Tim redaksi

Sumber Daya Pitulung Diri mangrupikeun proyék wéb anu kawitna di 2010 kalayan tujuan pikeun ngamajukeun inpormasi anu bakal ngabantosan pangguna Internét urang dina masalah psikologi, pamutahiran diri sareng, namina nunjukkeun, nyayogikeun sumberdaya mandiri.

Upami anjeun hoyong damel sareng urang, eusian formulir di handap ieu sareng urang bakal langsung ngahubungi.

Upami anjeun hoyong ningali daptar jejer sareng tulisan anu kami damel dina waktos ieu, anjeun tiasa didatangan bagian bagian di dieu.

Éditor

  • maria jose roldan

    Indung, guru pendidikan khusus, psikolog pendidikan sareng gairah ngeunaan tulisan sareng komunikasi. A kipas tina timer pitulung sabab nulungan batur keur kuring nyaéta panggero a. Kuring salawasna dina learning kontinyu ... nyieun markisa jeung hobi abdi pakasaban abdi. Anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb pribadi kuring pikeun ngamutahirkeun sadayana.

  • Susana godoy

    Kusabab kuring alit kuring jelas yén hal kuring janten guru. Maka, kuring gaduh gelar dina Bahasa Inggris Filologi, pikeun ngalaksanakeun sagala rupa anu kuring telah pelajari. Hal anu tiasa sampurna digabungkeun sareng karep kuring pikeun psikologi sareng kanggo terus terang langkung seueur ngeunaan sagala rupa topik budaya sareng pengajaran anu patali sareng ajaran, anu mangrupikeun karep kuring anu hébat.

  • Encarni Arcoya

    Kusabab kuring alit kuring parantos rada marahmay sareng kuring resep niténan jalma pikeun ngabantosan aranjeunna dina gaya hirup, suasana haté ... Kusabab éta, gaduh sababaraha sumber anu ngabantosan jalma sanés janten langkung bahagia sok aya hal anu penting. Sareng upami aranjeunna ogé ngabantosan urang, langkung-langkung deui.