Fraza Suksesi

70 Kuotat e Suksesit

1) Lulëzoni lirisht - ky është përkufizimi im i suksesit. (Gerry Spence)

2) Suksesi është si një tren, çdo ditë kalon, por nëse nuk hipni, një tjetër do të hipë. (Anonim)

3) Suksesi është të marrësh atë që dëshiron. Lumturia, duke shijuar atë që merrni. (Ralph Waldo Emerson)

4) Për gjëra të mëdha dhe të mundimshme ju duhet një kombinim i qetë, vullnet i vendosur, veprim i fuqishëm, një kokë akulli, një zemër zjarri dhe një dorë e hekurt. (Jaime Balmes)

5) Mund të biem, mund të lëndoj veten, mund të thyej, por me këtë vullneti im nuk do të zhduket. (Nënë Tereza e Kalkutës)

6) Të ëndërrosh sukses është mirë, por ta kuptosh është më mirë. (Anonim).

7) Ekziston vetëm një sukses: të jesh në gjendje të jetosh jetën sipas dëshirës tënde. (Christopher Morley)

8) Suksesi përbëhet nga 90% përpjekje, 5% talent dhe 5% origjinalitet. (Alejandro Sanz)

9) Ai që fiton një njeri tjetër është i fuqishëm, por kush fiton një fitore mbi veten e tij është i ndriçuar. (Lao Tse)

10) Me kalimin e epokave, suksesi ka qenë i atyre që perceptojnë nevojat publike dhe dinë t'i plotësojnë ato. (Robert J. Shiller)

11) Çelësi i efektivitetit është rendi. (Anonim)

12) Kur ka një kompani të suksesshme, dikush dikur mori një vendim të guximshëm. (Peter Drucker)

13) Suksesi vjen për ata që janë të zënë duke e kërkuar atë. (Henry Thoreau)

14) Suksesi është çdo ndjenjë në të cilën ju besoni se keni arritur atë që keni dashur. (Anonim)

15) Një njeri me forcë dhe inteligjencë të jashtëzakonshme mund të jetë asgjë më shumë se një zero në shoqëri nëse nuk mund të flasë. (William Channing)

16) Ne e morëm atë sepse nuk e dinim se ishte e pamundur. (Gustavo Montilla)

17) Suksesi është ai që na jep besim ... për të vënë në praktikë atë që na ka mësuar dështimi. (P. Carrasco)

18) Po të kisha zemër, do të shkruaja urrejtjen time në akull dhe do të prisja që dielli të lindte. (Gabriel Garcia Marquez)

19) Nëntëdhjetë përqind e suksesit bazohet thjesht në këmbënguljen. (Woody Allen)

20) Nëse nuk besoni në veten tuaj, askush nuk do ta besojë; Kjo është këshilla që çon në sukses. (John D. Rockefeller)

21) Nëse doni të jeni të suksesshëm, dyfishoni shkallën e dështimit. (Tom Watson)

22) Suksesi ka shumë prindër, por dështimi është jetim. (Kennedy, John Fitzgerald)

23) Suksesi është të mësosh të shkosh nga dështimi në dështim pa u dëshpëruar. (Winston Churchill)

24) Suksesi nuk do të thotë asgjë nëse nuk keni me kë ta ndani. (Anonim)

25) niceshtë mirë të jesh i rëndësishëm, por është më e rëndësishme të jesh i mirë. (Anonim)

26) Suksesi nuk është as magjik dhe as misterioz. Suksesi është pasoja e natyrshme e zbatimit të vendosur të parimeve themelore të përmirësimin e vetë. (Anonim)

27) Shumica e dështimeve vijnë nga dëshira për t’i kaluar para suksesit. (Albert Camus)

28) Gjithçka që ju nevojitet për të qenë të suksesshëm dhe një e ardhme më e mirë është shkruar tashmë. Dhe me mend çfarë? Të gjitha informacionet janë në majë të gishtave tuaj. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shkosh në Bibliotekë (ose të shfletoje internetin). (Jim Rohn)

