lexoj

Bota magjike e leximit

Në këtë video ata na tregojnë në një mënyrë gati magjike se nga përbëhet pasioni për leximin. Pas shikimit të kësaj video ju me siguri po kërkoni një vrimë në jetën tuaj për të lexuar.

bëhu baba

Unë e dua këtë çmenduri

Të jesh prind është një nga gjërat më të mrekullueshme që mund të jetë në këtë jetë, pavarësisht nga shqetësimet. Pasja e një fëmije ndryshon plotësisht jetën tonë.

duke ndihmuar autizmin

Kur jeta të jep një fëmijë autik

Njeriu që do të shihni në këtë video quhet 'Izzy' Paskowitz dhe ai u rrit duke ditur që fati i tij ishte të ishte një surfer. Në këtë video ai na tregon historinë e tij emocionale.

adhuruesit e videove

Një video e mirë për këtë Shën Valentin

Kushtuar për të gjithë njerëzit që e duan njëri-tjetrin. Titullohet "Të dashuruar" ... dhe nuk është ajo që duket. Një video që do të të lërë me një buzëqeshje në gojë.

lodra per vajza

Bijë, ka një alternativë për kukullat

Debbie Sterling është një inxhiniere që themeloi GoldieBlox, një kompani lodrash e përkushtuar për të frymëzuar gjeneratën e ardhshme të inxhinierëve femra.

fryma e vërtetë e Krishtlindjeve

Fryma e vërtetë e Krishtlindjes

Tullaci i Krishtlindjeve ka qenë protagonist i një reklame që ai ka luajtur për Action Against Hunger, në të cilën na tregon se cila është fryma e Krishtlindjeve.

babai dhe vajza

"Babai dhe bija"

Disa ditë më parë botova një të shkurtër që ju pëlqente shumë: "La Casa de la Luz". Në një nga komentet që mora, unë isha i ftuar të shikoja një tjetër me titull Babai dhe Bija.

ulur shume gjate

Ulur shumë gjatë

Kjo video është ideale për ata që kalojnë shumë kohë çdo ditë ulur. Do të jetë shumë mirë për mua sepse unë kaloj shumë kohë ulur për shkak të punës sime.

humbës

"Nënshtruesit"

Në videon që unë ju sjell sot, ne flasim për "underdogs", domethënë, ata njerëz që fillojnë nga një pozitë më e pafavorshme sesa "konkurrentët" e tyre.

video alan vat

Arti i heshtjes së mendjes (nga Alan Watts)

Një video e shkurtër që na tregon në lidhje me përfitimet e meditimit për të qetësuar mendjen. E gjithë kjo rrëfehet me zërin e shkëlqyeshëm të filozofit britanik Alan Watts.

karma e jetes

Video: Karma e jetës

Kjo video është një reklamë Thai. Ka titra në anglisht, por nuk është e nevojshme të dihet anglisht, sepse historia që tregon është kuptuar në mënyrë të përsosur.

motivimi i vrapuesve

Pse po vrapon [Video motivuese]

Kam hasur në këtë video motivuese për vrapuesit. E dini të ashtuquajturën "lartësia e vrapuesit"? Vrapimi shkakton çlirimin e endorfinave.

Konsiderata për lirinë

Të gjithë janë të lirë të bëjnë çfarë të duan, si rregull i përgjithshëm, duke iu përmbajtur rregullave themelore të ...

Kush ishte Osho?

Sipas tij, iracionale. Sipas tij, vetëm në të ardhmen do të kuptohet. Ai bëri disa parashikime që nuk u përmbushën: ai profetizoi ...