32 Trik Anu Kabuktian sacara Ilmiah Pikeun Diajar Langkung Hadé (Sareng Langkung gancang)

Kumaha diajar langkung saé

Diajar kaluar tina kawajiban mangrupikeun kagiatan paling ngabosankeun dina kahirupan. Nanging, ayeuna, sistem pendidikan maksa urang pikeun diajar inpormasi anu ageung, sering henteu diperyogikeun, sareng kanggo nambalanana, henteu kedah urang 1 jam pikeun mopohokeun éta saatos ujian.
Sateuacan urang maca topik sareng anjeun ningali 32 tips ieu pikeun ngabantosan anjeun diajar langkung saé, urang bakal ningali anu saé video youtube anu kuring mendakan sareng judulna "5 Tipe Kaparigelan Studi Anu Bakal Ningkatkeun Kinerja Méntal Anjeun".
Mangrupikeun pidéo numana unsur-unsur konci pikeun épéktasi anjeun janten épéktasi sacara umum (saatos pidéo urang bakal ningali sababaraha trik):

[Anjeun meureun resep «25 frasa motivasi pikeun tetep diajar"]

? Kumaha pokus pikeun diajar

  • Mimiti, sateuacan urang ngamimitian diajar, nyaéta rencana. Urang kedah mikirkeun naon jejer atanapi topik anu bakal urang pelajari sareng netepkeun tujuan utama urang pikeun aranjeunna. Henteu aya gunana pikeun diajar mata pelajaran anu béda-béda, tina sababaraha mata pelajaran dina waktos anu sami sabab éta bakal ngajantenkeun ideu-ideu ngahiji.
  • Anjeun tiasa ngadamel Jadwal Studisalami éta réalistis. Tapi upami anjeun henteu nuturkeun kana surat éta henteu janten masalah. Aya jejer anu bakal langkung rumit sareng bakal nyandak urang sakedik deui. Tapi sanaos kitu, penting pikeun nyetél jadwal sabab éta mangrupikeun cara ngatur.
  • Ahli nganggap yén éta sok langkung saé mimitian ku jejer anu paling gampang pikeun anjeun. Kusabab anjeun bakal diajar aranjeunna sateuacanna sareng éta bakal janten cara pikeun memotivasi anjeun. Tapi upami anjeun badé mimitian ku anu sesah, maka jalanna bakal turun sareng langkung tahan. Di dieu anjeun kedah nerapkeun éta salaku pangsaéna pikeun anjeun.
  • Dina waktu nyandak catetan di kelas, anjeun kedah ngagaris handap atanapi nyorot naon anu disebatkeun ku guru salaku 'penting' atanapi 'tumut kana akun'. Kusabab ti dinya aya patarosan ujian anyar.
  • Éta ogé penting pikeun ngajaga a dahareun alus nalika urang dina usum ujian. Kusabab ngan ku cara kieu, urang bakal ngeusian diri ku vitamin sareng mineral ésénsial sahingga awak sareng uteuk urang tiasa damel babarengan sareng hasilna langkung saé. Salawasna pilih lauk, buah sareng sayuran.
  • Poho ngeunaan tuangeun anu seueur pisan. Sanés cara anu paling saé pikeun lungguh sareng diajar. Langkung saé tuang dina bagian-bagian alit sareng langkung-langkung sadinten.
  • Sanaos anjeun kedah seueur diajar, istirahat penting pisan. Sateuacan bobo, mandi manas. Éta bakal ngabantosan anjeun bersantai sareng bobo anu saé.
  • Unggal jam atanapi unggal jam satengah diajar, anjeun tiasa istirahat sakitar 7 menit.
  • Entong ngantep sadayana pikeun dinten terakhir. Upami anjeun ngatur diri, anjeun tiasa diajar sakedik unggal dinten. Ku kituna, anjeun bakal ngantepkeun diri anjeun hilap ngeunaan setrés komo gaduh waktos luang pikeun hobi anjeun.
  • Sok pilih tempat anu sami pikeun diajar. Ogé, émut yén éta kedah janten daérah tanpa seueur noise sareng ventilasi anu saé. Sateuacan anjeun linggih, kumpulkeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun diajar. Anjeun tiasa ngalebetkeun sagelas cai atanapi téh herbal.

? Trik pikeun diajar langkung seueur sareng langkung saé

Dugi ka aya parobihan modél pendidikan ieu, urang kedah milarian cara anu paling épéktip pikeun sacara sadar ngasimilasi inpormasi éta sareng engké tiasa dianggo.
Pikeun nyingkahan peunteun musibah, sigana akibat henteu cekap diajar, atanapi henteu tiasa konsentrasi leres, aya sababaraha rutinitas anu tiasa ngabantosan urang ningkatkeun hasil.
Kami nyarioskeun kabiasaan anu parantos kabuktosan sacara ilmiah dina seueur panilitian, sareng para sukarelawan anu nginjeumkeun diri ka aranjeunna parantos tiasa kéngingkeun nilai paling luhur.
Di dieu kuring ninggalkeun anjeun ieu 32 cara pikeun diajar anu tiasa anjeun laksanakeun upami anjeun hoyong diajar anu langkung saé, gancang sareng kéngingkeun nilai anu langkung saé dina ujian anjeun:
Diajar langkung saé

Jelaskeun naon anu anjeun diajar ka batur.

Anjeun peryogi babi guinea pikeun ngadangukeun anjeun. Éta tiasa janten salah sahiji kolot anjeun, adi anjeun atanapi sobat. Jelaskeun naon anu nembé diulik. Tapi tong netepan éta: éta kedah janten panjelasan anu ngahudangkeun rasa panasaran ka anu sanés.

Pasihan uteuk anjeun waktos diperyogikeun pikeun ngolah inpormasi.

Pertama kali anjeun diajar anu énggal, naha ku diajar tina buku atanapi dina konperénsi, anjeun kedah marios matéri anu sami dina 24 jam. Ku cara ieu anjeun bakal ulah poho nepi ka 80% inpormasi.
Upami saatos saminggu urang marios deui catetan urang, ngan dina 5 menit urang bakal nahan 100% inpormasi. rujukan

Milarian aplikasi anu leres pikeun naon anu anjeun pelajari.

Diajar ogé diwangun ku extrapolating naon anu anjeun diajar kana kahirupan sadidinten, mendakan panggunaan anu praktis pikeun éta. Bakal aya mata pelajaran anu langkung gampang pikeun anjeun dibawa kanyataan sareng batur anu langkung abstrak. Puterkeun imajinasi anjeun. Kanyataan ngan ukur milari utiliti praktis bakal ngajantenkeun élmu langkung saé dina mémori anjeun.

Waktos diajar.

