22 Buku Pangatur Diri sareng Perbaikan Diri Terbaik

Halo, hal munggaran anu ngabagjakeun anjeun parantos ngalebetkeun tulisan ieu anu anjeun bakal mendakan 17 buku audio gratis kanggo ngadangukeun online, 7 ulasan sareng 6 tulisan ku buku mandiri.

Anjeun jalma anu berjuang pikeun ningkatkeun, ngungkulan kasieun sareng kahariwang sareng ningkatkeun kualitas hirup anjeun. Anjeun sanés salah sahiji jalma anu tetep berlabuh sareng henteu terang jalan mana anu kedah dituju.

Kahirupan mangrupikeun prosés diajar sareng buku mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngalangkungan jalur pembelajaran. pamutahiran diri sareng pamekaran émosional sareng kontrol. Wilujeng sumping kuring ResourcesofAutoayuda.com, blog anu salian ti buku-buku anu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun di handap, anjeun gaduh ratusan tulisan sareng pidéo anu kuring pastikeun anjeun bakal inspirasi, ngabantosan anjeun dina kamekaran pribadi sareng, sakapeung, ngabantosan anjeun pikeun ngarobih kahirupan anjeun.

Dina daptar anu anjeun bakal tingali di handap ieu aya kompilasi buku mandiri anu pangsaéna. Sababaraha langkung ayeuna tibatan anu sanés, sababaraha anu kuring langkung resep tibatan anu sanés. Bisi wae, kuring ngajak anjeun maca atanapi ngupingkeunana sabab buku bakal salawasna masihan anjeun pandangan anyar ngeunaan kahirupan.

Daptar buku pitulung diri anu paling disarankeun.

Daptar ieu diwangun ku:

  1. 17 buku audio naon anu anjeun tiasa ngupingkeun online sadayana bebas.
  2. 8 ulasan buku paling ayeuna sareng penting.
  3. 6 item aranjeunna gaduh tautan umum tunggal: pamekaran pribadi.

Kumaha waé ogé, éta mangrupikeun judul anu penting pikeun saha waé anu hoyong ningkatkeun salaku manusa sareng ngahontal kasuksésan dina sagala aspek kahirupan aranjeunna.

Dina daptar ieu nyaéta buku pangwangunan pribadi anu laris anu hartosna yén aranjeunna dirojong ku masarakat pikeun kualitas luhur. Seueur diantara aranjeunna disarankeun ku psikolog anu paling bergengsi kusabab aranjeunna ngalegaan visi pasiénna dina aspek anu khusus sareng ngabantosan aranjeunna nguatkeun harga diri atanapi ngungkulan déprési. Jigana éta judul penting pikeun saha waé anu badé ningkatkeun atanapi kecap pangjurung.

