conto kategasan

Assertiveness mantuan anjeun jadi senang

Lamun urang ngobrol ngeunaan assertiveness, urang nujul kana kamampuhan jalma komunikasi kahayang anjeun, kabutuhan, atawa pikiran tanpa nganyenyeri atawa nyinggung batur.

Assertiveness sinonim jeung kaahlian sosial alus, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun mibanda parabot diperlukeun pikeun membela hak urang tanpa narajang batur atawa diserang.

naon assertiveness

Assertiveness tiasa janten bagian tina kapribadian anjeun, tina bentuk komunikasi biasa anjeun ka diri sareng ka batur. Aranjeunna kaahlian anu reflected dina hubungan interpersonal jeung ulah aggressiveness nanaon (aktif atawa pasif) tapi nyaho kumaha carana nyetel wates jeung defending hak urang.

Empati dina sagala hal, boga peran primordial dina prosés jadi asertif. Éta mangrupikeun dasar pikeun tiasa ngajaga hirup babarengan anu saé sabab anjeun tiasa nganyatakeun pendapat anjeun sacara teguh tanpa kedah ngarugikeun jalma sanés.

Ketegasan ngidinan Anjeun pikeun nganyatakeun pikiran anjeun, émosi, parasaan, pamadegan... dina cara anu pas, ngahormatan diri sareng henteu kedah nganggo agrésif atanapi kekerasan. Paripolah anjeun bakal dumasar kana hormat ka diri anjeun sareng ogé ka batur.

Anjeun tiasa make conto assertiveness dina hubungan pribadi

Conto ngagunakeun asertiveness

Pikeun langkung ngartos naon assertiveness sareng kumaha cara ngagunakeunana dina kahirupan anjeun, kami bakal masihan anjeun sababaraha conto. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa nuturkeun aranjeunna pikeun ngamimitian nerapkeun kaahlian sosial penting ieu dina kahirupan anjeun sareng perhatikeun parobahan anu positif dina hubungan interpersonal anjeun.

conto 1

komunikasi non-asértif

Anjeun henteu aya gunana, anjeun sok salah ngeunaan hal anu sami (dina kalimah ieu anjeun nangtoskeun sareng ngageneralisasi, janten agrésif sareng jalma sanés)

Komunikasi asértif

Kuring geus noticed nu teu ngeusian formulir neuleu na ieu geus ngabalukarkeun reureuh di departemen, anjeun noticed? Naha anjeun peryogi bantosan naon waé? (Ieu mangrupa frase tegas sabab ceramah ngeunaan aksi jalma séjén urang, dampak eta geus ngabalukarkeun sarta eta disahkeun ku maturan pitulung.

conto 2

komunikasi non-asértif

Anjeun teu komitmen pikeun digawé, éta salawasna kajadian ka anjeun. (Dina kalimah ieu ditilik sareng digeneralisasi)

Komunikasi asértif

Kuring geus noticed nu minggu ieu anjeun geus telat pikeun commitments kami dua kali, Abdi hoyong anjeun jadi leuwih pas waktuna. (Ieu mangrupa frase tegas sabab naon bothers anjeun dituduhkeun sarta pamundut dijieun dina jalma kahiji tina kabiasaan pikeun ngaronjatkeun).

Assertiveness mantuan ngajaga hubungan gawé alus

conto 3

komunikasi non-asértif

Anjeun salawasna nempatkeun kuring dina wanda goréng. (Éta mangrupikeun frasa anu nyalahkeun jalma sanés sareng panyatur nempatkeun dirina dina peran korban).

Komunikasi asértif

Nalika anjeun nyarios ka kuring sapertos kitu anjeun ngajantenkeun kuring ngarasa goréng, kuring hoyong anjeun nyarios sareng kuring kalayan nada anu langkung saé. (Ieu mangrupa frase tegas sabab naon bothers anjeun dituduhkeun sarta pamundut dijieun dina jalma kahiji pikeun ngahasilkeun parobahan).

conto 4

komunikasi non-asértif

Anjeun teu malire kuring sareng ngaluarkeun kuring tina kahirupan anjeun. (Nu séjén disalahkeun jeung jalma nu nyarita nempatkeun dirina dina peran korban).