Para ahli mastikeun yén cara anu pangsaéna pikeun diajar nyaéta ngalakukeun éta unggal dinten, dina rutin anu teras-terasan.
Tapi kumaha upami urang henteu gaduh waktos cekap pikeun ngalakukeun éta unggal dinten? Sakelompok psikolog San Diego ngalaksanakeun studi anu nyimpulkeun yén nyésakeun diajar pikeun dinten-dinten akhir mangrupikeun kalepatan.
Ide na nyaéta nyandak sakedik waktos unggal dinten, henteu teuing.
Upami, contona, urang gaduh ujian dina saminggu, mimitian diajar, sahenteuna, nalika aya 5 dinten deui.

Nganggo internet.

Pamakéan anu pangsaéna pikeun anjeun dina Internét nyaéta pikeun milari inpormasi ngeunaan naon anu anjeun pelajari. Coba nyieun inpormasi audiovisual sahingga uteuk anjeun asimilasi langkung gampang. Milarian pidéo dina YouTube ngeunaan naon anu anjeun resep pikeun diajar atanapi langsung ngadamel 🙂…. tapi ati-ati, tong kaganggu!
tips-to-study-gancang

Diajar ku kecap anjeun nyalira.

Profésor psikologi di Universitas Washington ngungkabkeun ulikan panasaran dimana éta kabuktosan yén anjeun langkung seueur diajar ku ngartos naon anu anjeun pelajari, tibatan diajar konsép ku haté.
Éta sababna disarankeun maca pelajaran, nutup buku sareng ngadugikeun naon anu urang tiasa émut, tapi angger sakumaha urang parantos ngartos. rujukan

Simpen sorangan hadiah pikeun nalika anjeun réngsé waktos diajar.

Trik ieu penting pisan sareng bakal ngajantenkeun kirang sesah kanggo anjeun pikeun ngamimitian diajar sareng anjeun hoyong ngalaksanakeunna langkung épéktip sabab anjeun terang yén saatos waktos éta anjeun bakal resep kado anu anjeun atos disimpen pikeun diri anjeun. Pikeun diajar anu hadé, perlu aya motivasi.
Ganjaran ieu anu bakal anjeun pasihkeun ka diri anjeun nalika anjeun bérés diajar anjeun tiasa ngabantosan anjeun nempatkeun kumisan.

Diajar téks tinulis.

Sanaos kanyataan yén Tablet sareng eReaders parantos ditumpukeun dina pasaran, kaleresan teu dianggap cocog pikeun diajar. Numutkeun ka para ahli, ku iPad peryogi urang maca dugi ka 6,2% langkung lami pelajaranana tibatan dina buku cetak (kalayan Kindle peryogi dugi ka 10,7% langkung kali).
Salaku tambahan, numutkeun ka ulikan ku profésor psikologi di University of Leicester di Inggris, siswa kedah maca pelajaran langkung sering dina alat éléktronik tibatan dina buku. rujukan

Optimalkeun waktos anjeun.

Poho ngeunaan pedoman diajar baheula anu ngajar anjeun kumaha pikeun nyempetkeun waktos anjeun, sareng ngan ukur mikirkeun naon anu anjeun peryogikeun.
Prioritaskeun, tangtukeun bagian mana anu paling penting sareng kami parantos mastikeun yén sagalana bakal langkung saé pikeun anjeun. Salawasna mimitian ku paling hese.

Anggo sistem Leither

Sistem ieu diwangun ku nyieun kartu dimana urang bakal naroskeun patarosan ngeunaan topik anu bakal ditalungtik. Murid kedah ngajawab aranjeunna sareng anu ngajawab anu salah bakal diklasifikasikeun dina tihang anu béda.
Ku cara ieu, anjeun ngan ukur kedah ngalangkungan tihang ieu engké pikeun diajar tina kasalahan anjeun. rujukan

Kéngingkeun motivasi sateuacan anjeun ngamimitian.

Sisihkan 5 menit sateuacan anjeun ngamimitian diajar pikeun memotivasi diri. Mimiti mikirkeun naon anu anjeun bakal diajar, kumaha anjeun bakal nyusun diajar, fokus kana éta, napas sareng napas.
Konsentrasi sateuacan diajar penting pisan sareng 5 menit ieu sateuacan diajar bakal ngabantosan anjeun. Tutup panon anjeun sareng bayangkeun 10 anu anjeun badé ujian, kumaha anjeun wareg nunjukkeun diri anjeun sareng pujian anu bakal anjeun tampi.
téhnik diajar

Ati-ati tina diajar teuing

Panaliti ti Universitas California, San Diego, dina kombinasi sareng University of South Florida, mendakan hal anu luar biasa sareng éta jalma anu diajar teuing, tanpa ngahargaan istirahat, bakal ngajantenkeun sesah.
Saé pikeun megatkeun sambungan, candak émutan anjeun tina topik anu bakal dikaji, sareng urang bakal ningali kumaha élmu ngahijina sorangan.

Diskriminasi inpormasi penting.

Sadaya inpormasi disimpulkeun dina ideu anu saé. IDEA Éta mangrupikeun anu kedah jelas pikeun anjeun. Salaku hasil tina ideu éta bakal aya anu sanés, pamekaran sareng pangjerona.

Ngadangukeun musik

Aya sababaraha studi, sapertos anu dilakukeun ku sakelompok panaliti ti Stanford School of Medicine, anu nangtoskeun yén ngupingkeun jinis musik (khususna klasik) ngabantosan sababaraha bagian otak anu ningkatkeun perhatian urang.
Salaku tambahan, éta ogé tiasa ningkatkeun suasana haté urang sareng bahkan ningkatkeun kabiasaan urang nalika ngahijikeun élmu.

Ngamangpaatkeun jam nalika anjeun langkung produktif mental.

Sababaraha diajar langkung saé énjing, anu sanés saatos tuang, anu sanés wengi ... Anu kuring nyarankeun nyaéta anjeun bobo jam-jaman anu dipikabutuh pikeun pikiran anjeun damel langkung saé (ieu penting).
Diajar sadayana wengi henteu saé pikeun diajar. Panilitian ti Universitas Notre Dame ngalaksanakeun kajian anu dua kelompok murid ilubiung; salah sahijina diajar jam 9 énjing sedengkeun anu sanésna ngalakukeun éta jam 9 sonten
Ku bobo jumlah jam anu sami, jalma anu diajar isuk-isuk ngagaduhan pagelaran anu langkung luhur.
Konsentrasi dina diajar mangrupikeun konci anu tiasa ngabédakeun antara kasuksésan atanapi kagagalan. rujukan

Diajar sayah

Setrés henteu saé pikeun pikiran urang. Penting pisan pikeun istirahat sababaraha jam unggal sering pikeun diajar, sareng ngalakukeun latihan. Upami urang ngirangan tingkat setrés, urang bakal ngapalkeun langkung saé. rujukan

Entong ngasingkeun diri.