Audiobooks

  • "Lalaki anu melak Tatangkalan". Buku alegori anu saé anu nyaritakeun kumaha padamelan lalaki sacara metodis tiasa nyababkeun hal anu saé.
  • "Bangun impian anjeun". Buku anu nyeratna nawiskeun kami patarosan anu penting sareng waleran anu ngamotivasi. Buku anu cocog pisan pikeun sadayana anu hoyong ngahontal cita-cita anu hébat.
  • "Penjual panggedéna di dunya". Salah sahiji buku anu pangsaéna ngeunaan pamekaran pribadi dimana urang dipasihkeun, salaku novél, mangrupikeun serangkaian padoman pikeun suksés dina kahirupan.
  • "Sing salamet". Ieu mangrupikeun salah sahiji buku sareng pangarang anu kuring pikaresep. Salah sahiji buku anu paling hadé pikeun ngayakinkeun yén nasib sapertos kitu teu aya, anjeun kedah ngupayakeunana. Dongéng anu indah.
  • "Alkemis". Salah sahiji klasik anu hébat tina jinis pustaka ieu. Kami ngiringan protagonis na dina perjalanan anu transformatif dina milarian harta karun.
  • «Kompas jero». Ngalangkungan serangkaian serat anu ditulis ku hiji padamel ka bosna, Álex Rovira nunjukkeun ka urang hal-hal anu matak saé dina kahirupan ieu.
  • "Wiku Anu Ngajual Ferrari Na". Anjeunna nyarioskeun ka kami dongéng yén pengacara anu suksés ngalaman serangan jantung anu ngajadikeun anjeunna ngémutan deui hirupna.
  • "101 cara pikeun ngarobih kahirupan anjeun". Wayne Dyer masihan kami buku audio ieu anu tiasa ngarobih kahirupan anjeun.
  • "Hayu atuh béjakeun ka anjeun". Budak ngora anu milari jawaban kana patarosan anu paling penting dina hirupna tungtungna ngobrol sareng "El gordo", psikoanis anu mimiti ngawartosan anjeunna saperangkat carita anu tiasa ngagambarkeun sareng narik kasimpulan.
  • "Sugih bapa bapa miskin". Robert Kiyosaki nyerat carita ieu pikeun ngajantenkeun urang ngartos kumaha dunya keuangan jalanna sareng hoyong ngahontal kamerdékaan finansial.
  • "Daérah anjeun salah". Ieu mangrupikeun buku anu wajib dipiboga pikeun perpustakaan pribadi anjeun. Wayne Dyer marios aspek-aspek anu ngajauhkeun urang tina kabagjaan, sapertos kalepatan.
  • "Punten kabagjaan". Buku anu ngajarkeun urang supaya senang sanaos kasusah anu urang pendakan dina kahirupan.
  • «5 jalma anu anjeun bakal pendak di surga». Buku anu protagonis na maot sareng patepung sareng 5 jalma anu paling mangaruhan hirupna di surga, sanaos anjeunna panginten henteu sadar.
  • 7 hukum spiritual pikeun suksés. Jutaan jalma di sakumna dunya parantos maca buku ieu pikeun mendakan konci pikeun mendakan kasuksésan dina kahirupan.
  • "Jalan tukang sihir" ku Deepak Chopra. Buku anu spiritual pisan pikeun nyobaan ngartos kahirupan ngalangkungan sababaraha pelajaran anu dipasihkeun ku buku.
  • "The Little Prince" ku Antoine de Saint-Exupéry. Buku ieu indah, dianjurkeun pisan pikeun barudak boh déwasa.

Ulasan

artikel

Recuerda que anu paling penting nyaéta kumaha perasaan anjeun sareng ti ditu, mimitian leumpang. Buku-buku ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu penting tapi salawasna dipandu ku sudut pandang anjeun, sanés ku naon anu anjeun tingali ditulis. Seueur naséhat anu anjeun mendakan dina buku ieu panginten henteu cocog sareng anjeun. Gaduh kriteria anjeun nyalira sareng adaptasi kana kaayaan pribadi anjeun.

Sakali deui, kuring ngabagjakeun anjeun. Anjeun jalma anu milari ningkatkeun sareng henteu tetep dijangkar dina kahirupan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

63 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ligaa cenahna

    Abdi resep halaman ieu pisan

  2.   Gambar placeholder Yaneth Vivas Gonzalez cenahna

    buku audio chevere.

  3.   Lupita ruiz cenahna

    kasempetan anu saé pisan pikeun kéngingkeun aranjeunna

  4.   Shelly Hari Salinas Soto cenahna

    Buku audio anu saé pisan =)

  5.   Shelly Hari Salinas Soto cenahna

    Buku audio anu saé pisan =)

  6.   Charles Camillo cenahna

    Kuring nyarankeun éta halaman anu saé pisan

  7.   Isabel sanchez vergara cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng ieu buku-buku ngabantosan nyalira, kuring resep maca éta, sareng ngaraos saé pisan nalika kuring kedah nerapkeunana nalika ningali anu penting, masalah éta, anu kuring henteu kantos réngsé maca anu lengkep, kuring SELALU MASIH MASIH KA ARTIKEL SÉSÉN !!! !!! DINA SÉWÉNYA SÉHÉNGKEUN AKHIRKEUN BUKU BUKU PANGSAÉAN EMOSI. Kuring parantos ampir dua bulan di dinya! Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring diajar nyandak sareng tiasa maju dina maca? PUNTEN !!!

