9 bocah lan remaja kanthi bangga nuduhake bekas lara

Bocah-bocah minangka salah sawijining wektu paling luar biasa, nanging uga bisa uga traumatik: pengalaman negatif bisa nggawe tandha psikologis sing angel diatasi. Kekhasan fisik kayata dhuwur, warna kulit, cukuran, nganggo kacamata, lsp. bisa dadi guyonan kanggo kanca sekolah.

Nanging, perlu pengaruh luwih akeh kanggo ningkatake kesadaran, bocah lan wong tuwa, saengga bedane iki ditampa kaya biasane.

Kampanye sing diatur dening Perawatan Kesehatan Anak ing Atlanta, kanthi kolaborasi karo fotografer Kate t parker, coba mundhakake ajining dhiri bocah kanthi bekas lara.

Kate mikir yen kita kabeh duwe bekas lara dhewe, nanging asring uga dudu tandha fisik. "Muga-muga masarakat bisa ngerti bekas lara iki lan ora bisa dianggep minangka kegagalan utawa bisa didhelikake"diterangno ing koran Huffington.

Mula dheweke foto foto bocah sing duwe label kulit lan ora isin karo dheweke:

1) Aku wis kerja keras kanggo bekas lara iki. Aku bangga karo kretis iki ».

Emmy

Emmy, umur enem taun, didiagnosis ngalami anemia sel sabit.

2) "Bekas ku critaku".

nylah

Nylah, 16 taun, nggunakake bagean saka balung sikil kanggo mbangun rahang.

3) "Dheweke nggawe aku kanthi cara iki amarga sawetara sebab."

ballast

Lester, umur 7 taun. Dheweke lair kanthi bibir sumbing lan langit-langit sumbing.

4) "Aku ora bisa ngomong apa-apa. Catu sandi menehi katrangan marang wong liya yen aku wis slamet saka prekara sing hebat. "

Cierra

Cierra, umur 15 taun, kena kanker tulang.

5) "Ana kedadeyan. Tangia, tuntas banjur tututi impen sampeyan ».

Christina

Christina, umur 8 taun. Dheweke tugel dhengkul.

6) Mripate ujar manawa dheweke dadi pejuang. Bekas bekas dheweke nuduhake manawa dheweke minangka prajurit. "

Ava

Ava, umur 2 taun, sing wis ngalami operasi jantung.

7) Sapa sing seneng sampurna? Kesempurnaan mboseni. "

panganan

Nour, umur 11 taun. Dheweke duwe sikil sing diamputasi amarga kena kanker.

8) Aku bisa ngatasi apa wae. Malah stalkers ».

julian

Julian, 10 taun, duwe loro sikil palsu.

9) "Ora ono sing bisa ngalang-alangi aku".

Amelia

Amelia, 3 taun, lair kanthi cacat jantung bawaan.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.