Tangtosna aya jalma anu diajar langkung hadé nyalira. Upami ieu hal anjeun, tong ngadangukeun kuring ku naséhat ieu. Nanging, langkung saé pikeun ngurilingan diri anjeun sareng jalma anu dina kaayaan anu sami sareng anu bahkan diajar sami sareng anjeun. Anjeun tiasa silih bantosan sareng silih motivasi.

Coba metoda anu bener-bener cocog pikeun anjeun.

Dina sababaraha kasempetan, téknik diajar parantos luntur sareng henteu teras dianggo sapertos anu diarepkeun; dunya robih, cara diajar berkembang sareng murid kedah milih anu paling cocog pikeun anjeunna.
Entong sieun nyobian metode diajar anyar! rujukan

Asup kana kaayaan fluks.

Dina kaayaan ieu, pikiran anjeun lengkep fokus kana diajar, ningalkeun sadaya gangguan anu sanés janten terasing. Pikiran anjeun janten lincah sareng sagalana mimiti katémbong gampang.
Hésé asup nagara ieu. Tip # 6 bakal ngabantosan anjeun supados langkung gampang.
pikeun diajar matématika

Diajar ngadamel koneksi.

Aya ogé studi anu mastikeun yén kami bakal langkung seueur diajar upami urang terang kumaha nyambungkeun konsép tibatan ngapalkeun.
Upami sacara gembleng silabus asup akal pikeun urang, urang bakal meunang tés anu langkung nyugemakeun sareng urang bakal tiasa émut élmuna langkung lami. rujukan

Paparan.

Coba pikeun ngarobih inpormasi abstrak kana gambar. Upami anjeun merjuangkeun ngartos konsép, visualisasi mangrupikeun téknik anu saé pikeun dimimiti.

Kontrol pikiran anjeun.

Éta sigana konyol, tapi aya seueur panilitian (contona, ku Halpern di 1996, Carr, Borkowski sareng Presley di 1987, Garner taun 1990), dimana éta parantos nunjukkeun yén diajar ngendalikeun pikiran urang ngabantosan ningkatkeun kurva diajar.
Tujuanana nyaéta pikeun nyegah pikiran négatip, ogé anu teuing pikaresepeun; aranjeunna ngan bakal nyegah urang konsentrasi. Rujukan

Wangun akronim.

Éta trik mnemonik. Conto: upami anjeun kedah diajar unsur kimia anjeun tiasa ngawangun akronim. Litium, Karbon, Nitrogén, Oksigén, Neon, Aluninium ... CLONAN

Parobihan pamandangan.

Nalika diajar, bahkan unsur pangleutikna campur dina tingkat konsentrasi urang. Salaku conto, parobihan kamar tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyimpen inpormasi anu hadé. rujukan

Visualisasikan gambar anu pikasieuneun.

Butuh latihan upami anjeun hoyong ngalakukeun éta gancang. Gagasan dasarna nyaéta anjeun numbu tilu atanapi opat ideu babarengan ngawangun gambar anu anéh anu ngalibatkeun sadayana tilu atanapi opat.

Upami anjeun hoyong ngapalkeun daptar balanja anu kalebet apel, susu, sareng kacang, tujuan anjeun nyaéta pikeun nyiptakeun gambar anu kalebet barang-barang ieu. Conto: apel ageung sareng panon sareng suku anu nyusu sapi sareng susu murag kana piring kalayan kacang.

? ️‍♂️ Latihan sateuacan diajar?

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku Dr. Dougals B. Mckeag, ti Universitas Indiana, ngalakukeun olahraga ngajadikeun getih dina uteuk urang sumebar langkung cairan, janten urang bakal tiasa diajar langkung gancang.

? Variasi mata pelajaran anu diajar.

Salawasna diajar hal anu sami tiasa pikaboseneun sareng kontraproduktif; contona, upami urang diajar kosa kata, urang tiasa bénten-bénten sareng sakedik bacaan. Upami urang diajar matématika sareng urang ogé gaduh ujian pustaka, langkung merenah pikeun rupa-rupa sahingga otak nyegerkeun dirina sorangan.
Kalayan pedoman ieu moal aya tés anu bakal nolak anjeun. rujukan

? Jadwalkeun diajar anjeun saolah-olah anjeun badé naék gunung anu saé.

Budak konsentrasi pikeun diajar

Candak agenda sareng atur tujuan alit unggal dinten (base camps). Unggal dinten anjeun kedah dugi ka base camp. Saeutik saeutik anjeun bakal ningali puncak.

✂ Cabut jam tangan anjeun teras pasang di payuneun anjeun.

Anjeun kedah nyetél waktos diajar anu tiasa 45 menit unggal waktos. Jam bakal ngabantosan anjeun pikeun nandaan waktos-waktos ieu.

? Hindarkeun diajar binges wengi sateuacan ujian.

Sesi diajar sonten sateuacan ujian langkung ngabahayakeun tibatan anu saé. Aranjeunna raket patalina sareng peunteun anu lemah, katerampilan nalar anu langkung handap, sareng ingetan anu langkung lemah. Ngan hiji wengi pinuh diajar tiasa négatip mangaruhan uteuk dugi ka opat dinten.

Entong multitask.

Data na disimpulkan: multitasking ngajantenkeun urang kirang produktif, langkung lieur, sareng lieur [1] [2] [3] Panilitian nunjukkeun yén bahkan jalma anu nyatakeun yén aranjeunna mahér dina multitasking saleresna henteu langkung saé tibatan jalma biasa.

Murid épéktip fokus kana ngan hiji hal. Janten tong nyobian diajar bari ngajawab whatsapps, nonton TV, atanapi mariksa akun Twitter anjeun.

? Sababaraha saran pikeun ningkatkeun konsentrasi anjeun

  • Pareuman bewara dina telepon
  • Ngajempékeun hapé anjeun.
  • Kaluar tina sadaya program olahtalatah instan.
  • Atuh aréa diajar anjeun teratur.

? Tuliskeun masalah anjeun.

Naha kuring badé ngalakukeun tés ieu? Kumaha upami kuring hilap kana konsép konci na persamaan? Kumaha upami ujian langkung sesah tibatan anu diarepkeun?

Rupa-rupa pamikiran ieu tiasa ngaganggu pikiran anjeun sateuacan tés. Ieu jalan kaluarna:

Dina ékspérimén, [1] Universitas paniliti Chicago mendakan yén siswa anu nyerat ngeunaan parasaan ngeunaan tés anu badé dilakukeun dina 10 menit langkung saé dibanding murid anu henteu. Panaliti nyarios yén téknik ieu khususna épéktip pikeun murid anu hariwang sacara rutin.

