Tips pikeun ningkatkeun pidangan Bahasa Inggris

Gampang ningkatkeun ngupingkeun ku téknologi anyar

Diajar basa Inggris tiasa kawilang gampang ku sababaraha cara. Salaku conto, ngapalkeun kosakata atanapi diajar grammar, mangrupikeun patarosan anu tiasa diajar kalayan gampang kalayan tetep. Nanging, diajar ngartos naon anu ceuk batur, Mikawanoh kecap ku nguping, anu katelah ngadangukeun, henteu gampang pisan.

Mimiti, sabab aya sababaraha aksen dina basa, sapertos kajadian sareng Spanyol atanapi basa anu sanés. Sareng, anu paling penting, sabab ngartos kecap-kecap basa anu sanés sanés basa indung dina sungut jalma sanés rumit, tapi henteu mustahil. Kalayan kerja, pengkuh, usaha sareng sababaraha trik, dimungkinkeun pikeun ngerjakeun ngupingkeun basa Inggris pikeun tiasa nyarios sareng anu paling penting, ngartos éta, kalayan gampang.

Didik ceuli ngadangukeun sareng henteu ngan ukur nguping, tiasa, tapi upami ngadangukeun ku basa anu sanés kedah seueur ngalatih. Ku nuturkeun tips ieu anjeun tiasa ningkatkeun pamahaman basa Inggris nyarios, nyaéta ngadangukeun.

Nyarios dina basa Inggris iraha anjeun tiasa

Salah sahiji kasusah pangageungna pikeun jalma anu diajar basa nyaéta nyarioskeunana, ngerjakeunana pisan. Éra atanapi éra kusabab nyarios salah sareng teu aman kusabab kedah mimiti mikirkeun naon anu kedah dicarioskeun mangrupikeun panyabab utama.

Tapi teu aya cara anu langkung saé pikeun diajar basa tibatan ku nyarioskeunana, sabab anjeun tiasa diajar kecap anu teu kaétang, ngapalkeun sadayana kamus Inggris upami anjeun hoyong. Upami anjeun henteu pernah latihan, upami anjeun henteu nyarios ka jalma sanés dina basa éta, anjeun moal tiasa nerapkeunana nalika anjeun peryogi.

Janten, ngobrol, ngobrol sareng seueur deui ngobrol dina basa Inggris nalika dimungkinkeun. Upami anjeun angkat ka akademi, ngobrol sareng guru anjeun dina basa Inggris sareng cobian mendakan momen paguneman di luar kelas. Anjeun tiasa ogé ngobrol sareng kolega anjeun sareng ngatur rapat anu ngan ukur diidinan nyarios dina basa Inggris. Éta bakal janten pangrojong pikeun sadayana.

Anjeun tiasa diajar basa Inggris ku nyarios sareng panyatur asli

Nonton pilem sareng séri dina basa Inggris

Upami anjeun resep nonton pilem atanapi siri, luangkeun kasempetan pikeun ningkatkeun ngupingkeun anjeun ku nonton dina pilem aslina. Pikeun ngamimitian, langkung saé anjeun nganggo pilihan nganggo tarjamahan. Ku cara kieu, anjeun tiasa langkung ngahubungkeun naon anu anjeun ngupingkeun sareng anu anjeun tingali. Ceuli sareng uteuk anjeun ngalatih sakaligus sareng sakedik-sakedik anjeun bakal tiasa ngartos naon anu anjeun ngupingkeun henteu kedah maca tarjamahanana.

Tulisan anu aya hubunganana:
9 tips pikeun ngabantosan uteuk anjeun diajar langkung saé

Nalika anjeun biasa nonton pilem sareng serial dina basa Inggris, éta bakal waktosna ngaleungitkeun tarjamahan Spanyol. Teu aya tes litmus anu langkung saé tibatan ngartos pilem sacara gembleng, ngusahakeun ngartos dialog sareng nyatet naon anu anjeun henteu ngartos pikeun milarian engké. Tungtungna, Nalika anjeun ngobrol sareng anu nyarios basa Inggris, anjeun moal tiasa milih pilihan pikeun ditingali nganggo tarjamahan.

Dangukeun podcast dina basa Inggris

Pantun podcast mangrupikeun anu pangsaéna Alat diajar pikeun anjeun sadayana anu hoyong ningkatkeun ngupingna dina basa Inggris. Wawaran henteu aya watesna sareng ayeuna anjeun tiasa mendakan podcast kalayan sagala rupa téma. Pilih anu paling cocog pikeun kapentingan anjeun Sareng anjeun tiasa ngartos basa na langkung saé, sabab aranjeunna bakal nyarioskeun perkawis anu parantos anjeun terang.

