Manuel

Unë jam i apasionuar pas shkrimit dhe zhvillimit personal. Prej pesë vitesh, i jam përkushtuar krijimit të përmbajtjes cilësore mbi temat e vetëndihmës, mirëqenies, psikologjisë dhe rritjes shpirtërore. Qëllimi im është të frymëzoj dhe motivoj lexuesit që të përmirësojnë jetën e tyre, të kapërcejnë frikën dhe të arrijnë ëndrrat e tyre. Më pëlqen të mësoj gjëra të reja dhe të jem i përditësuar me tendencat dhe zhvillimet më të fundit në fushën e vetë-ndihmës. Për këtë arsye, unë jam gjithmonë duke lexuar, hulumtuar dhe trajnuar në disiplina të ndryshme si stërvitje, inteligjencë emocionale, meditim, ndërgjegjësim, NLP, yoga, etj. Unë besoj fuqishëm se ne të gjithë kemi potencial të pakufizuar dhe se mund të arrijmë gjithçka që kemi në mendje me përpjekje, këmbëngulje dhe qëndrim pozitiv. Misioni im është t'ju ndihmoj të zbuloni dhe zhvilloni versionin tuaj më të mirë dhe t'ju shoqëroj në rrugën tuaj drejt suksesit dhe lumturisë.