? Téhnik diajar anu pangsaéna

Téhnik diajar

 

  • Tulis catetan sareng rangkuman ku tangan: Sanaos parantos biasa, dina sababaraha taun ka pengker éta henteu ngagaduhan pentingna anu sami. Ayeuna urang gaduh téknologi, komputer atanapi tablet pikeun milari inpormasi atanapi unduhan catetan. Tapi numutkeun ka para ahli, sok disarankeun nyeratna dina tulisan anjeun nyalira. Naha? Nya, sabab nalika nyerat anjeun maca sareng anjeun bakal ngalereskeun langkung seueur konsep. Nyaéta, anjeun ngatur pikeun ngajaga anu penting pikeun langkung lami.
  • Tong sering diajar sagala hal: Maka, éta langkung saé langkung hadé pikeun ngatur dinten-dinten sateuacanna. Ninggalkeun sagalana pikeun poé panungtung bakal ngajantenkeun urang kedah diajar sababaraha jam berturut-turut. Nya henteu, éta henteu saé kusabab disebatkeun yén sadayana anu diajar bakal dihapus dina waktos anu singget. Langkung saé kanggo ngantep sababaraha jam lulus, istirahat teras teraskeun sareng pangajian. Janten, konsentrasi bakal langkung luhur.
  • Motivasi éta salawasna salah sahiji sekutu pangalusna kami. Urang kedah konsentrasi sareng memotivasi diri ku nyalira ku cara ieu, urang kabuka pikeun inpormasi anyar.
  • Asosiasi ideu: Mangrupikeun cara ngatur naon anu parantos dipelajari. Anjeun tiasa ngagunakeun kecap konci anu konci atanapi gambar méntal anu ngahubungkeun konsép.
  • Nalika téks janten beurat teuing pikeun urang, urang tiasa ngalakukeun gambar méntal nya. Ideu anu sami sareng anu sateuacanna, dimana urang bakal ngaitkeun téks anu dimimitian tina poto.
  • Maca terus-terusan éta ogé salah sahiji téhnik anu pangsaéna. Kusabab tanpa ragu, ku cara malikeun konsép anu sami, éta bakal tetep aya sareng urang. Aya jalma anu milih diajar banter sabab ngahasilkeun hasilna sami.
  • Nalika urang linggih pikeun diajar hiji topik pikeun anu munggaran, langkung saé maca éta sababaraha kali. Ti anjeunna, urang bakal nyorot kana ideu utama jeung kacindekan. Mimitian ti ieu, urang tiasa ngajelaskeun diagram urang atanapi ngadamel ringkesan na.
  • Latihan sareng ujian: Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sadaya hal di luhur, éta bakal waktosna pikeun ngagambarkeun éta. Naon cara anu hadé pikeun ngalaksanakeunana tibatan ku modél ujian anu sami.

? Kumaha ngapalkeun gancang

Trik ngapalkeun matematika gancang

Anjeun kedah terang yén 10% naon anu urang pelajari bakal berkat maca sareng pangulangan. Sedengkeun ampir 50% urang bakal ngalakukeun éta duanana dina paguneman sareng perdebatan sareng sadayana ieu, sacara tarik pisan. Tapi aranjeunna nyarios yén 75% tina naon anu dipelajari bakal berkat latihan. Janten, ngagaduhan data ieu, urang tiasa ngamimitian nyiapkeun diri pikeun terang kumaha ngapalkeun gancang.

? Carita

  • Urang bakal maca bagian tina téks pikeun diajar sareng urang bakal ngulang deui nyaring. Sanés hartosna éta kedah tina mémori dugi ka macana munggaran. Tapi malikan deui sacara lantang mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun nyangkut éta. Tambih Deui, anjeun tiasa ngarekam sareng ngupingkeun diri anjeun nyalira.
  • Nalika aya topik anu henteu tetep sareng anjeun, ngadamel kasimpulan dina tulisan anjeun. Maca unggal bagian na sareng kéngingkeun sababaraha ideu utama.
  • Ayeuna waktuna ngapalkeun. Kumaha?, malikan deui naon anu dipelajari kalayan nyaring sareng henteu ningali téks. Pikirkeun kumaha anjeun nyarioskeun batur ka gelut anu saé. Sangkan ngajantenkeun langkung réalistis, anjeun tiasa nangtung payuneun eunteung sareng nyarioskeun pelajaran sorangan. Émut yén anjeun teu kedah angkat ka titik atanapi topik salajengna, tanpa kedah ngalereskeun konsép anu sateuacanna.
  • Nalika anjeun ngagaduhan topik anu diapalkeun, reureuh sakedap. Jalan-jalan atanapi bersantai. Teras, pikirkeun sagala hal anu masih rada leupas sareng uih deui masihan tinjauan. Anjeun kedah ngalereskeun konsépna ogé!

? Matematika

  • Pilih téhnik mnemonik anjeun nyalira: Ieu nalika urang sateuacan rumus matématika atanapi fisika, urang kedah netepkeun sababaraha strategi pikeun ngémutanana. Salaku conto, unggal hurup tina rumusna tiasa janten hurup munggaran tina nami umum, sahingga jumlah tina hurup ninggalkeun kami frasa. Pasti ku cara éta aranjeunna bakal langkung gampil pikeun anjeun émut.
  • Pitunjuk visual: Upami frasa sanés hal anjeun, maka anjeun tiasa nganggo naon anu disebut isyarat visual. Anjeun bakal milih skénario anu anjeun sering resep. Éta tiasa janten kamar, kantin atanapi pantai. Maka kami bakal ngitung sabaraha hurup dina formula na. Unggal aksara bakal janten objék anu aya dina adegan anu dipilih.
  • Prakték rumusna: Tanpa ragu, pikeun terang kumaha diajar langkung saé, kedah aya prakték. Coba laksanakeun mana rumus anu sami tapi kalayan nilai anu béda.
  • Ngarecah sadaya bagian tina rumus: Leres pisan nalika urang mendakan formula rumit, éta bakal nyandak urang sakedik deui waktos, tapi biasana épéktip. Kadang teu aya gunana pikeun diajar rumus éta sorangan. Langkung saé pikeun ngapalkeunana ku cara ngarecah unggal bagéan na sareng terang naon hartosna sareng naon anu anjeun milari.

inpo leuwih
Situs wéb dina basa Inggris ngeunaan tips pikeun diajar


122 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Basisir Chlode C cenahna

    Abdi resep kuring bade ngalebetkeun kana prakték

    1.    Nyumput cenahna

      Dina forum sareng sajabana. éta ditulis dina aksara leutik. Upami anjeun nyerat ku aksara ageung hartosna anjeun ngagorowok sareng éta kurang ajar.

