Pyetjet e së vërtetës ose Dare lojës

e vërteta ose guxoni pyetje

Për ata njerëz që janë duke kërkuar pyetje të së Vërtetës ose Dare, ne kemi bërë një përmbledhje nga ato më të mirat. Ne e dimë që kjo është një lojë super e njohur në shumicën e vendeve, pavarësisht nga gjuha. Gjithashtu, është mjaft argëtuese të luash me miqtë ose të shoqërohesh me njerëz të rinj.

Nuk ka rëndësi sa vjeç jeni apo nëse jeni fëmijë, adoleshent, i ri apo i rritur. Luaj të Vërtetën ose Guxo Mund të jetë mjaft argëtuese të thyeni akullin ose të rrini jashtë. Në të njëjtën mënyrë që është mjaft e zakonshme që njerëzit ta luajnë atë në takime ose aktivitete shoqërore, të tilla si të shkojnë për të pirë me miqtë dhe kështu të jenë në gjendje të bëjnë sfida në një gjendje më të pafrenuar; e cila është arsyeja pse ne kemi shtuar edhe disa pyetje pak më shumë i fortës.

Si të luash të vërtetën apo të guxosh

Pyetje për të vërtetën ose guxoni

 

Shumë pyetje për të vërtetën ose guxoni, por a e dini se si funksionon loja dhe rregullat e saj? Oneshtë një nga më të pëlqyerat në mesin e adoleshentëve, edhe pse falë kësaj popullariteti tashmë praktikohet në të gjitha moshat. Sepse bazohet në përgjigjen e pyetjeve intime, të cilat do të na bëjnë të dimë më shumë për njerëzit përreth nesh.

Për këtë lojë, kërkohen të paktën 3 lojtarë dhe më së shumti rreth 7. Sepse nëse ka më shumë njerëz, loja do të zgjaste shumë. Pjesëmarrësit do të ulen në një rreth. Njëri prej tyre do të jetë i pari për të luajtur dhe do të zgjedhë personin në të majtë për të qenë i dyti. Kjo është, kthesat do të bëhen në një rreth.

Loja do të fillojë me pyetjen: "E vërteta apo guxoj?", Për të cilën duhet të përgjigjet lojtari në të majtë, duke zgjedhur njërën nga të dy. Nëse ai zgjedh të vërtetë, bëjini një pyetje për t'iu përgjigjur me sinqeritet. Nëse është një sfidë, do të duhet bëni një lloj prove që ju imponohet. Nëse dikush refuzon t'i përgjigjet një pyetjeje, do të duhet të bëjë sfidën siç kërkohet. Rregullat e lojës tregojnë gjithashtu se pas tre 'të vërtetave' duhet të vijë një 'sfidë'.

Sapo loja të ketë filluar me pyetjen ose sfidën e parë dhe zgjidhjen e saj, atëherë për të vazhduar kthesat, mund të bëhet siç kemi treguar (në rreth) ose tjerrje një shishe që do të kemi në qendër të rrethit njerëzor dhe të pushojmë në tokë.

