90 paribasa populér

paribasa populér pikeun diajar

Babasan populér nyaéta frasa anu diturunkeun sacara lisan ti generasi ka generasi, aranjeunna gaduh seueur hikmah anu nungtun urang ngeunaan kahirupan. Nyaho aranjeunna penting pisan sabab salian gaduh langkung seueur budaya anjeun bakal tiasa langkung ngartos sababaraha seluk beluk kahirupan. Anjeun diajar tina sagala paribasa sareng kumaha nginget éta sadayana henteu gampang, Kami mamatahan anjeun pikeun ngajaga ucapan populér anu paling narik perhatian anjeun.

Babasan atawa paribasa populér ngajadikeun urang mikir jeung muhasabah hirup, diajar hal disumputkeun nu urang teu salawasna sadar. Éta gampang diapalkeun, tapi nalika seueur, sakapeung sesah pikeun nginget sadayana, janten anjeun tiasa nyerat anu paling anjeun resep.

Ucapan populér anu anjeun resep

Aya loba nyebutkeun populér tapi kami geus nyieun anjeun pilihan populér, lucu jeung nu bakal nulungan urang hadé ngartos hirup. Ulah leungit jéntré, sarta ngarasakeun sagala hikmah populér ieu!

  • Ngalakukeun anu saé tanpa ningali saha
  • Si kabayan ngarecah kantong
  • Saha anu henteu terang anjeun mésér anjeun.
  • Jieun ngegel pélor.
  • Mémori téh kawas sobat goréng; nalika anjeun peryogi pisan, éta gagal anjeun.
  • Lamun lalaki éta timburu, anjeunna annoys; lamun henteu, éta irritates.

nyebutkeun populér metot

  • Anu teu neangan babaturan dina kabagjaan, dina musibah ulah menta aranjeunna.
  • Kamungkinan ngalakukeun salah kapanggih saratus kali sapoé; pikeun ngalakukeun ogé sataun sakali.
  • Langkung saé nyalira tibatan di perusahaan anu goréng.
  • Anjing ngagogog saeutik.
  • Ulah nempo huntu kuda hadiah.
  • Kana naon anu parantos, dada.
  • Datangna Séptémber, sing saha anu kudu sow, jeung datang Nopémber, saha anu teu sown, teu kudu sow.
  • Leuwih alus awon jeung alus batan ganteng jeung sesat.
  • Henteu telat pikeun ngalakukeun anu hadé; Laksanakeun dinten ayeuna naon anu anjeun henteu laksanakeun kamari.
  • Langkung saé nyegah tibatan ngubaran.
  • Nalika anjeun palu anjeun teu boga karunya, ayeuna anjeun anvil, sabar.
  • Cinta anu henteu bogoh ka anjeun, jawab anu henteu nyauran anjeun, anjeun bakal leumpang balapan anu sia-sia.
  • Tong nginjeumkeun ka anu nginjeum, atanapi ngalayanan ka anu ngaladenan, sabab anu kajantenan sareng anu henteu kajantenan bakal ngajantenkeun anjeun lulus.
  • Boh fies, atawa porfies, atawa cofradíes, atawa leases; ku kituna anjeun bakal hirup alus diantara sakabeh bangsa. Upami anjeun percanten anjeun henteu ngecas sareng upami anjeun ngecas henteu kitu sareng kitu, musuh fana.
  • Duit nyebut duit.
  • Nalika kabogoh anjeun nyium anjeun, ulah caket kana balkon, sabab cinta éta buta, tapi tatangga henteu.
  • Sateuacan anjeun nikah, tingali naon anu anjeun lakukeun.
  • Ka saha Allah teu masihan anak, Iblis masihan nephews.
  • Unggal bulu ngariung.
  • Nu tukang bohong ditéwak leuwih gancang batan nu lumpuh.
  • Cinta ku cinta dibayar.
  • Tong naroskeun terang, waktos éta bakal nyarioskeun ka anjeun, yén teu aya anu langkung saé tibatan terang tanpa naros.
  • Leuwih alus goréng dipikawanoh ti alus uninga.