      1.    Koréktor Koréktor cenahna

        Saatos waktos, kalimat dimimitian ku huruf kapital. Upami anjeun hoyong ngalakukeun "Koréktor" cek heula naha anu anjeun tulis tanpa kasalahan éjahan sareng tanda baca.
        Ogé, anjeun nyarios "Dina forum sareng sajabana". Éta hurung, panginten anjeun badé nempatkeun koma (,) atanapi upami anjeun henteu sono kecap.
        Hatur nuhun.

        1.    ABC cenahna

          Anjeun lasut nempatkeun tanda cek dina kecap «Éjahan»

          1.    ngabarakatak cenahna

            HAHAHAJAJAAJAJAJAJAJAJA


    2.    Clara Maria Villalba cenahna

      Kuring yakin yén tip ieu tiasa dilaksanakeun sareng tiasa épéktip upami leres dilakukeun ... .. pikeun diajar nuturkeun tips ieu

  2.   Adolfo cenahna

    hatur nuhun

  3.   Iker cenahna

    Hatur nuhun pisan éta parantos ngabantosan kuring pisan kumargi kuring diblokir diajar studi sosial sareng kuring gampang kabingung

    1.    Nyumput cenahna

      Éta ditulis * Sareng kuring janten lieur
      Teu heran biayana pikeun diajar ... Naha anjeun nyatujuan basa?

      1.    Valentin cenahna

        Bangsat sareng lirén ngaganggu jalma sareng hirup kalem sareng langkung ti éta kuring badé ngawartosan ieu: teu aya anu sampurna!

    2.    béntang katiisan arranz de la hoz barra cenahna

      Hal anu sami kajadian sareng kuring ku sosial

  4.   Claudia Melanie Romani Herrera cenahna

    Éta henteu ngabantosan kuring, kuring hoyong anu langkung gancang diajar sareng siap-siap

    1.    Hala cenahna

      Henteu goréng, tina 10 trik éta aya trik anu parantos ngabantosan kuring sareng batur sanés alesan sanés. Sareng kuring ogé ngagaduhan masalah diajar, kuring ngagaduhan nilai anu saé pisan di SMA tapi nalika kuring masihan panguatan anu hadé. Nya kuring nyarankeun éta pikeun anu meryogikeun aranjeunna. 😉

  5.   Karen cenahna

    Naon anu gancang diajar tanpa buku tapi henteu langkung saé sareng buku sabab buku na gaduh inpormasi anu langkung saé tibatan komputer tapi aya sababaraha murangkalih anu komputerna langkung saé tapi henteu langkung saé kuring bakal angkat upami anjeun henteu hoyong angkat perpustakaan sakola anjeun sareng milari buku pondok kanggo ujian

    1.    Nyumput cenahna

      Teu aya anu ngartos koméntar ieu.

  6.   ARIEL C. cenahna

    Maca sareng mikirkeun ieu sigana kuring janten naséhat anu saé, sababaraha hal anu kuring lakukeun sareng aranjeunna tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring diajar wengi nalika sadayana bobo sareng teu aya anu ngaganggu anu tiasa dianggo sapertos sora musik, televisi, kumaha éta disada atanapi salah sahiji hal ieu anu henteu ngamungkinkeun anjeun konsentrasi, tiiseun anu pangsaéna kusabab konséntrasi ngarangsang imajinasi anjeun anu penting pisan, teras kuring nyobian ngajar batur pikeun mastikeun yén kuring diajar, kuring henteu resep diajar pisan tapi upami teu aya anu sanés aya anu milari jalma anu balik deui rangkulan sareng hatur nuhun !!!!

  7.   Karina Longoria cenahna

    TEU TEU GAMPANG LEUWIH BÉLAH BOMB SORANGAN DENGAN INFORMASI

    1.    Nyumput cenahna

      Punten tong hilap nganggo aksen. Ogé, huruf kapital hartosna anjeun ngagorowok sareng anu kurang sopan.

      1.    entong meupeuskeun balna cenahna

        Entong meupeuskeun balna !! Kami henteu sakola, éjahan tiasa dianggo tapi henteu nalika urang masihan koméntar

      2.    Anonim. cenahna

        Ehmn, aranjeunna sanés "aksen" aranjeunna aksen: v

        1.    Filsuf gipsi cenahna

          Saé pisan!!

      3.    Filsuf gipsi cenahna

        Ati-ati, kasalahan anu sering dilakukeun nyaéta ngagunakeun kecap "aksen" pikeun ngarujuk "tilde". Émut, pasangan, "sadaya kecap ngagaduhan aksen", nanging, "henteu sadayana ngagaduhan aksen"; Sareng, tina naon anu kuring tiasa ngartos dina dua garis anu anjeun parantos nyerat, anjeun hartosna «aksen grafis nyalira, anu mana aksen», leres? Conto: «CARA» - ngagaduhan aksen anu tumiba dina suku kata «ca», tapi, éta henteu ngagaduhan aksen kusabab polos na ditungtungan ku vokal, tapi aksen «enya» ngagaduhan. Janten kedah ati-ati. Ku jalan kitu,… kuring henteu terang yén nalika ditulis dina «Kasus UPPER» éta ngalambangkeun yén anjeun ngajerit, tapi «anjeun moal bobo bari henteu terang deui hiji hal»;).

        1.    Javier cenahna

          Nya éta sateuacan aksen disebat aksen

    2.    violettshy cenahna

      Logat sareng aksenna sami. : v

      1.    Panolakan. cenahna

        teu

  8.   erica :) cenahna

    Hatur nuhun… !!! Kuring bakal nyobian nuturkeun tip na, naon anu lumangsung 🙂

  9.   cardigan cenahna

    hatur nuhun mudahan éta mantuan kuring

    1.    Juan Manuel cenahna

      Eureun éta saé, tapi kuring henteu tiasa ngajantenkeun kelas tetep dina pikiran kuring, ogé kuring henteu tiasa ngajelaskeun kelasna, kuring peryogi sababaraha cara pikeun ngartos kumaha diajar ngajelaskeun kelas ,,,

      1.    Nyumput cenahna

        Punten nyarios ogé, anjeun henteu ngartos.

        1.    ***** cenahna

          Eureun menerkeun sadayana, demi Gusti sadayana nyerat sakumaha anu dipikahoyong (proofreader) ah sareng hatur nuhun pisan kana inpormasi ieu parantos ngabantosan kuring pisan

        2.    entong meupeuskeun balna cenahna

          Upami anjeun ngartos, ayeuna, yén anjeun henteu ngarti, éta ogé, buka sakola, kusabab anjeun ningali yén aranjeunna henteu ngajarkeun anjeun henteu kritik ????

        3.    Panolakan. cenahna

          Tingali, anjeun beurat pisan, anu ngalereskeun sakali atanapi dua kali, henteu kunanaon, normal, tapi kana sadaya koméntar ... anu parantos ban ...