    1.    Kekecapan Madrid cenahna

      Sateuacan sateuacan "macét" anjeun bakal mendakan kecap anu hartosna anjeun henteu ngartos. Ieu biasana kajadian nalika urang henteu terang hartos kecap. Pisan gunana SABADU gaduh kamus anu aya. Anjeun bakal ningali kumaha éta ngabantosan anjeun.

    2.    Gabriela elizabeth fernandez cenahna

      tingali isabel Jigana tina pangalaman kuring sorangan yén ieu aya hubunganna sareng predisposisi anu anjeun kedah baca sareng ku waktos anu anjeun anggo. Abdi nyéépkeun buku sareng rusiah anu kuring baca nalika mimiti maca halaman. Sababaraha anu maca aranjeunna di luhur. sareng anu sanésna kuring ngan saukur henteu ngartos. Sareng nalika kuring maca kadua kalina kuring ngartos yén anu kajantenan kuring sateuacanna. Éta sanés waktos pikeun kuring maca sareng ngartos éta. Janten anu kadua kalina ieu kuring tiasa, tingali, ngartos sareng nerapkeun naon anu kuring teu pernah pernah nénjo. Kuring yakin yén maca buku-buku tinangtu nyaéta wanoh yén aranjeunna kedah janten sareng pikeun hal anu aranjeunna langkung noél kami dina hiji waktos tibatan anu sanés.

    3.    Daniel Vergara Pelaez cenahna

      Abdi tiasa nyarankeun buku pitulung diri ngeunaan éta ... hahaha Lucu!

    4.    Isabel sanchez vergara cenahna

      Gabriela Elizabeth Fernandez Hatur nuhun pisan Gabriela, kuring bakal nganalisis nyalira, saur anjeun leres pisan, hatur nuhun deui pikeun ngabagi pangalaman anjeun ka kuring, anjeun bageur pisan !!!

    5.    Enrique Yanez Ramírez cenahna

      Halo, nami abdi Enrique, hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngartos buku pitulung mandiri, anjeun kedah émut yén aya déwa sareng upami iman kami sapertos ukuran bibit mustard, sakedik-sakedik anjeun bakal terang langkung seueur ngeunaan éta sareng anjeun bakal ningali yén kahirupan téh saé pisan sapertos anu anjeun hoyong tingali.

    6.    Charles Benitez Ovelar cenahna

      Isabel, saur anjeun anjeun kedah milarian cara pikeun ngahudangkeun minat ngalaksanakeunana, sanggup janten akibat tina kurangna katengtreman sareng katenangan anu anjeun tiasa atasi ku milari ngeuyeuban ku firman Gusti heula, teras nyungkeun ka Gusti pikeun pencerahan anjeun sareng rahmat sareng Roh Suci-Na. Seolah-olah aki mobil anjeun béak sareng anjeun kedah ngecas lalaunan pikeun ngahirupkeun deui ...

    7.    William Gutierrez cenahna

      Nya, Isabel, kuring badé nyarankeun buku anu saé pikeun anjeun: Autoboicot, éta ngeunaan kumaha anjeun nempatkeun témbok sareng halangan supados anjeun henteu maju. Anjeun ngawatesan diri supados henteu ngatasi diri sareng éta pisan anu kajantenan ka anjeun: Mimiti ningali mana témbok-témbok anu anjeun ngawangun diri sareng kumaha anjeun tiasa ngagolongkeun aranjeunna supaya anjeun tiasa maju. Ngan hiji tip: Pikeun ningkatkeun diri, anjeun kedah gaduh dosis anu handap asor, ngaberkahan Isabel sareng sadaya usaha anjeun. anjeun bakal ngalakukeun éta.

    8.    Braulio Jose Garcia Pena cenahna

      salah sahiji buku anu kuring paling resep nyaéta satria dina baju besi anu keyeng sareng candida erendida anu kuring nyarankeun

    9.    Dolores Ceña Murga cenahna

      Kuring nyarankeun anjeun ngamimitian alit sareng istirahat nalika anjeun maca laun-laun nyiptakeun kabiasaan, téknik ngadamel kasimpulan ogé saé

  8.   Juan jose lopez garcia cenahna

    Aranjeunna sering nyebatkeun kuring, buku audio anu saé pisan, hatur nuhun ka anu nyiptakeun halaman ieu, jalma-jalma bakal meryogikeunana langkung ti aranjeunna panginten, di Spanyol jalma-jalma nunjukkeun diri sareng anggunna parantos aya langkung ti 2700 jalma anu bunuh diri di sana ngupingkeun ka buku audio ieu moal kajantenan.