Pyetje të qarta për të vërtetën ose guxoni

 1. A keni vepruar ndonjëherë si turist për të marrë diçka?
 2. A keni vepruar ndonjëherë i çmendur në një vend publik?
 3. E keni bërë budalla veten në një supermarket?
 4. A keni spiunuar ndonjëherë dikë?
 5. A keni biseduar ndonjëherë me veten tuaj me zë të lartë?
 6. A keni mashtruar ndonjëherë në shkollë për të dhënë një provim?
 7. Cili nga njerëzit në këtë grup mendoni se ka përmirësuar pamjen e tyre fizike?
 8. Cili ka qenë vendi më i pakëndshëm ku ju është dashur të shkoni në tualet?
 9. Cila është ëndrra më qesharake që keni parë?
 10. Cila ka qenë videoja në YouTube që ju ka shkaktuar më shumë hir?
 11. Cila është basti më budalla që keni bërë ndonjëherë?
 12. Cila është shakaja më e egër që keni luajtur ndonjëherë me dikë?
 13. Cila është gjëja më fëminore që bën akoma?
 14. Cila ka qenë situata më irrituese që keni kaluar në publik?
 15. Cila ka qenë anekdota më gazmore që ju kanë thënë gjyshërit tuaj?
 16. Cila ka qenë gënjeshtra më e madhe e bardhë që u keni thënë prindërve tuaj?
 17. Cila është cilësia apo karakteristika juaj personale që dëshironi të ndryshoni?
 18. Cila është ëndrra që dëshironi më shumë të arrini?
 19. Cila ka qenë fobia juaj më e thellë?
 20. Cila është aftësia juaj më e çuditshme?
 21. Cili është talenti juaj i fshehur?
 22. Cila ka qenë shaka më e neveritshme që keni bërë ndonjëherë në jetën tuaj?
 23. Cila ishte festa më e keqe që keni qenë ndonjëherë?
 24. Cila ka qenë periudha juaj më e gjatë e kohës pa bërë banjë?
 25. A keni bërë gjëra të dehura që nuk ju kujtohen të nesërmen?
 26. Cila është gjëja më budallaqe që ke bërë ndonjëherë pas timonit?
 27. Cila është gjëja më budallaqe që ke bërë ndonjëherë?
 28. Cila është gjëja më qesharake që ju ka ndodhur në një takim romantik?
 29. Cila është gjëja më idiote që keni bërë ndonjëherë për para?
 30. Cila ka qenë gjëja më e çmendur që keni bërë ndonjëherë në një qendër tregtare?
 31. Cila është gjëja më e çmendur që ke bërë pa e ditur prindërit?
 32. Cila është gjëja më dashakeqe që keni bërë në jetën tuaj?
 33. Çfarë ju shqetëson më shumë?
 34. Çfarë do të bënit nëse fitonit lotarinë?
 35. Çfarë do të bënit nëse mund të udhëtonit pas në kohë?
 36. Çfarë do të bënit nëse prindërit do t'ju linin në shtëpi për një javë të tërë?
 37. Çfarë paragjykimi mbani fshehurazi?
 38. Kush është personi juaj i preferuar dhe pse?
 39. A keni hyrë në një aheng privat?
 40. A keni fryrë benzinë ​​ndërsa jeni në publik?
 41. Na jepni një listë me 10 artikuj ose gjëra që keni blerë dhe nuk i keni përdorur kurrë ose nuk jeni penduar për blerjen
 42. Përshkruani ëndrrën më të çuditshme që keni parë ndonjëherë në jetën tuaj.
 43. Përshkruani ëndrrën më të çuditshme që keni parë ndonjëherë.
 44. Nëse do të shpëtonit të gjithë këtu nga një ndërtesë që digjet, por do të duhej të linit një pas, kush do të ishte?
 45. Cilin aktor do të dëshironit të luanit nëse do të bënin një film për jetën tuaj?
 46. Nëse do të ishit mbytur në një ishull dhe do të zgjidhnit çfarë të merrnit me vete, çfarë do të ishte?
 47. Nëse do të ishit ndonjë dinosaur, cili do të ishit?
 48. Nëse do të mund të lindje dikë tjetër, kush do të ishe?
 49. Nëse do të mund të kishit një bisedë me një figurë historike, kush do të ishte?
 50. Nëse do të ishit të bllokuar në një ishull të shkretë për 5 ditë, çfarë do të merrnit me vete?
 51. Nëse do ta dinit se bota do të mbarojë nesër, çfarë do të bënit?
 52. Cila është gjëja më e çuditshme që keni kërkuar në internet?
 53. Nëse do të kishit një telekomandë, çfarë do të donit të kontrollonit?
 54. Çfarë profesioni nuk do të praktikonit kurrë?