  10.   cardigan cenahna

    Gracias
    Naon anu gancang diajar tanpa buku tapi henteu langkung saé sareng buku sabab buku na gaduh inpormasi anu langkung saé tibatan komputer tapi aya sababaraha murangkalih anu komputerna langkung saé tapi henteu langkung saé kuring bakal angkat upami anjeun henteu hoyong angkat perpustakaan sakola anjeun sareng milari buku pondok kanggo ujian

  11.   leres-leres cenahna

    Anjeunna ngabantosan kuring sareng éta langkung, mangpaatkeun éta hatur nuhun saé pisan!

  12.   Zaidi MID cenahna

    Wah, abdi henteu terang naha kuring tiasa ngalakukeun ieu tapi kuring bakal nyobian, éta sigana nasihat anu saé, leres? ...

  13.   yo cenahna

    hatur nuhun kana tulisanana

  14.   anonimo cenahna

    Abdi peryogi anu ngabantosan kuring diajar tanpa kagagalan sosial

    1.    Jasmine murga cenahna

      pantun,

      Teu aya peluru sihir, komo kirang ku saeutik informasi. Naha saur anjeun yén poko anu khusus pikeun anjeun? Solusi naon anu anjeun nyobian dugi ka ayeuna? Naon anu anjeun pikir butuhkeun?

  15.   Yoop cenahna

    Anjeunna badé masihan kuring pikeun anu langkung seueur naon anu diajar henteu masihan kuring atanapi bapak sosial anu paling parah

  16.   tukang ngarit cenahna

    Hapunten tapi henteu seueur dianggo. Kuring nuju diajar pendidikan jasmani dina basa Inggris. Kuring henteu terang kumaha nerapkeunana pikeun dinten sareng dinten kuring sareng upami kuring ngajelaskeun ka batur aranjeunna moal ngartos nanaon. Upami pendidikan JASMANI moal aya alesan pikeun diajar mental.

    1.    Panolakan. cenahna

      Kuring ogé ngalaksanakeun pendidikan jasmani dina basa Inggris, tapi gampang, anjeun parantos ngagaduhan kosa kata dasar ti saprak sakola dasar! Siga luncat, lumpat, jst. Kana waktosna anjeun bakal diajar deui kosa kata.

  17.   anonimo cenahna

    Aranjeunna henteu tiasa dianggo, kuring kedah diajar masalah sosial ngeunaan iklim sareng henteu aya hasilna.

    1.    Hala cenahna

      Antonio nonton pidéo dina YouTube ngeunaan iklim sareng aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun 🙂

  18.   tonto cenahna

    Abdi resep tapi kuring parantos ningali téhnik anu langkung saé

    1.    Panolakan. cenahna

      Malire komentar ieu, pikeun hal éta bakal disebat bodo ... XD

  19.   Stella cenahna

    Jujur, kuring ngaganggu yén seueur pisan jalma anu nyerat dina "surak" (huruf kapital murni), yén "Kuring butuh anu épéktip sareng gancang", henteu aya pelanggaran, tapi pikeun anu aranjeunna terang kumaha maca, leres? Janten naha henteu ' t aranjeunna terang kumaha nyeratna? Kuring gaduh éjahan anu sampurna, tapi nunjukkeun yén aranjeunna ngahaja ngalakukeunana), tah, téknik ieu sigana pohara kapaké, hatur nuhun pikeun ngeposkeunana, éta inspirasi kuring diajar, sareng éta sesah kajadian

    1.    Hala cenahna

      ("Huruf murni") Saha anu anjeun nyarios teu terang stella éjahanana? 🙂

  20.   LaWea cenahna

    Masalah utama kuring nyaéta kuring henteu terang kumaha memotivasi diri.

  21.   infodocu cenahna

    Wilujeng enjing dulur:
    Motivasi, sakumaha ceuk LaWea, penting pisan. Tarékah dina dinten ka dinten anjeun pikeun ngahontal tujuan. Sababaraha anjeun badé lebet kana universitas sareng anu sanésna parantos ngamimitian.
    Pikeun anu baheula, motivasi anjeun diajar ayeuna nyaéta fokus sareng ngabayangkeun diri kana naon anu anjeun pikahoyong janten / diajar énjing. Memang leres yén sababaraha mata pelajaran ayeuna bakal katingali pikaboseneun sabab anjeun henteu resep aranjeunna, pikirkeun éta ngan ukur prosedur pikeun ngahontal tujuan anjeun.
    Pikeun mahasiswa anu parantos damel éta kedahna langkung gampil, kuring nyarios éta kedah kusabab éta pilihan tapi kadang urang sadar yén éta henteu sapertos anu diarepkeun sareng teu aya anu kajantenan, menerkeun anu wijaksana. Langkung saé robih dina taun katilu balapan tibatan ngeureunkeun lomba anu ngahalangan sareng henteu hoyong bakti diri kana naon anu parantos dikhususkeun pikeun waktos dina kahirupan.
    Upami aya anu gaduh patarosan ngeunaan naon anu bakal diajarkeun énjing atanapi kelas naon anu diperyogikeun pikeun diajar karir atanapi ngan saukur hoyong ngarobih jalan sareng milih anu sanés, urang tiasa nganggo aranjeunna, sanaos kami fokus kana bidang: Informasi sareng Dokuméntasi sareng Élmu Politik sareng Administrasi Publik, kami bakal ngabéréskeun sadaya mamang anjeun.

  22.   Fauzan cenahna

    Bueno

  23.   puca cenahna

    Gracias

  24.   ghyro cenahna

    Abdi hoyong sababaraha budak awéwé ngarah tiasa janten papan tulis pikeun diajar kuring !! janten kuring bakal diajar langkung seueur ... ngeunaan anatomi ..

  25.   Elisa cenahna

    Hatur nuhun pisan kuring peryogi pisan kirang goréng yén kuring parantos mendakan ieu sanésna kuring moal terang naon anu kedah dilakukeun hatur nuhun ageung tapi kuring henteu terang naon anu bakal kuring lakukeun

  26.   Valeria cenahna

    Peta konsép seueur ngabantosan kuring, mimitina kuring ngadamel ringkesan tina saluruh subjek sareng ngadamel peta konsép sareng aranjeunna, tapi bari ngulang deui sababaraha kali naon anu kuring nyerat. Kuring miharep éta bakal ngabantosan anjeun

  27.   pink biru cenahna

    Sababaraha Abdi parantos terang; tapi éta henteu kapaké pikeun anu kuring pikahoyong, upami anjeun terang trik pikeun diajar propinsi Spanyol, anjeun tiasa ngawartosan kuring?
    Hatur nuhun.