  9.   Juan jose lopez garcia cenahna

    Nyungkeun langkung, punten, umat manusa peryogi aranjeunna sabab bakal diperbudak, aranjeunna diperyogikeun pisan, hatur nuhun.

  10.   Daniel cenahna

    Buku mandiri sareng pesen anu ditepikeun sanés ngan ukur TEU Mantuan, tapi ogé tiasa ngarugikeun anu maca.
    Henteu ngan kusabab aranjeunna ngagaduhan "egois", "narcissist" sareng "mezquino" sumanget, anu henteu nyumbang kana hubungan sareng jalma, tapi ogé kusabab aranjeunna tiasa memicu krisis idéntitas pikeun anu maca.

    1.    Cori cenahna

      Daniel, saur anjeun anjeun kedah maca sadayana deui kalayan ati-ati sareng henteu ngan ukur ningali hurupna ngaluncatan sateuacan panon anjeun.

    2.    Daniela cenahna

      Kuring yakin kana pendapat anu hina pisan yén, éta ngabantosan anu hoyong ngabantosan nyalira sareng, upami anjeun nyarios nyalira sareng kuring henteu ngabantosan anjeun, sareng sabalikna matak lieur anjeun, janten langkung merhatoskeun naon anu anjeun hirup, ngadangukeun atanapi maca.
      Upami ieu sanés masalahna, anu tiasa kajantenan nyaéta kuring ngarobah jalma anu caket sareng anjeun sareng anjeun henteu tiasa ngendalikeun atanapi nguasaan deui sareng anjeun henteu resep hasilna ... Sareng kadieu ku kuring dicarioskeun yén éta henteu séhat .. . buku-buku éta. Namaste - ??

  11.   Sara cenahna

    halo

    Salam anu ageung, halaman ieu saé pisan, khususna hal anu parantos ngabantosan kuring pikeun maju, résiko ngalakukeun hal-hal anu teu pernah kuring bayangkeun dilakukeun, nyaéta maca sacara tepat, sareng ngupingkeun buku-buku anu saé ieu, utamina hirup ningali éndah kahirupan, pikeun ngajar putri-putri kuring yén teu aya anu langkung saé tibatan kahirupan ieu anu urang pikagaduh, urang ngan kedah diajar hirup, jadi ucapan salamet ka sadaya panulis anu masihan urang kasempetan pikeun ngupingkeun pesen anu berharga na. Hatur nuhun.

  12.   Georgina cenahna

    Halo Daniel,

    Kuring tulus ngabagjakeun kana padamelan anu parantos anjeun laksanakeun, éta leres-leres luar biasa sareng didokumentasikeun pisan. Kuring moal tiasa hatur nuhun cekap pikeun bantosan anu hartosna ieu pikeun seueur jalmi, janten tantangan pamutahiran pribadi pikeun anjeun sareng nunjukkeun kaayaan pribadi anjeun. Salam hormat kuring.

    Pelukan anu ageung, salam, jaga diri sareng akhir minggu anu saé pisan sareng anu dipikacinta !!

    Georgina

    1.    Daniel cenahna

      Hatur nuhun Georgina pikeun koméntar ieu. Salah sahiji anu pangsaéna anu kuring parantos tiasa baca.

      Hatur nuhun.

      1.    Kaajaiban35 cenahna

        Hatur nuhun. Kuring tungtungna mendakan hal anu mangpaat pisan dina internét. Salam, Milagritos35

        1.    teresita cenahna

          ieu anu kuring pilari !!! Kuring bakal maca sadayana, hatur nuhun Daniel !!!

