Ndërveproni me të tjerët

Të jetosh me të tjerët ka avantazhet dhe disavantazhet e saj: 1) Ju nuk do të jeni kurrë vetëm. Vetmia e ruajtur zakonisht nuk është ...

Kur të bëhet dita

Dita po mbaron. Ka qenë një ditë e përvojave të reja, e emocioneve konfliktuale, disa pozitive dhe të tjera ...

Kutia e kujtimeve

Kutia e kujtesës është e pashtershme. Kujtimet janë gjithmonë të pranishme në ne. Veçanërisht mendoj se është e pamundur të harrosh ...

Imazhe krijuese të semaforit

Me siguri që të gjithë e dini sinjalin tipik të semaforit të njeriut të kuq në këmbë dhe burrit të gjelbër që ecën. Epo, ato ekzistojnë ...