  28.   ppepe cenahna

    edan ieu seueur damel tapi punten diajar éjahan anu henteu nyandak éta ermano

    1.    violettshy cenahna

      ppepe, anu kedah diajar éjahan nyaéta anjeun. : v

  29.   Elaine cenahna

    Abdi resep pisan, kuring bakal nerapkeun kana prakték

  30.   henteu aya namina cenahna

    Ieu halaman wéb sareng sanés nyarioskeun hal-hal sanés. Ieu kanggo koméntar mangga budak lalaki atanapi awéwé? Sareng kuring mendakan éta rada pikaresepeun pikeun putri kuring sareng éta parantos ngabantosan anjeunna pisan dina ujian hatur nuhun

    1.    ngelek cenahna

      Éta sabab putri anjeun kasép Mongolian

      1.    henteu aya namina cenahna

        Anjeun henteu nyarios ka kuring yén di jalan, anjeun anak jalang

        1.    ngelek cenahna

          paéh anjeun

          1.    henteu aya namina cenahna

            anjeun henteu nyarios anu sapertos kitu ka raray abdi ogé


        2.    henteu aya namina cenahna

          sareng kumaha putri anjeun? kabeneran euyeub ieu?

          1.    anuel cenahna

            Anjeunna beunghar sapertos sundel indung anjeun


      2.    macapica cenahna

        Éta langkung Mongol tibatan brute, éta henteu nganggo éta

      3.    kaadilan23 cenahna

        Upami putri anjeun tunduh, naon anu anjeun tingali dina pad ieu ???

    2.    henteu aya namina cenahna

      Gracias

    3.    Gambar placeholder Sergio Garcia Carrillo cenahna

      Sayang, putrina anjeun tunduh sareng anjeun terang, upami anjeun ningali yén kuring henteu nyarios kana rai anjeun, anjeun nganuhunkeun kuring guapi 655765552 KISSES TO DAELHTER AND WHO GETS BETTER

      1.    Sergio García Carrillo ngaletak frenulum kuring. cenahna

        Naha anjeun bajo atanapi rambut botak, anjeun bangsat oligofrenik?
        Naon umur anjeun 2 taun atanapi éta kolot anjeun lanceuk lalaki, anjeun teu sopan?
        Naon bal anjeun gaduh telepon anu diciptakeun .. Oh, kumaha gagahna!
        Caritakeun, naha anjeun parantos nyandak ESO? Meureun anjeun angkat ka salah sahiji sakola pikeun jalma-jalma khusus sareng aranjeunna masihan judulna sabab anjeun tungtungna parantos tiasa nyandak pensil sareng nahan drool anjeun dina waktos anu sami.
        Bangsat ngarusak manusa.

      2.    .. cenahna

        Ieu conto ageung tina naon kabodoan manusa

  31.   tgrdr cenahna

    fdgdgrtfgrg

  32.   tgrdr cenahna

    halo nasihat anu saé pisan hapunten koméntar anu sanés…. Abdi ngagaduhan 10 dina sadaya ujian, hatur nuhun pisan…. ayeuna kuring murid anu pangsaéna

    1.    Pablo cenahna

      Dina éjahan sigana mah ...

      1.    henteu aya namina cenahna

        éta saé

      2.    henteu aya namina cenahna

        Kantun megah.

  33.   antonella cenahna

    Nuhun kuring resep pisan tapi kuring henteu terang naha kuring tiasa ngalakukeun ieu ngan ukur maén sareng kartu sareng latihan sareng ucapkeun pipikiran kuring
    Urang tingali naha kuring tiasa diajar
    * Hayu, urang kedah ngantepkeun diri kabawa ku pangajian sareng ngantepkeun ngalir. *

  34.   Irene cenahna

    Abdi henteu tiasa ngamimitian diajar jam 9 énjing sareng olahraga énjing anu sami, kuring henteu gaduh waktos. Latihan maka kuring henteu kedah ngalakukeun contona soré

    1.    Aidiona cenahna

      Aidiona

  35.   henteu aya namina cenahna

    saé pisan kuring bakal nerapkeunana

  36.   Nike yamakhassi (JANN) cenahna

    Kuring bakal nyobian hatur nuhun (materiam superat opus)

  37.   henteu aya namina cenahna

    Abdi resep pisan kana hida ieu. tiasa ngabantosan kuring ningkatkeun jodo, létah masihan kuring saé

    1.    henteu aya namina cenahna

      Saur anjeun henteu saé ku basa ajjaajj sabab ku hida, anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng kuring ningali éta jelas yén éta henteu. ngabarakatak

      1.    henteu aya namina cenahna

        anjeun henteu terang naon anu banyolan

      2.    henteu aya namina cenahna

        Leres, muhun, kasaéan anjeun sareng v ... henteu terang

        1.    henteu aya namina cenahna

          Éta dituliskeun «Kuring henteu weruh»

        2.    henteu aya namina cenahna

          Éta ironis, putra abdi.
          Sateuacan méréskeun kartu murid anu saé, mésér diri kamus kamus sareng milarian kecap "humor," "ironis," atanapi "lulucon," potongan daging.

          1.    henteu aya namina cenahna

            ngabarakatak


  38.   ratu cenahna

    Nuhun kana ideu anu saé na.
    Abdi resep aranjeunna sareng Abdi badé nerapkeunana

  39.   belu? cenahna

    Kuring bakal nyobian. Kami salah sahiji murid anu pangsaéna dina kursus kuring, saur kuring kuring kaasup kana 3 besar, tapi kuring masih kénéh sesah diajar. Kuring nyéépkeun seueur teuing waktos nahan inpormasi, sareng leres pisan… setrés pisan.

    1.    henteu aya namina cenahna

      Éta kajadian ogé kuring !!!

  40.   belu? cenahna

    Kuring bakal nyobian. Kami salah sahiji murid anu pangsaéna dina kursus kuring, saur kuring kuring kaasup kana 3 besar, tapi kuring masih kénéh sesah diajar. Kuring nyéépkeun seueur teuing waktos nahan inpormasi, sareng leres pisan… setrés pisan.