  13.   Charles Benitez Ovelar cenahna

    Buku-buku ieu saé saé pisan, tapi éta ngan ukur ngabantosan dina waktos anu tangtu dina kahirupan urang, éta dipaké pikeun manajemén pribadi, éta mangrupikeun solusi "mirip tambal" sabab nalika aya anu hoyong méréskeun masalahna dina cara anu pasti sareng total, éta ku jalan ka ubar anu pangsaéna sareng dokter anu pangsaéna. sa alam semesta anu nyaéta Yesus

  14.   Christian fernando mendoza cenahna

    Hebat

  15.   jangkar cenahna

    Saé pisan sadayana presentasi, kuring nahan nahan kaprihatinan, tina dua judul anu saé upami anjeun tiasa unggah anu pikaresepeun, judulna nyaéta:
    satria dina baju besi berkarat, saé, setan botol, sadayana ngagaduhan harta banda, hatur nuhun.

  16.   hitalo rossell ayala cenahna

    Halo Daniel nami abdi Hitalo Roossell Ayala sareng abdi ti Santa Cruz de la Sierra Bolivia Kuring ngucapkeun salamet pikeun karya hébat anu anjeun lakukeun. Kuring resep pisan terang yén aya jalma sapertos anjeun anu resep kana kabeungharan sumanget kuring. ngupayakeun kabébasan finansial kuring sareng maca sadaya buku ku robert kiyosaky ogé buku-buku paningkatan anu sanés sareng ayeuna ningali kana padamelan kuring kuring sadar tanpa terang anjeun yén anjeun jalma anu hébat ucapan salamet sareng neraskeun

    1.    Daniel cenahna

      Hatur nuhun pisan kana kecap anjeun Hitalo, éta ngadorong kuring pikeun neraskeun blog.

      Pangalusna Wasalam.

  17.   Valeria cenahna

    Nuhun, Daniel, naon deui anu kedah dicarioskeun? Kuring nuliskeun halaman pikeun ngupingkeun audibles unggal dinten! Saé pisan sadayana, éta mangrupikeun sumbangan anu teu pati nguntungkeun, langkung saé aya jalma sapertos panulis ieu sareng sapertos anjeun anu nyebarkeunana!
    Muga-muga sikep sareng kabisa pikeun ngabagi ieu salawasna ngiringan anjeun, sakumaha saur Alex Rovira dina bukuna: naon anu anjeun pasihkeun pikeun diri anjeun bakal janten harta banda anjeun, sareng anjeun parantos masihan seueur blog ieu.

    Rangkulan.

    1.    Daniel cenahna

      Nuhun Valeria, resep maca koméntar sapertos anjeun 😀

  18.   Charles Pinto cenahna

    PALING DULU KULIAH BUKU NGASILKEUN KALUNGGUAN, LEUWIH KANGENAN, GAGAL, ​​JEUNG DEPRESIF. ANJEUNG HANYA DI LAYANAN DINA BUKU PIKEUN NGALUNGKEUN JEUNG PENULIS, Penerbit, sareng Pustaka Pikeun Kauntungan Anu Diturunkeun.

  19.   Antonio cenahna

    Salam hormat kuring pikeun karya anjeun, Daniel. Bisi aya anu tiasa ngabantosan, kuring badé nyarankeun ka sadayana buku anu kuring kantos kantos baca sareng anu judulna "Beyond Stress" ku Tomás García Castro. Éta mangrupikeun karangan novel, gampang dibaca sareng pikaresepeun pisan pikeun ngatur stres sareng ningkatkeun diri. Salaku tambahan, éta ngajantenkeun anjeun ngeunteung ku cara anu héran.

    1.    SP cenahna

      Kuring ogé parantos maca Beyond Stress, sareng kuring satuju sareng kualitas na. Mangrupikeun buku anu saé, bénten sareng, di luhur sadayana, mangpaat pisan dina hal pamutahiran. Abdi nyarankeun ka sadayana.

  20.   david cenahna

    pantun,

    Kaleresan éta mangrupikeun kumpulan anu saé.
    Hatur nuhun pisan kana inpo na.