paribasa populér pikeun mikir

  • Bari aya hirup aya harepan.
  • Nu nuturkeun manéhna, meunang manéhna.
  • Saha waé anu masihan roti ka anjing batur, kaleungitan roti sareng kaleungitan anjing.
  • Wilujeng enjing, leungeun baju héjo!
  • Henteu aya istilah anu henteu sumping atanapi hutang anu henteu dibayar.
  • Tiiseun téh idin.
  • Kana kecap olohok, ceuli pireu.
  • Lapar cinta teu tahan.
  • Anjeunna anu laughs panungtungan, laughs pangalusna.
  • Usaha sateuacan kasenangan.
  • Alungkeun batu jeung nyumputkeun leungeun.
  • Kabiasaan teu ngalakukeun wiku.
  • Naraka pinuh ku niat alus jeung surga pinuh ku amal soleh.
  • Anu teu ngarep, mundur tetep.
  • Anu earns ogé, méakkeun ogé, tapi ulah runtah.
  • Lalaki buta ngimpi yén manéhna nempo, sarta manéhna ngimpi naon manéhna hayang.
  • Nurani, dina waktos anu sami, saksi, jaksa sareng hakim.
  • Anu nyarioskeun kaleresan henteu dosa atanapi bohong.
  • Hiji ngelek teu nyieun usum panas.
  • Shoemaker kana sapatu anjeun.
  • Maot anjing, rabies geus leungit.
  • Anu nyedot medlar, nginum bir sareng nyium awéwé kolot, henteu nyedot atanapi nginum atanapi nyium.
  • Sobat reconciled, musuh bengkok.
  • Pangaweruh teu lumangsung.
  • Henteu sadayana anu hérang siga emas.
  • Anu boga babaturan, boga harta.
  • Anjeunna anu seueur maca sareng lumampah seueur, ningali seueur sareng terang pisan.
  • Entong tinggalkeun kanggo énjing naon anu anjeun tiasa laksanakeun ayeuna.
  • Urang diajar tina kasalahan.
  • Pasangan nikah anu di jalan kasampak kawas ucing dina Januari, lamun ningali aranjeunna di jero imah, maranéhanana kasampak kawas ucing jeung anjing.
  • Anu teu risiko teu meunang.
  • Upami anjeun hoyong hiji hal, éta bakal ngarugikeun anjeun.
  • Kana kecap olohok, ceuli pireu.
  • Nanyakeun anjeun meunang ka Roma.
  • Candak keur numpak.
  • Anu boga sungut salah, jeung anu boga burit, blows.
  • Hiji manuk dina panangan langkung saé tibatan dua manuk dina tangkal.
  • Ka cuaca goréng, beungeut alus.
  • Januari tiris, Pébruari salju, Maret angin, April hujan, Méi coklat sareng jelas San Juan, patani nyiapkeun sapi sareng karanjang.
  • The kentang, ngayakeun nu sow aranjeunna dina Maret, atawa nu sow aranjeunna dina April, nepi ka Méi maranéhna teu kudu kaluar.
  • Anu ngagarap lahan dina sasih buah blackberry, nalika angkat damel anjeunna nyanyi, tapi nalika angkat angkat anjeunna ceurik.
  • Kurangna roti, muih saé.

paribasa populér pikeun ngagambarkeun

  • Sajam maung sare, dua kudana, tilu wali, opat nu teu jadi loba, lima capuchin, genep haji, tujuh leumpang, dalapan murid, salapan purun, sapuluh pengemis, sabelas budak. jeung dua belas nu mabok.
  • Ti luar bakal datang batur ti imah anu bakal najong anjeun kaluar.
  • kecap éta pérak jeung tiiseun téh emas.
  • Hiji "nyokot" leuwih hade tinimbang dua "Kuring gé masihan anjeun".
  • Tong nginum cai anu teu katingali, atanapi tanda hurup anu henteu dibaca.
  • Pernah ngomong "Kuring moal nginum cai ieu".
  • Nyuhunkeun sirik téh ngahudangkeun nu keur saré.
  • Cinta tanpa rasa timburu teu dipasihkeun ku surga.
  • Emas ngajadikeun reueus, jeung bangga, fools.
  • Di nagara buta, lalaki panon hiji raja.
  • Kaluar tina paningal, kaluar tina pikiran.
  • Maling nganggap yén unggal jalma aya kaayaanana.
  • Bapak duit téh gentleman kuat.
  • Mimitina mah huntu ti baraya.
  • Anu teu ngadéngékeun nasehat, moal tumuwuh heubeul.
  • Tingali bintik dina panon batur, sareng sanés balok dina panon anjeun
  • Nalika Iblis teu boga nanaon, anjeunna maéhan flies kalawan buntut na.
  • Naraka teh pinuh ku jalma-jalma anu kufur.

Mana nu paling anjeun resep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.