29) Disiplina është themeli mbi të cilin ndërtohet suksesi. (Jim Rohn)

30) Për sa kohë që nuk bëni prova, nuk e dini për sa jeni të aftë. (Henry James)

31) Për të kryer kompani të mëdha duhet të jetoni sikur të mos vdisni kurrë. (Markezi i Vauvenargues)

32) Kur mendoni se jeta do të marrë fund sepse ndiheni të mbingarkuar tashmë, luftoni edhe më shumë për atë që doni të arrini. (Anonim)

33) Nëse gjithçka duket se është nën kontroll do të thotë që ju nuk po lëvizni mjaft shpejt. (Mario Andretti)

34) Mendimet tuaja janë arkitektët e fatit tuaj. (David O. McKay)

35) Njeriu që në punën e tij të zgjuarsisë ose guximit nuk ndjek por tejkalon një njeri tjetër, nuk ka nocion për bukurinë ose ndershmërinë. (Niccoló Maupassant)

36) Një person nuk mund të zgjedhë drejtpërdrejt rrethanat e tij, por ai mund të zgjedhë mendimet e tij dhe indirekt - dhe me siguri - të formojë rrethanat e tij. (James Allen)

37) Përqendroni kujdeset e vullnetit tuaj në qëllimin e madh të jetës, që është përmirësimi, përmirësimi. (Anonim)

38) Shqetësohuni më shumë për karakterin tuaj sesa reputacionin tuaj. Karakteri juaj është ai që jeni në të vërtetë, ndërsa reputacioni juaj është pikërisht ajo që të tjerët mendojnë se jeni. (Dale Carnegie)

39) Asnjëherë mos u ankoni për mjedisin ose ata përreth jush, ka nga ata në mjedisin tuaj që dinin të fitonin, rrethanat janë të mira ose të këqija sipas vullnetit ose forcës së zemrës suaj. (Anonim)

40) Motivimi na shtyn të fillojmë dhe zakoni na lejon të vazhdojmë. (Jim Ryun)

41) Që ndryshimet të jenë me vlerë të vërtetë, ato duhet të jenë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. (Anthony Robbins)

42) Qenia njerëzore që bën më shumë se sa paguhet së shpejti do të marrë më shumë sesa bën. (Anonim)

43) Pranoni përgjegjësinë për të ndërtuar veten tuaj dhe guximin për të fajësuar veten për dështimin për të filluar nga e para, duke korrigjuar veten. (Anonim)

44) Do të mësoni mësime, jeni regjistruar në një shkollë informale me kohë të plotë të quajtur jetë. (Benjamin Franklin)

45) I gjithë leximi duhet të shoqërohet me meditim, është mënyra e vetme për të gjetur në libra atë që të tjerët nuk dinin si ta gjenin në to. (Levaye)

46) Ajo që banon në të kaluarën dhe ajo që banon në të ardhmen është vetëm një gjë e vogël në krahasim me atë që banon brenda nesh. (Ralph Waldo Emerson)

47) Mos u tregoni i hidhur me dështimin tuaj ose mos ia ngarkoni një tjetri, pranoni veten tuaj tani ose do të vazhdoni të justifikoni veten si fëmijë, mos harroni se çdo moment është një kohë e mirë për të filluar dhe se askush nuk është aq i tmerrshëm të heqësh dorë. (Pablo Neruda)

48) Disiplina është miku më i mirë i njeriut, sepse e çon atë të kuptojë dëshirat më të thella të zemrës së tij. (Nënë Tereza e Kalkutës)

49) Besimet kanë fuqinë për të krijuar dhe shkatërruar. Qeniet njerëzore kanë aftësinë të marrin një përvojë në jetën e tyre dhe të krijojnë kuptim shkatërrues ose të shpëtojnë jetën e tyre. (Anthony Robbins)

50) Mënyra se si mund të zhvilloni zakonin e marrjes së vendimeve është të filloni tani ku jeni, me të gjitha pyetjet para jush. (Anonim)

