Kumaha ngamimitian kasimpulan

Upami anjeun nembé ngalaksanakeun padamelan atanapi jinis tulisan naon waé, nyieun kacindekan anu alus henteu gampang. Éta sababna penting pisan anjeun diajar kumaha ngamimitian kasimpulan ayeuna.

Sakali anjeun ngamimitian, ngadamel sareng ngarengsekeun éta bakal janten salembar kuéh. Kecap-kecapna bakal mimiti kaluar nyalira sareng anjeun bakal ningali éta bakal langkung gampil tibatan anu dibayangkeun. Leres leres, anjeun bakal kedah terang konci utami pikeun tiasa ngalaksanakeunana leres.

Kumaha ngamimitian kasimpulan

Ngamimitian kasimpulan tiasa nyababkeun masalah réngsé sareng ngalaporkeun, nyeratna, skripsi, panilitian atanapi tulisan naon waé anu anjeun kedah laksanakeun. Kasimpulan ieu mangrupikeun bagian tina laporan sareng anjeun kedah leres-leres.

Dina kasimpulan anjeun kedah nyimpulkeun sadaya poin anu parantos anjeun urus kalayan cara lincah tapi henteu kedah sacara jero. Anjeun bakal netepkeun ruang lingkup pangajaran sareng pamustunganana, ngalarapkeun leres gumantung kana inpormasi anu anjeun parantos pasihkeun salami téks tulisan.

Éta mangrupikeun panutupanana pikeun sadaya anu parantos anjeun atosan, éta mangrupikeun bagian terakhir sareng éta ogé sami penting sareng sadayana anu parantos anjeun nyerat. Nalika kacindekan dilakukeun, Anu maca ngarepkeun anjeun netelakeun sababaraha hal anu dibahas sareng anjeun nyatet hasilna, utamina upami anjeun parantos nganggo data panilitian atanapi ilmiah.

Komo upami panilitian teu ngagaduhan data konklusif, Saé dina bagian ieu ngajelaskeun naha sareng naon anu kedah dilakukeun ngeunaan éta pikeun hasil anu langkung saé dina panilitian kahareup.

oge masihan anjeun kasempetan pikeun naroskeun patarosan anyar kana sagala hal anu ditujukeun dina téks anjeun, ogé pikeun sacara halus nempatkeun opini pribadi ngeunaan éta, salawasna nyayogikeun inpormasi kualitas anu ngabantosan anjeun nutup sadayana anu diserat sateuacanna.

Éta sanés kasimpulan

Penting pikeun diémutan yén kacindekan éta sanés mangrupikeun ringkesan sadaya anu parantos anjeun nyerat sateuacanna, tapi langkung saé diwangun ku netepkeun topik anu ditujukeun sareng nekenkeun hasilna ogé henteuna aranjeunna atanapi patarosan anu anjeun badé naroskeun.

Éta sanés rohangan opini anu unik, sanaos anjeun tiasa nempatkeun sudut pandang anu tangtu pikeun padamelan anjeun atanapi bahkan difokuskeun ku sudut pandang. Naon éta, dina dasarna, nyaéta ngalaan sakumaha jelas-gancang hasilna tina sagala hal anu kajawab dina dokumén anu ditujukeun sareng disiapkeun ku anjeun.

Anu penting nyaéta terang kumaha ngamimitian

Aya seueur murid sareng padamel anu nalika dugi kana kacindekan dokumén tetep teu ngégél, tanpa terang kumaha maju. Entong hariwang ieu kusabab anjeun tiasa méréskeunana.

Pikeun ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun, kami badé nawiskeun anjeun sababaraha frasa anu anjeun tiasa ngamimitian kacindekan anjeun sareng saatos nempatkeunana, anjeun tiasa maju ampir tanpa sadar dina ngembangkeun kasimpulan anjeun.

Kalimat-kalimat ieu anu kami tawarkeun ka anjeun nyaéta conto anu hadé pikeun ngamimitian panghargaan, naha pikeun ésai, panyelidikan, tugas kelas, wawancara, komposisi, monograf, laporan ... henteu masalah jenis dokumén éta! Anu penting nyaéta anjeun terang kumaha ngamimitian kacindekan pikeun ngagaduhan panutupanana anu luhur pikeun padamelan anjeun.