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun buku audio dina basa Inggris, dimimitian ku buku anu parantos anjeun baca sahingga gampang pikeun anjeun ngartos dina basa anu sanés. Émut pikeun salawasna ngagaduhan buku catetan, pikeun nyerat kecap-kecap atanapi frasa anu henteu disada sapertos anjeun sareng milari hartos na engké.

Musik mangrupikeun alat anjeun anu paling kuat

Dina lagu anjeun tiasa mendakan alat diajar anu pangsaéna pikeun ngupingkeun anjeun, sabab uteuk siap-siap ngapalkeun lirik lagu tanpa anjeun merhatoskeun. Dangukeun lagu éta anjeun resep deui sareng deui Éta mangrupikeun hal anu dilakukeun sacara otomatis, bahkan sateuacan anjeun nyarios.

Ningkatkeun ngupingkeun bahasa Inggris anjeun ku latihan bahasa lisan

Orok tiasa ngapalkeun bagéan sajak pabinihan sateuacan aranjeunna mimiti nyarios, nyatana, ieu mangrupikeun salah sahiji cara barudak diajar nyarios. Janten, pasang headphone anjeun, pilih sababaraha lagu karesep anjeun, mimitian catetan sareng siap-siap narjamahkeun lirik sadaya lagu anu anjeun pikahoyong.

Sangkan gampang sakedik kanggo anjeun, milari lagu ku panyanyi anu nyarios basa Inggris kalayan saé pisan, upami éta bakal langkung hésé pikeun anjeun pikeun ngartos basa na. Sababaraha penyanyi kalayan diksi pangsaéna dina basa Inggris nyaéta Ed Sheeran, Bruno Mars, Adele, Taylor Swift, The Beatles atanapi The Cure, sareng anu sanésna.

Sosialisasi sareng jalma anu nyarios basa Inggris

Internét mangrupikeun dunya anu pinuh ku kamungkinan, tina kanyamanan sofa anjeun nyalira anjeun tiasa mendakan jalma-jalma pikeun ngobrol sareng latihan ngadangukeunana sareng, ogé, damel silaturahmi. Aya seueur jalma di dunya dina kaayaan anu sami. Pribumi Inggris anu hoyong diajar basa Spanyol sareng aranjeunna kedah nyarioskeun éta pikeun ningkatkeun pamahaman ngupingna, sapertos anjeun.

Milarian panglawungan pikeun jalma anu hoyong ngobrol sareng jalma sanés dina basa anu anjeun peryogikeun, sabab kamungkinan anjeun bakal mendakan sakumpulan jalma anu hébat pikeun berinteraksi sareng diajar ku cara anu pikaresepeun.

Milu ilubiung dina rapat tiasa ngabantosan anjeun pisan pikeun ningkatkeun ngupingkeun.

Cara anu pangsaéna pikeun diajar basa nyaéta ngenalkeun éta lengkep kana kahirupan anjeun. Upami anjeun badé mésér majalah, pastikeun aya dina basa Inggris. Nalika anjeun ningali pilem, maca buku, ngupingkeun lagu atanapi mésér produk di supermarket, sok cobi pilih pilihan dina basa Inggris.

Lebet kana bahasa sareng teras milari kasempetan pikeun latihan ngadangukeun anjeun. Butuh sababaraha lami pikeun ngartos bahkan kecap-kecap pangbasajanna ogé, tapi ku usaha sareng kasabaran anjeun tiasa ngahontalna. Salawasna mawa buku catetan sareng anjeun dimana anjeun tiasa nyerat kecap sareng ungkapan anu tiasa timbul sadidinten. Sareng upami anjeun cukup kabeneran pendak sareng jalma-jalma anu nyarios basa Inggris di jalan, sareng wisatawan, tong ragu-ragu naroskeun aranjeunna paguneman.

Anjeun bakal reuwas kumaha marahmay wisatawan sareng kumaha aranjeunna resep bersosialisasi sareng padumuk kota anu aranjeunna sumping. Tepang sareng jalma-jalma ti nagara sanés mangrupikeun kabagjaan pikeun terang basa, Janten tong ragu-isin pikeun ngerakeun diri sareng ngamangpaatkeun kasempetan naon waé anu sumping ku anjeun pikeun latihan ngupingkeun basa Inggris anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.