Kompetisi Correos 2020/2021: ieu mangrupikeun tanggal pikeun ngadaptar

Telepon anyar pikeun Oposisi Correos 2020/2021

Kiwari, pamariksaan kalapa parantos janten cara kéngingkeun padamelan anu mantep. Nanging, ieu dicirikeun ku rumit pisan, sareng ku meryogikeun jalma anu wani diajar éta kedah nyéépkeun sababaraha bulan, bahkan mangtaun-taun, pikeun ngaluarkeun éta. Ayeuna, aya deui anu sanés, sapertos oposisi Correos, éta aranjeunna langkung saderhana.

Kanyataanna, Pasang oposisi Aranjeunna menonjol tina tawaran kalapa anu sanés pikeun sababaraha aspek, kalebet anu kaluar unggal taun. Taun ayeuna parantos aya telepon sareng ayeuna aranjeunna nampi anu sanés. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis aranjeunna?

Telepon anyar pikeun Oposisi Correos 2020/2021

Ti 23 Nopémber dugi ka 2 Désémber 2020, duanana kalebet, anjeun bakal tiasa ngadaptar dina oposisi Correos 2020/2021 anu énggal, kalayan total 3.421 padamelan permanén, anu, dina waktos-waktos ieu, tiasa janten jalan kaluar tina masalah-masalah supados tiasa dibales.

Nyatana, telepon, anu nembé kaluar nembé, bakal ngagaduhan tempat duanana pikeun anu parantos lami damel sareng tempat énggal.

Khususna, urang nyarioskeun:

  • 1421 tempat biaya ganti (ti taun 2019).
  • 2000 korsi dina rencana stabilisasi 2018-2020.

Syarat anu anjeun kedah patepung pikeun ngadaptar pikeun Kompetisi Correos 2020/2021

Syarat anu anjeun kedah patepung pikeun ngadaptar pikeun Kompetisi Correos 2020/2021

Henteu sadaya jalma anu badé tiasa ngadaptar dina oposisi Correos. Perlu pikeun nyumponan sarat pikeun tiasa ngalakukeun éta kusabab, upami henteu, aplikasi anjeun tiasa ditolak sareng biaya anu anjeun mayar kanggo ngadaptar moal dikembalikan.

ku sabab kitu, Diantara sarat anu kedah dicumponan nyaéta:

  • Janten umur sah sareng di handapeun umur pensiunan. Istilah sanésna, yuswa antara 18 sareng 65 taun.
  • Gaduh gelar Pendidikan Menengah Menengah Wajib, Pascasarjana Sakola atanapi anu sami.
  • Henteu gaduh hubungan padamelan "tetep" sareng Correos. Ieu kusabab anu damel sareng Correos kalayan kontrak samentawis, anu disebat "samentawis", tiasa nampilkeun dirina sorangan.
  • Henteu damel di Kantor Pos tanpa ngalangkungan masa sidang pikeun padamelan éta.
  • Henteu gaduh evaluasi négatip di pos Kantor Pos (upami aranjeunna digarap).
  • Henteu didiskualifikasi tina ngajalankeun fungsi umum.
  • Henteu ngagaduhan batesan fisik atanapi panyawat anu ngahambat anjeun tina minuhan padamelan.

Upami anjeun nyumponan sadaya sarat, maka anjeun moal ngagaduhan masalah, sanaos kami ngadesek anjeun kanggo maca teleponna kalayan bener pikeun mastikeun yén sadayana leres sareng anjeun tiasa ngadaptar.

Kumaha kuring ngadaptarkeun panggero Oposisi Correos 20/21

Kumaha kuring ngadaptarkeun panggero Oposisi Correos 20/21

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngadaptarkeun telepon, naha pikeun nyobaan nasib anjeun atanapi kusabab anjeun badé siap-siap kéngingkeun salah sahiji tempat, maka anjeun kedah terang naon léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngalaksanakeunana.

Sakumaha parantos kami sebatkeun, waktuna dibuka ti 23 Nopémber dugi ka 2 Désémber 2020, duanana dinten kalebet. Pendaptaran bakal dilakukeun ngalangkungan Internet, sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ieu:

  • Buka halaman Kantor Pos resmi. Di dinya, anjeun bakal ningali bagian pikeun ngalebetkeun formulir anu parantos diaktipkeun pikeun pendaptaran.
  • Anjeun kedah ngeusian sadaya inpormasi anu aranjeunna naroskeun ka anjeun supados anjeun henteu ngagaduhan kasalahan.
  • Teras, anjeun kedah milih propinsi dimana anjeun badé ujian. Dina hal ieu, anjeun tiasa milih titik naon waé di Spanyol, kumargi éta henteu hartosna yén éta kedah dimana anjeun cicing.
  • Teras, anjeun kedah milih posisi anu ditawarkeun, nyaéta, naha anjeun nampilkeun diri ka oposisi ieu. Ati-ati, masing-masing propinsi nawiskeun sababaraha jabatan, ku cara kitu anjeun tiasa milih tempat anu henteu seueur posisi, tapi, di propinsi anu sanés, aya deui. Janten anjeun kedah naros ka diri sorangan naha, upami nyatujuan oposisi sareng tempat, anjeun tiasa ngalih cicing di kota anu sanés.
  • Akhirna, anjeun kedah mayar biaya ujian, nyaéta pikeun ujian. Dina telepon ieu, éta parantos disetél dina 11,65 euro dina kasus casting sareng ngagolongkeun posisi posisi agén; sareng 11,65 euro dina hal jabatan Palanggan. Naon ieu hartosna? Nya, upami anjeun badé ujian kadua, anjeun kedah mayar 11,65 euro dua kali. Pamayaran ngan ukur tiasa dilakukeun ku kartu bank sareng online.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan prosés pandaptaran, dina halaman wéb resmi https://oposicionescorreos.info/convocatoria-correos-2020-oficial/ anjeun gaduh sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun prosés na lancar.