20 frasa anu bakal ngabantosan anjeun

Salajengna urang bade nyerat anjeun sababaraha frasa ieu anu parantos kami mairan pikeun kasimpulan anjeun. Pilih anu paling cocog pikeun padamelan anjeun atanapi dokumén. Sababaraha tiasa aya gunana sareng anu sanés tiasa dibuang, tapi dina naon waé, anjeun gaduh pilihan anu cukup lega sahingga anjeun tiasa milih anu salah sareng éta tiasa dianggo pikeun anjeun. Catet!

Tangtosna, téks-téks na parantos aya, tapi anjeun tiasa adaptasi kana padamelan anjeun sareng topik anu parantos anjeun bahas sapanjang dokumén. Anjeun ogé kedah adaptasi gaya anu anjeun anggo. Catetan:

  1. Tina sagala hal anu parantos dibahas sateuacanna, éta nuturkeun yén panyilidikan kedah dideukeutan ku tim anu sanés pikeun ngabandingkeun hasilna.
  2. Dina kasimpulanana, panilitian éta kabetot sareng anu sanés ku panulis anu sanés, tapi éta sanés solusi anu sami.
  3. Ringkesna, saatos sadayana sudut pandang ditujukeun, urang tiasa nyimpulkeun yén ...
  4. Luyu sareng sadaya tujuan anu ditujukeun dina dokumén ieu, urang tiasa terang yén pangajaran éta suksés.
  5. Kasimpulanana, sumbangan tina panilitian ieu henteu cekap sabab ...
  6. Dina analisis, urang tiasa ningali yén aya sudut pandang anu béda pikeun diperhatoskeun.
  7. Ku cara kieu, hubungan anu jelas tiasa dijalankeun antara ... sareng antara ...
  8. Nyimpulkeun saatos sadayana di luhur, urang tiasa ngeunteung kana hasil anu diala yén ...
  9. Pikeun nyimpulkeun, urang tiasa nyarios yén topik ieu peryogi langkung seueur panilitian
  10. Panilitian nunjukkeun yén ...
  11. Pikeun sadayana di luhur, urang nyimpulkeun yén tingkat luhur gluten dina gandum tiasa ngarugikeun ...
  12. Sanaos sakumna tempat anu dibangkitkeun dina dokumén ieu, kami yakin yén parobihan perspéktif diperyogikeun pikeun langkung hadé ngungkulan masalah anu dikaluarkeun ku masalah éta.
  13. Salaku pamikiran terakhir, urang mikir yén ...
  14. Tungtungna, perlu dituduhkeun yén masarakat sapuk pikeun ningkatkeun tanggung jawab sosial kusabab ...
  15. Ngeunaan masalah anu nyayogikeun kami sapanjang ésai, kami netelakeun yén posisi kami henteu pikaresepeun kusabab.
  16. Balik kana ideu anu ditepikeun, kami pikir yén sababaraha poin kedah dirobih pikeun ningkatkeun hasil.
  17. Kami nyimpulkeun yén duanana budak lalaki atanapi awéwé kedah ngagaduhan pendidikan anu sami kusabab ...
  18. Analisis statistik nunjukkeun tumuh tinggi kematian dina populasi umur 30 dugi 50 taun kusabab ...
  19. Bukti nunjukkeun yén data anu dianalisis di dieu kedah diperhatoskeun supados kéngingkeun solusi anu suksés boh ayeuna sareng pikahareupeun ...
  20. Sakumaha anu parantos urang tingali, anu diwawancara pikeun kami langkung milih vaksin sabab anjeunna nyangka yén ...

Sakumaha anu parantos urang tingali, ayeuna anjeun terang naon kasimpulanana sareng kumaha anjeun kedah nyaketkeunana supados anjeun tiasa leres nutup sagala jinis padamelan nu anjeun immersed dina momen ieu.

Frasa anu urang tinggalkeun anjeun didieu bakal ngabantosan anjeun dina hiji cara atanapi cara anu sanés, anjeun tiasa nganggo éta dina awal kacindekan sareng ampir tanpa sadar, anjeun tiasa ngamimitian kasimpulan éta sareng kecap-kecap na kaluar sorangan.

Anjeun bakal ningali yén ku latihan, kacindekan anu anjeun kedah ngadamel di payun moal janten masalah pikeun anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.