  21.   Fabio Leonardo Porras Alarcón cenahna

    Hatur nuhun kuring hoyong nguping langkung seueur ti Og Mandino yén Gusti Allah bakal maparin ganjaran anjeun tina gandum keusik anjeun éta
    Bantosan tetep tenang dina dunya anu seueur kasusah sareng nuhun anyar Daniel

  22.   Zarathustra cenahna

    Hello!
    Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun ieu:
    kecerdasan spiritual Dan milan ... Saatos maca seueur buku ieu kuring terang anjeun bakal resep ieu ... Ati-ati ulah lieur sareng kecerdasan émosional (kuring resep ieu kirang) sabab éta sami-sami katingalina dina judulna.
    Salam hormat sareng hatur nuhun parantos ngabagi.

  23.   Leonardo cenahna

    ngupingkeun naon anu janten buku anu saur anjeun anu paling merenah dibaca

    1.    Dolores Ceña Murga cenahna

      Halo Leonardo, sacara pribadi, "The Alchemist" sigana kuring salah sahiji buku anu paling disarankeun.
      Wasalam

  24.   Rose Contreras cenahna

    Katalog na saé pisan. Selamat sareng hatur nuhun ka panyipta na. Abdi hoyong mairan yén sacara pribadi éta ngabantosan kuring pisan «Prometheus parah dirante!, Anu sanaos novel, literatur rekreasi, masihan alat pikeun nyanghareupan masalah urang ... Hatur nuhun deui ...

  25.   Raul S Castillo cenahna

    Halo, kuring nembé maca koméntar dimana kuring ningali yén halaman ieu pikaresepeun pisan tapi kuring hoyong terang kumaha kéngingkeun buku audio na.

  26.   albert saé cenahna

    Halo babaturan, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring mendakan judul sareng panulis buku ieu? Kuring ngan ukur gaduh data ieu Panulis diajar tilu karir di MIT, (Massachusetts Institute of Technology) Jigana psikologi sareng dua rékayasa sareng nyerat buku anu spektakuler, ngeunaan sapertos metode anu teu lepat dina kumaha carana supados batur kéngingkeun 50 rébu dolar atanapi anu sanésna , Nuhun kana bantosanana

  27.   Jorge cenahna

    Batur terang buku «Nguatkeun jalma batin di anjeun« .. ?? .. nami pangarangna nyaéta Jean Cadillac

  28.   Buku mandiri cenahna

    Kuring nyarankeun Perjangjian Medlchisedec - Alain Houel, Kakuatan alam bawah sadar - Joseph Murphy sareng 7 Hukum Spiritual Sukses - Deepak Chopra

  29.   Andreina seprum cenahna

    Saé pisan anjeun sadayana, dina sababaraha waktos urang peryogi bantosan, ayeuna kuring nyarankeun "Kuring nyebatkeun japati" ku Linda Palomar, pamflet anu pikaseurieun ngeunaan kakuatan batin sareng cara ngarebut deui tanpa seueur halangan. (Di Amazon)

  30.   AFT cenahna

    Sacara pribadi, kuring nyarankeun maca buku anu disebut "Beyond Stress", ku Tomás García Castro. Mangrupikeun novel anu, salain pikeun ngahibur sareng plot pulisi, nawiskeun tip anu teu kaétung pikeun nyegah sareng ngatur setrés, bahkan pikeun ngagunakeunana positip. Éta leres-leres pikaresepeun, sareng GRATIS. Éta tiasa didownload dina net tanpa aya masalah.