Pyetje të forta dhe të guximshme

 1. A keni puthur ndonjëherë dikë të së njëjtës seks?
 2. A do ta konsideronit ndonjëherë nudist?
 3. A e keni tradhtuar ndonjëherë partnerin tuaj për të shmangur një situatë shqetësimi?
 4. A keni qenë ndonjëherë në dashuri me një mësues fshehurazi?
 5. A keni peed ndonjëherë në një pishinë?
 6. A keni vjedhur ndonjëherë diçka? Çfarë keni vjedhur dhe pse e keni bërë atë?
 7. A keni qenë ndonjëherë tërheqës për dikë të së njëjtës seks? Cfare ndodhi? Cili ishte reagimi juaj
 8. A jeni përzënë ndonjëherë nga një klub nate?
 9. A e keni kapërcyer ndonjëherë orën e mësimit?
 10. Si do të ishte takimi juaj i parë i përsosur?
 11. Cila mendoni se është pjesa më tërheqëse e trupit tuaj?
 12. Cili nga lojtarët ka buzët më sensuale?
 13. Cila është periudha më e gjatë që keni kaluar pa larë dhe pse?
 14. Cila është gjëja më e sikletshme që prindërit tuaj ju kanë kapur duke bërë?
 15. Cila është gjëja më e dhimbshme që ju është dashur të bëni për seks?
 16. Cila është strategjia juaj për të fituar një grua?
 17. Cili ishte komplimenti më çuditshëm që keni marrë ndonjëherë?
 18. Cila ka qenë festa më e egër që keni qenë ndonjëherë?
 19. Cila ka qenë përvoja juaj më e mirë seksuale?
 20. Sa vjeç ishit kur dhatë puthjen tuaj të parë?
 21. Çfarë ngjyre ka të brendshmet?
 22. A jeni marrë me dikë dy herë më të madh se mosha juaj?
 23. A keni puthur ndonjë nga miqtë tuaj më të ngushtë? Kush?
 24. A i keni nuhatur të brendshmet për të parë nëse nuk janë të ndyra?
 25. A keni veshur të njëjtat rroba për më shumë se 3 ditë?
 26. A keni qenë ndonjëherë afër vdekjes?
 27. Cila ka qenë gjëja më e tmerrshme që keni bërë në një vend publik?
 28. Cila është gjëja më e sikletshme që ke bërë gjatë dehjes?
 29. Cila është gjëja më e pazakontë që ju ka ndodhur në një vend publik?
 30. Cila është gjëja më e sikletshme që ju ka ndodhur ndërsa jeni lakuriq?
 31. Cila është gjëja më e keqe që keni bërë në jetën tuaj?
 32. Cila është gjëja e parë që vëreni kur takoni dikë të seksit të kundërt?
 33. Çfarë do të bënit nëse do të ishit seksi i kundërt për një muaj?
 34. Kush është personi më seksi këtu?
 35. Kush ishte dashuria juaj e parë dhe kush ju pëlqen tani?
 36. Nëse mund të puthni dikë tani, kë do të puthnit?
 37. Nëse do të duhej të martohesh me dikë që nuk të pëlqen, me kë do të martohesh?
 38. Nga të njohurit tuaj, kush i ka sytë më të bukur?
 39. Na tregoni për puthjen tuaj të parë.
 40. Nëse do të mund të ndryshonit një gjë në trupin tuaj, cila do të ishte?
 41. Nëse do të kishit mundësinë të dilni në një takim me dikë që është i pranishëm, kush do të ishte?
 42. Cila gjuhë mendoni se është më sensuale?
 43. Cila është gjëja më e neveritshme që keni pirë?
 44. Nëse do të mund të bënit diçka të rrezikshme, me sigurinë se asgjë e keqe nuk do t'ju ndodhte, çfarë do të bënit?
 45. A keni qenë ndonjëherë shumë afër vdekjes?