Komunikasi asértif

Nalika anjeun henteu ngajak kuring ka pesta anjeun, kuring ngarasa ditinggalkeun sareng kuring henteu ngartos naha anjeun ngalakukeun éta, kuring sedih pisan yén anjeun ngalakukeun éta. (Jalma anu nyarios nyandak tanggung jawab pikeun émosina, ngajelaskeun naon anu ngaganggu aranjeunna, pangaruhna kana émosina).

conto 5

komunikasi non-asértif

Anjeun henteu kantos ngadangukeun kuring atanapi merhatikeun kuring, boh naon anu anjeun ucapkeun parantos dilakukeun atanapi henteu acan dilakukeun. (Jalma séjén digeneralisasi sareng ditilik).

Komunikasi asértif

Nalika kuring nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pendapat kuring anu béda ti anjeun, sigana kuring rada kesel, leres? Kumaha pendapat anjeun ngeunaan topik éta? (Nyarita dina jalma kahiji, tangtukeun naon anu geus lumangsung, sangkan méré konfirmasi pamikiran jalma sejen tur neangan konsensus).

ngagunakeun asertifitas dina komunikasi

Conto réspon asertif

Sakapeung, assertiveness kudu lumangsung dina respon kana requests nu geus dijieun ka urang atawa dina paguneman nu urang immersed. Sababaraha conto:

  • Tanggapan asertif pikeun konflik verbal: Punten, abdi hoyong nyarioskeun ka anjeun tapi anjeun ngaganggu kuring; ngobrol kuring tanpa ngagorowok yén kuring ngobrol sareng anjeun kalayan nada sora anu saé, jsb.
  • Tanggapan komprehensif anu nunjukkeun peryogi: Abdi ngartos naon anu anjeun nyarios / lakukeun ka kuring tapi kuring ...
  • Jawaban kuring ngarasa: Nalika anjeun ngalakukeun, kuring ngarasa; nalika anjeun nyarios ka kuring, kuring ngarasa; Kuring leuwih resep nu ngabejaan ka kuring, jsb.
  • Réspon asertif pikeun agrésif: Beuki ambek/ngagorowok ka kuring, kuring moal bisa ngedalkeun diri kalayan bener. Nalika anjeun lirén sareng anjeun tiasa ngadangu naon anu kuring kedah nyarioskeun ka anjeun, urang neruskeun deui paguneman.
  • Jawab NO dengekeun leuwih aktip: Abdi henteu tiasa angkat ka tuang siang perusahaan, sanaos kuring terang anjeun leres-leres hoyong kuring angkat, tapi mustahil pikeun kuring angkat.
  • Jawab NO alesan: Hatur nuhun pikeun ngondang kuring ka bumi anjeun sanaos kuring langkung milih henteu angkat sabab dinten éta kuring gaduh rencana sanés.
  • Samentara NOT jawaban: Hatur nuhun pikeun ngondang kuring ka bumi anjeun sanaos kuring langkung milih henteu angkat sabab dinten éta kuring gaduh rencana sanés, naha urang bakal ningali anjeun dina sabtu minggu sanés?
  • Tanggapan pikeun milarian tanggung jawab pihak katilu: Naon anu anjeun maksud sareng…?
  • Jawaban pikeun nginget hak anjeun sorangan: Abdi gaduh hak pikeun…

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kami parantos ngajelaskeun seueur conto kategasan anu anjeun tiasa dianggo dina kahirupan sadinten anjeun, boh dina hubungan pribadi sareng di tempat kerja. Anu paling penting nyaéta anjeun tiasa tetep tenang. Penting pisan yén anjeun sadar yén anjeun gaduh hak sadayana di dunya pikeun nganyatakeun émosi anjeun jeung parasaan anjeun jelas tur concisely.

Anjeun malah boga hak pikeun ngaganggu paguneman lamun maranéhna kudu masihan anjeun katerangan pikeun alesan husus. Anjeun kedah ngajantenkeun diri anjeun dihargaan ku batur, tapi di luhur sadayana, anjeun kedah hormat ka diri anjeun pikeun éta kajadian.

Assertiveness nyaéta ngajaga komunikasi hormat jeung cairan jeung batur, nyokot kana akun émosi jeung parasaan batur ... tapi luhureun sakabeh, sarta leuwih importantly, nyaéta pikeun tumut kana pikiran anjeun, émosi, parasaan jeung hak. Anjeun tiasa janten jalma anu langkung tegas kalayan conto kategasan ieu sareng ningkatkeun hubungan pribadi anjeun ayeuna!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.