51) Mos lejoni askënd të thotë se diçka është shumë konkurruese. Pasi njerëzit që nuk punojnë shumë dhe njerëzit që nuk janë aq të mirë sa ju zvogëlohen, konkurrenca juaj bie ndjeshëm. (Megi Mason)

52) Edison kishte gabuar 10 mijë herë para se të shpikte dritën elektrike. Mos u dekurajoni nëse dështoni disa herë. (Anonim)

53) Rritja është një proces gjykimi dhe gabimi: është eksperimentim. Eksperimentet e dështuara janë po aq pjesë e procesit sa edhe një eksperiment i suksesshëm. (Benjamin Franklin)

54) Heroizmi i vërtetë konsiston në këmbënguljen për më shumë se një moment kur gjithçka duket e humbur. (Grenfel)

55) Asgjë në këtë tokë nuk mund ta ndalojë njeriun që ka qëndrimin e duhur mendor për të arritur qëllimin e tij. Asgjë në këtë tokë nuk mund ta ndihmojë njeriun me qëndrim të gabuar mendor. (Thomas Jefferson)

56) Asgjë nuk vdes më shpejt sesa një ide në një mendje të mbyllur. (Pierre Bonnard)

57) preciselyshtë pikërisht mundësia e realizimit të një ëndrre që e bën jetën interesante. (Paulo Coelho)

58) Pak njohuri që vepron është shumë më e vlefshme sesa të kesh njohuri dhe të mos veprosh. (Kahlil Gibran)

59) Fiksoni sytë përpara në atë që mund të bëni, jo përsëri në atë që nuk mund ta ndryshoni. (Tom Clancy)

60) Çdo fatkeqësi, çdo dështim, çdo dhimbje koke, mbart me vete farën e një përfitimi të barabartë ose të ngjashëm. (Anonim)

61) Mësoni nga të fortët, të guximshmit, imitoni trimat, energjikët, fitimtarët, ata që nuk pranojnë situata, ata që fituan pavarësisht gjithçkaje. (Anonim)

62) Fati përzihet me letra dhe ne i luajmë ato. (Arthur Schopenhauer)

63) Çelësi për të ardhmen tuaj është i fshehur në jetën tuaj të përditshme. (Pierre Bonnard)

64) Iluzioni i dashurisë është aq i fuqishëm saqë si forca e brendshme për të bërë gjëra, kjo e bën shpirtin tuaj të vazhdojë ditën pa marrë parasysh sa e dhimbshme është, ju vazhdoni me ndjenja të forta dhe pozitive, duke provuar çdo ditë ia vlen. Kështu është Ndihem i gjallë. (Rozeti)

65) Kinezët përdorin dy goditje furçe për të shkruar fjalën krizë. Një goditje e furçës do të thotë rrezik shansi tjetër. Në një krizë, bëhuni të vetëdijshëm për rrezikun, por njohni mundësinë. (John Kennedy)

66) Ekzistojnë tre grupe njerëzish: ata që i bëjnë gjërat të ndodhin; ata që shikojnë gjërat që ndodhin dhe ata që pyesin se çfarë ka ndodhur. (Nicholas Murray Butler)

67) Mendoni më pak për problemet tuaja dhe më shumë për punën tuaj dhe problemet tuaja pa ushqim do të vdesin.

68) Në jetë, gjithçka është dashuri. Nëse e doni ju jeni gjallë, nëse krijoni dashuri, gjërat e mira vijnë në mënyrë të pashmangshme. (Ray Bradbury)

69) Çdo gjë në jetë mund të merret nga një qenie njerëzore, përveç njohurive të tij, mendimeve dhe ëndrrave të tij, të cilat janë ide pozitive plot iluzione dhe shpresë. (Linares)

70) Një person zakonisht bëhet ai që mendon se është. Nëse vazhdoj t’i them vetes se nuk mund të bëj diçka, mund të përfundoj të mos jem në gjendje ta bëj. Përkundrazi, nëse kam besimin se mund ta bëj, me siguri do të fitoj aftësinë për ta bërë atë edhe nëse nuk do ta kisha në fillim. (Gandi)


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

  1.   Jezusi duarte dijo

    Fraza të shkëlqyera