Pyetje për të dashurin, të dashurën dhe çiftet

Çifti luan të vërtetën ose guxon

 1. A mendoni se ndonjë nga njerëzit që janë këtu kanë një partner që nuk i përshtatet atyre? Kush? Pse
 2. A keni gënjyer ndonjëherë të flini me dikë?
 3. A e keni tradhtuar ndonjëherë partnerin tuaj për të shmangur një moment intim?
 4. A i keni fshehur ndonjëherë partnerit tuaj diçka?
 5. A i keni thënë dikujt se i keni dashur, pa u penduar vërtet?
 6. A keni menduar të tradhtoni partnerin tuaj?
 7. A ka flirtuar ndonjëherë ndonjë mik me partnerin tuaj?
 8. Si do të ndiheshit nëse do të kapnit partnerin tuaj duke i dhënë vetes kënaqësi?
 9. Cili është zakoni më i bezdisshëm i partnerit tuaj?
 10. Cila është pjesa e trupit që ju duket më tërheqëse tek një person i gjinisë tjetër (ose të njëjtë)?
 11. Cila ishte takimi romantik më i vështirë?
 12. Cila ishte përshtypja e parë që keni pasur për partnerin tuaj?
 13. Cila ishte përshtypja juaj e parë për të dashurën apo të dashurin tuaj kur u takuat për herë të parë?
 14. A do ta linit partnerin tuaj për 10 milion dollarë?
 15. A keni mbetur shtatzënë apo keni lënë dikë shtatzënë?
 16. Pse u ndave me të dashurin apo të dashurën tënde të fundit?
 17. Cila është gjëja më budallaqe që i keni thënë partnerit tuaj gjatë një momenti intim?
 18. Cila është gjëja më budallaqe që i ke thënë dikujt që të pëlqen?
 19. Cila është gjëja më tërheqëse për të dashurin / të dashurën tuaj?
 20. Çfarë do të bënit nëse partneri juaj përfundon lidhjen tani?
 21. Çfarë gënjeshtre të bardhë i keni thënë partnerit tuaj për tu siguruar që nuk i lëndoni ndjenjat e tyre?
 22. Kush ishte zemra juaj e fëmijërisë?
 23. Nëse mund të dilni me një person të famshëm, kush do të ishte?
 24. A keni rënë në dashuri me një mik të partnerit tuaj? A ka vënë re dikush?
 25. A do të vishesh si grua nëse partneri yt e pëlqen atë?
 26. Përshkruani udhëtimin tuaj dy ëndërr me partnerin tuaj
 27. Emërtoni 8 vendet që dëshironi të puthni nga partneri juaj
 28. Nëse keni mashtruar ndonjëherë, pse e keni bërë atë?
 29. Nëse do të mund të puthnit një njeri të famshëm pa ndikuar në marrëdhënien tuaj të tanishme, kush do të ishte?
 30. Nëse mund të ndryshonit diçka tek partneri juaj, çfarë do të ishte?