    1.    AKAL THERESA cenahna

      Hai, abdi Theresa Williams. Saatos hubungan sareng Anderson mangtaun-taun, anjeunna putus sareng kuring, kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngauihkeun anjeunna deui, tapi éta sadayana sia-sia, kuring hoyong anjeunna balik pisan kusabab cinta anu kuring gaduh kanggo anjeunna, kuring memohon anjeunna sareng Sadayana, kuring ngajanjikeun tapi anjeunna nolak. Kuring ngajelaskeun masalah kuring ka réréncangan kuring sareng anjeunna nyarankeun yén kuring langkung milih kontak mantra anu tiasa ngabantosan kuring pikeun ngahanca éta deui, tapi kuring jalma anu henteu pernah percanten kana jampé éta, kuring henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun nyobaan . mantra kastor sareng ngawartoskeun kuring yén teu aya masalah yén sadayana bakal saé dina waktos tilu dinten, yén mantan kuring bakal uih deui ka kuring dina waktos tilu dinten, jampé sareng héran dina dinten kadua, éta tabuh 4 sonten. Mantan kuring nyauran kuring, kuring kaget pisan, kuring ngajawab telepon sareng sadayana anu anjeunna nyarioskeun yén anjeunna kasieun pisan kana sagala kajadian anu anjeunna hoyongkeun kuring balik deui ka anjeunna, yén anjeunna bogoh pisan ka kuring. Anjeunna bagja pisan sareng anjeunna anu kumaha urang ngamimitian hirup babarengan, bagja deui. Ti saprak éta, kuring parantos ngajanjikeun yén saha waé anu kuring kenal anu ngagaduhan masalah hubungan, kuring bakal ngabantosan jalma sapertos éta ku ngarahkeun anjeunna ka hiji-hijina caster sihir anu leres sareng kuat anu ngabantosan kuring dina masalah kuring sorangan. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) anjeun tiasa ngirim email ka anjeunna upami anjeun peryogi bantosan anjeun dina hubungan anjeun atanapi kasus anu sanés.

      1) Jampé Cinta
      2) Mantra Cinta Leungit
      3) Jampé talak
      4) Jampé Kawin
      5) mantra ngariung.
      6) Jampé Disintegrasi
      7) Nyingkirkeun kakasih anu kapungkur
      8.) Anjeun hoyong dipromosikeun dina mantra kantor / Lotre anjeun
      9) anjeunna hoyong nyugemakeun kakasihna
      Hubungi lalaki hébat ieu upami anjeun ngagaduhan masalah pikeun solusi anu awét
      Via (drogunduspellcaster@gmail.com)

  31.   Paul B. cenahna

    "Pelatihan Suksés" Talane Miedaner leungit, buku pitulung mandiri anu pangsaéna anu kuring kantos baca dugi ka ayeuna.

  32.   Maria FERNANDA cenahna

    Pikeun kuring buku anu pangsaéna nyaéta: HUBUNGAN JASMANI JEUNG KESENIAN Méntal Ku CLEMENTE FRANCO JUSTO.

  33.   Maria FERNANDA cenahna

    Pikeun kuring buku anu pangsaéna nyaéta Hubungan fisik FRANCO JUSTO JEUNG SÉNÉNÉL Méntal.

  34.   JB cenahna

    Kumaha saur anjeun ngeunaan buku Philosophy for Life?

  35.   nyoreang cenahna

    Hatur nuhun kana judul ieu, sababaraha anu parantos kuring baca, salaku anu ngajual pangbadagna di dunya. Kuring nyarankeun buku, anu ogé tiasa dibaca gratis, Journey to Divinity - Living Death. Pangarangna ngabagi na sareng tiasa dipendakan ku nempatkeun judulna dina mesin pencari google.

  36.   Maria Evangelina Burgalat Abarca cenahna

    Abdi resep buku anu leres-leres diperyogikeun pikeun mekar sacara émosional aya dina waktos paceklik sastra, kuring parantos maca ampir sadayana ... éta sababna kuring milarian anu sanés, supados kuring mendakanana di dieu engké ... Samentawis waktos Kuring hatur nuhun kanggo kasempetan kanggo gaduh buku anu saé ...

  37.   Pablo Garcia cenahna

    saran kuring:
    Ransel pikeun jagad raya. Elsa punset
    Jawara Awi (Bruce Lee). Francisco Ocana
    Kakuatan niat. Wayne dyer
    The Nine Revelations, James Redfield
    Satria dina baju besi anu keyeng. Robert Fisher
    Cageurkeun kahirupan anjeun. Jarami Louise
    Solusi spiritual. Deepak Chopra
    Prajurit anu tengtrem. Mark Millar
    Dimana Impian anjeun nyandak anjeun / Tempat anu disebut Takdir. Javier Iriondo
    Budha, Pangeran Cahaya. Jalan Ramiro
    33 aturan pikeun ngarobih kahirupan anjeun. Yesus Cajina
    Seni Perang. Sun Tzu
    TaoTeChing. lao tze

