Encarni Arcoya

Që kur isha i vogël kam qenë mjaft empatik dhe më pëlqen të vëzhgoj njerëzit që përpiqen t'i ndihmojnë në mënyrën e tyre të jetesës, gjendjen shpirtërore ... Prandaj, të kesh disa burime që ndihmojnë njerëzit e tjerë të jenë më të lumtur është gjithmonë diçka e rëndësishme. Dhe nëse edhe ata na ndihmojnë, aq më tepër.

Encarni Arcoya ka shkruar 1 artikuj që nga nëntori i vitit 2020