Pyetje për miqtë

E vërteta ose guxoni pyetje për miqtë

 1. Cila është frika juaj më e madhe? Sepse?
 2. A keni vozitur ndonjëherë i dehur?
 3. A keni mashtruar apo mashtruar ndonjëherë?
 4. A jeni arrestuar ndonjëherë? Sepse?
 5. A keni filluar ndonjëherë një thashethem për dikë? Për çfarë bëhej fjalë?
 6. A keni pozuar si diçka që nuk do të merrni diçka?
 7. A jeni poshtëruar ndonjëherë? Shpjegoni çfarë ka ndodhur dhe si jeni ndjerë
 8. A ju ka pëlqyer ndonjëherë ndonjë nga mësuesit tuaj në shkollë?
 9. Si e imagjinoni dasmën e ëndrrave tuaja?
 10. A jeni fiksuar me një personalitet të famshëm?
 11. Me cilin personazh të Disney identifikohesh? Pse
 12. Cila pyetje do të ishte në gjendje t'ju shqetësojë?
 13. Cila ishte kënga juaj e preferuar në fëmijërinë tuaj?
 14. Cila është gjëja më e dhimbshme që keni ngarkuar në një rrjet social?
 15. Cila është gjëja që ju shqetëson më shumë tek babai juaj?
 16. Cila është gjëja që ju shqetëson më shumë se nëna juaj?
 17. Cili është ushqimi më i mirë që keni pasur ndonjëherë?
 18. Cili është ushqimi më i keq që keni pasur ndonjëherë?
 19. Cila është frika juaj më e madhe?
 20. Cili është talenti juaj i veçantë?
 21. Cila ka qenë situata më e sikletshme në jetën tuaj?
 22. Cila ka qenë situata më e lumtur për ju deri më tani?
 23. Cila ka qenë ngjarja më traumatike e jetës tuaj?
 24. Cili ka qenë thashethemi më i keq që keni ndarë ndonjëherë? (duke e ditur se nuk ishte e vërtetë)
 25. Cila ka qenë dita më e keqe që keni jetuar? Pse
 26. Në cilat kushte do të gënjeni një mik?
 27. Në cilin vend do të dëshironit të jetonit nëse do të kishit rastin?
 28. A keni thënë ndonjëherë një gënjeshtër gjatë një të vërtete apo guxoni një lojë? Çfarë ishte ajo dhe pse?
 29. A mund të shkoni dy muaj pa u lidhur me mediat sociale?
 30. A mund të shkoni dy muaj pa biseduar me miqtë tuaj?
 31. A mund të shkoni katër muaj pa smartphone-in tuaj?
 32. A mund të shkoni dy muaj pa shikuar TV?
 33. Çfarë mendojnë shumica e miqve tuaj për ju që është krejtësisht e rremë?
 34. Çfarë do të donit të bënit në vitet në vijim?
 35. Cilin sekret të vetes i ke thënë dikujt me besim dhe më pas ai sekret është ndarë me shumë njerëz të tjerë?
 36. Kush është personi që ju njeh më shumë dhe cilat sekrete i njeh ai për ju?
 37. Nëse nuk do të ishe këtu, çfarë do të bëje tani?
 38. Nëse do të mund të bënit çfarë të donit, cila do të ishte puna juaj e ëndrrave?
 39. A keni frikë nga vdekja? Pse
 40. Na tregoni për një luftë që keni pasur dhe keni fituar
 41. Nëse mund ta vendosni veten në vendin e dikujt për 24 orë, kë do të zgjidhnit?
 42. Nëse mund të çrrënjosësh një gjë të keqe nga bota, cila do të ishte ajo?
 43. Nëse do të mund të shpikje diçka, çfarë do të shpikje?
 44. Nëse do të kishit mundësinë të lindnit në një vend tjetër, ku do të ishte?
 45. Nëse do të mund të kishit vendosur ëndrrat tuaja, cila do të ishte?
 46. Nëse do të mund të kishit një super fuqi, cila do të ishte?
 47. Nëse do të gjendeshit në një ishull të shkretë dhe do të duhej të zgjidhnit një mik për t'ju bërë shoqëri, kë do të zgjidhnit?
 48. Nëse mund ta shndërroni jetën tuaj në një film, cilin film do të zgjidhnit?
 49. Çfarë është ajo që nuk doni ta dinë prindërit tuaj?
 50. Si e shihni veten në 10 vjet?

Pyetje për fëmijë

E vërteta ose guxoni pyetje për fëmijë

 1. Cila është kënga juaj e preferuar?
 2. Cila është gënjeshtra më e keqe që u keni thënë prindërve tuaj?
 3. Cila është skuadra juaj e preferuar sportive?
 4. Cili është filmi juaj i preferuar Disney dhe pse?
 5. Kush është shoku yt më i mirë?
 6. Kush ju pëlqen më keq në klasën tuaj?
 7. Ku do të donit të shkonit me pushime?
 8. Çfarë do të dëshironit të ishit kur të rriteshit?
 9. Çfarë do të bënit nëse do të ishit të padukshëm për një ditë?
 10. Cilat gjëra do të bënit nëse mund ta bënit veten të padukshëm?
 11. Çfarë do të blinit nëse gjen shumë para në rrugë?
 12. Cila është shfaqja juaj e preferuar?
 13. Kush është mësuesi më i keq që keni pasur ndonjëherë? pse
 14. Cila do të ishte shtëpia e ëndrrave tuaja, përshkruani atë.
 15. Nëse do të ishit një super-horr, kë do të zgjidhnit?
 16. Nëse do të ishit ndonjë kafshë, çfarë do të ishit?
 17. Nëse do të ishit një superheronjë, cila do të ishte fuqia juaj?
 18. Nëse do të ishit një superheronjë, cili do të ishit?
 19. Nëse mund të ishe një ngjyrë, çfarë ngjyre do të ishe?
 20. Cilin profesion ju pëlqen më shumë?
 21. Çfarë historie ju pëlqen më shumë?
 22. Çfarë të frikëson ?.
 23. Cila është videogameja juaj e preferuar ?.
 24. Nëse do të ishit personazh në një lojë video, kush do të ishit?