  38.   Rodrigo cenahna

    Wilujeng siang, kuring ayeuna nuju prosés anu sesah, masalah sareng pasangan kuring, singgetna, kurang kematangan ti kuring, kumargi kuring sareng anjeunna sacara praktis lirén janten jalma anu kuring tiheula, motivasi, mandiri, percaya diri sareng sagalana Anu kuring leungit, kuring kedah ngémutan éta, malaikat alit kuring gaduh kainginan ningkatkeun diri, kuring henteu hoyong kaleungitan éta kusabab kurang komitmen sareng kematangan, kuring angkat ka anjeun pamiarsa sahingga ngaliwatan pangalaman anjeun anjeun tiasa nyarankeun buku.
    Hatur nuhun pisan sateuacanna !!!

    1.    Esteban cenahna

      Cinta anjeunna tanpa syarat a naon buku The Law of Love ku misan Guillén misan.

  39.   Leuweung Morey Rios cenahna

    Dina jaman globalisasi ieu, dimana inpormasi eksplisit tanpa pantang atanapi prasangka palsu, seueur urang parantos lirén maca kanggo ngahaturkeun waktos berharga urang pikeun téknologi modéren kalayan presentasi anu ngagem sareng aplikasi anu sacara pribadi dianggo kalayan bébas pisan. Tapi, aspék moderat tina tindakan, dukungan moral kahirupan, ajaran pangalaman hirup anu kami tawarkeun tanpa harga pikeun mayar sareng buku-buku éta masihan téma na, anu milari hajat ningkatkeun kualitas kahirupan, ngartos waktos éta. unggal dinten kirang kanggo sadayana, anu diperyogikeun buru-buru dina tugas melak pribadi pikeun hirup kumbuh manusa anu langkung saé, samentawis sareng tatangga urang waktos ngajantenkeun cita-cita kuasi anu harmoni, damai; Ku ngalaksanakeun kasabaran sareng kasabaran, éta henteu kedah musna. Urang kedah langkung seueur maca, pikeun nurunkeun jalma anu nuturkeun urang masarakat anu langkung saé, anu pantes pikeun warisan dunya kusabab kaunggulan transit sareng paradigma anu ngabina solidaritas, kaadilan sareng perdamaian umum.

  40.   Leuweung Morey Rios cenahna

    Dina jaman globalisasi ieu, anu inpormasi eksplisit tanpa pantang atanapi prasangka palsu, seueur urang parantos lirén maca kanggo ngahaturkeun waktos berharga urang kana téknologi modéren kalayan presentasi anu ngagem sareng aplikasi anu sacara pribadi kami gunakeun kalayan bébas pisan. Tapi, aspék moderat tina tindakan, dukungan moral kahirupan, ajaran pangalaman hirup anu kami tawarkeun tanpa harga pikeun mayar sareng buku-buku éta masihan téma na, anu milari hajat ningkatkeun kualitas kahirupan, ngartos waktos éta. unggal dinten kirang kanggo sadayana, anu diperyogikeun buru-buru dina tugas melak pribadi pikeun hirup kumbuh manusa anu langkung saé, samentawis sareng tatangga urang waktos ngajantenkeun cita-cita kuasi anu harmoni, damai; Ku ngalaksanakeun kasabaran sareng kasabaran, éta henteu kedah musna. Urang kedah langkung seueur maca, pikeun nurunkeun jalma anu nuturkeun urang masarakat anu langkung saé, anu pantes pikeun warisan dunya kusabab kaunggulan transit sareng paradigma sosialna anu ngabina solidaritas, kaadilan sareng perdamaian umum.

  41.   Diana cenahna

    Halo, dina waktos anu saé kuring mendakan blog ieu. Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun, Kami a worker sosial sarta mantuan kuring ngaidentipikasi sababaraha jejer sarta ngagunakeun éta salaku sumberdaya lamun ngidinan kuring. Abdi hoyong ningali upami abdi tiasa ngadamel rujukan kana buku anu anjeun sebutkeun. Teruskeun, éta pertama kali kuring maca anjeun sareng henteu aya produk anu saé.