Ekipi editorial

Recursos de Autoayuda ishte një projekt në internet i origjinës në 2010 me synimin për të promovuar informacion që do të ndihmonte përdoruesit tanë të Internetit në çështjet e psikologji, vetëpërmirësim dhe, siç sugjeron emri i saj, të sigurojë recursos de autoayuda.

Nëse ju doni punoni me ne, plotësoni formë tjetër dhe së shpejti do të jemi në kontakt.

Nëse dëshironi të shihni listën e temave dhe artikujve që kemi bërë në këtë kohë, mund të vizitoni seksioni seksion këtu.

Redaktorët

  Ish-redaktorët

  • maria jose roldan

   Unë jam María José Roldán Prieto, një nënë e përkushtuar, mësuese e edukimit special dhe psikologe e pasionuar edukative. Magjepsja ime me shkrimin dhe komunikimin më shtyn të eksploroj vazhdimisht forma të reja të të shprehurit. E konsideroj veten një entuziast të vetëndihmës, i bindur se të ndihmosh të tjerët është thirrja ime e vërtetë. Unë jam gjithmonë i zhytur në një proces të vazhdueshëm të të mësuarit, duke kërkuar të përmirësohem dhe të rritem si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Shndërrimi i pasionit dhe hobi im në punë ka qenë një nga kënaqësitë e mia më të mëdha. Unë besoj fuqimisht në rëndësinë e gjetjes së ekuilibrit midis asaj që duam të bëjmë dhe jetesën tonë të përditshme. Prandaj, ju ftoj të vizitoni faqen time personale, ku unë ndaj më shumë për përvojat e mia, projektet dhe gjithçka që më frymëzon. Së bashku, ne mund të vazhdojmë të rritemi dhe të mësojmë. Ju mund të vizitoni faqen time personale për të qëndruar të përditësuar me gjithçka.

  • Manuel

   Unë jam i apasionuar pas shkrimit dhe zhvillimit personal. Prej pesë vitesh, i jam përkushtuar krijimit të përmbajtjes cilësore mbi temat e vetëndihmës, mirëqenies, psikologjisë dhe rritjes shpirtërore. Qëllimi im është të frymëzoj dhe motivoj lexuesit që të përmirësojnë jetën e tyre, të kapërcejnë frikën dhe të arrijnë ëndrrat e tyre. Më pëlqen të mësoj gjëra të reja dhe të jem i përditësuar me tendencat dhe zhvillimet më të fundit në fushën e vetë-ndihmës. Për këtë arsye, unë jam gjithmonë duke lexuar, hulumtuar dhe trajnuar në disiplina të ndryshme si stërvitje, inteligjencë emocionale, meditim, ndërgjegjësim, NLP, yoga, etj. Unë besoj fuqishëm se ne të gjithë kemi potencial të pakufizuar dhe se mund të arrijmë gjithçka që kemi në mendje me përpjekje, këmbëngulje dhe qëndrim pozitiv. Misioni im është t'ju ndihmoj të zbuloni dhe zhvilloni versionin tuaj më të mirë dhe t'ju shoqëroj në rrugën tuaj drejt suksesit dhe lumturisë.

  • Susana godoy

   Që i vogël e dija se të qenit mësues ishte gjëja ime. Prandaj jam diplomuar për Filologji Angleze, për të vënë në jetë gjithçka që kam mësuar. Diçka që mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me pasionin tim për psikologjinë dhe për të vazhduar të mësoj më shumë për të gjitha llojet e temave kulturore dhe të lidhura me mësimdhënien, që është pasioni im i madh. Si redaktor në Recursos de Autoayuda Më pëlqen të ndaj me lexuesit e mi strategjitë dhe mjetet më të mira për të përmirësuar mirëqenien, vetëvlerësimin dhe zhvillimin e tyre personal. Unë besoj fuqishëm se ne të gjithë mund të mësojmë të jemi më të lumtur dhe të kapërcejmë pengesat që hasim në jetë. Për këtë arsye, i përkushtohem kërkimit, leximit dhe shkrimit për temat që më interesojnë më shumë dhe që besoj se mund t'u shtojnë vlerë njerëzve të tjerë. Qëllimi im është të ofroj përmbajtje cilësore, bazuar në provat shkencore dhe përvojën time, që frymëzon, motivon dhe ndihmon lexuesit e mi të arrijnë qëllimet e tyre dhe të jetojnë më plotësisht dhe me vetëdije.