  41.   henteu aya namina cenahna

    Kuring badé nyobian ngalaksanakeunana, hatur nuhun, anjeun parantos ngabantosan seueur séks000

  42.   Jessica cenahna

    Kuring bahkan henteu ngartos ieu, anu mangrupikeun téks saderhana sareng kirang tiasa diajar, uteuk kuring henteu ngolah téks-téks éta, kuring henteu tiasa ngajantenkeun aranjeunna tetep aya dina sirah kuring tapi upami lagu-lagu na, kuring henteu ngartos, kuring kedah diajar tapi kuring parah pisan pikeun nginget hal, bahkan kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun dua dinten ka pengker ... bantosan
    Fakta: Kuring ngagaduhan kahariwang, déprési, insomnia, sababaraha faktor ieu ngahambat kamampuan kuring konsentrasi, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    1.    Golden Boy cenahna

      Entong hariwang, éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeun leres-leres sadar yén naon anu lumangsung ka anjeun sanés masalah kamampuan inteléktual, éta ngan ukur akibat tina masalah émosional anu parah dikokolakeun.
      Poho pikeun momen ieu ngeunaan sagala rupa anu ngajantenkeun anjeun raos parah ... Pikirkeun hal anu geus kajadian ka anjeun anu ngeusi anjeun ku bagja sareng kapuasan émosional. Ngagaduhan pikiran anu saé panginten anu positip bakal nyandak pikiran anu langkung saé anu bakal ngeusian anjeun ku cahaya. Pikirkeun hal anu luhur anu tiasa ngeusian anjeun ku inspirasi. Teu nyiksa diri nyalira deui ... Bébas pikiran anjeun.
      Émut yén kami mangrupikeun cerminan pikiran urang, percanten kamampuan anjeun upami anjeun henteu percanten kana poténsi saleresna, moal aya anu sanés. Anjeun langkung pinter tibatan anu anjeun pikirkeun bahkan langkung pinter tibatan anu parantos dicarioskeun ku jalma. Entong percanten sagala anu dicarioskeun ku anjeun sareng henteu percanten kana sagala hal anu ngalangkungan émutan anjeun sabab kadang aranjeunna salah panginten. Hapuskeun beban émosional anu beurat éta, pasihan diri anjeun kasempetan anu teu dipasihkeun ku batur sareng teu aya anu tiasa masihan anjeun ... Kasempetan pikeun bahagia.
      Abdi nyarankeun ngupingkeun musik klasik atanapi santai musik kalayan latar instrumental atanapi musik latar instrumental; Aya ogé musik dina kaayaan alfa atanapi konséntrasi. Kuring nyarankeun saluran anu disebut terapi musik. Ngalakukeun hal anu ngeusi kabahagiaan sapertos nyanyi, ngalukis, maca, sareng sajabana ... Ngalakukeun hal anu saé anu minuhan anjeun sareng anu konstruktif ... minuhan impian anjeun.

  43.   henteu aya namina cenahna

    Halo sadayana, éta parantos ngabantosan kuring

  44.   henteu aya namina cenahna

    Tuang buntut abdi

    1.    henteu aya namina cenahna

      anjeun cicingeun yén anjeun henteu diajar henteu aya alesan pikeun anjeun nyarioskeun éta hal-hal anu kasar pisan

    2.    henteu aya namina cenahna

      Éta pendidikan anu anjeun leres-leres gaduh, upami kuring resep, anjeun dina jalur anu leres

  45.   henteu aya namina cenahna

    Hatur nuhun, kuring parantos latihan sababaraha tapi kuring henteu terang batur sareng sakumaha éta parantos kabuktosan, éta pasti bakal ngabantosan kuring.

  46.   naia cenahna

    Éta saé saé sareng éta parantos ngabantosan kuring diajar sosial

    1.    henteu aya namina cenahna

      HENTEU TEU BATUR TAPI ANJEUN DINA H

  47.   Fernando anjeunna nempatkeun sadayana cenahna

    Saha anu ngabandunganana, aya anu hoyong nomer: 1529472837

    1.    henteu aya namina cenahna

      wat tapi naon anu anjeun carioskeun?

    2.    henteu aya namina cenahna

      Henteu aya saurang ogé ?

    3.    henteu aya namina cenahna

      Kumaha bodo, koméntar anjeun.

  48.   henteu aya namina cenahna

    Dinten ieu kuring goréng dina ujian sareng kuring parah pisan

  49.   henteu aya namina cenahna

    Budi

  50.   henteu aya namina cenahna

    Nuhun kana inpormasi éta. Naha kuring bakal nempel kana burit kuring supados kuring bakal diajar langkung saé?

  51.   henteu aya namina cenahna

    Kahormatan, wilujeng

  52.   batur cenahna

    Éta henteu ngalayanan kuring ampir aya trik pikeun diajar, tapi hatur nuhun kanggo inpormasi

  53.   Valeria cenahna

    pe panjang pisan ngalayanan

  54.   Timoti cenahna

    Nuhun, tulisan ieu, sareng parantos ngaco sirah kuring sapertos pancuran jorok ... Kuring ningali sorangan bangsat rungkun

  55.   E cenahna

    Kuring pohara nungtut sorangan di studio sareng sababaraha téknik ieu anu biasana kuring anggo, sareng aranjeunna leres-leres jalan.

  56.   henteu aya namina cenahna

    Komentar anu pangsaéna

  57.   Mudah-mudahan lulus cenahna

    Ngan dina sajam kuring bakal ujian, pasihan tuah

  58.   henteu aya namina cenahna

    Abdi gaduh ujian sosial sareng sigana ieu parantos ngabantosan kuring pisan.
    Hatur nuhun.

  59.   Akademi Menengah Menengah Madrid cenahna

    Halo!! Tip ieu gunana ayeuna yén kuring badé nyiapkeun Oposisi, sanaos nyandak panon anjeun tina hapé sesah. Nya, kuring parantos ngagaduhan motivasi, ayeuna kuring ngan peryogi waktos. Sing salamet!!

  60.   aleli zarate cenahna

    hatur nuhun pisan kanggo inpormasi ieu hatur nuhun

  61.   henteu aya namina cenahna

    Tip ieu parantos ngabantosan kuring pisan ... sareng pikeun anu nyarios yén putri anjeun tunduh, teu paduli sabab sabab éta kasép sareng ieu didedikasikan pikeun proofreader- lirén kritik jalma sabab anu kedah diajar éjahan anjeun anjeun jelema bodo ... .. sareng ka jalma anu ngritik anjeun Kuring bébéja aranjeunna tuang kotoran sareng henteu merhatoskeun jenis jalma ... anjeun teraskeun nasihat kusabab anjeun nyobian ngabantosan jalma-jalma ku nasihat anu saé anjeun (Anjeun gaduh ngabantosan kuring pisan) Hatur nuhun pisan kanggo sadayana sareng jalankeun…. Abdi budak awéwé umur 11 taun sareng kuring henteu paduli nyarios kieu…., Anjeun tiasa !!!

  62.   henteu aya namina cenahna

    Éta parantos ngalayanan kuring pisan. Hatur nuhun! Kuring heran lamun anjeun tiasa nambihan sababaraha téknik diajar anu langkung épisién kana halaman wéb, supados kuring tiasa ngartos sareng diajar langkung gancang.

  63.   Maria LS cenahna

    Hatur nuhun pisan, parantos ngalayanan kuring pisan. Allah ngaberkahan anjeun.