Iki kedadeyan nalika bapak sampeyan minangka seniman Photoshop

Emil Nystrom minangka fotografer Swedia lan bapak saka bayi sing apik banget. Ora mung iku, dheweke Dheweke wis nguwasani Photoshop lan duwe imajinasi sing luar biasa. Miturut profil ing blog, dheweke seneng karo pakaryan kasebut ... lan wis bisa ditampilake. Dadi, tinimbang njupuk foto bayine sing normal, Emil nindakake sing luwih adhem.

Putrine wis dadi pahlawan super, ninja, mekanik lan liya-liyane ing seri foto sing digawe bapake. Sampeyan ora bakal bisa mbantu nanging mesem nalika ndeleng.

Emil nggawe foto kasebut kanthi bantuan bojone. Bocah wadon kasebut durung bisa ngadeg jejeg, mula bojone nyekel lan muter. Banjur Emil bakal ngurus supaya garwane ilang nggunakake Photoshop.
Emil nystrom

Bakat lan imajinasi Emil dicethakaké ana ing foto iki.
Emil nystrom

Putrine sing cilik malah bisa ndandani mobil 🙂
Emil nystrom

Ora mung iku, cah wadon sampeyan uga pahlawan super.
Emil nystrom

Siji corkscrew lan mlebu banyu.
Emil nystrom

Bocah wadon mau munggah rak lan uga mabur.
Emil nystrom

Sanajan iki salah, luwih becik yen kanca paling sampeyan simpanse.
Emil nystrom

Dheweke dadi bayi Ninja sing pertama.
Emil nystrom

Kaya sing sampeyan ngerteni, yen wis nguwasani Photoshop, iku mung masalah imajinasi lan yen sampeyan duwe model sing apik banget kaya bayi iki, sukses iku gedhe amarga foto-foto kasebut wis nate ngumbara ing saindenging jagad.

Yen sampeyan pengin ndeleng karya liyane saka artis hebat iki, sampeyan bisa bukak su portofolio online o Kaca Facebook .

Yen sampeyan seneng foto sing apik iki, bareng karo kanca-kanca!


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.