Susana Godoy

Që i vogël e dija se të qenit mësues ishte gjëja ime. Prandaj jam diplomuar për Filologji Angleze, për të vënë në jetë gjithçka që kam mësuar. Diçka që mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me pasionin tim për psikologjinë dhe për të vazhduar të mësoj më shumë për të gjitha llojet e temave kulturore dhe të lidhura me mësimdhënien, që është pasioni im i madh. Si redaktor në Recursos de Autoayuda Më pëlqen të ndaj me lexuesit e mi strategjitë dhe mjetet më të mira për të përmirësuar mirëqenien, vetëvlerësimin dhe zhvillimin e tyre personal. Unë besoj fuqishëm se ne të gjithë mund të mësojmë të jemi më të lumtur dhe të kapërcejmë pengesat që hasim në jetë. Për këtë arsye, i përkushtohem kërkimit, leximit dhe shkrimit për temat që më interesojnë më shumë dhe që besoj se mund t'u shtojnë vlerë njerëzve të tjerë. Qëllimi im është të ofroj përmbajtje cilësore, bazuar në provat shkencore dhe përvojën time, që frymëzon, motivon dhe ndihmon lexuesit e mi të arrijnë qëllimet e tyre dhe të jetojnë më plotësisht dhe me vetëdije.