Naon padamelan panggero pikeun Kantor Pos 20/21

Sateuacanna, kami parantos ngawartosan yén tawaran padamelan Correos bakal janten 3421 padamelan, sumebar di panjuru Spanyol. Éta mangrupikeun salah sahiji pasanggiri anu ngagaduhan jumlah jabatan anu paling ageung, naha seueur anu milih diajar éta sahingga kéngingkeun tempat anu tetep.

Tapi kumaha carana posisi-posisi ieu disebarkeun? Istilah sanésna, Naon anu anjeun tiasa laksanakeun di Kantor Pos? Dina hal ieu, anjeun tiasa milih tempat-tempat ieu:

  • Tanaga pangiriman dina motor: 1410 korsi
  • Tanaga pangiriman dina jalan: 946 tempat
  • Palayanan pelanggan: 390 bagian-waktos sareng 130 posisi full-time.
  • Agén klasifikasi: 238 paruh waktu sareng 267 posisi full-time.

Silabus naon anu kudu diulik pikeun oposisi Kantor Pos

Silabus naon anu kudu diulik pikeun oposisi Kantor Pos

Kauntungan anu sanésna, sareng alesan naha seueur milih oposisi ti Kantor Pos, nyaéta, tanpa diragukeun, kusabab agenda na. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling teu lega sareng gampang ditalungtik kumargi, sababaraha taun ka pengker, aranjeunna ngaleungitkeun bagian "budaya umum" tina pamariksaan sareng ngan ukur ngajaga bagian téknis.

Agénda diwangun ku total 12 topik. Perlu diinget yén waktos ayeuna, aya modifikasi dina ieu saprak, upami telepon sateuacana ngagaduhan agenda 11 jejer, dina hal ieu janten 12 sareng eusi ampir sadaya topik parantos dirobih.

Janten, anu pasti bakal janten anu ngandung téma ieu:

  • Jejer 1. Produk sareng jasa pos (biasa sareng didaptarkeun).
  • Jejer 2. Nilai tambah sareng jasa tambahan.
  • Jejer 3. Parsel sareng e-Dagang. Solusi digital. Diversifikasi. Pasar Correos.
  • Jejer 4. Kantor Pos: Produk sareng jasa. Ngirim artos.
  • Jejer 5. Prosés panarimaan. Émbaran Bea Cukai.
  • Unit 6. Pangobatan sareng prosés transportasi.
  • Unit 7. Prosés pangiriman.
  • Jejer 8. Alat perusahaan (IRIS, SGIE, PDA sareng anu sanés). Aplikasi mobile (APP's).
  • Jejer 9. Correos: kerangka hukum, organisasi sareng stratégi. Badan pangaturan.
  • Jejer 10. Klién: perhatian sareng kualitas. Penjualan sareng protokol layanan palanggan.
  • Jejer 11. Kasetaraan sareng kekerasan gender. Kaamanan inpormasi. Perlindungan Data (RGPD). Pencegahan laundering artos. Komitmen etika sareng transparansi. CSR sareng Kelestarian.
  • Unit 12. Pangetahuan ngeunaan digitalisasi. Usaha digital. Navigasi sareng identitas digital.

Kumaha oposisi Correos sareng kumaha aranjeunna milih

Oposisi Correos, sapertos anu sanés, henteu ngan ukur gumantung kana ujian anu anjeun candak, tapi ogé pikeun jasa anu anjeun sumbangkeun. Nyaéta:

Anjeun bakal ujian

Dina hal ieu, di Correos aranjeunna gaduh dua tés anu béda, gumantung kana kumaha anjeun nampilkeun diri pikeun posisi pangiriman sareng agén klasifikasi, atanapi anjeun ngalakukeun éta pikeun posisi layanan palanggan. Janten, upami anjeun parantos daptar pikeun dua oposisi, anjeun bakal nyandak dua ujian.

Ieu mangrupikeun tés tipeu, tapi kasalahan bakal dikirangan, sanés anu teu dibales. Tujuan anjeun nyaéta kengingkeun seueur patarosan anu pas pikeun kéngingkeun peunteun luhur. Khususna, anjeun bakal ngagaduhan 90 patarosan ngeunaan silabus sareng 10 psychotechnics. Salaku tambahan, biasana aya 10 patarosan reservasi upami salah sahiji usul 100 dibatalkeun.

Waktos kanggo ujian nyaéta 110 menit.

Anjeun bakal nyumbangkeun jasa

Sakali ujian parantos réngsé, sareng salawasna dugi ka 31 Oktober 2020, sadaya jasa kedah disayogikeun (latihan, pangalaman ...) anu anjeun gaduh supados aranjeunna ngahargaan sareng masihan anjeun skor séjén.

Kukituna, anu Hasil akhir tina oposisi nyaéta jumlah antara jasa sareng peunteun ujian. Sareng leres, éta ngandung hartos yén saha waé anu gaduh pangalaman damel sareng Correos, sanaos aranjeunna parantos kéngingkeun nilai ujian anu langkung handap, bakal nyusul saha waé anu ngagaduhan anu langkung luhur tapi henteu tiasa masihan jasa.

Sing salamet!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.