Kujt mund t’i bëni këto pyetje të kripura?

Duhet të mendoni se baza e gjithë kësaj është argëtim. Prandaj, ne po flasim për një lojë. Edhe nëse pyetjet për të vërtetën ose guxojnë shpesh janë mjaft ndërhyrëse, nuk duhet të shqetësojmë shumë askënd. Kështu që nuk na dhemb që së pari të mendojmë nëse pyetjet që do të bëjmë do të na bënin të pakëndshëm nëse ata na pyesnin. Shtë e vërtetë që ka të bëjë me gjetjen e atyre mendimeve më të fshehura të njerëzve, por gjithmonë brenda kufijve. Prandaj, këto lloj lojërash janë perfekte për tu bërë si në çifte ashtu edhe me miqtë.

Te dashurin / shoqen time

Pyetje për të dashurin tim

Nëse e keni zgjedhur partnerin tuaj për të luajtur pyetje të Vërtetës ose Dare, atëherë mund ta bëni edhe më argëtues. Një mënyrë për të ndezur shkëndijën dhe për të harruar rutinën për disa minuta. Mundohuni të mendoni për disa pyetje më të egër, sepse në fund të fundit, ne kemi besim të plotë. Mbani shënim të mirë!:

 • Cili është pozicioni juaj i preferuar në shtrat?
 • Çfarë menduat herën e parë kur u pamë pa rroba?
 • Cila është ajo fantazi e madhe që nuk e keni përmbushur?
 • Çfarë është ajo që zgjon dëshirën tuaj seksuale?
 • Çfarë mendoni për seksin sporadik?

Sigurisht, ka edhe shumë të tjerë që nuk kanë të bëjnë me çështjen seksuale dhe që gjithashtu na lejojnë të njohim partnerin tonë pak më shumë, të tilla si:

 • Çfarë do të bënit nëse do të kishit mundësinë që një ditë të ishit në trupin e një burri / gruaje?
 • Çfarë dëshirash do të bënit nëse gjen një llambë magjike?
 • Cili është sekreti juaj i patregueshëm?
 • Cila është pjesa e trupit tuaj që nuk ju pëlqen?
 • Çfarë ligësie do të bënit nëse do të ishit të padukshëm?
 • Cila ishte gjëja më e çmendur që keni bërë me ndonjë nga ish-partnerët tuaj?
 • Cila është gjëja më e keqe që ke bërë nga xhelozia?

Miqtë

Për miqtë, të gjitha pyetjet që do të gjeni këtu janë të dobishme. Sepse ne dimë shumë gjëra rreth tyre, por e vërteta është se vendosja e tyre në situata të ndryshme përmes disa të vërtetave ose pyetjeve të guximshme nuk është gjithmonë e lehtë. Pa dyshim, është një nga ato lojërat e përsosura për të zbuluar aq shumë çfarë ndodhi para se të takohesha me ju, sa për të provuar mendimet tuaja si dhe reagimet. Pa dyshim, do të habiteni!

Shpresojmë që këto pyetje të së vërtetës ose të guximit të lojës të kenë pëlqyer, pasi kemi bërë që kjo përmbledhje të zgjidhet më e mira për të lehtësuar lojën për të gjithë ata njerëz që nuk dinë çfarë të bëjnë. Nëse keni një ide që nuk është botuar, ju ftojmë të përdorni kutinë e komenteve; si dhe ne gjithashtu do të vlerësonim nëse e ndani në rrjetet tuaja sociale ... Ndoshta një mik i juaj ka nevojë për të!


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   cinetux dijo

  Shumë mirë kjo faqe

 2.   anonim dijo

  HAHAHA T TO LUAN TAY VURTETN OSE SFIDN XD

 3.   anonim dijo

  Këto pyetje ishin shumë interesante për mua.

 4.   XD XD dijo

  A kam nevojë për sfidat ????

 5.   SANCHO PANCHO dijo

  Më pëlqyen shumë pyetjet

 6.   Star Serpentine dijo

  Faleminderit që më lejove të njoh më mirë racën njerëzore.