit jeta është diçka e lehtë, e maskuar si një mijë vështirësi të krijuara nga egoja endemike e qenies njerëzore. Ne mund të pohojmë me natyrën se njeriu, kolektivisht, duhet të jetë në radhët e fundit për sa i përket inteligjencës së vërtetë. Përshëndetje dhe falënderime për krijimin e këtij lloji të blogut.

   E GJITHA NEVOJ ESHTE DASHURIA

 202.   Nipi Aurora dijo

  Mos thoni gjithçka që dëshironi, bëni gjithçka që mundeni, veproni dhe bindni, ndiqni dhe ata do t'ju shoqërojnë, hiqni dorë dhe t'ju injorojnë.

 203.   Dorian Maple dijo

  Ne përqendrohemi aq shumë në marrjen e gjërave që duam, sa që nuk e kuptojmë vlerën e asaj që tashmë kemi

 204.   Me zullum dijo

  Thjesht të dish se kemi forcën aktive të Krijuesit na bën individë më mirënjohës dhe me më shumë dashamirësi ndaj vetes dhe të tjerëve.
  Zully Diaz

 205.   Zully Diaz dijo

  Thjesht të dish se kemi forcën aktive të Krijuesit na bën që të jemi më mirënjohës me mirësi ndaj vetes dhe të tjerëve.

 206.   THERESA WILLIAMS dijo

  Përshëndetje, unë jam Theresa Williams. Pasi isha në lidhje me Anderson për vite me radhë, ai u nda me mua, unë bëra më të mirën time për ta rikthyer atë, por gjithçka ishte e kotë, unë doja që ai të kthehej aq shumë për shkak të dashurisë që unë kam për të, unë iu luta me gjithçka, bëra premtime por ai nuk pranoi. I shpjegova problemin tim shoqes time dhe ajo më sugjeroi që unë më mirë të kontaktoja një magjistar që mund të më ndihmonte të bëja një magji për ta sjellë përsëri, por unë jam djali që kurrë nuk besova në magji, nuk kisha zgjidhje tjetër veçse të provoja magjistari dhe më tha se nuk kishte asnjë problem që gjithçka do të ishte mirë brenda tre ditësh, që ish-i im do të kthehej tek unë brenda tre ditësh, do të hidhte magji dhe çuditërisht në ditën e dytë, ishte rreth orës 4:XNUMX. Ish-i im më thirri, unë isha aq i befasuar, iu përgjigja thirrjes dhe gjithçka që ai tha ishte se i vinte shumë keq për gjithçka që ndodhi sa që ai donte që unë të kthehesha tek ai, sa ai më do aq shumë. Ai ishte aq i lumtur dhe ishte ai që kështu filluam të jetonim së bashku, përsëri të lumtur. Që nga ajo kohë, unë kam bërë një premtim se kushdo që njoh që ka një problem marrëdhënieje, unë do t'i ndihmoja një personi të tillë duke e referuar atë tek i vetmi magjistar i vërtetë dhe i fuqishëm që më ndihmoi me problemin tim. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) ju mund ta dërgoni me email nëse keni nevojë për ndihmën tuaj në marrëdhënien tuaj ose ndonjë rast tjetër.

  1) Magjitë e Dashurisë
  2) Magjitë e Dashurisë së Humbur
  3) Magjitë e divorcit
  4) Magjitë e Martesës
  5) magji lidhëse.
  6) Magjitë e shpërbërjes
  7) Nxirr një dashnor të kaluar
  8.) Ju dëshironi të promovoheni në zyrën tuaj / magjinë e lotarisë
  9) ai dëshiron të kënaqë të dashurin e tij
  Kontaktoni me këtë njeri të shkëlqyeshëm nëse keni ndonjë çështje për një zgjidhje të qëndrueshme
  Nëpërmjet (drogunduspellcaster@gmail.com)

 207.   anonim dijo

  "Ai që nuk jeton për të shërbyer, nuk shërben për të jetuar". E bekuar Nënë Tereza e Kalkutës

 208.   deivin farias dijo

  Mos e jetoni jetën me ironi, jetoni jetën me gëzim

 209.   Norma Alejandra Sierra Garcia dijo

  burrat sot nuk dinë të lajnë një pjatë por nëse dinë të thonë më prit në katër

 210.   e di dijo

  Nuk kam dështuar, sapo kam gjetur mënyra që nuk funksionojnë. ( E di)

 211.   e di dijo

  Nuk e di çelësin e suksesit; Por çelësi i dështimit është. Mundohuni t'i kënaqni të gjithë (zgjedhën)

 212.   e di dijo

  Dështimi nuk ekziston, është pjesë e rrugës tuaj drejt suksesit

 213.   e di dijo

  A e dini se e pamundura nuk ekziston, është vetëm pak larg.

 214.   e di dijo

  Nëse nuk keni Vetë Dashuri, nuk mund të jeni kurrë të lumtur.

 215.   Luis Gonzalez dijo

  Fraza shumë të gjera dhe sugjeruese që drejtojnë dhe lejojnë reflektimin.

bool (e vërtetë)